Kategori: Nytt

En arabisktalende 19-åring er siktet for å ha voldtatt en lærerinne på skolen. Siktede er elev ved skolen i Nässjö i Småland. Han skal ha presset lærerinnen inn i et rom og deretter ha voldtatt henne.

Les Mer...

Politifolk var tilfeldigvis tilstede da det i går kveld ble skutt fra en bil mot en gruppe ungdommer på Nørrebro. Politiet skjøt mot bilen.

Les Mer...

To unge menn er skutt og alvorlig skadet i Örebro. En av mennene ble funnet ved en grunnskole, flere barn ble øyenvitner. Skolen har holdt flere foreldremøter, sier rektor på skolen.

Les Mer...

I et uvanlig skarpt brev til politimester Jon Steven Hasseldal slår Riksadvokaten fast at situasjonen i Øst politidistrikt på flere områder er svært alvorlig.

Les Mer...

En kvinne er brakt til sykehus etter knivstikking i Vesthellinga i Moss onsdag kveld. Kvinnen er kjørt til sykehus med stikkskader. Skadeomfanget er ikke kjent.

Les Mer...

– Det er skremmende at ordfører Rita Ottervik blandet politikk inn i en drapssak, bare ett døgn etter at to asylsøkere ble funnet døde i Trondheim, sier Jon Engen-Helgheim.

Les Mer...

Selv etternølerne blant Republikanerne, folk som Jeff Flake og Bob Corker, har fått nok av Demokratenes spill med kvinnen som har anmeldt Brett Kavanaugh for overgrep for 36 år siden. De vil stemme til uken.

Les Mer...

Dommeren avbrøt rettsforhandlingene da fire svensker entret rettssalen i Haugesund. Etterpå skalv tiltalte, medlem av det kriminelle nettverket La Familia, av frykt.

Les Mer...

Tre menn måtte til sykehus etter at en bil kjørte på dem utenfor moskeen Al-Majlis Al-Hussaini i Cricklewood nordvest i London klokken halv ett i går natt. Før hendelsen fikk tre unge menn og en kvinne, alle i midten av tyveårene, beskjed om å forlate en privat parkeringsplass like ved moskeen. Gruppen hadde oppført seg antisosialt […]

Les Mer...

Krafttraderen Einar Aas har selv tinglyst såkalte urådighetserklæringer over alle eiendommene sine for å unngå at andre kreditorer tar beslag med prioritet.

Les Mer...