Muhammed var en analfabet som verken kunne lese og skrive. Derfor er hans åpenbaring i Koranen om den kristne treenigheten nok en feil fra muslimenes profet.

Koranen 5:116 forteller om den kristne treenigheten, men problemet er at den er beskrevet feil.

I Koranen er treenigheten følgende:

Gud (Faderen) – Jesus (Sønnen) – Jomfru Maria.

Dette er jo helt feil når den kristne treenighet er følgende:

Gud (Faderen) – Jesus (Sønnen) – Den hellige ånd.

Den norske Koranen 5:116:

Og når Allah vil si: «Å, Jesus, sønn av Maria, sa du til menneskene: ‘Hold meg og min mor som to tilbedelsesverdige istedenfor Allah (som alene tilbedelsesverdig Herre)!’?», vil Jesus svare ydmykt: «Hellig er Du! Det er meg ikke passelig å si noe jeg ikke har rett til. Hvis jeg hadde sagt det, ville Du i sannhet ha visst det. Du kjenner til alt det som bor i hjertet mitt, men jeg kjenner ikke til det som er i Din viten. Sannelig, Du har i Din viten alt det usette.»

Det er slik at når personen i Koranen – nemlig Muhammed – ikke skjønte hvordan den kristne treenigheten er konstruert så faller påstanden til profeten om at han hadde den riktige kunnskapen om den på sin egen urimelighet.

Dette skyldes ifølge mitt skjønn at Muhammed var en analfabet som verken kunne lese og skrive.

Dermed blir det feil at muslimene skal teologisk angripe de kristne når deres egen profet ikke visste hva han snakket om når han åpenbarte om treenigheten i Koranen sin.

Jeg kan gjerne debattere de muslimske lærde i Norge om dette, men da må de først innrømme overfor meg at dette er en klar og tydelig feil av profeten deres.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel som ønsker å forteller nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Fortellingen om moren til Jesus i Koranen er feil – Document

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Etniske nordmenn som gifter seg med en muslim må konvertere til islam – Document

Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen – Document

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.