Kategori: Video 1

Steve Bannon og Thomas Friedman diskuterer Kina

I Norge anser flere seg som for fine og intelligente til å diskutere med Steve Bannon. Men New York Times-kommentator Thomas Friedman, tre ganger Pulitzer-vinner, gjør det respektfullt på CNBC.

Les mer»

Er en imam som advarer europeiske statsledere mot politisk islam, islamofob?

Politisk korrekthet er begynnelsen på slutten for europeiske kristne, sier imam Tawhidi, som mener europeiske ledere ikke bryr seg om kontinentets kristne arv.

Les mer»

Bannon hos Document på Oslo Militære Samfund

Nå ligger foredraget ute på YouTube med perfekt lyd og bilde. Det er mye informasjon her som setter intervjuene i Bergen i relieff. Bannon vil gjerne komme tilbake til Oslo.

Les mer»

Verdens høyeste bygging oppføres i Jeddah. Gjett til ære for hvem?

Center for Islamic Guiadance i Kuttankundy, Sri Lanka, senteret hvor selvmordsbomberne kom fra, har delt en video som viser byggingen av verdens høyeste bygning i Jeddah, Saudi-Arabia. Forbindelsen mellom dette prosjektet og senteret i Sri Lanka sier mye.

Les mer»

Hillary: Seieren ble stjålet fra meg

Hillary satt på scenen i Inglewood California lørdag og sa hun fortalte Demokratiske kandidater som kom for å få råd, at hva hjelper det å vinne nominasjonen når seieren blir stjålet fra deg. Hillary lever fullstendig i en annen verden. Det var hun som var villig til å kjøpe russisk informasjon hun kunne bruke for […]

Les mer»

– Kan du vinne et valg hvis Google motarbeider deg? Nei, du kan ikke det

Facebook utestenger personer og grupper de mener er «farlige», sier Tucker Carlson. Hvor farlig er egentlig Infowars? Er det ikke farligere at Mark Zuckerberg bestemmer hvilke meninger du kan ha?

Les mer»

Slapp av folkens, islamiseringen av Europa er bare en myte

Når noen driver gjøn med Koranen, er helvete løs. Det er nifst å se hvordan islams voldspotensial utfolder seg når noen ikke tar islams forbud og påbud på alvor.

Les mer»

Salvini setter Italia først og skapet på plass

«Hvis du er redd for for hva de frie EU-borgerne vil bruke sin demokratiske stemmerett til, så er dette EU akkurat som det synkende Titanic. Enten vil EU endre seg, eller så vil folket sørge for at endringer skjer. Noen setter banker, multinasjonale firmaer og migranter først, jeg setter Italia først.» Fortsatt er det flere […]

Les mer»

Collusion

Les mer»

Den skjøre sivilisasjonen

Hva er sivilisasjon? spurte Kenneth Clark i første episode av BBC-serien «Civilisation» fra 1969. Han besvarte spørsmålet ved å peke på et av dens fremste uttrykk: Notre Dame-katedralen i Paris. Mens brannen pågikk, børstet The American Conservative støvet av serien. Allerede for femti år siden nevnte Clark fornemmelsen av at sivilisasjonen er truet. TV-serien er en sjanse til å kjenne den bedre.

Les mer»