Dag: 22. juli 2020

Antall anti-kristne angrep i Vest-Europa har steget med 285 prosent siden 2008, ifølge Ellen Fantini, leder av Observatory on Intolerance and Discrimination Against Christians in Europe (OIDACE). Det er særlig Frankrike som er utsatt.

Les Mer...

Nå meldes det at det kjente amerikanske pressebyrået Associated Press tar hysteriet rundt Black Lives Matter (BLM) til nye høyder ved hjelp av store og små forbokstaver. 

Les Mer...

Tyskland kommer til å igangsette tiltak i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven om Hongkong, varsler landets utenriksminister Heiko Maas. – Hvis prinsippet om «ett land, to systemer» undergraves av sikkerhetsloven, vil det få konsekvenser med vårt forhold til Hongkong og Kina, sa den tyske utenriksministeren onsdag. Mulige tiltak som Maas nevnte, var blant annet å avslutte en utleveringsavtale med Hongkong og begrense eksporten av enkelte våpenvarer.

Les Mer...

Jihadister har drept fem hjelpearbeidere som ble bortført i nordøstlige Nigeria forrige måned, ifølge hjelpeorganisasjonen Action Against Hunger onsdag.

Les Mer...

Max Klinger (1857-1920) Etsning, akvatint og håndkolorering, 40 x 50 cm (hele arket, selve bildet c. 20 x 30 cm), privateie. Tysk titel: Penelope webend Som grafiker sies det at Max Klinger var spesielt inspirert av først og fremst Goya, men også av sin landsmann Adolf von Menzel. Motivet er hentet fra Homers Odysséen, der […]

Les Mer...

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har invitert pave Frans til Istanbul for å overvære seremonien der Hagia Sofia, tidligere en av kristenhetens viktigste kirker og nå museum, omgjøres til moské. Erdogans invitasjon kan anses som en provokasjon, all den tid paven hadde uttrykt dyp smerte over presidentens beslutning om å omgjøre Hagia Sofia til moské.

Les Mer...

Den som har fulgt avsløringen av Den dype staten over flere år, slik vi har gjort på Document, er ikke i den minste tvil om at den eksisterer: En parallell maktstruktur innefor den etablerte, som kan brukes løsrevet fra demokratisk kontroll og mandat.

Les Mer...

Twitter har lukket kontoer som bruker davidsstjernen som symbol. Brukerne har fått beskjed om at det er et «hatefullt» symbol. Nei, det er ikke et feilgrep. Twitter har gitt beskjed om at kontoene vil bli åpnet så fort davidsstjernen er fjernet.

Les Mer...

RedBull både sier opp ledere og stopper satsingen på musikk og kultur etter intern Black Lives Matter-konflikt. RedBulls administrerende direktør orker ikke mer politisk korrekthet.

Les Mer...

Kunsthøyskolen i Oslo, KHIO, er nå i en faglig og psykologisk krise. Studentene, samt rektor og noen andre ansatte, ønsker å endre og reorganisere institusjonen ut fra en avkoloniseringsstrategi som vil fjerne rasisme og hierarkiske maktstrukturer mm

Les Mer...