Kategori: Nytt

Mange av oss har installert dørklokkekameraer for både å sikre huset og av andre praktiske årsaker. Politiet i den engelske byen Swindon ber nå huseiere med dørklokkekameraer om å melde seg.  De ønsker å sette opp en database over private kameraer og overvåkningskameraer utenfor privatboliger. Dette mener politiet vil lette arbeidet med å fange opp […]

Les Mer...

Utenlandsterminalen på Værnes lufthavn utenfor Trondheim stenges mandag på ubestemt tid. Vi blir den første av de store flyplassene som tar et sånt grep, sier lufthavndirektør Marit Helene Stigen til Adresseavisen.

Les Mer...

Store mengder munnbind og øvrig smittevernutstyr ankom Norge med fly fredag.

Flyet er det andre med smittevernutstyr som har ankommet Norge den siste uken. Utstyret skal nå fordeles ut til landets helseforetak og kommuner så raskt som mulig.

Les Mer...

Det holder hardt med å overholde ansamlingsforbudet. Politiet stanset syv privatfester i Bergens-området. Enkelte hoster på politiet og sier de har korona.

Les Mer...

Fem biler ble totalvrak etter en brann på Sletteløkka på Linderud i Oslo natt til lørdag. Politiet tror brannen er påsatt.

Les Mer...

Hillary Clinton forsøkte å være morsom på Trumps bekostning da hun sa han nå har fått sitt ønske om America First oppfylt: USA har flest korona-tilfeller. Men reaksjonene var sterke. Folk liker ikke at noen vil score politiske poeng på syke.

Les Mer...

AUFs landsstyre vedtok fredag kveld et krav om at Norge tar imot 3.500 kvoteflyktninger fra Moria-leiren i Hellas.

Les Mer...

Washington Post, New York Times og Wall Street Journal har skrevet brev til kinesiske styresmakter og bedt dem revurdere utvisningen av deres reportere fra Kina.

Les Mer...

Matteo Salvini har hittil holdt en lav profil under koronakrisen, men nordeuropeiske EU-staters vegring mot felles satsing for å restarte økonomien, får ham til å foreslå at Italia forlater unionen. Salvini fremfører poenget i en stil som er uvanlig hardtslående, selv til ham å være. Pandemien tegner til å bli en eksistensiell krise for EU.

Les Mer...

En ulovlig innvandrer som trenger intensivpleie kan bli prioritert foran en eldre svensk statsborger som følge av svensk helsevesens prioriteringsprinsipper.

Les Mer...