Kategori: Nytt

Regjeringen setter av to millioner kroner ekstra til tiltak mot antisemittisme i Norge i det endelige budsjettet for neste år.

Les Mer...

Ap-leder Jonas Gahr Støre vil vite om statsminister Erna Solberg (H) deler Venstre-lederens oppfatning om misunnelse i diskusjonen om prisen på elbiler.

Les Mer...

Fremskrittspartiet ønsker en kartlegging av religiøse internatskoler i Norge.

Les Mer...

Et ledende medlem av Den nordiske motstandsbevegelse er blant to pågrepne for helgens hærverk mot jødiske symboler i Danmark, melder danske TV2.

Les Mer...

I begynnelsen av november sa politiet i Göteborg City at de ville starte med kameraovervåkning av Kungsportavenyen i tre måneder. Nå er kameraene på plass.

Les Mer...

Statsminister Erna Solberg kritiserer Senterpartiet for «populistiske angrep» på alle klimapolitiske tiltak, og sier partiet selv ikke foreslår noenting. Skattlegging er helt nødvendig for å få ned utslippene, mener Solberg. Avgiftene har aldri vært høyere, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum.

Les Mer...

En tenåring fikk det ene øret skåret av da han ble overfalt og ranet av ti personer i Göteborg tirsdag kveld.

Les Mer...

En mann i 30-årene ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen behandles på Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang. Nødetatene ble varslet om hendelsen like etter klokken 22.30. – Den fornærmede ble tatt vare på av andre på gården inntil helsepersonell ankom. Skadeomfanget hans er ukjent, sa operasjonsleder Finn Håvard Aas […]

Les Mer...

Kristne diskrimineres nesten like mye som muslimer dersom de er åpne om religiøs tilhørighet i jobbsøknaden, viser en ny, norsk avhandling.

Les Mer...

Staffanstorp møter skarp kritikk etter at man publiserte en film om at kommunen er et trygt og godt sted å bo – et sted hvor folk passer på hverandre.

Les Mer...