Kategori: Kommentar

De hatet Trump så mye at de var villig til å ødelegge Republikken

Gravskriften over de som ville stanse Trump, koste hva det ville, blir ikke vakker. De hatet Trump så intenst at de var villig til å ødelegge Republikken.

Les mer»

Vekten av virkeligheten

På den andre siden av kloden ifører New Zealands kvinner seg hijab for å vise «vi er dem». På Slotspladsen utenfor det danske Folketinget holder salafistgruppen Hizb ut-Tahrir fredagsbønn. De har med svære højttalere så bønneropene drønner over plassen.

Les mer»

New Zealand – tok på seg hijab for å stå samlet med muslimene

Kvinners sympati er blitt et svakt punkt i den vestlige verdens kultur etter at likestillingen gjorde den fremtredende i politikken. Og det er her islams spydspiss stikkes inn. Mange kvinner har et stort behov for å bli likt, for å vise sin godhet og for å være tolerante og hjertevarme. Det er en dårlig match mot den maskuline ideologien islam hvor kvinner ofte ikke selv engang kan styre hvem de kan gifte seg med.

Les mer»

Bremsene er borte

Globalistene ville bygge et «kunnskapssamfunn». De har gjort det stikk motsatte: De har bygget et samfunn i sitt eget bilde: et klimahysterisk, grønn-sosialistisk emokrati hvor kunnskap og kritisk tenkning er fullstendig uønsket, og indoktrinerte barn i tanketom «klimastreik» blir opphøyet til de smarteste folka i samfunnet. Det blir ingen god fremtid av sånt.

Les mer»

Et terror­angrep mot Italias migrasjons­politikk

Den senegalesiske bussjåføren som onsdag gjorde et attentat­forsøk i Milano, la skylden for døde afrikanere på to italienske statsråder, og er nå siktet for terror. Den politiske konklusjonen er klar: Aksjonen som kunne ha drept flere titalls skole­elever, var et terror­angrep mot Italias migrasjons­politikk. Lojaliteten til andre afrikanere stakk dypest.

Les mer»

Myndighetene vil kamuflere hva det koster å passere bomstasjoner

Det har blitt så mange bomstasjoner i Norge, og de står så tett, at vegvesenet mener det ikke er plass til å informere om takstene lenger. Ved alle de nye bomstasjonene i Oslo og Stavanger-regionen blir det ingen skilt med prisinformasjon.

Les mer»

Ung og idealistisk, men urøynd og godtruande

Utopien skifta mål, frå det klasselause samfunn til det multikulturelle fellesskap.  Dette gjorde det nødvendig å skrive om historia ved kollektivt å ta sjølvkritikk på vegne av Vesten, og i staden framheve det positive ved andre kulturar og religionar.

Les mer»

Al Gore resirkulerer dommedag igjen: «Klimaendringer kan bety slutten for sivilisasjonen»

Det er skapt en hel industri rundt klimakrisen, og «klima» er blitt too big to fail. Finnes den ikke, må den konstrueres og dyrkes. ingen observerbare resultater biter på klimaindustrien. Ingen fakta eller argumenter kan stoppe den, for de har jerngrep over mainstream media også.

Les mer»

Sanner pisser på oss. Etterpå sier han at vi lukter ille

Jan Tore Sanner blir «kvalm» av å lese kommentarfelt, men i godt humør av innvandring. Den er «berikende», mener integreringsstatsråden. Han bidrar selv til den polariseringen han klager over.

Les mer»

Det tok tre dager før hevnen kom

Hvis vestlige myndigheter ble skremt av Christchurch er de blitt enda reddere nå som svaret kom, bare tre dager senere. Med de store diasporaene Vest-Europa har, kan angrep skje hvor som helst. Myndighetene har ikke kontroll og alle vet det.

Les mer»