Kategori: Nytt

Kinesisk-eide Volvo Cars tilbakekaller over to millioner biler på grunn av en feil med fester til sikkerhetsbeltet. Tilbakekallelsen rammer vel 84.000 bileiere i Norge og over 400.000 i Sverige, og kommer en mnd før tiårsjubileet for det kinesiske oppkjøpet.

Les Mer...

Det blir innført et krav om at alle svenske leger og sykepleiere skal bli testet to ganger før de får lov til å jobbe i Norge.

Les Mer...

Amerikanske tollmyndigheter har beslaglagt deler til 10.800 angrepsvåpen, sendt fra Shenzen i Kina til en mottaker i Florida. Forsendelsen var merket som stålrørs-prøver. Det siste året har det skjedd en enorm økning i slike forsøk på våpensmugling fra Kina.

Les Mer...

Politiet offentliggjorde onsdag en video av en mann som beveget seg nær Sloraveien dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant. De ønsker kontakt med mannen.

Les Mer...

Flere kvinner som ble utsatt for overgrep og trakassering av filmmogulen Harvey Weinstein, er tilkjent 19 millioner dollar i erstatning i et gruppesøksmål.

Les Mer...

Politiet i Hongkong sier at de har gjort de første pågripelsene i forbindelse med den nye omstridte sikkerhetsloven som Kina har vedtatt for territoriet. Minst 30 er arrestert.

Les Mer...

Den nye sikkerhetsloven for Hongkong er den viktigste utviklingen siden byen ble tilbakeført til Kina i 1997, sier Hongkongs leder Carrie Lam. Uttalelsen kommer etter at USA har trukket tilbake Hongkong særskilte handelsstatus og truer med flere tiltak.

Les Mer...

Forsvarskomiteen i Senatet har stemt ja til navneendring på ti militærbaser oppkalt etter Sørstatsgeneraler. Trump varsler at han vil nedlegge veto hvis loven kommer på hans bord.

Les Mer...

Aksjemarkedene på Wall Street steg tirsdag da børsen avsluttet sitt beste kvartal siden 1998. Den brede S&P 500-indeksen la på seg 1,5 prosent, noe som resulterte i en økning på nærmere 20 prosent i andre kvartal.

Les Mer...

Lederne i fem vestafrikanske land møtte Frankrikes president Emmanuel Macron for å diskutere tiltak mot jihadisme i Sahel-området i Vest-Afrika. Flere EU-ledere deltok via video.

Les Mer...