Kategori: Video 1

– Politikerne har forrådt oss

En sint Tommy Robinson står utenfor moskéen i Manchester hvor Salman Abedi tilhørte. I en radius på tre kilometer fra denne moskéen har det vært 16 jihadister som enten har kriget og dødd i Syria eller sittet i fengsel for å ha vært med i IS, sier Robinson.

Les mer»

– We need to be deporting these people

Etter Manchester har Daily Mails Katie Hopkins tatt til orde for hardere terror­forebyggende tiltak, også i en Twitter-kortform som har resultert i politi­etter­forskning. Fox News er himmel­falne over politiets prioritering. Les også Hopkins’ kommentar dagen etter blodbadet ved Manchester Arena. Reaksjonen hennes på Westminster-terroren kan ellers leses her.

Les mer»

– Ubarmhjertig angrep på forsvarsløse barn

Trusselbildet i Storbritannia forblir høyt, konstaterte statsminister Theresa May etter fordømmelsen av terrorangrepet i Manchester. Navnet på den mistenkte selvmordsbomberen holdes inntil videre hemmelig. Var han del av en terrorcelle?

Les mer»

Den skal tidlig hjernevaskes som god multikulturalist skal bli

Organisasjonen Europeens Sans Frontières (Europeere uten grenser) har med støtte fra EU-kommisjonen laget en tegnefilm som viser hvordan slemme europeere holder familier av krigsflyktninger ute, mens snille slipper dem inn. Engelsk versjon her: – Breitbart

Les mer»

Litt hjelp til LOs boikott av Israel

Hananya Naftali forklarer implikasjonene av en full boikott av Israel. LO bes om snarest å slutte å bruke datamaskiner, mobiltelefoner, fly, el-biler, en rekke medisiner og mye annet.

Les mer»

Mopedtyvene i London

Tyver på moped som stjeler mobilen ut av hånden på deg midt på blanke dagen er blitt et stort problem i London. Intetanende går folk rundt med mobilen i hånden, bare for å oppdage at den i neste sekund er forsvunnet. Tyvene nøyer seg ikke alltid bare med å stjele heller, det hender at de […]

Les mer»

-Hvor mye koster en politimann, sa du?!

Jeremy Corbyns gamlekjæreste og våpendrager i Labour, Diane Abbott, gjør sitt beste for at Labour skal tape valget i juni. I et intervju for noen dager siden gikk hun rett på trynet. Labour vil ha 10.000 nye politimenn. Det vil koste 300.000 pund, sa Diane Abbott. 30 pund per stk! Før hun rettet til 80 […]

Les mer»

– Det er simpelthen en business

Hvorfor skrives det så mye usant om migranttrafikken, og hvorfor fortsetter den i strid med reglene og fornuften? spør Luca Donadel, og oppgir selv grunnen: økonomiske interesser på skattebetalernes regning.

Les mer»

Video av jihadisten bak terrorangrepet på Champs-Élysées

En jihadist med kalasjnikov begynte å skyte mot politibilen for å drepe politimenn. Han drepte en og såret to andre alvorlig før han selv ble skutt og drept. Presidentkandidat Macron sa i en direktesendt debatt: «Det som akkurat har skjedd vil bli en del av hverdagslivet i årene som kommer.»  

Les mer»

– Fremtidens Europa kaster en skygge over dagens

Migrasjonen har vist seg å være terrorismens trojanske hest, en falsk løsning på arbeids­kraft­mangelen, og i stadig større grad en business for NGO-er, sa Ungarns stats­minister Viktor Orban 30. mars under et møte på Malta mellom de konservative politiske partiene i Europa som tilhører EU-parlamentets EPP-gruppe. Migrasjonen har også vært ens­betyd­ende med import av anti­semitt­isme […]

Les mer»