Kategori: Nytt

Sentralbanksjef Øystein Olsen ville ha et privat møte med leder for representantskapet, Julie Brodtkorb om ansettelsen av Nicolai Tangen som leder av Oljefondet. Både Brodtkorb og nestleder Reidar Sandal reagerte på henvendelsen og takket nei.

Les Mer...

Oslo Frp vil låse stortingsgruppen til to ufravikelige krav i høstens budsjett: Null kvoteflyktninger i 2021 og ingen underregulering av pensjonene.

Oslo Frp sender et resolusjonsforslag inn til partiets landsstyremøte førstkommende tirsdag, skriver Dagbladet

Les Mer...

Østfoldbanen gjennom Ski åpnes likevel ikke 10. august. Det settes opp alternativ transport i uken som kommer.

Les Mer...

Det åpnes ikke for reiser til utenfor EØS-området uten at man ilegges karantene ved hjemreise til Norge.

Les Mer...

Det blir forbudt å servere alkohol etter midnatt i hele landet, opplyser helseminister Bent Høie (H) på en pressekonferanse fredag.

Les Mer...

Tingretten i Kalmar dømte en afghansk mann i 20-årene til ett og et halvt års fengsel, samt utvisning for å ha voldtatt en 13 år gammel jente. Göta hovrätt frikjenner mannen helt, og gir mannen medhold i at han ikke visste hvor gammel hun var.

Les Mer...

Enda mer turbulens for MDGs byråder i Oslo. Denne gangen er det Hanna Marcussen som havnet i søkelyset. To vedtak fra hennes etat viser seg å være ugyldige. MDG erklærer glede over at dette er kommet for en dag.

Les Mer...

Det brenner i en gassdrevet bil som står innendørs avfallsanlegget Isi på Skui i Bærum. En skarpskytter er sendt til stedet.

Les Mer...

Russland sier de allerede i oktober skal starte massevaksinering med en ny vaksine som ennå ikke er testet. Men forskere advarer.

Les Mer...

Industriomsetningen i Norge falt med 7,5 prosent fra 1. til 2. kvartal i år, viser nye tall fra SSB. Fallet er historisk høyt.

Les Mer...