Kategori: Gjesteskribent

Bare ikke her

Idealer er altid lettest at opretholde på afstand, virkeligheden er en grum læremester. Mere diversitet betyder flere konfliktzoner, ikke bedre vilkår for frisindet. De fleste kan ikke tænke og må føle og det er venstrefløjens dilemma.

Les mer»

Svenske tilstander

Det er ingen hemmelighet hva som foregår i Sverige, selv om politiet hemmeligstempler saker for å skjule sammenhengen mellom økende voldskriminalitet og islamsk jihad. Myndighetene sliter stadig hardere med å finne troverdige bortforklaringer på en klassisk muslimsk revirkamp, ikke ulik det vi også har sett tilløp til i Oslo.

Les mer»

15 voldelige samles i Bygde-Norge

Til tross for stor skepsis fra lokalbefolkningen kjører UDI og kommuneledelsen i Øyer på for snarlig plassering av 15 voldelige asylsøkere i kommunen. Ap-ordføreren stilte ikke opp på folkemøte onsdag…

Les mer»

«Det svenske sviket. 1940–1945» 

Dagens åndskamp om Europas fremtid dreier seg mye om hvem som sviker i dag når land etter land trues av destabilisering grunnet vettløs politikk. Hvem svek ved forrige katastrofe?

Les mer»

Tyskland: ‘Halshugning’ af pressefriheden?

Myndighederne i Hamborg har, i et forsøg på at feje et nyligt dobbeltmord i Hamborg ind under gulvtæppet, censureret historien. De ransagede desuden lejlighederne hos et vidne, der optog en video med morderen, og en blogger, der lagde videoen på YouTube.

Les mer»

Rettferdigheten skal seire

Jeg vil være en stemme for alle som ikke har anmeldt et overgrep. Alle som fikk saken sin henlagt. Alle jenter som har, eller som kommer til å oppleve overfall.

Les mer»

UK: Boris Johnson Sparks ‘Burka-Gate’

Former foreign secretary (and possible future prime minister) Boris Johnson sparked a political firestorm after making politically incorrect comments about the burka and the niqab, the face-covering garments worn by some Muslim women

Les mer»

Er antisemittismen en sinnslidelse?

Gjennom flere tiår har vi kunnet observere en tydelig gjenopplivning av jødehatet i Norge. Et trekk ved utviklingen både her og andre steder har vært en forskyvning av opptattheten fra «den vandrende jøden» til den jødiske staten Israel.

Les mer»

UK: Discrimination against Christian Refugees

UNHCR), during the first quarter of 2018, recommended 1,358 Syrian refugees for resettlement in the UK, of which only four refugees were Christians (no Yazidis were recommended). The Home Office agreed to resettle 1,112 of these refugees, all of whom were Muslims, and refused to accept the Christians.

Les mer»

A game well played. Sverigedemokratenes briljante PR-kupp

Lanseringen av «Ett folk. Ett parti» var et PR-kupp. Filmen ga full jackpot: Ekstrem spredning, eliminering av motstanderens argumenter, samt bekreftelse av eget verdensbilde.

Les mer»