Kategori: Gjesteskribent

Europe: Ramadan Roundup, 2018

Ramadan, a major topic for public discussion in Europe this year, received considerable media coverage, a reflection of Islam’s rising influence.

Les mer»

Salute to Two Intellectual Giants: Bernard Lewis and Richard Pipes

It is appropriate for all free men and women to honor two scholars who helped preserve Western Civilization from totalitarian aggression. Both became American by choice.

Les mer»

Forsvarer Norge krigsforbrytelser?

Norge stemte 13 juni for en resolusjon i FN Hovedforsamling som fordømmer Israels reaksjon på forsøkene på å storme grensen. Ine Eriksen Søreide uttryker forbehold, men stemmer likevel for en tekst som er en støtte til Hamas.

Les mer»

Barns deltagelse i homokampen

De ansatte i flere barnehager, som huser barn fra ulike familier, har altså nå laget prideparade med barna. Enkelte steder under sommeravslutningen.

Les mer»

Tysklands migrantvoldtægtskrise: «Statens svigt»

Den dag Susanna blev myrdet, erklærede De [Merkel] i parlamentet, at De har håndteret migrantkrisen ansvarligt. Tør De gentage denne påstand over for Susannas forældre?

Les mer»

Norge – landet som ikke vil forsvare seg

Heimevernet mangler mannskaper, befal og ammunisjon. Stortinget har bestemt at HV-personell ikke skal ha geværets tennstempel hjemme. Den dagen det smeller, får vi håpe den lokale HV-stempelarkivaren ikke er på ferie eller sykehus.

Les mer»

Erna, tid for reell forandring

Som regjeringssjef har Erna ansvaret for å sette tonen. Det oss beskyttende og tøffe nødvendige, det mangler. At statsministeren i Sverige er verre og synlig lenger kommet er oss en mager trøst.

Les mer»

Agurktiden kom tidlig i år

Norske medier velger nyhetsvinkel ut fra fiendtlighet til Israel, så også hva gjelder NATO. Men faktum er at Israel har levert etterretning til NATO som har forhindret titalls terrorangrep. Derfor er forholdet NATO/Israel blitt tettere.

Les mer»

Britiske mediers gentagne løgne

Tilhører Storbritannien ikke længere verdens frie nationer? Det land, der skænkede verden Magna Carta og ‘parlamentets moder’, forfalder til totalitarisme med dets håndtering af Tommy Robinson.

Les mer»

Italy: «The Party is Over» for Illegal Migrants

Meanwhile, pro-EU, pro-mass migration and pro-multiculturalism media outlets have gone into attack mode in an effort to undermine the new Italian government.

Les mer»