Kategori: Video 1

Collusion

Les mer»

Den skjøre sivilisasjonen

Hva er sivilisasjon? spurte Kenneth Clark i første episode av BBC-serien «Civilisation» fra 1969. Han besvarte spørsmålet ved å peke på et av dens fremste uttrykk: Notre Dame-katedralen i Paris. Mens brannen pågikk, børstet The American Conservative støvet av serien. Allerede for femti år siden nevnte Clark fornemmelsen av at sivilisasjonen er truet. TV-serien er en sjanse til å kjenne den bedre.

Les mer»

Europas underlige død forklart på fem minutter

Har du ennå ikke skaffet deg boken Europas underlige død av Douglas Murray? Da er det på høy tid, for en stort bedre beskrivelse av den rådende tidsånden og utfordringene Europa står overfor i vår tid finnes knapt. Boken gir grundig bakgrunn for egne meninger. Som en kort introduksjon følger her et filmatisert ekstrakt av […]

Les mer»

«Jeg slo opp med henne fordi hun er hvit»

New York Times publiserer et leserbrev som ville fått avisen rasiststemplet herfra til evigheten om overskriften i stedet hadde vært «Jeg slo opp med henne fordi hun er svart». Gad Saad leser høyt fra avisen og kommenterer hardtslående og humoristisk underveis, akkompagnert av politisk korrekt selvpisking. En oppvisning i velformulerte sarkasmer!  

Les mer»

Hvis du tar barna med til en islam-kritisk demo, kommer politiet etter deg

Myndighetene ser ut til å gå fra forstanden i hele Vest-Europa. Det ene mer vanvittige tiltak etter det andre.

Les mer»

Magnus Ranstorp: «Hotet i Sverige ökar på alla nivåer»

Oppdaterte terror­lover er ofret til fordel for post­kolonial, identitets­politisk aktivisme, hevder Magnus Ranstorp. Det behøves et krafttak mot økonomisk kriminalitet som spiller på lag med ekstremister, sier den svenske terror­forskeren.

Les mer»

-Ufattelig at Universets herre skulle gjøre feil som selv et barn ikke ville gjort

Hamed Abdel-Samad er kjent for Documents lesere som forfatter av boken Den islamske fascismen. Her intervjuer han en marokkaner, Hicham Nostik, som forteller om hvordan det var å komme til Tyskland som islamist på 90-tallet. Han bodde i moskeen og så hva som ble sagt utad og hva som ble sagt når ingen hørte. Målet […]

Les mer»

– Masseinnvandring er destabiliserende, for det hindrer integrering

Peter Hitchens forklarer noe man ved selvsyn kan konstatere med en titt ut av vinduet, som burde være opplagt for vårt politiske lederskap: Masse­innvandring er katastrofalt for mottaker­landene og immigrantene.

Les mer»

Donald Trump elsker å svømme. Altså er det hans skyld at andre drukner

Med et velvalgt eksempel forklarer Gad Saad på sed­vanlig bunn­solid, akademisk vis den logiske bristen som følger av å gi islam­kritikere skylden for Christ­church-massakeren. Vi må aldri akseptere feil­aktig tenkning.

Les mer»

Lauren Southern: 1.000-2.000 IS-krigere på Lesbos

Lauren Southern har besøkt Camp Moria på Lesbos. Her forteller migranter henne om IS-krigere i leiren som overfaller folk med gode grunner for å flykte fra Midtøsten: Ateister og kristne.

Les mer»