Kategori: Kommentar

Likegyldighet er vår tids evangelium

Det massive forsvaret av islam og kamp mot «islamo­fobi» handler ikke om religions­frihet, men om ateistisk sekularisme og like­gyldighet til all tro. Gi muslimer arbeid, barne­hager og Volvo, og de blir som oss, lyder tidens tros­bekjennelse. Slik under­vurderes religionens kraft. Det passer muslimer godt. For oss er det fatalt.

Les mer»

Instrumentalisering av vitenskap i politikkens tjeneste

Det er ikke alltid så at «might is right», at det hver gang er seierherrene som avgjør hvordan historien skrives. Samme hvor store ressurser de sitter på, så vil ikke noen samfunnselite lykkes med å føre hele folket bak lyset hele tiden, ikke engang om de selv mener seg å handle i den beste av alle hensikter. 

Les mer»

Uhellig allianse bak demonteringen av Sverige

Mer kontroll er noe som preger alle samfunn som er i ferd med å gå i oppløsning: Kontroll med folks meninger, forslag om nye lover som skal begrense den fra før av så reduserte ytringsfriheten. Arbeiderpartiet har foreslått lov som skal gi adgang for politiet til å bøtelegge såkalt hatprat på nett.

Les mer»

Regjeringen smuldrer opp 

For Erna Solbergs store prosjekt var det en ødeleggende tabbe å gi Venstre plass i regjeringen. Dette partiet hører ikke naturlig hjemme noe sted – bare i sin egen verden av sansebedrag, vrangforestillinger og politiske nevroser.

Les mer»

Facebooks Norden-sjef Peter Münster: Tommy Robinson er som Ratko Mladic

Facebooks kommunikasjonssjef i Norden har i et intervju forklart hvorfor de sletter alle kontoer som nevner Tommy Robinson. Ifølge Peter Münster er han i samme klasse som krigsforbryteren Ratko Mladic, som slaktet 7.000 menn i Srebrenica.

Les mer»

– Desperat forsøk på å spa frem «kvinner som bidro til tenkningen»

Kulturkampen har kommet til norsk akademia, med krav om flere kvinnelige tenkere i pensum til universitetets forberedende prøver i filosofi. Hva blir igjen av viten­skapen dersom også kunnskap blir identitets­politikk? Det kan bli umulig å formulere allmenngyldig kunnskap, advarer filosofi­professor Jens Saugstad. Alt vil avhenge av egen opplevd gruppe­tilhørighet.

Les mer»

IS-humanismen har også trengt inn i den katolske kirken

Ved å gå inn for IS-humanismen forleder kirkens menn og kvinner «hjorden» og fører den inn i fortapelsen, både den jordiske og den religiøse. De er ikke gode hyrder. Det de går inn for er ikke barmhjertighet, for den er individuell, liksom synden.

Les mer»

Valg i Israel handler om mer enn Israel

Israelerne vet noe om kulturelle og religiøse konflikter og trusler som Vest-Europa ikke har villet lære. I mellomtiden forlater jødene Vest-Europa. Hvis Europa vil leve opp til Aldri mer! må det lære av Israel. Våre politikere og medier klynger seg til den moralske overlegenheten.

Les mer»

IS-mødrene og barna deira

Å ta barn frå foreldra har barnevernet i Noreg gjort i mange år, som oftast for langt mindre forsøming enn oppvekst blant ekstremt valdelege terroristar. Haldningar er likevel ikkje biologisk arvelege, men ein  må ha i tankane at dei kan vere det sosialt.

Les mer»

Vindkraft-svindelen begynner å gå opp for folk

Motstanden mot vindkraft begynner å bli betydelig, fordi det går opp for folk at en gigantisk vindkraft-utbygging er underveis som vil rasere store områder med urørt natur. Stortinget kjøpte ideen om vindkraft. De hadde like mye greie på vindkraft som DAB-radio. Men det lød fint.

Les mer»