Kategori: Nytt

USAs justisminister Jeff Sessions har sparket tidligere visedirektør i FBI, Andrew McCabe. Sessions fastslår at McCabe har lekket til media og løyet under ed – ved flere anledninger.

Les Mer...

KrF-topp Randi Walderhaug Frisvoll i Møre og Romsdal og leder i Stavanger KrF Marie Ljones Brekke sier nei til mistillit mot Sylvi Listhaug. – Ap har gjort for mye ut av saken, sier Brekke.

Les Mer...

Tyrkia har bombet det eneste fungerende sykehuset i den kurdiske byen Afrin inne på syrisk side. 16 ble drept.

Les Mer...

Flere hundre har sendt blomster til justisminister Sylvi Listhaugs kontor fredag. Utøya-overlevende reagerer med gråt og fortvilelse.

Les Mer...

Frp går kraftig fram i en meningsmåling tatt opp etter Facebook-bråket rundt justisminister Sylvi Listhaug, skriver VG.

Les Mer...

Et hav av blomster har strømmet inn fra hele landet. Sylvi er rørt: – Det betyr utrolig mye for meg, og jeg er rørt av all denne støtten.

Les Mer...

– Sylvi har gitt en uforbeholden unnskyldning. Hun har min fulle tillit og jeg håper vi snart kan konsentrere oss om å styre landet, skriver Siv Jensen

Les Mer...

Statsminister Erna Solberg mener Ap-leder Jonas Gahr Støre går for langt når han støtter mistillit mot Sylvi Listhaug, selv om hun har sagt unnskyld.

Les Mer...

Den danske regjering kutter 20 prosent i Danmark Radios budsjett og avskaffer lisensen. De røde partiene er i sjokk.

Les Mer...

En massiv ny britisk overgrepsskandale som potensielt omfatter hundrevis av barn, skal granskes av en uavhengig etterforskningskomité.

Les Mer...