Kategori: Nytt

Natt til tirsdag var det to store eksplosjoner i Stockholm, en i Kista og en i Husby. Minst 50 mennesker ble evakuert, og en er ført til sykehus.

Les Mer...

Folkehelseinstituttet sier de følger situasjonen om et nytt virus som kan føre til alvorlig lungesykdom, nøye. De utelukker ikke at det kan komme til Norge.

Les Mer...

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag.

Les Mer...

Sikkerhetsstyrker avfyrte mandag tåregass mot migranter som forsøkte å krysse grensa fra Guatemala til Mexico til fots.

Les Mer...

Frp skal ha vært klare til å fortsette i regjering til tross for hjemhentingen av den terrorsiktede kvinnen og hennes to barn, men så skal det ha snudd fredag.

Les Mer...

Syv personer ble mandag arrestert i byen Brest for planer om terror på fransk jord og reise til Syria og Irak med tanke på jihad, melder AFP.

Les Mer...

Minervas Jan Arild Snoen mener Frp-leder Siv Jensen er svekket etter at partiet gikk ut av regjering. I Frp åpnes det for debatt om partiledelsen.

Les Mer...

Fremmedkrigere skal i utgangspunktet ikke ha lov til å ha samvær med barna sine, heller ikke etter sonet straffedom. krever den danske regjeringen.

Les Mer...

Frp-nestor Carl I. Hagen mener det er naturlig å vurdere om Siv Jensen skal fortsette som partileder nå som partiet er ute av regjering. Hagen omtaler Frp-exiten som en mulighet til å «bygge opp igjen Frp», ifølge TV 2.

Les Mer...

Et nytt virus som kan føre til alvorlig lungesykdom, smitter mellom mennesker, bekrefter kinesiske myndigheter. Nærmere 220 personer har fått påvist smitten.

Les Mer...