Kategori: Nytt

Politiet står fortsatt på bar bakke etter at mann i 20-årene ble knivstukket på åpen gate i Oslo natt til fredag.

Les Mer...

En angivelig ustabil lastebilsjåfør torpederte flere politibiler på Vinterbro i Akershus. Politiet avfyrte flere skudd mot dekkene for å få stanset kjøretøyet.

Les Mer...

En demonstrant ble påkjørt og døde under gateprotester mot høyere bensinpriser i Frankrike. Omkring 124.000 bileiere deltar i protestene, som preger hele landet. Til sammen er 47 personer blitt skadd, tre av dem alvorlig, i flere ulykker og hendelser lørdag.

Les Mer...

De siste ukene har det blitt meldt om en rekke voldsepisoder mot politiet i Oslo. Bak volden står ungdommer helt nede i 14-årsalderen. – Mine tillitsvalgte rapporterer at det er et økende problem at ungdom fra 18 år og nedover tyr til vold mot politiet, sier leder Kristin Aga i Oslo Politiforening til Dagbladet. Hun […]

Les Mer...

Tiden for hemningsløs globalisering er snart forbi, sa Marine Le Pen fredag under et møte mellom nasjonal­populistiske ledere i Bulgaria. Hun kritiserte EU for å være anti­kristent, autoritært og selv­høytidelig. Selv ønsker hun seg en europeisk allianse av suverene nasjoner.

Les Mer...

Tallet på savnede i California er steget dramatisk, til hele 1.000. Tidligere lå det på noe over 200, med beroligelsen om at mange sto på listen uten å være klar over det. Trump besøker California lørdag og ønskes velkommen av guvernør Jerry Brown.

Les Mer...

CIA har konkludert med at drapet på Jamal Khashoggi kom som følge av en direkte ordre fra kronprins Mohammed bin Salman.

Les Mer...

En tidligere rådgiver for Inkvisisjonen, Monsignor Nicola Bux, har gitt et intervju der han sier pave Frans er en kjetter som splitter kirken. Han forkynner ikke Kristi budskap, men sine egne ideologiske standpunkt. Det kan bli nødvendig å avsette paven.

Les Mer...

Frankrike og Tyskland er nærmere enighet om felles budsjett for eurosonen. Forhandlinger mellom de to landene har avstedkommet en felles erklæring som presenteres mandag. Andre euroland ventes å være skeptiske.

Les Mer...

En føderal dommer har pålagt Hillary Clinton å svare på to spørsmål vedrørende den private epostserveren hun brukte til arbeidet som utenriksminister. Clinton er edsvoren. Hun har en måned på seg.

Les Mer...