Kategori: Kommentar

Bodøværinger, ringsakinger, folkeskikk og utenforskap

Vær sikker: Nordmenn er hverken uendelig dumme eller uendelig tålmodige, ikke i Bodø, ikke i Nordland for øvrig og heller ikke ellers i landet. Kombinasjonen av frekk selvhevdelse og, når motstand møtes, påberopelse av status som offer for rasistiske nordmenns hat og skittkasting, er noe vi har sett flere ganger de siste årene.

Les mer»

Hvem solgte ut USA?

Sønnene til John Kerry og Joe Biden opprettet et investeringsselskap som gjorde lukrative forretninger med kineserne på fedrenes politiske skuldre. De følger samme modus operandi som Hillary: Ryst treet så fruktene faller ned. Hvis ikke vi plukker dem gjør andre det.

Les mer»

Sylvi Galileo Listhaug og Den Røde Inkvisisjon

De røde er i jubelrus etter Sylvis ydmykelse. Tror de virkelig at de har vunnet noe som helst? Tror de dette får terrortrusselen mot Norge til å forsvinne? Norges viktigste og ærligste statsråd steppet opp på talerstolen og sa unnskyld utallige ganger med rak rygg, stort kors rundt halsen.

Les mer»

Tilsynet for høg moral

At Ap har et nonsjalant forhold til sikkerhet er ikke uten historisk grunnlag, og det gjelder en hel politisk bevegelse. Men nonsjalanse er tross alt ikke så ille som onde hensikter. Listhaug – av Støre foraktelig omtalt som «denne personen» – beskyldes derimot personlig for å være ond.

Les mer»

Erna krøp til korset

Erna krøp til korset og beklaget på hele regjeringens vegne – og ga samtidig justisministeren en offentlig oppstrammer. Men hun må også ta med regningen for beklagelsen. Det er vi ikke så sikre på at statsministeren helt forstår rekkevidden av.

Les mer»

Det moralske kvelertaket

Det Jonas Gahr Støre gjør overfor Sylvi Listhaug er det samme som Demokratene gjør overfor Donald Trump: Innta en moralsk overlegen posisjon, en som er hevet over diskusjon. Hvis Støre får mediene med på at Sylvi har krenket Utøya, har hun tapt.

Les mer»

Det handler ikke om ACER. Det handler om troverdighet!

Når regjeringspolitikere hevder at vi «må» si ja til ACER, for ellers kan EU komme med straffereaksjoner, så er det hovedgrunnen til å si nei! Det er ikke et argument for å si ja. Skjønner dere virkelig ikke noe så enkelt?

Les mer»

Venstresidens religionsfascisme

Når statsministeren advarer mot «religiøs rasisme» så spiller hun på lag med den ideologisk bankerotte venstresiden, som tydeligvis drømmer om å bli innlemmet i et totalitært kalifat.

Les mer»

Hvis følelser får bestemme i politikken

Igjen har Sylvi Listhaug utløst et raseri med krav om bot og bekjennelse. Er det virkelig Sylvi det er noe galt med, eller er det noe hun pirker borti? Hvis følelsene skal få diktere hva som er hva i politikken, kan andre bare pakke sammen.

Les mer»

Støre og VG klistrer Frp til Utøya-terroren

Jonas Gahr Støre og VG bruker Utøya mot Listhaug og Frp. Det er «å spille Utøya-kortet». Men den som instrumentaliserer terroren på den måten løper en risiko. Det har vært advart mot det mange ganger. Hvorfor gjør Støre det enda en gang?

Les mer»