Kategori: Kommentar

22. juli. Perpetuum mobile

22. juli 2011 var vi alle vitner. Ikke øyenvitner til selve angrepene. Men vi var vitner til at et terrorangrep skjedde på norsk jord. Idag er vi igjen vitner. Denne gangen til en opprivende, grotesk og etterhvert pinlig utenomrettslig ankesak, som gjenopptas hvert år.

Les mer»

Justisdepartementet sladder, men avslører samtidig seg selv

Den britiske eks-agenten Christopher Steele kontaktet FBI i begynnelsen av juli 2016 for å varsle om at russerne hadde kompromitterende materiale om Trump. Men visste de som mottok informasjonen og bidro til spre den, at oppdragsgiveren var Hillary Clinton?

Les mer»

De var gode ambassadører for sitt land

Idrett i alle former er flott. Ikke minst det nylig avsluttede fotball-VM i Russland var storartet; glitrende kampsport på lagnivå, med fysiske, tekniske og spillstrategiske prestasjoner av en art som sjelden, om overhodet, er sett i tidligere mesterskap.

Les mer»

Aftenposten til krig for flerkulturen

Etter den afghanske asylsøkerens drap på 18 år gamle Håvard Pedersen fikk saken beskjeden omtale i Aftenposten. Siden har Norges største avis gitt den adskillig større plass, men det ville være synd å si at saken blir tatt opp i sin fulle bredde. Aftenposten går snarere til krig for flerkulturen.

Les mer»

Hvorfor skal amerikanere dø i krig for et land de ikke kan finne på kartet?

Vil amerikanerne dø for land de ikke vet hvor er? Vil de komme land til unnsetning som vikler seg inn i konflikter? Vil de forsvare land som ikke lenger er hva de var, som ser ut som de ligger i Midtøsten? Vil de forsvare land der antiamerikanismen tyter ut, selv blant eliten? Svaret er trolig nei.

Les mer»

Hvor er samfunnslimet i flerkulturen?

Det viktigste limet av alle er samfunnslimet; dette usynlige og udefinerbare elementet som gir samhold, og gjør samfunnet til en solid struktur som ikke faller fra hverandre ved første stresstest. Nå faller imidlertid europeiske samfunn fra hverandre. Globalistene brydde seg aldri om å finne et samfunnslim for de multikulturelle samfunnene.

Les mer»

Uendelige muligheter til renkespill og konspirasjoner mellom USA og Russland

Bob Mueller og hans team viser noe av den samme hensynsløsheten som vi forbinder med Putins Russland. For å bevise at noen er agent tyr man til en lov som ikke har vært håndhevet. Har man ikke bevis, så konstruerer man dem.

Les mer»

Svarteper og hysteri

Over hele Vesten står politikerne overfor konsekvensene av deres egen katastrofale politikk. I stedet for å ta ansvaret, forsøker de å gjøre Trump til syndebukk. De følger en gammel venstreradikal taktikk: Å gå etter strupen. De pene menneskene viser vrangsiden. Den er ikke pen.

Les mer»

Fakta og fiksjon i Helsinki

Har Russia collusion-kjøret gjort at Trump forvekslet det med anklagene mot Putin, og disponerte ham for å tro på Putins forsikringer om uskyld, slik at begge i bunn og grunn er ofre for de samme krefter? Fakta og fiksjon glir over i hverandre.

Les mer»

Trump serverte fiendene sitt eget hode på et fat

Donald Trump var garantert dårlig presse etter møtet med Putin, men hvorfor sa han da at han trodde mer på Putin enn på sine egne etterretningstjenester når det gjelder om russerne forsøkte å påvirke valget i USA?

Les mer»