Kategori: Gjesteskribent

Tåkefyrsten Støre er tilbake: «Var ikke dette over?»

Hvordan kan Støre snakke om «ett eller noen gale mennesker»? Husker han ikke hvordan Norge så ut? Han er mer enn gammel nok til å huske bekymringsfrie feiringer og folkeansamlinger.

Les mer»

Voksende bekymring

Vi er kommet til et punkt hvor mediene synes å ha mistet alle hemninger når det gjelder å demonisere enhver opposisjon mot deres egne venstrepopulistiske standpunkter. Israel og Trump utsettes for det samme hatet.

Les mer»

Om Charlottesville, alt-right og fremtiden

Alt-right vil styrkes, så længe langt hovedparten af USA’s eliter insisterer på, at USA er et blot beboet område, som alle kan rejse til, og hvor løven græsser side om side med lammet, hvor alle tolererer alles forskelligheder, og hvor Nirvana venter rundt om hjørnet.

Les mer»

«Slaget om Jerusalem er lige begyndt»

I en tale til Den Arabiske Ligas i Cairo forklarede palestinernes udenrigsminister Riad Malki: «Det handler ikke om metaldetektorer eller kameraer, men om, hvem der har kontrollen, og hvem der har suverænitet over Al-Aqsa-moskeen.» «Slaget om Jerusalem er lige begyndt,» sagde han.

Les mer»

Europe: Migrant Crisis Reaches Spain

Spain is on track to overtake Greece as the second-biggest gateway for migrants entering Europe by sea. The sudden surge in migration to Spain comes amid a crackdown on human smuggling along the Libya-Italy sea route, currently the main migrant point of entry to Europe.

Les mer»

Redd Barna: Vi samarbeider ikke med menneskesmuglere

Menneskesmuglere utnytter folk som ønsker seg en bedre fremtid og setter deres liv i fare. Redd Barnas redningsskip redder folk som risikerer å drukne i Middelhavet, skriver Redd Barna i et svar til Document.

Les mer»

Malaysia – det vellykkede muslimske landet?

Men hvordan ser det ut bak fasaden? Befolkningsveksten er stabil og det er et middelsinntektsland der snittlønna ligger litt under 1/3 av Norge. Men de økonomiske forskjellene er store hvor de 10 % rikeste har 40 % av inntektene og de 10 % fattigste har 2 %. Malaysia har olje og gass og produserer deler […]

Les mer»

Slik svikter venstresiden Norge

Det er fortsatt en måned igjen til valget, men jammen har ikke venstresiden – godt hjulpet av den stort sett venstreorienterte MSM-pressen – allerede klart å røre det godt til for seg

Les mer»

Hva er det Norge støtter i Midtøsten?

Utenriksminister Børge Brende svekker Oslo-avtalene ved pengestrømmen til et palestinsk selvstyre som gir penger til terroristers etterlatte. Når Brende i tillegg oppfordrer PA-styret til å se bort fra prinsippene i Oslo-avtalen, er døren til forhandlinger stengt.

Les mer»

Ikke min statsminister

Det blir lettere komisk når Gro Harlem Brundtland og Gahr Støre står på Utøya og snakker om valget som et valg mellom fellesskap og de rike. Selv er de meget velhavende og har visst å ta for seg av fordeler.

Les mer»