Kategori: Gjesteskribent

Islam og venstresiden i felles heksejakt

I likhet med Klassekampens Åse Brandvold sparer ikke Utrops redaktør Majoran Vivekananthan seg noenting i sjikanen av Lily Bandehy, Cemal Knudsen Yucel og Halvor Fosli. Venstresiden har konvertert til islam.

Les mer»

Civita anbefaler grønn ekstremisme

Det råder liten tvil om at De Grønne i Tyskland har sitt opphav i illiberale ideologier. Kommunistiske revolusjonære grupperinger meldte seg delvis kollektivt inn i partiet for å redde kommunismen på begynnelsen av 1980-tallet (Gerd Koenen).

Les mer»

Kan vi stole på Norge i FN?

Sikkerhetsrådet anerkjente USAs rett til selvforsvar etter 9/11, selv om angrepet kom fra en ikke-statlig aktør. Men rådet nektet Israel samme rett med begrunnelsen at angriperne ikke var stater.

Les mer»

The Terrorists Migrating into Europe

«Most migrant terrorists involved in thwarted or completed attacks were purposefully deployed to the migration flows by an organized terrorist group to conduct or support attacks in destination countries.»

Les mer»

Barnen som dödar för en fotboll

Da jeg forlot Afghanistan i 2011 var jeg takknemlig for å kunne legge dets destruktivitet bak meg. Lite ante jeg at jeg knapt ti år senere skulle samme vold i Sverige.

Les mer»

Høyresidens akilleshæl: Definisjonsmakten og idiotien

Venstresiden har hatt privilegiet av å eie definisjonsmakten i alt for lang tid. Moralisering, brunbeising og dydsposering er blitt dens varemerke. Skal høyresiden ha sjanse til å vinne hjerter og debatter, må den styre klar av f.eks. bombetrusler mot SAS’ reklamebyrå. Men vet vi egentlig hvem som ringte den inn – kanskje ble vi lurt av venstresiden igjen?

Les mer»

Vertskapet bestemmer i eget hus

Det virker som om hvem som helst som ikke har lest boka mi «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid» kan kaste seg inn i debatten med skråsikre meninger om noe de ikke har lest. Masterstudent Isabell Dahl er en av dem.

Les mer»

Nasjonal­populismen i Vesten tar intellektuell form

Under en nylig konferanse i Roma kunne man øyne konturene av en bred nasjonalkonservativ bevegelse i Vesten. Tilstede var blant andre Marion Maréchal, Thierry Baudet, Douglas Murray og Viktor Orbán.

Les mer»

Coronavirus: Death of Dr. Li Wenliang Rocks China

The refrain now heard across China is, «We want freedom of speech!» People in that stricken society, like those seeking freedom in Hong Kong, have adopted as their anthem the politically impactful song from Les Miserables, «Do You Hear the People Sing?»

Les mer»

Et skadet Norge

Dagbladets kommentator Gunnar Thorenfeldt har kommentert min bok, «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid» uten å berøre bokens sentrale tema: Vi kan ikke fortsette dagens innvandrings- og integreringspolitikk uten å skade Norge både som nasjonalstat og velferdsstat.

Les mer»