Kategori: Kommentar

Hold ballen i bevegelse

Alle har opplevd å bli lurt, men når det er selve systemet som bygger på bedrag, får vi problemer med å orientere oss. Strømkrisen er en slik innebygget svindel. De som konstruerte den, visste hvem som kom til å måtte betale regningen. Men de så «integreringen» av energi som det verktøyet som ville løse den fordypningen av unionen som det ellers var politisk motstand mot.

For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les mer»

Folket må beskyttes mot folkets valgte

Elitene har skrudd tiden tilbake til de tider da folket måtte beskyttes mot dem som hadde makten. Makthaverne står ikke lenger fullt og helt på det norske folks side, men på sin egen – og ofrer gladelig sitt eget folks behov og ønsker til fordel for fremmedes interesser.

Les mer»

Document avslører: Tyske nazi-jegere gransker den siste krigs­forbrytelsen i Norge

Den rå og brutale henrettelsen av 11 dødsdømte sivile nordmenn i Kirkenes 17. august 1943 granskes nå av tyske nazi-jegere, opplyser første­statsadvokat Thomas Will, som leder Tysklands etterforsknings­enhet for nazi-forbrytelser. «Jeg har mottatt sakens dokumenter, og vil ta en avgjørelse innen overskuelig tid», sier Will. Saken fra Kirkenes involverer også toppen av den totalitære maktpyramiden, og kan dermed kaste mer lys over nazismens voldskarakter.

Les mer»

Det svenske helsevesenet kan ikke garantere pasientsikkerhet, men bruker milliarder på PCR-tester

Det svenske helsevesenet må spare og stadig gjøre nye kutt som truer pasientsikkerheten. Samtidig brukes en halv milliard skattekroner på PCR-tester – hver uke. Hvorfor? Ønsker regjeringen bare å beskytte helsen til innbyggerne, eller har man andre motiver?

Les mer»

Forvandlingen av USA til en sikkerhetsstat

Det er nå opprettet en egen avdeling i justisdepartementet som er viet domestic terrorism. Faren er ifølge Biden-regimet overhengende. Trusselen fra jihad er lagt på hylla. Nå er det landets egne borgere som truer. Ja, hva er det de truer? De truer staten. De truer autoritetene. Dette sies eksplisitt. Visejustisminister Matthew Olsen sa i en høring at de har registrert en økning i anti-government- og anti-autoritære holdninger.

Les mer»

Nekter for å ha voldtatt «Emma» (92): – Allah vet hva som har skjedd

«Mohamad» (20) erkjente seg ikke skyldig i ha voldtatt den fullstendig vergeløse 92-åringen «Emma» på en omsorgsinstitusjon i Alta – til tross for funn av sæd og DNA-match. Pleieassistenten må dømmes til fengsel i fire år og tre måneder, sa statsadvokat Trude Kvanli under sin prosedyre i Vestre Finnmark tingrett.

Les mer»

Når slaveri blir frihet, løgn blir til sannhet og hat til kjærlighet

Dagens politiske kultur handler om å legge til rette for at den enkelte skal definere seg selv. Sannheten er blitt vår tids største tabu, den truer nemlig vårt overmot, vår hybris. Vi har «frigjort» oss fra skaperen og tror vi selv kan forme verden slik vi selv ønsker. Det er knapt grenser for hva vi kan kontrollere.

Les mer»

Trump: – Vi skal ta tilbake landet

Trump har fått all den ammunisjon han kan ønske seg av Joe Biden. Bidens første år har vært en katastrofe, og alle amerikanere blir minnet på det hver eneste dag når de fyller drivstoff og besøker butikker. Skyhøye priser og tomme hyller. Selv NTB må innrømme at Biden ikke har forent landet som han lovet, og han er blitt mektig upopulær.

Les mer»

Helena Edlund – Tanker før søndagen #02

Vi lever i en hverdag hvor vi hele tiden er omgitt av stemmer som vil fortelle oss hva som er rett og hva som er galt. Å stå midt i en elv av motstridende sannheter, regler og krav kan være både overveldende og skremmende – spesielt hvis vi egentlig ikke vet på hvem eller hva vi faktisk skal tro.

Les mer»

Dystopiene er skremmende, men virkeligheten er verre

I dagens virkelighet overgår virkeligheten de verste dystopiene på flere måter. Vi lever nesten i en skrekkfilm.

Les mer»