Kategori: Kommentar

Utvidelse av kampsonen

Uansett hvem som vinner valget i Danmark. Rasmus Paludan har skremt vannet av eliten. Han har vist at det under overflaten ligger et voldspotensial. Eliten tror de kan holde virkeligheten stangen ved å kalle ham nazist. Det funker ikke lenger. Ordene er døde.

Les mer»

-Vitenskap er ikke demokrati

Til tross for at selv FNs klimapanel innrømmer at det ikke er noen global oppvarming, holder klimahysteriet på å viske vekk all fornuft, skepsis og forsiktighet fra samfunnet – et samfunn som plutselig har opphøyet panikk til en GOD tilstand, og erklært at barn forstår mer av politikk enn voksne. Dette er hinsides bekymringsverdig eller absurd. Det er kort og godt forrykt. Sinnsykt.

Les mer»

Hvorfor stemme FrP? Fordi det ikke er nytteløst

FrP er i dag ikke et nasjonal­konservativt parti. Bør vi avstå fra å stemme inntil vi har et slikt parti å stemme på? Nei. Et sterkt FrP vil også styrke alle som peker på problemene med masse­inn­vandringen, uansett om partiet er i regjering eller opposisjon. Brukbare alternativer foreligger ikke nå.

Les mer»

Det store skismaet: Kristenforfølgelser er kommet til Vest-Europa

Den hysteriske omsorgen for IS-familiene er bare ett utslag av at eliten i Vest-Europa har tatt steget inn i islams hus. Der hersker fred. Vi andre, vantro, befinner oss utenfor, i krigens hus. Disse islamske begrepene er nå operative i Europa, og innbyggerne må i rekordfart forstå hva som foregår.

Les mer»

Nytt TV 2-lavmål: Intervjuer indisk guru om norsk klima- og bompenge­politikk

Mediene kappes om å overgå hverandre med «spennende vinklinger» om klimaet. Og resultatene blir mer og mer bisarre. Et nytt bidrag fra TV 2 føyer seg inn i rekken. Og det kunne faktisk bli enda verre, denne gangen takket være en indisk guru, som leverer varene journalistene vil ha.

Les mer»

Fremskrittspartiet skvises fra alle kanter, må velge hvem det vil være lojal mot

Siv Jensen har sovet i timen. Hun har akseptert premisser som bryter fundamentalt med grasrotas. Velgerne godtar ikke ideologien bak det grønne skiftet, hensynsløsheten mot vanlige folks økonomi og antibilismen. I tillegg kommer IS-humanismen. Sylvi hadde rett: Omsorgen for IS er større enn hensynet til folks sikkerhet.

Les mer»

Hva truer kvinnens stilling? Liten representasjon eller liten forståelse?

Når politikerne vil straffe menigheter utfra kvinneandelen i styrene, vitner det om katastrofalt manglende forståelse av betingelsene for et godt samfunn. Innenfor den kristne kulturkrets fikk kvinnen beskyttelse og frihet i erkjennelse av forskjellene mellom mann og kvinne. Friheten trues snarere hvis man ikke ser forskjell på kristendom og islam.

Les mer»

Når Europa svikter jødene, svikter det seg selv

At den europeiske eliten ikke har satt foten ned for muslimenes jødehat straffer seg nå. Venstresiden spises opp innenfra. Igjen må jødene forlate Europa. Fremtiden er mørk. Konservative kristne står for tur. De er også avskrevet av eliten. Dermed oppgir eliten seg selv.

Les mer»

Bunadsgerilja, bompengemotstand og folkevilje

Lykke til, dere unge som har energi, utålmodighet, sinne og dessuten et velfungerende historisk-etisk kompass, dere som brenner etter å endre norsk politikk i nasjonalkonservativ retning! Organisering er nøkkelordet enten man heter Bannon og vil bidra til høyrepopulismens fremvekst i Europa, eller Borghild og vil verne om den lokale fødestuen på Nordfjordeid; begge kan bidra på sitt vis, og alle monner drar. 

Les mer»

Ungdom på Oslo vest: Hjelpeløst bytte

Hva skjer når brutale og voldelige gjenger fra Oslo øst går av T-banen i Oslo vest og Bærum, og møter «snill» ungdom fra «generasjon empati»? Det blir lett match.

Les mer»