Kategori: Møter

Lokallagsmøte på Hamar 16. april: Hvordan få hull på løgnbyllene?

Vi vil invitere til vårt lokallagsmøte på Hamar. Christian Skaug deltar og holder et innlegg om temaet. Det blir fellesskap, samtaler og deling av kunnskap over mat og drikke. Dere som allerede er medlemmer i lokallaget, melder dere på via lokallagets nettside. De nye som er interessert i å delta i Document-familien gjennom lokallag, kan […]

Les mer»

Første lokallagsmøte i Trondheim 13. april 2023

Vi vil invitere til vårt første møte for lokallaget i Trondheim, som skal avholdes 13. april kl. 1800. Dette blir oppstartmøte for lokallaget: Hans Rustad deltar og holder et innlegg Det blir fellesskap, samtaler og deling av kunnskap over mat og drikke. Vi snakker om hvordan vi ønsker å drive lokallaget og holde lokallagsmøter i […]

Les mer»

Oppstartmøte for lokallaget i Fredrikstad mandag 27. mars

Vi inviterer til oppstartmøte for lokallaget i Fredrikstad, som skal avholdes mandag 27. mars 2023 kl. 18.00. Hans Rustad deltar på møtet.

Les mer»

Møte i lokallaget i Oslo 22. mars

Vi holder møte i  lokallaget! Tema:  Usikker vitenskap av Steven E. Koonin. Anders, et lokallagsmedlem, holder et innlegg ut fra boken Spørsmål og svar, for å få til å forstå det faglige i boken Diskusjon, samtaler og fellesskap rundt bordene Det blir pizza og drikke, som vi dekker selv. Dere som er medlemmer i lokallaget […]

Les mer»

Første lokallagsmøte på Hamar torsdag 16. mars

Vi vil invitere til vårt første møte for lokallaget på Hamar, som avholdes torsdag 16. mars kl. 18.00. Redaktør Hans Rustad vil delta. Dette bli oppstartmøte for lokallaget: Hans Rustad kommer og holder et lite innlegg. Det blir fellesskap, samtale, spørsmål og svar etterpå, over mat og drikke. Vi snakker om hvordan vi ønsker å […]

Les mer»

Lesermøte mandag 27. feb: Helena Edlund stepper inn for Einar Gelius

Helena Edlund stepper inn for Einar Gelius og vil snakke om kristendommen og islam på møtet mandag 27. februar kl. 1800. Dermed følger vi det oppsatte programmet, i tillegg kommer en bonus i form av andre Document-medarbeidere.

Les mer»

Documents første lokallagsmøte i Oslo holdes 14. februar kl. 18.00

Vi vil invitere til vårt første møte for lokallaget i Oslo, som avholdes tirsdag 14. februar kl. 18.00. Redaktør Hans Rustad vil delta.

Les mer»

Lokallagsmøte i Bergen mandag 13. februar kl. 18

Neste møte i lokallaget i Bergen blir mandag 13. februar kl. 18. Det blir foredrag om klimahysteriet. Det legges opp til samtale og diskusjon etter foredraget.

Les mer»

Lokallagsmøte i Bergen tirsdag 8. november, kl 18.00

Neste møte i lokalforeningen i Bergen blir på tirsdag 8 november, kl. 18.00. Det blir det foredrag om saksbehandling i offentlig sektor. Det legges opp til samtale og diskusjon etter foredraget.

Les mer»

Lokallagsmøte i Bergen tirsdag 25. oktober, kl 18.00

Vi i lokalforeningen i Bergen har endelig begynt å røre på oss igjen. Tirsdag 25 oktober, kl. 18.00 blir det foredrag om energipolitikk og thoriumreaktorer. Det legges opp til samtale og diskusjon etter foredraget.

Les mer»