Kategori: Gjesteskribent

Dette bør vel journalister forstå om krigen i Ukraina

For Russland dreier krigen seg om å nekte USA et militært nærvær i Ukraina som ville gjort Ukraina til en USA-bastion så tett på Moskva at Russland ikke ville ha mulighet til å forsvare seg.

Les mer»

Faktisk.no: Masseskytingen i Oslo brukes i anti-vestlig propaganda

Russland bruker allerede masseskytingen i Oslo i sin kulturkamp mot Vesten. Mange muslimer ser på homofili som forbudt, mens høyreekstremister sprer desinformasjon om skeive. Hva er det som ligger bak?

Les mer»

Pakistani Imam Preaches Jew-Hate in Belgian Parliament

In other words, three months to the day after Hamas’s bloodthirsty massacre of Jews, an Islamist preacher from Pakistan comes to the rostrum of the Brussels Regional Parliament, in the capital of the European Union, to chant verses from a sura celebrating the defeat, surrender and massacre of Jews.

Les mer»

Spørsmålet om troverdigheten av åpenbaringene til Muhammed

Profeten Muhammed fikk en åpenbaring av Allah som fortalte ham at hans adoptivsønn måtte skille seg fra sin kone Zaynab slik at Muhammed selv kunne gifte seg med henne.

Les mer»

France’s Skyrocketing Threat

January 30, 2024. The French weekly, Le Journal du Dimanche, publishes the most comprehensive and detailed survey on what French Muslims think. Not surprisingly, the results are disturbing.

Les mer»

Fortellingen om Jesu korsfestelse i Koranen er feil

Koranen 4:157 sier at Jesus aldri ble korsfestet og at en annen person ble korsfestet i stedet for ham. Min påstand er at dette verset i Koranen er åpenbart til Muhammed av djevelen, og ikke Gud, og at han var en falsk profet som var besatt av djevelen.

Les mer»

Faktisk.no: Stort kart: Disse videoene og bildene har vi verifisert

Faktisk Verifiserbar har verifisert bilder og videoer som viser angrep mot sykehus og skoler i Midtøsten, flere av dem kontrollerte sprengninger.

Les mer»

Import av islam betyr import av vold

Stor innvandring fra Midtøsten vil gradvis gjøre at våre byer begynner å ligne Midtøsten. Import av islam betyr import av vold. Noen av oss har prøvd å advare mot dette.

Les mer»

Dette har skjedd: Et sammendrag av de siste 30 årene

Vi skremmes av utrygge tider. Vi har vært der før, og nå er vi der igjen. Kunne dette vært unngått, og kan vi gjøre noe med det? Svaret er ja, men da må vi forstå hvorfor det ble slik.

Les mer»

Krigen kjem ei komande natt

Det naive Norge har gjort noko heilt utruleg: Lært opp over 100 russiske maritime navigatørar på navigasjon i norske fjordar. Desse har såleis fått «Farledbevis» av den norske staten og kan ferdast utan los innaskjers hjå oss. Dei er sertifiserte til slikt.

Les mer»