Kategori: Video 1

Documents første redaksjonelle TV-sending

Klokken 20 mandag kveld sendte Document sin første redaksjonelle TV-produksjon ved hjelp av Facebook live – i tråd med vår sedvanlige stil uten selvopptatt fanfare eller forhåndshype. Se resultatet her!

Les mer»

Tucker Carlson skaper historie

Hør Tucker Carlson på National Conservatism-konferansen i Washington i sommer. Verten «Rusty» sier i introen at Tucker forandrer Amerika med sitt mot og sin ærlighet. Han utfordrer mektige interesser, også i hans eget selskap, Fox News. Tucker er noe så sjelden som en helt autentisk person. En gang var det mange autentiske personer i Norge. […]

Les mer»

– Fremtiden tilhører ikke globalister. Fremtiden tilhører patrioter

Fremtiden tilhører ikke globalister, men patrioter og suverene, uavhengige nasjoner, sa Donald Trump i en tale til FNs hoved­forsamling tirsdag. USAs president rettet skarp kritikk mot aktivister for åpne grenser, Iran og Kina, samt en allianse mellom akademikere og gamle og nye medier.

Les mer»

Kan den inter­nasjonale politikkens barne­hage bli pinligere?

Sirkus Greta Thunberg var knapt til å holde ut fra før, men under FNs «klima­toppmøte», der den svenske tenåringen talte fire minutter, tok det om mulig en enda pinligere vending. Hvorfor er det ingen voksne mennesker som kan sette en stopper for dette uverdige teatret? Ingen normale mennesker ville bruke egne eller andres tenårings­døtre på denne måten.

Les mer»

Cemal Knudsen Yucel tar et general­oppgjør med Abid Raja

Norsk-tyrkiske Cemal Knudsen Yucel, leder for Ex-Muslims of Norway, tar et inderlig general­oppgjør med Abid Rajas offer­mentalitet etter Venstre-politikerens famøse kronikk i Aftenposten der han henvender seg til Erna Solberg.

Les mer»

– Migrantene kommer ikke til å redde Tyskland. De kommer til å ruinere det

Gottfried Curio, som representerer AfD i den tyske Forbundsdagen, tar opp de katastrofale konsekvensene av Angela Merkels åpne dør-politikk, særlig hva kriminaliteten angår. Syrerne må hjem igjen, sier han.

Les mer»

3:26 / 14:20 SAMMENDRAG AF NYHEDERNE PÅ DR1 – DEN 11 & 12 SEPTEMBER 2001

 En dansker har klippet sammen nyhetene på DR og TV2 11. og 12. september. Her sitter en kommandørkaptein i det danske forsvar, Jens Claus Hansen, og sier umiddelbart at det er eksplosjoner inne i bygningene som får tårnene til å rase. Programvertene deler denne oppfatningen og forfølger den i intervuer med andre. De skaper […]

Les mer»

Middelalderen har vendt tilbake

Selv for de som ikke kan tysk: En syrer henretter en annen mann med samuraisverd midt på lyse dagen i Stuttgart. Det er et boligkvarter, solen skinner og alt er normalt. Noe har skjedd i Europa som folk har vanskelig for å ta inn. Dette er middelalderen som har vendt tilbake. Politiet er rådløse, for […]

Les mer»

Den gang Otto var i form og det var lov med humor

Otto Jespersen fra 2002. Den direkte talen han bruker her, er utenkelig i dag. Noen vil kalle det et fremskritt. Trolig ville Otto Jespsersen blitt anmeldt for hatprat. Det avsies nå dommer på løpende bånd for å si ting som er svakere enn dette her.

Les mer»

Avhopper fra Google står frem. Gir et skremmende innsyn i Googles indre liv

Les mer»