Kategori: Video 1

Orban: Vil det bli et kristent Europa?

Les mer»

– Kostnaden ved ukontrollert innvandring betales av lavtlønte

USAs president Donald Trump holdt tirsdag sin første tale i FNs hovedforsamling. For overnasjonalitetens aristokrati må den som sedvanlige frittalende Trump ha vært litt som kaffe i halsen. Desto bedre.

Les mer»

– Ryktene vil ha det til at Hareide vil bli utenriksminister

Bruno Ganz i rollen som Hitler i bunkeren har blitt brukt til å lage slapstick-humor. Her går Hitler fra konseptene over at det norske valget ikke gikk som planlagt.

Les mer»

Ilandstigning på Sicilia – en badegjest forteller

En badegjest som iakttok en ilandstigning på Sicilia, forteller at migranter gjorde tilnærmelser mot en kvinne på stranden. Politiet så migrantbåten, men kom først til stranden etter halvannen time.

Les mer»

Den stille invasjonen

Politi, presse og myndigheter i Italia forbigår det stort sett i stillhet, men langs det sørvestlige Sicilias strender pågår daglig uhindrede ankomster av migranter som har reist sjøveien fra Nord-Afrika. Det er som om ingen vil fortelle at stengningen av den libyske ruten ikke har stanset mennesketrafikken over Middelhavet. Dette opptaket av en ilandstigning på […]

Les mer»

Carl I. Hagen i 1977: – Vi vil ikke ha svenske tilstander…

«Vi vil ikke ha svenske tilstander i dette landet», sier Frp-lederen i dette videoklippet fra valgkampen i 1977.

Les mer»

Aps Pinocchio: Støres løgn om asylbarnforliket

De fleste husker Støres løgn i Hamas-intervjuet, men verdt å huske på at Støre løy på samme vis da TV2 intervjuet ham om privat samtale med Trine Skei Grande.

Les mer»

Et drypp av islamiseringen i Storbritannia

Åpning av britiske bystyremøter med bønn er tradisjon mange steder. I Oldham er borgermester Shadab Qumer muslim, og der er bønnen muslimsk, som ved åpningen av bystyremøtet den 12. juli. Gitt at Storbritannia tradisjonelt og offisielt er kristent, og dronningen blant annet er «defender of the faith», er dette åpenbart et brudd med tradisjonen snarere […]

Les mer»

– If the Confederacy is Satanic, then the Church of Satan is The Democratic Party

I samtale med Tucker Carlson kommenterer Mark Steyn først Steve Bannons exit fra Det hvite hus, men blir ekstra sprudlende idet temaet skifter til USAs sensur av sin egen historie.

Les mer»

– If Standard Oil was too big in 1909, what is Google now?

Etter Charlottesville snakker Mark Steyn med Tucker Carlson om vold, ytringsfrihet, makten til selskaper som Google og Facebook, og sammenhengen mellom disse tingene. Google er monopolist i idébransjen, kommenterer Steyn.

Les mer»