Kategori: Nytt

President Donald Trump vil ha svar på om justisdepartementet eller FBI hadde spioner plassert i hans valgkampanje.

Les Mer...

Sara Tunheims malerier er ikke av det kule og konseptuelle slaget. Hun jobber med en enkel figurasjon der vekten legges på de avstemte farger og den pastose, stofflige overflate.

Les Mer...

Natteravnene skal møte politiet i Oslo øst for å diskutere sikkerhet like etter pinse. En natteravn ble alvorlig skadet da han ble truffet av en stein lørdag.

Les Mer...

BI-professor Morten Kinander tror ikke streiken vil føre til bedre lønn for journalistene, men at den vil vise at folk klarer seg uten NRK.

Les Mer...

I hva som ser ut til å være to separate episoder gikk en ungdomsgjeng til angrep på to personer på Vestli lørdag kveld. En politipatrulje traff først på én person som kunne fortelle at han var blitt slått ned.

Les Mer...

En av de danske sosialdemokratenes fremste, Henrik Sass Larsen, skriver i en ny bok at innvandringen har vært en katastrofe for Europa. Et oppgjør er på vei.

Les Mer...

Skandalene rundt den tyske migrasjons- og flyktningetaten (BAMF) tar ikke slutt. I Bremen er enda flere mistenkt for å ha mottatt bestikkelser. I verste fall har potensielle terrorister kjøpt asyl.

Les Mer...

– Èn av natteravnene ble truffet i hodet med stein og er sendt til legevakten for behandling. Han har fått et stort kutt og tilstanden er fortsatt uklar, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth.

Les Mer...

Alternative für Deutschland (AfD) har innklaget stats­minister Angela Merkel for Tysklands forfatnings­domstol på grunn av hennes egenrådige beslutning om å åpne landets grenser for den voldsomme migrant­strømmen i 2015.

Les Mer...

AUF-leder Mani Hussaini vil ikke ha hjemmelekser i skolen. Han mener det er en utdatert undervisningsform og ber moderpartiet vurdere å avskaffe ordningen. 

Les Mer...