Kategori: Video 1

Son of Hamas med sterk tale I FN

Son of Hamas ble et begrep: Mosab Hassan Yousef er sønn av en av grunnleggerne av Hamas, Sheik Hassan Yousef. Han hoppet av og gikk i tjeneste hos Mossad. Han ville bidra til å knekke en organisasjon som spredde så mye død og ødeleggelse. Hendelsene 7. oktober kom ikke out of the Blue. De ble planlagt av mennene Hassan Yousef kjenner.

Les mer»

Douglas Murray tar de verbale silke­hanskene av

De som hyller Hamas, må vekk fra Storbritannia, sier den britiske journalisten og forfatteren Douglas Murray – en av de ytterst få i Europa som gjør jobben sin som intellektuell.

Les mer»

Biden betaler 100 mill dollar til Gaza

Det kommer ikke frem i mediene her hjemme: Biden betaler 100 mill. dollar til Gaza, som i virkeligheten betyr Hamas. Han belønner dem.

Les mer»

Ben Shapiro: The Face of Absolute Evil

Les mer»

Kamala og Hitler

Les mer»

Sammenligner Hamas med «gutta på skauen»

Videoen er tatt fra NRKs «Debatten» hvor vi får høre Marco Elsafadi si at Hamas kan sammenlignes med Max Manus og «gutta på skauen» for sin «motstandskamp» mot Israel.

Les mer»

Murray om Europas impotens

Hvis du ikke har grenser, har du ingen nasjon. Så enkelt er det, men det er ikke lov å si det høyt i dagens Europa. Australia forsto at hvis de ikke gjorde noe, ville de oversvømmes. Greg Abbott fikk stanset trafikken ved å taue noen båter til øyer hvor det ikke var spesielt attraktivt å […]

Les mer»

Men Trump viste hvordan det kan gjøres

Trump forteller en forsamling i Washington hvordan han løste grensetrafikken og illegal innvandring: Ved å bruke økonomiske pressmidler. Når Europa ikke gjør det er det fordi de ikke vil.

Les mer»

Hvem tjener på innvandringen?

Les mer»

Retribalisering av Amerika

Vicor Davis Hanson forsøker å advare amerikanerne: Landet blir retribalisert og er på vei mot borgerkriger a la Jugoslavia eller Rwanda og Irak.  

Les mer»