Kategori: Gjesteskribent

Noen utfordrende advarende ord.

Hensikten helliger tydeligvis middelet for, når det gjelder makt og penger synes der ingen «globale» grenser, ikke i det hele tatt. Kanskje nettopp derfor er de globalister…dessverre. 

Les mer»

En politisk uavhengig utenriksforvaltning

Den besettelsen EU avslører i de forskjellige FN-organene når det gjelder å isolere og demonisere Israel er for lengst nedfelt som en av bærebjelkene i EUs felles utenrikspolitikk, især slik den føres gjennom FNs forskjellige organer

Les mer»

En anklage mot muslimer i Vesten

For noen feiginger og hyklere dere er! Dere er ikke frie, myndige borgere, men undersåtter av religionen og lokalsamfunnet deres! Motstand mot overgrepene i egne rekker ville gjøre islamkritikken overflødig!

Les mer»

På tide at også nordmenn tar på seg gule vester

«Det grønne skifte» går i Frankrike som i Norge og andre europeiske land ut på å overføre mer av samfunnets felleskostnader til dem som har den dårligste evnen til å bære skattebyrdene.

Les mer»

Listhaug: – Derfor er Frp mot FNs migrasjonsavtale

Mange rykter florerer rundt FNs migrasjonsavtale. En påstand er at jeg for to år siden bidro til FNs migrasjonsavtale under FN-toppmøtet om migrasjon i New York i 2016.

Les mer»

To folk, to verdener, to Frankriker

Periferienes Frankrike og storbyenes Frankrike lever ikke sammen lenger. De snakker ikke lenger med hverandre, ei heller forstår de hverandre. De forakter og hater hverandre.

Les mer»

Provoking New Crimes Rather than Uncovering Past Crimes: Mueller’s Modus Operandi

The vast majority of indictments and guilty pleas obtained against Americans by Mueller have not been for substantive crimes relating to his mandate: namely, to uncover crimes involving illegal contacts with Russia.

Les mer»

Bob Mueller (VII): Heksejakten på den republikanske senatoren Ted Stevens og hans tragiske død

Ted Stevens hadde tjenestegjort i Senatet siden 1968 og ble tiltalt i 2008 av justisdepartementet. En skulle tro at før den amerikanske regjeringen satte i gang med å ødelegge en sittende senator ville det være ingen som helst tvil om at han var skyldig. En ville ta fullstendig feil når FBI-direktøren er Robert Mueller. Roll […]

Les mer»

Problemet begynder med Lars Løkke, men slutter desværre ikke der

Marrakesh-pagten afpolitiserer den stigende migration og dermed manipulerer med sandheden, når den vil have os til at tro, at migrationen »forener os« i en hybrid, hvor alle lande på én og samme tid er »hjemlande, transitlande og bestemmelsessted«.

Les mer»

France’s Meltdown, Macron’s Disdain

The «yellow jackets» now have the support of 84% of the French population. They are demanding Macron’s resignation and an immediate change of government. Those who speak on radio and television say that Macron and the government are hopelessly blind and deaf.

Les mer»