Kategori: Nytt

FBI har pågrepet Hasher Jallal Taheb for å ha planlagt å angripe Det hvite hus med missiler og hjemmelagede bomber. Jaheb hadde egne skisser av «West Wing».

Les Mer...

Etter å ha kartlagt 1,1 millioner mennesker født i Norge, er ikke forskerne i tvil om at innvandrere har tatt jobbene fra nordmenn i lavere sosiale lag.

Les Mer...

En 19-åring og en 21-åring er dømt for en grov voldtekt begått i fellesskap mot en 14 år gammel jente i Fyllingsdalen i Bergen i august 2016.

Les Mer...

FrP, Venstre og KrF gjør det dårlig på ny meningsmåling og det er tankevekkende med tanke på at de forhandler om å danne regjering sammen.

Les Mer...

En 14 år gammel gutt ble knivstukket av en medelev på 15 år ved Hvaler ungdomsskole i Østfold. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader, opplyser politiet.

Les Mer...

Terrorangrepet i Nairobi er over, og de fem gjerningsmennene er «eliminert». Hotellkomplekset er imidlertid ikke gjennomsøkt, og nærmere 50 er fortsatt savnet.

Les Mer...

Frithjof Jacobsens (49) avgang fra VGs politiske avdeling med øyeblikkelig virkning utløste spekulasjoner. Nå kan Medier24 fortelle at det skyldes at Jacobsen har et forhold til Ap-politiker Jette Christensen (35).

Les Mer...

Venstre-leder Trine Skei Grande skal ha forlatt forhandlingsrommet på Granavolden etter en klimakrangel med Frp i helgen.
Lørdag skal det ha gått så hett for seg at Grande tok med seg Venstres forhandlingsdelegasjon og gikk fra forhandlingene i ren frustrasjon, melder NRK.

Les Mer...

Kristen Gillibrand varslet tirsdag at hun stiller opp til nominasjonskampen for å bli Demokratenes kandidat i 2020.

Les Mer...

IS sier det var de som sto bak et selvmordsangrep nær Manbij i Syria, der fire amerikanske soldater ble drept og tre såret. Det er et høyt tap for USA i Syria.

Les Mer...