Kategori: Video 1

Milliardærene ser mulighetene hvis Biden slipper til

Typene som sitter og venter på at Biden-administrasjonen skal innta plassene ved maktens bord ligner på krigsprofitør. De pakker deres hensikter inn i gode hensikter, mens de venter utålmodig på å gjenoppta samarbeidet med Kina. Alle håper de at Trump nå er ute av soga for godt. Foto: Mary F. Calvert/Reuters/Scanpix

Les mer»

Sidney Powell til Judge Jeanine: Tidenes valgsvindel vil bli avslørt

Viktig intervju med representanten Jim Jordan, som sier at Demokratene holdt på fire år med Russia collusion, men de tåler ikke fire uker med valggranskning. Det siste er et velfortjent spark også til norske medier.

Les mer»

Et gløtt inn i en verden av massiv manipulasjon

Hvordan kan det skje at et kristent trossamfunn i Norge blir svertet av profesjonelle internasjonale påvirkningsagenter som manipulerer offentligheten og myndigheter ved hjelp av norske medier med NRK i spissen? Historien om de psykologiske operasjonene til millioner av kroner med sikte på å ramme Brunstad Christian Church åpner skremmende perspektiver.

Les mer»

Palestinsk imam hyllet Samuel Patys morder i Jerusalem

Israel har bannlyst den palestinske imamen Issam Amira fra Tempelhøyden i Jerusalem, etter at han i Al-Aqsa-moskeen hyllet den tsjetsjenske terroristen Abdoullakh Anzorov, som halshugget den franske læreren Samuel Paty. Terrorisme er lov i islam så lenge det tjener til å terrorisere islams fiender, sa Amira, som støttet seg til Koranen.

Les mer»

Rudy: USA har nå samme sensur som vi bekjempet i Sovjet

Les mer»

USAs etterretnings­sjef: Hunter Bidens datamaskin har ingenting med Russland å gjøre

Det finnes ikke etterretning som tilsier at Hunter Bidens datamaskin eller e-postene i den har noenting med en russisk desinformasjons­kampanje å gjøre, sier USAs etterretningssjef John Ratcliffe i et intervju. Fortellingen om samrøre mellom Trump-leiren og Russland ble skapt på initiativ fra Hillary Clinton, sier Ratcliffe.

Les mer»

UFO’er – Extraordinary Until Proven Otherwise

Les mer»

Tom Friedman: USA på vei mot borgerkrig hvis ikke Biden vinner

Les mer»

Christopher Nolan The Tenet

Christopher Nolan er en spesiell regissør i dagens landskap. Han får lov å lage filmer med store budsjetter. Få andre får det som har en kreativ åre.  Hans fremtidsfilm Interstellar hadde kvaliteter. Nå har han laget Tenet som er en videreføring av Inception. Man har kommet dit at menneskene kan gå fremover og bakover i tiden. […]

Les mer»

Piers Morgan vs Sebastian Gorka

Piers Morgan vil ha Sebastian Gorka til å ta avstand fra Trump pga uttalelsen om Proud Boys. Han lykkes ikke.

Les mer»