Kategori: Nytt

For både og Twitter og Facebook har det kostet dyrt å utestenge president Donald Trump. Allerede er det snakk om milliardtap, og det kan være starten på en økonomisk nedtur de neppe hadde regnet med. 

Les Mer...

Partiet Rødt ønsker å ha en forpliktende samarbeidsavtale dersom det blir et regjeringsskifte ved valget til høsten. Dermed kan en regjering ledet av Støre eller Vedum måtte danse etter kommunisters pipe. 

Les Mer...

I en kronikk i Washington Post skriver Hillary Clinton at det å reise riksrettssak mot Trump ikke er nok. Problemet er hvit supremasisme, hvit herrefolksmentalitet. Hvis amerikanerne fikk valget mellom «hvithet» og demokrati, valgte de «hvithet», hevder Hillary.

Les Mer...

Det store flertallet av Ap’s lokallag i Trøndelag freder partisjef Jonas Gahr Støre fram til valget. Man ser ikke at partiet har noen bedre kandidater.

Les Mer...

John Matze er administrerende direktør for Parler, som nylig ble blokkert fra internett av Big Tech-giganter som Google, Apple og Amazon fordi Parler ga plass til Donald Trump. Etter at hackere har offentliggjort hans adresse, tør han ikke lenger sove i sitt eget hjem.

Les Mer...

USAs visepresident Mike Pence sendte tirsdag kveld et brev til Nancy Pelosi (D) der han avviser å delta i Kongressens «politiske spill», ved å ta i bruk grunnlovstillegg 25 for å fjerne Donald Trump fra presidentembetet. Det ville sette «en forferdelig standard», skriver han i brevet. Men Pelosi fortsetter å snakke om «forrædersk aktivitet».

Les Mer...

Ansatte hos den kinesiske tech-giganten Huawei som er stasjonert i Europa  risikerer å miste jobben hvis de gifter seg med europeere.

Les Mer...

«En grov forsømmelse» og «helt vilt». Slik beskriver FrP-politikerne Per-Willy Amundsen og Sylvi Listhaug at en ikke har bedre kontroll på grensene når justisminister Monica Mæland samtidig lufter muligheten for portforbud.

Les Mer...

Kina innfører krisetilstand på grunn av nye korona-utbrudd i flere av landets nordlige provinser. Hardest rammet er Hebei-provinsen og Heilongjiang, som er kjent som Kinas kaldeste provins.

Les Mer...

Anonyme kilder sier at ledelsen for Det republikanske partiet i Kongressen vil stille medlemmene fritt i en avstemning om riksrett mot Trump. Det er det samme som å signalisere at det er ok å dømme ham.

Hvis Trump blir dømt vil han ikke kunne stille til valg i 2024. Pelosi har svslørt at det er en av hovedgrunnene til at de reiser riksrettssaken rett før Trump går av.

Les Mer...