En muslim kontaktet meg nylig og kritiserte meg for at jeg brukte den engelske og norske oversettelsen av Koranen når jeg skrev om islam. Han sa at Koranen bare kan leses på arabisk fordi det er dette språket Allah snakker.

Jeg spurte han om Allah kunne flere språk enn kun arabisk? Han sa nei, Allah kan bare ett språk.

Jeg sa til ham hvordan kan du være så braindead og be meg om å videreformidle på arabisk når de som leser innleggene mine ikke kan arabisk. Skal jeg videreformidle på et språk som ingen av leserne mine skjønner da? Han svarte faktisk ja på dette spørsmålet.

Det er slik at når den hellige ånd kom over apostlene til Jesus så kunne de snakke alle verdens språk. Mens Allah bare kan ett språk.

Konklusjon:

Dette betyr at Allah i Koranen er en svært begrenset Gud. Vår Gud kan utløse sin ånd på sine tilhengere når han vil og de kan da snakke og forstå alle verdens språk, mens Allah ikke kan gjøre slikt.

Skaff dere en mer intellektuell Gud enn dette muslimer. Vi har han i Bibelen vår og hans navn er JAHVE. Vår Gud kan snakke og forstå alle verdens språk og han kan også utløse sin ånd på menneskene når han vil slik at de også kan gjøre det samme.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Venstresiden hater kristne – derfor har vi islamproblematikken i Norge – Document

Muhammed talte ikke på vegne av den virkelige Gud – Document

Fortellingen om den kristne treenigheten i Koranen er feil – Document

Spørsmålet om troverdigheten av åpenbaringene til Muhammed – Document

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.