Kategori: Gjesteskribent

Norge og den euro-arabiske dialog, – en påminnelse

Det er for lengst «slått fast» i den norske debatten at det euro-arabiske samarbeidet ikke eksisterer.  Det fremstilles derfor som en konspirasjonsteori som brukes for å undergrave det flerkulturelle samfunnet og som gjør muslimene til «de nye jødene.»  

Les mer»

Etterkrigs-politikerne, deres ettermæle

Demokratiet er totalt avhengig av at kontradiksjonsprinsippet er levende, og det er det vi så sårt mangler i Norge. Etter seks år i statsminister-stolen har Erna Solberg fremdeles ikke tatt tak i det ensidige NRK-monopolet

Les mer»

Forvirringens tid

Aftenposten og Klassekampen har likelydende førstesider med sylskarp brodd mot vår største allierte og landets president. Klassekampen oppfordrer alle verdens land til politisk opprør mot USA. En annen artikkelforfatter tar til orde for å la Kina bygge jernbane i Nord-Norge

Les mer»

France Slowly Sinking into Chaos

Paris, Champs-Élysées. July 14. Bastille Day. Just before the military parade begins, President Emmanuel Macron comes down the avenue in an official car to greet the crowd. Thousands of people gathered along the avenue shout «Macron resign», boo and hurl insults.

Les mer»

#BoycottSweden 

En gang i tiden var Sverige verdens eneste nøytrale nazister. I dag er de verdens mest nøytrale islamister. Nazisme og islamisme kan ha lignende ideologier, noe som er grunnen til at de voldelige islamistene alltid har kommet godt overens med nazismen.

Les mer»

Hvem ble lurt?

25. juli ble Norges FN-ambassadør Mona Juul valgt til leder for FNs økonomiske og sosiale råd, Ecosoc. Norge stemte her sammen med muslimske land for en resolusjon som gir Israel skylden for palestinske kvinners problemer.

Les mer»

Klimadebatten, ikke helt hva du tror

Den 13. juli 2019 kom det ut en vitenskapelig vurdering av det modellverktøy som benyttes av IPCC. Rapporten kom fra fysikk- og astronomifakultetet ved Universitetet i Turku, Finland. Det reises alvorlig tvil om FN-panelets metodikk.

Les mer»

Turkey Threatens to Reignite European Migrant Crisis

Turkey has threatened to re-open the floodgates of mass migration to Europe unless Turkish nationals are granted visa-free travel to the EU, who agreed to visa liberalization in March 2016.

Les mer»

An Increasingly Dangerous Stand-off between Civilizations

Until extremists on all sides wish to adjust to life as it has developed in the past century, it seems as if both the hatred and violence will continue.

Les mer»

Det er demografien, dumme

Som den berømte amerikanske økonom, Thomas Sowell, engang bemærkede, så handler politik ikke om at løse samfundets problemer, men om at løse politikernes. Deres største problem er at blive genvalgt, så de kan skrabe mere magt og flere privilegier til sig.

Les mer»