Kategori: Nytt

Muslimske barne­skole­elever i Sveits som oppfordrer hverandre til å faste under ramadan, skaper et gruppe­press der også ikke-muslimske barn slutter å spise og drikke, sier det sveitsiske lærer­forbundets general­sekretær. Forbundets president mener at det kun er et problem hvis ikke-fastende barn blir mobbet.

Les Mer...

En mann i Trondheim har fått behandling for alvorlige, men ikke livstruende skader. Politiet er usikre på hva som har skjedd og har ikke funnet noen vitner. Meldingen om hendelsen i nærheten av Nidarosdomen kom klokka 2.30 natt til søndag. Politiet ble varslet av AMK om at mannen blødde og var alvorlig skadd, skriver Adresseavisen. – […]

Les Mer...

En mann i slutten av 20-årene er knivstukket på Voss. Offeret kommer fra et østeuropeisk land, og alle de tre involverte er utenlandske statsborgere, ifølge Bergens Tidende.

Les Mer...

I Oslo ser vi stadig masseslagsmål blant ungdom. Gjengene reiser til andre områder for planlagte slagsmål. Politiet rapporterer at 10-12 ungdommer i 14-16 års alderen, som også var delvis maskerte, ble oppdaget i områdene Jar og Bekkestua i Bærum.

Les Mer...

Det skal ha blitt avfyrt skudd under en konfrontasjon mellom to grupperinger i parken Birkelunden på Grünerløkka i Oslo lørdag. Det var to grupperinger på to og fire personer som var involvert i konfrontasjonen, skriver VG. Oslo-politiet leter etter «en eller flere gjerningsmenn».

Les Mer...

Fransk politi har satt inn store ressurser på å finne personen som plasserte en bombe i sentrum av Lyon. Kilder tett på etter­forskningen sier politiet mistenker at bomben inneholdt aceton­peroksid, et kraftig spreng­stoff som ble brukt i terror­angrepene i Paris 13. november 2015.

Les Mer...

– Kjære landsmøte. Jeg elsker bomringen! slo den mammapermitterte Oslo-byråden for miljø og samferdsel. Lan Marie Berg, fast da hun talte til MDGs årsmøte på Fornebu lørdag.

Les Mer...

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen liker flere forslag fra Miljøpartiet de Grønne, men refser helheten i partiets næringspolitikk: – Problemet med MDGs næringspolitikk er at de vil kveste mange større næringer. Hva skal vi leve av i dette landet? spør statsråden.

Les Mer...

Nedgang i lønnsveksten må knyttes til sosial dumping som følge av økt arbeidstilbud, sier sjeføkonom Roger Bjørnstad i LO til Klassekampen. Men EØS-spørsmålet er for komplekst til en direkte kobling mellom EØS-avtalen og sosial dumping, hevder han.

Les Mer...

Europa står foran et nasjonalistisk jordskjelv under valget til EU-parlamentet i helgen, fastslår Steve Bannon overfor Fox Business.

Les Mer...