Kategori: Nytt

Kina erklærer at det vil svare med samme mynt hvis USA øker tollen på kinesiske varer til 25 prosent, skriver Washington Times. Handelskrigen henger over markedene som et Damoklessverd.   https://www.washingtontimes.com/news/2019/may/8/china-says-it-will-hit-back-if-donald-trump-raises/?utm_source=onesignal&utm_campaign=pushnotify&utm_medium=push

Les Mer...

Vest politidistrikt har søkt om å få tillatelse til bevæpning av politifolk som jobber på Bergen lufthavn Flesland.

Les Mer...

Jeppe Juhl, som står på førsteplass på Nye Borgerliges liste til det danske folketingsvalget, reagerer kraftig på pågripelsen og ransakingen onsdag.

Les Mer...

Folketingskandidat Jeppe Juhl er anholdt og siktet for å dele videoen av drapet på en av jentene som ble drept i Marokko. Han avviser alle anklager.

Les Mer...

Etter arrestasjonen av bloggeren Steen Raaschou onsdag morgen, meldes det nå at også en dansk politiker er arrestert. Det kan se ut til at dansk politi har gjennomført en koordinert aksjon mot islamkritikere.

Les Mer...

Innsatsen for å få kvinner opp og fram i næringslivet fører til at menn blir forbigått fordi de har feil kjønn, mener Schibsted-direktør Kristin Skogen Lund.

Les Mer...

Asia Bibi, den kristne pakistanske kvinnen som var dødsdømt for blasfemi og siden ble frifunnet, har ifølge offisielle kilder forlatt Pakistan. Ifølge advokaten hennes er Bibi allerede kommet til Canada. Dermed er et nesten ti år langt mareritt slutt for kvinnen som mange i Pakistan ønsker død.

Les Mer...

President Hassan Rouhani varslet onsdag at Iran trekker seg fra den delen av atomavtalen som gjelder uran og tungtvann. Iran gir partene 60 dager til å komme opp med nye forslag. Det er en dramatisk eskalering av forholdet til USA, men også de andre signaturmaktene.

Les Mer...

Om lag 35 personer skal vitne i rettssaken mot tidligere fiskeriminister og Høyre-politiker Svein Ludvigsen i juni.

Les Mer...

Den svensk-norske IS-terroristen Michael Skråmos barn har ankommet Irak, opplyser Sveriges Radio. De er gjenforent med sin morfar.

Les Mer...