Kategori: Nytt

En lokal politistasjon på Nørrebro i København ble natt til lørdag rammet av en kraftig eksplosjon. Dette skjer få dager etter et lignende angrep mot skattevesenets kontoret i København. På et halvt år er København-området blitt rammet av ni eksplosjoner.

Les Mer...

To kvinnelige politibetjenter i Örebro ble angrepet da de skulle formidle et dødsbudskap til en familie i et «särskilt utsatt område».

Les Mer...

IT-giganten Google har kjøpt en tomt på nærmere 2.000 mål i Skien i tilfelle det blir behov for flere datasentre i Europa. Det skriver Varden.

Les Mer...

Norge er bekymret over menneskerettighetssituasjonen i Tanzania, som de siste 50 årene har fått mer norsk bistand enn noe annet land. – Vi er bekymret for utviklingen av menneskerettighetssituasjonen i Tanzania, inkludert for pressefriheten, sier statssekretær Marianne Hagen (H) til Bistandsaktuelt.

Les Mer...

– Per i dag er det ikke aktuelt å endre politikk og hente hjem voksne fremmedkrigere eller barn som er sammen med dem i al-Hol-leiren, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) til NTB. Guttens 29-årige mor etterforskes av PST.

Les Mer...

Svensker har fått nok av multikultur og økende kriminalitet og flykter nå til Polen, ifølge den polske EU-parlamentarikeren Beata Mazurek.

Les Mer...

Ved første øyekast kunne man tro det var en byggeplass, men det var en bombe som forårsaket skadene. Foto: Steen Raaschou Dansk politi sier det var industrielt sprengstoff som ble brukt da noen plasserte en sprengladning 60 cm fra fasaden på Skattedirektoratet i København. Politiet tror det kom fra Norge, Sverige eller Balkan. – De […]

Les Mer...

I et brev fra Italias innenriks­minister Matteo Salvini til Norges justis­minister Jøran Kallmyr ber Italia om at Norge sørger for at skipet «Ocean Viking» begir seg til en norsk havn eller til et annet land som er rede til å gi skipet en havn, melder italienske medier. Document har bedt Justis­departementet om en bekreftelse på brevet fra Salvini, og departementet har lovet å undersøke saken.

Les Mer...

Venstresiden må ta et oppgjør med sine politifiendtlige holdninger, og slutte å unnskylde brutale kriminelle som voldtar, raner, stjeler og gjør det utrygt for lovlydige borgere, mener Sylvi Listhaug.

Les Mer...

Tre menn er dømt til fengsel for å ha kidnappet og voldtatt en 14 år gammel jente i Borlänge. Jenta ble i mai måned tvunget inn i en varebil og ført til en bolig hvor hun ble truet på livet av de tre mennene i 20-, 30- og 50-års alderen. Den yngste av overgriperne sa at […]

Les Mer...