Kategori: Video 1

Risikoen afrikanere tar for et nytt liv i Europa

Etter tallrike vitnesbyrd var det kjent at afrikanske migranter ble solgt som slaver i Libya. CNNs levende bilder av handelen og intervju med en tidligere slave er likevel et scoop.

Les mer»

Det andre Amerika

Hvis man skal ha et annet perspektiv enn Tove Bjørgaas og Ole Moen på USA, må man følge Sean Hannity. Han holder dommedag hver natt over demokratene. Det er ikke mye igjen av dem når han er ferdig. Vi legger inn fra da det virkelig tok av, for å ha det i arkivet.

Les mer»

– Vesten må tillate islamkritikk

Eks-muslimen Cemal Knudsen Yucel vokste opp i en konservativ, sunni-muslimsk familie, men islamkritiske stemmer Tyrkia fortsatt hadde, sådde tvil i ham, forklarer han Hege Storhaug. Hvor finnes de stemmene nå?

Les mer»

Møte med lederen for Ex-Muslims of Norway

En vestlig person i en alvorlig livskrise, kan begå selvmord. En muslim kan velge å dø i kamp for islam, sier Cemal Knudsen Yucel til Hege Storhaug i ny HRS-video.

Les mer»

«Motsatsernas dynamik»: Carl Bildt i Rinkeby, 1992

Sveriges mest pinlige øyeblikk? Statsminister og adelsmann i Rinkeby, 25 år før Listhaug. Transkripsjon nedenunder:

Les mer»

Konfrontasjon innpakket som anti-hat

Noe som kaller seg Center for Dansk Muslimske Relatione har laget en video til kommunevalget 25. november som består av klipp av politikere og medier som har våget å kritisere islam og muslimer i Danmark. De er kryssklippet så de fremstår som anti-islam/muslimer. Til slutt kommer oppfordringen #slukforhadet og oppfordring om å stemme. En våken borger vil […]

Les mer»

Pål Steigan følger i Truls Lies fotspor

9/11-konspiranoia er vår tids Sion vises protokoller. Flere kjente navn har flørtet med tanken. Stavanger Aftenblads Sven Egil Omdal for noen år siden. Ny Tids Truls Lie forsøkte seg for noen uker siden.

Les mer»

Tom Holland: ISIS – The Origins of Violence

Historikeren Tom Holland gjør en reise både fysisk og i historien for å finne røttene til IS-volden. Holland slår fast at volden går tilbake til opphavet: tekstene og budbringeren. Det er der fra begynnelsen. Det viktigste han oppdager/erkjenner er at det kan ligge udetonerte bomber i historien. Det som vi tror er tilbakelagt kan vende […]

Les mer»

Antifa eksponert gjennom infiltrasjon

En standup-komiker og hans produsent har infiltrert Antifa og kan presentere sjokkerende bevis på deres voldelige planer. Inklusive våpen. Men tradisjonelle medier er ikke interessert.

Les mer»

FNs Menneskerettsråd tatt på sengen av Son of Hamas

Mosab Hassan Yousef er kjent som Son of Hamas, han er sønn av en av grunnleggerne av Hamas, men vendte seg mot Hamas. FNs Menneskerettsråd har sesjon i Geneve. UN Watch har lagt ut en video som gir klipp fra landenes taler mot Israel. Den ene representanten etter den andre står frem og hudfletter den […]

Les mer»