Kategori: Nytt

Justisdepartementet og FBI nekter å fortelle Kongressen hvorfor varsleren som FBI selv hadde gitt  status som varsler, fikk sitt hjem raidet av 16 FBI-agenter.

Les Mer...

Sverigedemokratene har vunnet på all tautrekkingen og hestehandelen om regjeringsmakt. Partiet får 20 prosent på en ny Sifo-måling. Taperne er vippepartiene Centern og Liberalerna, som har kjørt en knallhard linje.

Les Mer...

I ein massiv operasjon torsdag, utførte påtalemakta og politiet i Berlin razzia fleire stader. Målet for ransakinga var å avsløre såkalla «Autoschiebern» (biltjuvar som stel bilar for så å selje dei utanlands). Dette skriv Berliner Morgenpost torsdag ettermiddag.

Les Mer...

FN-organisasjonen UNAIDS blir slaktet i en ny rapport. Ledelsen visste om utstrakt mobbing, trakassering og maktmisbruk, men gjorde ingenting, heter det.

Les Mer...

Brasils påtroppende regjering, som tar over makten ved årsskiftet, kommer til å trekke landet fra FNs migrasjons­avtale Global Compact. Det kunngjør Ernesto Araujo, som er utpekt til ny brasiliansk utenriks­minister.

Les Mer...

Troms politidistrikt har for tiden 45 voldtektssaker under etterforskning, men mangler erfarne etterforskere, melder Nordlys.

Les Mer...

Presidenten for Riksdagen, den såkalte talmannen, har begynt å forberede nyvalg. Det skjer etter at Stefan Löfven ble nedstemt for annen gang.

Les Mer...

Social­demokraternas Stefan Löfven blir etter alt å dømme stemt ned som stats­minister­kandidat av Riksdagen. Dermed rykker Sverige ett steg nærmere nyvalg.

Les Mer...

IS påtar seg ansvaret for angrepet mot julemarkedet i Strasbourg, og trusselnivået i Frankrike er hevet til det høyeste nivået. Fredag åpner markedet igjen.

Les Mer...

11 år gamle Ebba ble et av jihadisten Rakhmat Akilovs ofre på Drottninggatan i Stockholm ifjor. Hennes kropp ble delt i to av lastebilen som terroristen Akilov brukte for å drepe i islams navn. Som om ikke det var nok å miste datteren, opplever også familien at graven hennes blir vandalisert hver eneste uke. Det er […]

Les Mer...