Det er slik at de muslimske misjonærene der ute bruker et triks til å konvertere naive etniske nordmenn inn i islam og dette trikset deres er følgende:

– De vil vise dem ganske milde vers fra «Mekka-delen» av Koranen deres som er delt i to hoveddeler, «Mekka» og «Medína». Mekka inneholder de første «åpenbaringene» profeten deres Muhammed mottok av Allah som «profet» og dette er stort sett snakk om ganske milde åpenbaringer. Dette skyldes at når Muhammed åpenbarte disse så hadde han et fåtalls tilhengere i Mekka og hadde ingen politisk makt og innflytelse. Medína-delen er åpenbart av Allah når han utvandret fra Mekka til Medína og gradvis fikk politisk makt og innflytelse der.

Dermed så vil de muslimske misjonærene der ute plukke ut milde vers fra «Mekka-delen» av Koranen sin og vise disse i håp om å konvertere nordmenn over ved hjelp av disse versene men det de aldri vil fortelle dem er følgende:

– Koranen følger et prinsipp, «nasikh-prinsippet», som sier at det er de siste «åpenbaringene» i boken muslimene alltid må følge hvis de skulle havne i en situasjon der de må velge mellom de første og siste.

«Medína-delen» av Koranen er full av oppfordringer til vold og inneholder over 149 såkalte «sverdvers». Dere har sikkert hørt om begrepet «sverdverser» i Koranen og alle disse finner vi i Medína-delen av Koranen.

Dermed så er det slik at disse milde versene i Mekka-delen av Koranen ikke har noe betydning for en muslim når han i enhver situasjon må følge versene i Medína-delen.

Dere kan selv sjekke dette i Koranen hvis dere vil. Koranen er skrevet i en ukronologisk omvendt rekkefølge der de korteste versene kommer sist og dermed så er «Mekka-delen» den siste delen av Koranen som en skrift og «Medína delen» den første. De lengste kapitlene finner vi i «Medína-delen» av Koranen.

Ta en titt på konteksten i disse to delene av Koranen og dere vil oppdage at den endrer seg dramatisk mellom «åpenbaringene» i disse to delene. Det går fra å være ganske mild til et fascistisk hat og krigsmateriell mot de såkalte «vantro» som er ikke-muslimer i Koranen.

Dermed så ber jeg dere alle som møter disse muslimske misjonærene på gatene i Norge om å be dem vise dere vers fra «Medína-delen» i Koranen deres og ikke «Mekka-delen» og ikke la dem lure dere.

Be dem om å vise dere blant annet disse 20 versene. Nå tok jeg ut 20 av de totale 149 sverdversene for dere slik at det blir enkelt for dere. Disse 20 burde holde for dere, men hvis jeg selv møter noen av disse på gata så tar jeg alle 149 med dem.

«5, 51-9, 5-9, 29-4,34-2, 244-2, 216-8, 39-8, 65-9, 88-8, 12-8, 60-3, 151-8, 57-9, 73-25, 52-66, 9-2, 191-4, 89-8, 67 og 9,123.»

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Talsmannen i Bibelen er ikke Muhammed – Document

Koranen gir skilsmisseråd til jentebarn – Document

Paradiset i islam har rennende bekker med vin – Document

Muhammed og hans mange kvinner – Document

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.