Kategori: Nytt

Tysklands innenriksminister Horst Seehofer (CSU) utelukker å stenge grensen mellom Tyskland og Polen for å stanse den økende strømmen av illegale migranter som for tiden kommer til EU-land via Hviterussland. Løsningen ligger i Moskva, tror Seehofer.

For å lese denne artikkelen nå, må du kjøpe abonnement eller logge inn hvis du allerede har. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les Mer...

En FN-studie av 15 land med stor produksjon av fossile energikilder viser at de fleste av dem planlegger å øke produksjonen av olje og gass de neste tiårene. Prognosen avviker kraftig fra de klimapolitiske ambisjonene om å redusere forbruket av fossile brennstoffer.

Les Mer...

Donald Trump kunngjorde torsdag at han vil lansere Truth Social i første kvartal 2022, et sosialt medie-nettverk som tar sikte på å stå opp mot tyranniet til Big Tech.

Les Mer...

Først fikk MDG en solid nedtur i høstens valg, og havnet under sperregrensen. Nå er det de som faller mest av alle partiene i en fersk oktobermåling. 

Les Mer...

Fyllingsgraden i norske vannmagasiner var i uke 41 på 67,5 prosent, skriver NRK. Det er det laveste siden 2006. Høye strømpriser er en sannsynlig konsekvens.

Les Mer...

Biden har åpnet grensene i sør, og visepresident Harris er opptatt med alt annet enn å utføre sitt oppdrag. Dette har medført at 45.000 enslige migrantbarn har havnet på avveie.

Les Mer...

En tysk meningsmåling viser at drøyt tre fjerdedeler avviser at det er like selvfølgelig å høre muezzinens bønnerop som kirkeklokker i Tyskland. 64 prosent vil ikke høre bønnerop overhodet.

Les Mer...

En statistisk analyse av vaksinasjons­graden og antallet nye korona­tilfeller i 68 land og 2947 fylker i USA viser ingen tydelig sammenheng mellom de to størrelsene, melder et viktig epidemio­logisk tidsskrift. Vaksinering beskytter mot sykehus­innleggelse og død, men effekten avtar med tiden.

Les Mer...

Ytterligere tre IS-kvinner og deres åtte barn er nå på vei fra Syria til Sverige. De er blitt utvist fra Syria fordi de beskrives som en sikkerhets­risiko, og de ventes å ankomme Arlanda torsdag morgen.

Les Mer...

En burgerrestaurant i San Francisco nekter å følge opp de strenge kravene om å kreve vaksinepass for alle kunder. Samtidig forsøker flyselskapet Southwest Alliance å redde stumpene av et tilnærmet ødelagt forhold til sine ansatte. Men president Joe Biden gir blaffen i reglene.

Les Mer...