Kategori: Kommentar

Mediene forsøker å demoralisere befolkningen

De som tror at det som skjer i USA ikke handler om Europa, tar feil. Den galskapen som raser i USA kommer hit. Det politiske sentrum i norsk politikk opererer synkront med den amerikanske venstresiden. Alt mediene gjør er gearet mot å holde befolkningen i age og demonisere Trump, slik at de ikke skal oppdage at det er han som er garanten for et trygt og sikkert samfunn.

Les mer»

Når staten ledes av utro tjenere

Hva skjer når statens tjenere blir dens herre og bruker staten til egne formål? Obama-administrasjonen mobiliserte for å senke en etterfølger med alle metoder. Inklusive justismord. Noe lignende har aldri skjedd i amerikansk historie. Dette systemet forsøker å gjenerobre makten gjennom en senil kandidat.

Les mer»

Ugrunnet mas om flertallsregjering

Norge har hatt flertallsregjering i bare 11 av de siste 50 årene og slik ligger det an til etter valget i 2021: Enten Ap/Sp eller H/FrP. De ligger politisk såpass nær hverandre i hovedsakene at de kan søke støtte hos hverandre og slippe å bli utpresset av småpartiene.

Les mer»

Rasismens gjenkomst i form av anti-rasisme

Å oppfordre alle ofre for vold, trusler, trakassering og uverdig, respektløs behandling til å stå fram, er den korrekte, ikke-rasistiske tilnærmingen. Samtidig må bagatellmessige klager holdes utenfor debatten.

Les mer»

Den største devaluering av Vesten noensinne

Det som skjer i Amerika er bare ett skritt unna det vi så i Russland etter revolusjonen: Rødegardister som river ikoner og kors ut av kirkene. Menneskene er paralysert av farten endringene skjer med. De er svimslåtte. Nettopp dette benytter aktivistene seg av. Det er det som er revolusjon: Aksjon. Å kuppe øyeblikket.

Les mer»

Rykende pistol beviser Obamagate

Nye dokumenter beviser at Obamagate er et faktum: Obama og Biden var ikke perifere skikkelser. De planla hvordan de skulle få tatt rotta på Trump. Ingen tricks var for dirty. De lyktes med å ta ut Flynn. Det var som en krig.

Les mer»

Likhet, likegyldighet og lik i lasten

Det er tydelig at ord ikke skal bety det samme som før lenger, at likhet godt kan bety de facto ulikhet dersom dette er nødvendig for å skape det nye samfunnet de progressive higer etter, og som angivelig skal bli så mye bedre.

Les mer»

Vil rettsstaten overleve islamisering av politi og rettsvesen?

Olaug Bollestads sans for hijab i politi og rettsvesen er det foreløpige lavmål i KrFs overgivelse av den norske rettsstaten til islam. Der Hellige kong Olav innførte kristenretten, innfører nå et parti med ordet kristent i navnet islam i norsk rett. Vi vet hva dét betyr, og vi vet hvordan det vil gå.

Les mer»

Vil rasekortet undergrave demokratiet?

I USA bruker Demokratene rasekortet for hva det er verdt. Når det kommer til stykket, er det ikke da det samme Torbjørn Røe Isaksen gjør når han bruker sin norske hvithet, sin heterofile legning og sitt kjønn til å fremheve hvor mye innvandrere lider?

Les mer»

Bak vårt flerkulturelle jernteppe strammes skruen til

Håndhevelsen av den flerkulturelle ideologien i Vest-Europa har klare fellestrekk med håndhevelsen av kommunistisk ideologi i Øst-Europa under den kalde krigen. Det flerkulturelle mørket er vårt motstykke til kommunismens. Stormløpet mot Hans Geelmuyden viser det.

Les mer»