Profeten Muhammed fikk en åpenbaring av Allah som fortalte ham at hans adoptivsønn måtte skille seg fra sin kone Zaynab slik at Muhammed selv kunne gifte seg med henne.

Det er slik at profeten i islam med navnet Muhammed var glad i kvinner og denne påstanden kan verifiseres med de muslimske kildene som forteller om det totale antallet av koner og sexkonkubiner han hadde til disposisjon for seksuelle aktiviteter til enhver tid.

Han hadde på sitt beste minst 12 koner og en haug med sexkonkubiner på en og samme tid og de islamske kildene sier at han hadde som vane å ha sex med dem alle hver dag. Dette skyldes at han hadde sexkraften til 30 menn ifølge de islamske kildene.

Dette høres ut som en relativt desperat og pervers mann som mest sannsynlig var en pedofil også når en av disse konene hans var et mindreårig barn. Dette gir også indikasjoner om at vedkommende hadde en psykisk lidelse.

Når det gjelder hans kone nummer syv med navnet Zaynab bint Jahsh så var ekteskapet hans med henne svært kontroversielt. Dette skyldes at før hun ble Muhammeds kone så var hun gift med sin egen adoptivsønn med navnet Zayd Ibn Harithah. Zaynab så på Muhammed som sin egen far mens hun var gift med hans adoptivsønn.

Muhammed dro en dag hjem til Zayd og Zaynab for å snakke med Zayd men han var ikke hjemme da. Zaynab hadde nettopp våknet fra søvnen og var halvnaken i soveværelset sitt. Muhammed gikk inn i huset deres og mens han så etter Zayd så gikk han inn i soveværelset til Zaynab og så henne halvnaken der.

Etter at hun hadde kledd på seg, så hadde Muhammed en kort samtale med Zaynab der hun fortalte han at Zayd ikke var hjemme, etter dette så forlot Muhammed stedet.

Rett etter denne hendelsen så fikk Muhammed en «åpenbaring» av Allah som fortalte han at Zayd måtte skille seg fra sin kone Zaynab slik at Muhammed selv kunne gifte seg med henne. Hvorfor dette skulle skje sa Allah ingenting om.

Siden Muhammed var Allahs profet så måtte Zayd skille seg fra sine kone Zaynab under tvang, slik at Muhammed selv kunne gifte seg med henne.

Det kritiske spørsmålet rundt denne hendelsen i livet til Muhammed er følgende:

Lukter det ikke noe muffins ved denne «åpenbaringen» Muhammed hevdet å ha mottat av Gud?

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Muhammed talte ikke på vegne av den virkelige Gud – Document

Fortellingen om den kristne treenigheten i Koranen er feil – Document

 

 

Fortellingen om moren til Jesus i Koranen er feil – Document

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Etniske nordmenn som gifter seg med en muslim må konvertere til islam – Document

Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen – Document

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.