Kategori: Nytt

President Rouhani av Iran advarte søndag USA mot å «leke med løvens hale». Det vil kunne utløse en krig som vil være alle krigers mor, sa Rouhani. Han fikk svar av Trump i natt.

Les Mer...

En kvinne ble skutt og drept og 13 andre såret foran en bar i Toronto søndag kveld, opplyser politiet. En ni år gammel jente skal være kritisk skadd.

Les Mer...

Politiet i hele landet har hevet beredskapsnivået til Alfa i forkant av høstens store NATO-øvelse Trident Juncture, der over 30 land deltar.

Les Mer...

Få, om noen, har utfordret, forarget og provosert gode borgere mer enn Tor Erling Staff. For de utstøtte og moralsk fordømte var han en kompromissløs talsmann.

Les Mer...

En mann er pågrepet mistenkt for å ha angrepet to andre menn med kniv i Fredrikstad og Sarpsborg. Angrepene skal ha skjedd med kun to timers mellomrom.

Les Mer...

«Vi hjelper det svenske folket, ikke deres regjering», sier Dominik Tarczyński fra det polske regjeringspartiet Lov og rettferdighet i anledning de 139 brannmenn Polen har sendt til Sverige.

Les Mer...

Allerede nå er det snakk om å utvide Acers mandat. Energikommissær Maros Sefcovic forventer at utvidelsen vil være avklart til høsten.

Les Mer...

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Mannen døde som følge av skadene, ifølge politiet, som forsøker å identifisere ham.

Les Mer...

Det begynte å brenne i en bil på Bjørndal i Oslo 05.26 og brannen spredt seg til to andre biler. Det ble utviklet så mye svart røyk at politiet fant det nødvendig å evakuere 34 personer i boliger i nærheten. En time senere begynte det å brenne i et garasjeanlegg.

Les Mer...

En 37 år gammel mann fra Guatemala sa seg fredag skyldig i fyllekjøring etter ulykken hvor NFL-spiller Edwin Jackson ble påkjørt og drept. 37-åringen hadde en promille på mer enn…

Les Mer...