Kategori: Gjesteskribent

Norge har i årevis betalt EØS-milliarder til mer enn 15 EU-land. Ikke bare til Polen

Sp-lederen truet med å kutte EØS-midlene til Polen da Norge ikke fikk håndsprit. Norge har lenge øst millarder utover mange EU-medlemsland. Hva om vi skrudde av hele pengekrana, Slagsvold Vedum?

Les mer»

Nord-Korea melder om koronamistenkte i karantene, og skyter opp raketter

Nord-Korea har rapportert om karantenetilfeller under koronaepidemien, men avslører ikke om viruset er i landet. Noe annet ville være rart. Brukes de siste rakettoppskytingene til å gi inntrykk av normalitet?

Les mer»

He Simply «Hates Christians»: The Persecution of Christians: January 2020

During several separate incidents, militant Muslims—whether Fulani herdsmen, Boko Haram, or generic terrorists—continued to attack and massacre several Christians.

Les mer»

– Korona og bærekraftsmålene brukes som brekkstang for verdensregjering

Krefter som lenge har jobbet for at verden skal styres av FN, Verdensbanken, G20-landene og store multinasjonale selskaper, bruker koronaepidemien politisk. Verdensregjering er også målet med bærekraftsmålene, sier Rosa Koire.

Les mer»

Verre enn koronasmitte?

Norge er i dag et mediestyrt samfunn.  Døgnet rundt henger mediene på oss med sine formaninger, veiledninger, sensasjoner, «avsløringer» og karaktermord.  Dette er «den fjerde statsmakt» som ingen av oss har valgt og som ikke står parlamentarisk ansvarlig for noen som helst av sine gjerninger.

Les mer»

Coronavirus: The European Union Unravels

As the coronavirus pandemic rages through Europe — where more than 250,000 people have now been diagnosed with Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) and 15,000 have died — the foundational pillars of the European Union are crumbling one by one.

Les mer»

Forsøk med blodplasma fra friskmeldte korona-pasienter i Spania og USA

Den spanske avisen El Pais melder i dag, den 26. mars, om at det hardt pressede helsevesenet i Madrid har begynt å utforske en mulig ny behandlingsmetode for alvorlig korona-syke pasienter: Direkte blodtransfusjon fra personer som har gjennomlevd infeksjon og blitt friske.

Les mer»

Koronaepidemien og den store avsløringen

Hva skjer når en sivilisasjon som har skambelagt absolutt alt maskulint, objektivt godt, ordensorientert, fundamentalt og bærekraftig ved samfunnet møter på et virkelig problem?

Les mer»

Statsgaranterte lån til små og mellomstore bedrifter er ikke nok

Stortinget og regjeringen må vurdere å la staten dekke inn små og mellomstore bedrifters faste kostnader inntil en normalitet er opprettet etter koronakrisen. Situasjonen er ekstraordinær, og krever ekstraordinære tiltak.

Les mer»

Ord fra en astmatisk mor i karantene

Skal det få lov til å være slik at politikere, samt A-, B-, og C-kjendiser i Norge, går foran vanlige folk? At de i helsevesenet, og folk med kritiske roller i samfunnsmaskineriet, går foran — har jeg ikke noe problem med å forstå. Hvorfor har vi ikke kapasitet til å teste flere ved behov?

Les mer»