Kategori: Video 1

– Europa vil bli arvet av helt andre mennesker

Mark Steyn gjør en fortegnelse over de barnløse statslederne i Europa, og minner om den prekære demografien i verdensdelen. Temaet er overmåte viktig, men nesten ingen snakker om det. Hvorfor?

Les mer»

– America loves Poland

Donald Trump holdt 6. juli en tale i Warszawa, som kan sees i sin helhet i dette opptaket. Den amerikanske presidenten begynner å snakke etter drøyt seks minutter. I Polen ser vi Europas ånd, sier the Donald. Idet han sier at «polakkene aldri har glemt hvem de er» bryter forsamlingen ut i taktfaste rop: «Donald […]

Les mer»

– Diversity makes everywhere boring

Mark Steyn og Douglas Murray er befriende å lytte til hver for seg. Her snakker de med hverandre om sistnevntes nye bok The Strange of Death of Europe.

Les mer»

CNNs regisserte muslimstøtte etter London-terroren

Etter jihad-angrepet på London Bridge fikk CNN massiv kritikk for å ha regissert en blomsternedleggelse av muslimske demonstranter. Den lille gruppen var svært aktiv på flere steder og Katie Hopkins i Daily Mail lurte sågar sarkastisk om noen hadde leid dem inn for anledningen. Her er nok en video som viser hvor arrangert det hele […]

Les mer»

– F*cking idiots!

Nylig offentlig­gjorte bilder hentet fra et over­våknings­kamera viser hvordan politiet gjør ende på de tre London Bridge-terroristene, akkurat idet de er i ferd med å slakte ned neste offer.

Les mer»

Tommy Robinson røyker ut terrortilhengere

Radikale jihadister bor bare meter unna barneskoler. Tommy har funnet frem til en jihadist som er under politiovervåkning. Vi ville ikke tillatt pedofile å bo så nær skolen, sier han. Tenk hvor lett det ville være for en jihadist…

Les mer»

– Dette problemet ble importert

Storbritannia må slutte å importere islamsk terrorisme, kommenterer Mark Steyn etter London Bridge-terroren. Mange er enige i målene til terroristene, men kan likevel anses som respektable samfunnsmedlemmer. Dette må opphøre.

Les mer»

«Nok er nok!» (Mon det?)

Vi kan ikke og må ikke late som om ting kan fortsette som de er, sa Storbritannias statsminister Theresa May etter det tredje store terrorangrepet i England på kort tid – mens politi og etterretning har avverget fem andre forestående angrep. Noe fortsetter imidlertid som før. For selv om statsministeren identifiserte islamistisk ekstremisme som den […]

Les mer»

– Politikerne har forrådt oss

En sint Tommy Robinson står utenfor moskéen i Manchester hvor Salman Abedi tilhørte. I en radius på tre kilometer fra denne moskéen har det vært 16 jihadister som enten har kriget og dødd i Syria eller sittet i fengsel for å ha vært med i IS, sier Robinson.

Les mer»

– We need to be deporting these people

Etter Manchester har Daily Mails Katie Hopkins tatt til orde for hardere terror­forebyggende tiltak, også i en Twitter-kortform som har resultert i politi­etter­forskning. Fox News er himmel­falne over politiets prioritering. Les også Hopkins’ kommentar dagen etter blodbadet ved Manchester Arena. Reaksjonen hennes på Westminster-terroren kan ellers leses her.

Les mer»