Kategori: Nytt

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er sterkt uenig, og samferdselsbyråd Arild Hermstad (MDG) er provosert over at Aps stortingsgruppe vil bygge ut E18. Oslos byråd for miljø og samferdsel, Arild Hermstad (MDG), uttaler til Aftenposten at han er «ekstremt provosert over at Jonas Gahr Støre blander seg inn i lokale forhandlinger med støtte til høyresidas motorveiplaner».

Les Mer...

Oslo-politiet ønsker ikke å være smittevernpoliti og vil ikke gripe inn i den antirasistiske demonstrasjonen fredag, med mindre det blir ekstreme tilstander.

Les Mer...

Inntektene fra neste års TV-aksjonen på NRK skal gå til Plan International Norge og arbeid for å hindre at jenter blir giftet bort som barn i fem land.

Les Mer...

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 88-åring i går, ble i 2004 dømt til 16 års fengsel for drap på to dørvakter i Moss.

Les Mer...

Et flertall i Arbeiderpartiets stortingsgruppe går inn for utbygging av E18 fra Lysaker til Ramstadsletta. Dermed er det sannsynligvis flertall på Stortinget.
– Jeg håper vår beslutning nå vil samle flertall, sier Sverre Myrli, fra Akershus, til Budstikka. 46 av 49 representanter i stortingsgruppa går inn for å bygge ny E18. Kun tre representanter fra Oslo ønsket å sende saken tilbake, skriver avisen.

Les Mer...

Det Obama-administrasjonen gjorde mot Trump i 2016 og 2017, får Richard Nixons maktmisbruk under Watergate-skandalen til å blekne, sa Ted Cruz under en senatshøring. Rod Rosenstein fikk hard medfart.

Les Mer...

Tross oppfordringer fra svenske myndigheter om å bruke digitale medier for å demonstrere mot rasisme, er det planlagt ny demonstrasjon i Malmö.

Les Mer...

En person er anholdt etter en trusselsituasjon med machete ved Jordal skole i Oslo.

Les Mer...

Vindkraftmotstanderne har sperret en anleggsvei på Øyfjellet ved Mosjøen, for å hindre anleggstrafikk i forbindelse med utbygging av vindkraftverk. Nå varsler politiet at motstanderne kan bli pålagt å fjerne seg. Da er neste steg å rydde veien med makt. 

Les Mer...

Boligprisene steg med 1,9 prosent i mai i år, en historisk sterk økning. Korrigert for sesongvariasjoner, steg prisene med 1,4 prosent.

Les Mer...