Kategori: Kommentar

Er det borgerkrig i Frankrike? Eller er det islam som kriger med Vesten som alltid?

I snart 40 år har EU-eliten tilrettelagt for islamisering av Europa gjennom det politiske samfunnseksperimentet «flerkultur», og angrepet enhver varsler og kritiker av islam som «høyereektreme». Hvorfor gjorde ikke EU-politikerne noe med islams fremvekst i Europa for ti år siden? For tjue år siden? Eller tredve? Alle faresignaler var til stede, og advarslene var mange og tydelige. Men gjett hvem som fikk skylden for alle problemene.

Les mer»

Mediene nekter konsekvent å forstå Trump-velgerne. Det er de som polariserer

Tre Reuters-journalister dro til Texas for å ta tempen på Republikanske velgere. De skriver sjokkert tilbake at velgerne står skulder ved skulder med Trump og tror på det han sier. Reuters-journalistene kaller alt prat om valgfusk for konspirasjonsteorier. De er mildt sagt ikke på bølgelengde med velgerne de møter.

I stedet for et portrett av velgerne er det et portrett av medier som ikke er i stand til å tenke utenfor boksen. A

Les mer»

Penger nok, forsvarsviljen mangler 

Norge har penger i massevis til å fullfinansiere et vesentlig styrket forsvar. Det er viljen til forsvar som mangler. Forsvar av folk og land er kort og godt ikke en høyt prioritert oppgave for dagens makthavere – alt annet er så mye viktigere enn folkets liv i trygghet.

Les mer»

Document avslører: Styret i Islamic Relief Norge i oppløsning etter støtte til terror og drap

To av tre styremedlemmer i den humanitære organisasjonen Islamic Relief Norge trekker seg fra sine verv etter at de har støttet terror mot israelere.

Les mer»

Det er ikke lenger dagslys i Frankrike, men et tussmørke som bærer bud om det totale islamistiske mørket

Frankrike har følelsen av å befinne seg i en geriljakrig som stegvis vil bryte ut i en full krig, sier den algeriske forfatteren Boualem Sansal. Islamistene har vunnet, mener han – ikke militært, men åndelig. Lamslått og terrorisert ser en aldrende befolkning viljeløst hvordan islamismen holder Frankrike i et jerngrep.

Les mer»

The Orange Man har skremt eliten fra sans og samling

Det gjør vondt å erkjenne at norske medier ikke bare lyver stykkevis og delt, men systematisk. Det har de gjort helt siden Donald Trump dukket opp på scenen. Hva er det som er så farlig? Hva er det som gjør at norske medier setter hele sin troverdighet på spill på grunn av den politiske kampen i USA?

Les mer»

Blånekte, late som ingenting eller legge seg flat?

Hvis vi skal forholde oss kritisk til den egne politiske virkeligheten, hvis vi altså skal opptre voksent, ikke være som godtroende barn, så må vi nå omsider innse at nyhetsmediene – og nå snakker jeg om de norske – helt grunnleggende ikke er til å lite på.

Les mer»

Selvsikker Giuliani og Powell: De vet hva de snakker om. Dette er tidenes skandale

Pressekonferansen med Rudy Giuliani og Sidney Powell var en formidabel oppvisning. De sier de har overveldende bevis for valgfusk av massivt omfang. Hva skjer i neste omgang? Spørsmålstegnet over Joe Biden ble plutselig mye større.

Les mer»

De produserer krise på krise. Og folket velger dem igjen og igjen

I Norge lærer barna i grunnskolen at krisene står i kø, farer truer, og nå er det rett før jorden går under. Derfor har barn hengt opp et banner på Klingenberg Kino med påskriften «Jorda vår dør! Vær så snill og hør!» i forbindelse med filmen «I am Greta».

Les mer»

MSM forlanger at også frie medier skal underlegge seg sensur

Tidligere liberale medier som er blitt woke og besatt av sensur, forlanger nå at frie medier som Parler og Substack også skal underlegge seg sensur. Journalister er blitt nidkjære pådrivere som pisker kolleger til lydighet. Dette skjer i USA, hvor ytringsfrihet har stått sterkt. En eventuell Biden-administrasjon vil forsterke tendensen.

Les mer»