Det henger mørke skyer over Orre kirke på Jæren, bygd i 1250. Bildet illustrerer godt de mørke skyene vi som er så glad i Norge føler spre seg over hele vårt langstrakte land. Mens nordmenn forlater Kirken, ser vi med forskrekkelse at åpen islamisering fremmes av dem som har mest makt og innflytelse i Norge, med DNK i spissen.

Document har snakket med eks-muslim og kristen konvertitt Emanuel Sarwar, som sier at for å redde Norge, må vi bremse den pågående islamiseringen av landet og så reversere den. Deretter er det frem med Bibelen og evangeliet.

Intervjuet med Emanuel står lenger nede på siden.

Snikislamisering er ikke mulig i et sekularisert samfunn som Norge

Ifølge Wikipedia ble begrepet «snikislamisering» et alminnelig kjent uttrykk da FrPs leder Siv Jensen brukte det i en tale i 2009.

Den gang dreide debatten seg om hvorvidt hijab skulle bli en del av norsk politiuniform, om Oslo skulle få en egen muslimsk skole, ønske om tilpasset eldreomsorg for muslimer, ønske om bønnerom på Gardermoen for drosjesjåfører og forslag om etablering av imamutdanning i Norge.

FrPs Jon Engen Helgheim har definert snikislamisering som «tilpasning til særkrav som kommer fra noen få muslimer» og som fører til en dreining og gradvis tilpasning til uønskede «skikker basert på et kvinneundertrykkende syn».

I september 2019 uttalte Helgheim at snikislamisering dreier seg om ytterliggående grupper og ikke det store flertallet av muslimer.

I en kronikk i Aftenposten samme år skrev professor Torkel Brekke at snikislamisering ikke er mulig i et sekularisert samfunn som Norge. Brekke skrev blant annet:

– Vårt politiske system, våre domstoler, våre institusjoner for forskning og utdanning, er helt uavhengige av den religiøse sektoren, og slik vil det fortsette å være. Vi lever med andre ord i et sterkt sekularisert samfunn. Den eneste religiøse institusjon som kan tenkes å ha litt innflytelse over andre viktige samfunnssfærer, er Den norske kirke.

Skru tiden frem til 2024, så opplever vi at det faktisk er Den norske kirke i samarbeid med den islamofile ventstresiden som sørger for at islamiseringen av Norge pågår for fullt.

Våre verdier og tradisjoner har aldri vært under sterkere press

Slik mange av oss ser det nå, dreier ikke snikislamisering seg bare om ytterliggående grupper i det muslimske samfunnet, vi ser med skrekk at åpen islamisering fremmes av dem som har mest makt og innflytelse i Norge, med DNK i spissen.

Vi leser at kirker i Bergen, Trondheim og Oslo feirer ramadan, og at noen av dem tillater bønnerop. Oslo kommune bruker millioner for å pynte til muslimenes fastemåned, mens smuler blir brukt på påsken og andre helligdager vi er så glad i.

For femte gang sender NRK «Festen etter fasten», og statskanalens ansatte jubler, mens jøder vandrer skrekkslagne rundt i Norges gater. De samme aktivistene hyller også at prest Gyrid Gunnes ber til Allah på Høstutstillingen, som om det er det mest naturlige i verden.

Det norske samfunnet blir mer og mer religiøst, men det er ikke kristendommen som fremmes. I stedet er det den undertrykkende doktrinen islam.

Avkristningen av Norge er en gavepakke til muslimene

Document har snakket med Emanuel, som vokste opp i Oslo med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

I år har de mange kirkene som feirer ramadan i noen tilfeller tillatt muslimske bønnerop i kirken. Dette er noe helt nytt i samfunnseksperimentet om å islamisere Norge. Hva var det første du tenkte da du leste Bente Haarstads sak på Document?

– Det første jeg tenkte da jeg leste saken til Haarstad, var at dette var ment som ironi, men da jeg satte meg inn i saken, skjønte jeg at det ikke var det, og da ble jeg ganske sjokkert.

Er muslimers bønner og bønneropet adhan inkluderende for andre religioner? Hva er det som er hovedbudskapet?

Bønneropet i islam har følgende budskap:

«Allah er størst. Allah er størst.
Jeg vitner om at det ikke finnes noen gud utenom Allah.
Jeg vitner om at Muhammed er Allahs sendebud.
Kom til bønn. Kom til bønn.
Kom til fremgang. Kom til fremgang.
Allah er størst. Allah er størst.
Det finnes ingen gud utenom Allah.»

– Problemet med dette er at jeg mener at «Allah» i islam er en arabisk avgud/månegud. Jeg vet at mange kristne rundt omkring i verden er uenige med meg i dette. Men hvis påstanden min om «Allah» i islam er riktig, er det slik at bak enhver avgud står satan selv, og da blir islamske bønnerop fra enhver kirke klassifisert som aksept av blasfemi i kirkene, ifølge mitt skjønn.

Ville muslimer i Norge gjengjelde gjestfriheten og omfavnelsen det kristne Norge og resten av venstresiden viser dem? Vil de kristne bli invitert til moskeene hvor de kan holde gudstjenester, synge salmer, feire nattverd og andre kristne tradisjoner som utføres i kirken?

– Vi kristne hadde aldri fått lov til å lese opp vers fra Bibelen og «Fadervår» i moskeene hvis vi hadde bedt om lov til å gjøre det av muslimene, det er jeg relativt sikker på.

Den maniske feiringen av alt som handler om islam i 2024 virker malplassert med tanke på krigen mellom Israel og Hamas. Islamdyrkelsen har nådd nye høyder for det venstrevridde Norge. Bergens Tidende skrev om ramadanfeiringen i St. Jakob kirke, der Ida Marie Brandmo, som er leder i Kirkelig dialogsenter, sto for åpningstalen. Hun sa at krig og humanitære katastrofer i Ukraina, Sudan, Gaza og andre steder har gjort hverdagen mørk for mange, men nevner ikke Israel eller 7. oktober. Det kan nesten virke som dette er et gjennomtenkt passiv-aggressivt stikk til den jødiske befolkningen i Norge med tanke på den økende antisemittismen. Hva tenker du om dét?

– Det er slik at sekulariseringsprosessen av Norge har vart i nesten 50 år nå. På grunn av dette har Den norske kirke blitt veldig passiv og «politisk korrekt» med tanke på å ta stilling til religiøse spørsmål og deres syn på Israel/Palestina-konflikten. Jeg mener at Den norske kirke må stå sammen med Israel i denne konflikten, på bakgrunn av det faktum at Jesus selv var en jøde fra Judea, som er dagens Israel.

Det er vanskelig for mange av oss å forstå venstresidens lefling med islam, spesielt i Norge, der radisser i kvinnebevegelsen har eksistert siden slutten av 1960-tallet. Mange omfavner det bokstavtro muslimske miljø og reiser ikke kritikk mot islam og spesielt ikke mot diskriminering av kvinner. Venstresiden hadde aldri godtatt en kirke med egne innganger (bakdører) for kvinner, eller som Aisha-moskeen på Holmlia, som ikke tillater at kvinner får adgang. Hvorfor tier disse kvinnene og venstresiden generelt om dette, inkludert norske menn?

– Når det gjelder de venstreradikale, står de jo rent politisk i opposisjon til høyresiden, og når høyresiden på papiret støtter Israel, jødene og de kristne, er det ganske enkel logikk at venstresiden skal støtte Palestina, palestinerne og muslimene. Dette er ren politikk fra deres side, med en intensjon om å kapre stemmene til de muslimske innvandrerne i Norge og holde høyresiden under kontroll.

Islamtilknyttede organisasjoner vil ha mer islam i Norge, og forlanger at nordmenn integreres i islam, skriver Bente. Hvorfor vil Kirken det også? Og politikerne? Vi blir fortvilet og deprimert og føler at både staten, politikerne og Den norske kirke sviker oss. Hva mener du, som engang var praktiserende muslim?

– Jeg tror ikke Den norske kirke vil integrere ikke-muslimer inn i islam på denne måten, men problemet er at de i utgangspunktet er redd for reaksjonene de kan få av folk hvis de skulle fremstå som islamkritiske i offentligheten. De kan eventuelt risikere å miste medlemmer og få statstilskuddet de mottar per medlem redusert eller fjernet.

Den norske kirke er ikke lenger Guds hus, men et sted for tilbedelse av fremmede guder. Hva Gud mener om det, kan leses i Bibelen, skriver en av våre lesere. Hvordan kan DNK da involvere Allah?

– Bibelen er klar og tydelig på at vi skal tilbe den ene sanne Gud som vi finner i Bibelen med navnet JAHVE, og at vi ikke skal ha flere Guder i tillegg til ham. Dermed er dette ganske ubibelsk av de involverte kirkene i denne saken.

Mange av oss ser skriften på veggen og forstår hvor det vil ende hvis hele Norge islamiseres. Det er ingen unnskyldning at disse såkalte intellektuelle – biskoper, prester, politikere og forskere – ikke ser det samme som oss. Hvorfor setter de ikke en stopper for islamiseringen, som pågår for fullt?

– Når det gjelder den pågående avkristningen av Norge som vi ser i samfunnet nå, er dette en gavepakke til muslimene. Etter mitt skjønn har ikke de muslimske trossamfunnene noe ønske om å være passive i Norge i fremtiden. De bygger stadig nye moskeer rundt omkring i landet, og de muslimske misjonærene er i full gang med å konvertere muslimer inn i islam. Når det gjelder spredningen av islam i Norge, vil dette legge forholdene til rette for en vanskeligere hverdag for både jødene og kristne i landet.

Sist men ikke minst: Hva slags råd har du til oss som muslimene kaller for «vantro» og som står på sidelinjen og gråter når vi ser hva våre folkevalgte og Den norske kirke gjør med vårt land? Er det håp, eller er det allerede for sent?

– Det er fremdeles håp, men da må vi bremse den pågående islamiseringen av Norge og deretter reversere den. Deretter er det frem med Bibelen og evangeliet. Den norske kirke må bli mer opptatt av budskapet til Jesus i evangeliet enn av å være «politisk korrekt». Og norske politikere må skjønne at Norge som nasjon skal gjenspeile budskapet til Jesus og ikke legge forholdene til rette for at dette budskapet blir erstattet med budskapet til Muhammed og Koranen.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.