Kategori: Nytt

13 personer ble onsdag kveld skutt i den vesttyske byen Hanau onsdag kveld. 10 av dem døde. Gjerningsmannen er funnet død, sammen med enda en død person.

Les Mer...

En mann i 40-årene er blitt slått i hodet med en hammer på Tøyen i Oslo. Politiet har etter en væpnet aksjon pågrepet en mann i 50-årene.

Den skadde mannen får helsehjelp på stedet. Det er uklart hvor omfattende skader han har fått.

Les Mer...

Mannen som onsdag kveld antas å ha drept åtte mennesker under skytingen i Hanau i Tyskland, skal være død. Ifølge Bilds opplysninger skal gjerningsmannen være en tysker. Spesialstyrker stormet i natt en bolig hvor de pågrep faren hans.

Les Mer...

Minst åtte personer er drept og fem kritisk såret etter skyting i den vesttyske byen Hanau i delstaten Hessen onsdag kveld, melder Bild.

Les Mer...

Sverigedemokraterna krever en egen debatt i Riksdagen om «svenskfiendtlighet» – rasisme mot svensker.» Dette er en av masseinnvandringens aller mørkeste konsekvenser», sier Henrik Vinge.

Les Mer...

Politiet er til stede med flere patruljer i området ved Lilleborg kirke på Torshov i Oslo etter meldinger om knivstikking. En mann er pågrepet.

Les Mer...

Frankrikes president Emmanuel Macron vil iverksette tiltak mot fremveksten av separate islamske samfunn i landet, blant annet ved å forhindre at andre stater sender imamer og islamlærere til Frankrike som kan utøve sin virksomhet uten tilsyn.

Les Mer...

Blant menn i Danmark med somalisk, libanesisk eller marokkansk bakgrunn født i tidsrommet 1985–87, ble mer enn halvparten straffedømt minst én gang i alderen 15–30 år, viser offisielle danske tall som er analysert av tenketanken Unitos.

Les Mer...

Fremskrittspartiet (FrP) er større enn Senterpartiet (Sp) i en ny partimåling for Nettavisen. I målingen får FrP 14,6 prosent, fram 3,8 prosentpoeng fra Nettavisens ordinære januarmåling.

Les Mer...

Store deler av Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo går igjen som normalt etter at det ble evakuert i forbindelse med funn av mulige eksplosiver.

60 personer ble evakuert tidligere onsdag ettermiddag, men VG skriver nå at store deler av Norsk Gjenvinnings anlegg går som normalt etter det mulige funnet av sprengstoff.

Les Mer...