Kategori: Gjesteskribent

Om at være dansk

Kan man blive dansk? Hvis man vælger at gifte sig med en dansker, give sine børn danske navne, vælger at leve på dansk – så vil ens børn være danske

Les mer»

Geopolitiske omveltninger

Etter Brexit og Trump kan vi trygt si at verden er kommet i omveltning. Og dette er bare begynnelsen på «libralistenes» og globalistenes tilbaketog. Mange på venstresiden kan ikke engang ta det inn over seg, for det knuser deres livsløgn og lenge ufortjente privilegier. Velkommen til en ny tid, velkommen til alvor med dets utfordringer. […]

Les mer»

Tysk opposisjon på leting etter alternative medier

Tyske offentlige kringkastere svikter sitt oppdrag, mener Alternativet for Tyskland (AfD) og vil avskaffe dem. De utbygger nå sin egen kringkastingsvirksomhet. Vil tysk publikum få et klarere bilde?

Les mer»

France’s Muslim Demographic Future

France’s Muslim population could quickly grow to close to 15-17 million, but no one can know precisely unless the law prohibiting the official collection of ethnic data is changed.

Les mer»

Yazidi piger bliver solgt som sexslaver, mens kvinder demonstrerer mod Trump

Uanset manges gode intentioner med kvindemarchen forbrød den sig mod menneskerettighedernes kerneprincip: «Det værste først». Trump er ingen ayatollah.

Les mer»

Venstrefløjens tre store svigt på 30 år

Først svigtede den arbejderklassen, dernæst svigtede den velfærdsstaten, og så svigtede den nationalstaten.

Les mer»

Aarhus domkirke smider kristendommen på porten – hvorfor siger biskoppen ikke noget?

En imam prædiker, den kristne trosbekendelse kasseres. Farcen foregår i Aarhus Domkirke, men biskoppen kommer ikke med et eneste kritisk pip. Er han ligeglad?

Les mer»

Presse­meldingen fra Russlands ambassade

Regjeringen var klar over at Skei Grande og Solhjell var satt på en svarteliste av russerne, likevel ble de oppført på en delegasjon som skulle til Moskva. Vet regjeringen hva den holder på med?

Les mer»

Tostatsforvirringen

Så lenge store deler av den arabiske befolkningen i området omfavner radikal islamisme og heller ikke er villig til å leve i fred med sine jødiske naboer innefor en felles statsdannelse, er heller ikke en enstatsløsning et svar på problemet.

Les mer»

Schibstedpressen formidler hat  

På 70-tallet forfulgte Springerpressen venstresiden. I dag er rollene byttet om. Pressen forfølger høyresiden, og det finnes ingen opposisjon. Offisielt.

Les mer»