Kategori: Kommentar

Hva tror vi på?

Synden, endog arvesynden, er med andre ord gjenopplivet som dominerende metafysisk prinsipp i samfunnet, men nå i biologisk form: Hvithet er skyld. Slik lyder den nye «sannheten». Enn så lenge motstanden mot dette massivt ødeleggende konseptet nærmest forsagt. Slik kommer det ikke til å fortsette, naturligvis. Vi går turbulente tider i møte.

Les mer»

Samtale er umulig. En advarsel

Det er som om norske medier lever i en egen boble og har inngått forbund med politikerne om at verden er slik de er blitt enige om. Å argumentere imot er nytteløst, for muren de omgir seg med, er blitt tykkere og høyere.

Les mer»

Hemmelig utenrikspolitikk?

Norsk Midtøsten-politikk har i Sikkerhetsrådet fått en megafon som høres langt utenfor Norges grenser, men ikke innenfor. Utenriksministeren nekter å svare på om Norge stemte for at Iran skulle bli medlem av FN-rådet som beskytter kvinners rettigheter. Norske massemedier er stort sett fullstendig tause om det som foregår i FN. Søreide nektet også å svare på om Iran fortjente en plass i rådet.

Les mer»

Storbritannia: Et politisk skifte – de konservative vinner blodrød valgkrets

Suppleringsvalget torsdag i Hartlepool gikk i de konservatives favør, med stor margin. Hartlepool er en viktig symbol-seier for Boris Johnson. Ikke bare har Hartlepool vært rød siden 1974, men det er faktisk også bare andre gang på førti år at et regjeringsparti har greid å ta et sete fra opposisjonen.

Les mer»

– Festen til de rike er snart slutt

Dypest sett er det misunnelsen som driver de røde. Denne misunnelsen forsøkes kamuflert i billig og skjærende falsk retorikk om omsorg for samfunnets svake. – Festen til de rike er snart slutt! brølte Audun Lysbakken fra talerstolen på SVs digitale landsmøte.

Les mer»

Vår tids islam-frontkjempere tas på med silkehansker. Ville nazister møtt samme forståelse og berøringsangst?

Oslo tingretts dom over Sumaira Ghafoor, også kjent som «IS-kvinnen», er over­bevisende. Dommen stiller også hovedstrøms­medias asymmetriske og temmelig ukritiske behandling av Ghafoor, IS og islamisme i skamme­kroken. Hadde Ghafoor vært nazist, ville en samlet journalist­stand vært ustoppelige på inn- og utpust, og tingretts­dommen kunne ha blitt strengere.

Les mer»

Kamzy ønsker nytt oppgjør om 22. juli, anklager Document for å undergrave tillit

I et intervju om 22. juli-terroren anklager Kamzy Gunaratnam alternative medier for å «undergrave tilliten» i samfunnet. Disse vokste imidlertid frem etter at tilliten allerede var svekket av massiv anti-nasjonalisme fra makthavere og gammelmedier. Kamzy sier også at vår nasjon produserte Breivik. Her er det woke-ideologien som utfolder seg.

Les mer»

Statkraft har inngått ødeleggende vannkraft-avtale med Daimler

Statkraft og den tyske bilgiganten Daimler har inngått en kraftkjøpsavtale for Daimlers produksjonsanlegg og kontorer, så disse utelukkende kan drives av «grønn strøm». Alt er imidlertid ikke like rosenrødt og miljøgrønt som partenes PR-avdelinger påstår. Statkraft forskutterer salg av norsk vannkraft. Du, og norsk industri som trenger kraft, vil få regningen.

Les mer»

Islam – fra personlig gudstro til politisk ideologi

I Norge betraktes islam som en religion, og islamske organisasjoner og trossamfunn får offentlig støtte til virksomheten. Jeg vil tro myndighetene er klar over at islam også har regler om økonomi, politisk styring og jus, og derfor like gjerne kunne betegnes som en politisk ideologi.

Les mer»

Kunstnernes ytringsfrihet er en ren hersketeknikk

Også i kunsten har kritikken gått under jorden og lever anonymt. Det liker kunstnerorganisasjonene dårlig, men de har seg selv å takke. Pengene deles ut til talentløse, beskyttet av mystifiserende begrep som konseptkunst. Disse kunstnerne blir rasende når det påpekes at de produserer søppel.

Les mer»