Kategori: Nytt

Jean Claude Juncker sier at det britenes ansvar å komme med løsninger som det er mulig å gjennomføre, og som er i tråd med Brexitavtalen. Det er backstop – problematikken rundt en EU-ytregrense mellom Irland og Nord-Irland som er det vanskelige punktet. Det britiske parlamentet har tre ganger sagt nei til backstop fordi dette vil innebære […]

Les Mer...

Carl I. Hagen reagerer sterkt på Abid Rajas nazi-stempling av Frp. «Fullstendig sprøtt» og et slag under beltestedet, sier Frp-nestoren.

Les Mer...

Abid Rajas (V) utsagn om brun propaganda har opprørt mange i Frp, og støtten han fikk fra Trine Skei Grande provoserer sterkt.

Les Mer...

Iran kapret i dag et nytt tankskip i farvannet mellom De forente arabiske emirater og Iran. Fartøyet skal være registrert i Emiratene, og være lastet med 250.000 liter dieselolje.

Les Mer...

En leilighet i Docentgatan i Malmö ble søndag kveld beskutt og politiet ble tilkalt klokken 22.33. – Vi har fått in samtal där uppringare berättar att de hört flera skott avlossas. Och de ska ha avlossats mot en lägenhet, sier Evelina Olsson, pressetalskvinne i politiet. – Det är oklart hur många skott som ska ha […]

Les Mer...

Politiet i Eskiltuna jakter på en mann som har mishandlet tilfeldige kvinner i ulike aldre på gaten. Mannen skal ha prikket dem på skulderen for deretter å ha spyttet dem i ansiktet eller slått dem.  Politiet tror det finnes flere kvinnelige ofre som ikke har anmeldt sakene.

Les Mer...

Politiet i Filipstad oppdaget at det var kulehull i flere av vinduene på politistasjonen da de kom på jobb mandag morgen. – Den första bedömningen är att det är någon form av luftvapen som har använts och det är flera rutor som är beskjutna, sier Joakim Nyman, ved lokalpolisområde Kristinehamn. Alarmen hadde ikke gått fordi […]

Les Mer...

Et fat nordsjøolje kostet på det meste 71,95 dollar natt til mandag, opp 19,5 prosent fra fredag. Tidlig mandag morgen stabiliserte prisen seg på 66,16 dollar. Ifølge Bloomberg er prishoppet det høyeste på nordsjøolje siden lanseringen i 1988.

Les Mer...

USAs president Donald Trump sier de tror de vet hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon, og at de er klare til å svare.

Les Mer...

Saken om trusler mot Abid Raja (V) skal opp i Høyesterett. Tiltalte Mohyeldeen Mohammads forsvarer spør hvor klar lovhjemmel som trengs for å straffe en ytring.

Les Mer...