Kategori: Gjesteskribent

Er dette vår måte å takke nordmenn for deres raushet?

Mange av oss innvandrerforeldre har valgt å beholde eget kultur som er forankret i vår religion islam. Ok! Det er religionsfrihet og vi bor i sekulær, demokratisk samfunn. Men vi kan ikke legge skjule på at vi har endret Norge på en måte som ingen nordmenn ønsket.

Les mer»

Egypt Ushers in New Year With Murderous Assaults on Christian Copts

The New Year began with an uptick in slaughter attempts on Egypt’s Coptic Christian minority. First, on January 12, 2020, a Muslim man crept up behind a Coptic woman walking home with groceries, pulled her head back with a hand full of hair, and slit her throat with a knife in the other hand.

Les mer»

Trump lanserer «århundrets fredsplan»

Med en typisk «tre-fluer-i-en-smekk»-manøver inviterte visepresident Mike Pence torsdag både statsminister Benjamin Netanyahu og opposisjonsleder Benny Gantz til Det Hvite Hus. Mye tyder på at Trump akter å gi Israel alle de seks tidligere omstridte jødiske bosettings-blokkene – pluss hele den militært viktige Jordan-dalen.

Les mer»

Antisemittismen 75 år etter Holocaust

Vi ser ingen praktisk forskjell mellom Erna Solbergs regjering og de rødgrønne når det gjelder de holdningene som bygges opp i folket som følge av ensidig norsk Midtøsten-politikk og NRKs uhemmete propaganda mot Israel. 

Les mer»

Integrations­industrien lugter fælt

»Først undlader forskere at se på noget som helst negativt i indvandrermiljøer. Herefter sår de tvivl om enhver udtalelse, der siger noget negativt om indvandringsmiljøer, fordi der jo ikke er nogen forskning, der dokumenterer det«.

Les mer»

Ärbarhetsidealet handlar om ideologi, inte om mode

Men hijab ska inte normaliseras, varken i samhället eller inom modeindustrin, och detta av den enkla anledning att hijab inte handlar om mode utan om ideologi.

Les mer»

– Er folk virkelig mer positive til bomringen i Oslo?

Folk i hovedstadsområdet er nå mer positive til bompenger enn i 2018. Undersøkelsen er gjennomført og bestilt fra Statens vegvesen, som faktisk tjener på bompenger.

Les mer»

Skrekkabinettet

En del islam-indoktrinerte piker/damer med norsk pass meldte seg som felthustruer til avbenyttelse for IS-krigere i deres bestrebelser på å opprette det utopiske kalifatet.

Les mer»

NTB og Nettavisens jubel over innvandringen er upassende

Systemet må legges helt om. Hvert år inviterer vi inn over 20 000 nye fra land utenfor EØS som i høyden får et «introduksjonskurs». Det er vanvittige tall, men NTB og Nettavisen lukker øynene og jubler.

Les mer»

Regjeringen opptrer umoralsk – tar rollen som Tilsynet for høy moral

Mediene gjør IS-kvinner til ofre, men hvem er de egentlige ofrene? Det er yazidi-kvinnene. IS tvang en av dem til å spise barnet sitt. Hva gjør Norges regjering for dem?

Les mer»