Kategori: Gjesteskribent

Israels rett til Judea og Samaria

Aftenposten refuserte et tilsvar til et debattinnlegg skrevet av tidligere generaladvokat Arne Willy Dahl hvor han på en villedende måte forsøker å frakjenne Israel de rettighetene landet etter folkeretten har i Judea og Samaria.

Les mer»

Floyd utnyttes i et politisk maktspill

Opptøyene i USA handler ikke om å hedre George Floyd eller protestere mot rasisme, men om å politisere en tragisk hendelse før presidentvalget. Dette er politikk på sitt verste.

Les mer»

Jakten på norske naturressurser minner om utnyttelsen av Afrika

I små bygdesamfunn Norge rundt har inntrengere med bulldosere, gravemaskiner, borerigger, dynamitt og politi startet en krig mot lokalbefolkninger som forsvarer seg etter beste evne med telt, plakater og folkemøter.

Les mer»

Vindkraftmotstand når storm styrke – folket gjennomskuer klimakur-bløffen

Det mobiliseres over hele Norge, bygdefolk, Motvind, Miljøforbundet og Naturvernforbundet og selv 40 ordførere reiser seg nå i protest mot ødeleggelsene av norsk natur og dyreliv.

Les mer»

Er EU ved at blive et bistandsprojekt?

Sigende er det, at de fire selvstændige lande, der ikke ønsker, at coronakrisen skal bruges til at give EU-Kommissionen mere magt, end den allerede har, ved at indkræve og omfordele 500 mia. euro, straks udråbes til en umoralsk ”sparebande” eller ”de fedtede fire”.

Les mer»

Afghanere dreper i Moria-leiren som følge av sunni-sjia-konflikten. Vil vi ha dette til Norge?

Den afghanske konflikten mellom Pashtun og Hazaras herjer i Moria-leiren på Lesvos. Vær så god Erna, importér dette problemet til Norge også, med skattebetalerens penger. Men tømmer du Moria i dag, så er Moria full igjen etter kort tid!

Les mer»

Morna, Siv!

Nok er nok. Du kritiserte pengebruken av skattebetalernes penger da de installerte glassvegger i Stortingssalen. Men hva vil det koste staten pr. barn som får staten til far?

Les mer»

Den norske Kirke er blitt et anti-israelsk hus

Det er et problem at man på norsk og europeisk side ikke innser at det ikke er noen vei utenom å innrømme Israel en sikker mulighet til å overleve i en så kaotisk omverden som Midtøsten er blitt. Slike krav bidrar bare til å skape mistanke om at det er flere enn Irans lederskap som ønsker å avvikle den jødiske staten.

Les mer»

Den store amerikanske stammekrig

Ude havde amerikanerne fuldstændig overset tribalismen og troet, at de kunne indføre liberalt demokrati med et snuptag. Hjemme var de selv blevet ofre for tiltagende tribalisme – allerværst blandt de multikulturelle ”kysteliter” i medier, uddannelse og Hollywood: »De opfatter sig som verdensborgere. Men det, disse eliter overser, er, hvor stammeagtig deres egen kosmopolitisme i virkeligheden er.«

Les mer»

Sp-politiker hjalp NRK å rydde sendeflater for islam og id-feiring

NRKs massive og rosemalende dekning av islam og Id-feiring har skapt proteststorm mot statskanalen. Nå viser det seg at NRK – i hvert fall siden 2018 – har ønsket å rydde sendeflater for islam, og at initiativet blant annet kom fra en Sp-politiker.

Les mer»