Kategori: Video 1

Tucker 19. juni: De som skulle passe på oss, gjør det ikke

Les mer»

Insider: Facebook-moderatorer diskriminerer konservative og Trump-tilhengere

Project Veritas har offentliggjort et vitnesbyrd fra en tidligere Facebook-moderator og filmopptak av andre gjort med skjult kamera. Dokumentasjonen viser klart hvordan konservative ideer sensureres uforholdsmessig av selskapet. Se video!

Les mer»

-Olof Palme kan ha vært sovjetisk påvirkningsagent

Olof Frånstedt var sjef for kontraspionasjeavdelingen i Säpo. Her sitter han og forteller at den legendariske CIA-sjefen James Jesus Angleton satt på sitt kontor i Washington og advarte Sverige mot landets statsminister. Han kunne være sovjetisk påvirkningsagent. Palme-saken har mange lag og det ene mer utrolig enn det andre.

Les mer»

– Black Lives Matter er en vits! Det er dere som er rasister!

Hvor er dere når svarte uavlatelig dreper hverandre i Chicago? spør afroamerikanske Nestride Yumga fremfor en gruppe BLM-aktivister i Washington. Black Lives Matter, hvis morderen er hvit. «Hyklere!» tordner hun.

Les mer»

Antifa dyrkes frem på universitetene i USA

Den radikale bevegelsen på 60-tallet vokste frem på universitetene. Den gang var det visse steder motstand. I dag blir universitetene brukt som utklekkingssteder for både anti-demokratiske, anti-kapitalistiske, anti-kristne, anti-konservative ideologier. Professorer ved amerikanske universiteter bruker sine forelesninger til å utdanne studenter som er aktivister og ledelsen lar Antifa rekruttere på campus. Dette har pågått i […]

Les mer»

En dråpe i havet av løgner om Donald Trump

Inspirert av venstremedier i USA kvernet NRK forleden på at Trump sa han håpet George Floyd gledet seg over jobbtallene i himmelen. Sa han virkelig det? Nei, påviser Laura Ingraham.

Les mer»

Tucker Carlson fredag 5. juni 2020: Eliten bruker pøbelen for å velte Trump

Les mer»

The Ingraham Angle 3. juni 2020

Les mer»

Hannity 3/06/20

Les mer»

Tucker Carlson Tonight 3. juni

Les mer»