Det er en like stor synd å fornekte en ekte profet som å akseptere en falsk profet. Muhammed er en falsk profet da han ikke oppfyller Guds kriterium for en profet sent av ham.

Det er slik at et av de aller største problemene i islam er at profeten med navnet Muhammed ikke oppfyller Guds egen kriterium for en profet sendt av ham. Guds kriterium for en profet sendt av ham finner vi det gamle testamentet.

Dette er de fire punkter i Guds kriterium for alle hans profeter:

Alle hans profeter skal tale i hans navn som er JAHVE. Dette er Guds egennavn.

Ordet profeten forkynner skal gå i oppfyllelse mens han lever eller etter hans død. Hvis ordet profeten forkynner ikke går i oppfyllelse, da skal vi skjønne at dette ordet ikke kommer fra Gud. Profeten skal ha evnen til å utføre mirakler for å verifisere sitt profetskap hvis han ikke kan gi en profeti som går i oppfyllelse.

Alle hans profeter skal komme fra følgende profetiske ætterekkefølge: Abraham-Isak-Jakob.

Profeten skal forkynne i det samme profetiske sporet som sine forgjengere. Dermed så må det ikke komme motstridene åpenbaringer av ham og hans forgjengere.

Det er fire punkter i Guds kriterium for alle hans profeter.

Jeg finner ikke navnet JAHVE i hele Koranen til Muhammed og det betyr at han ikke talte på vegne av den virkelige Gud som vi har i Bibelen vår. Han tjente en før-islamsk arabisk månegud/avgud.

Jeg finner ikke en eneste profeti av Muhammed i hele Koranen hans som gikk i oppfyllelse mens han levde eller etter hans død. Jeg finner heller ingen mirakler han utførte med vitner til stede i boken.

Muhammed tilhørte heller ikke den riktige profetiske ætterekkefølgen til Guds profeter.

Åpenbaringene Muhammed hevdet å ha mottatt av Gud i Koranen hans, motsier samtlige profeter før ham i Bibelen som han hevdet å være en etterfølger av.

Konklusjon:

Ingen av oss kan dermed akseptere profetskapet til Muhammed når han ikke oppfyller de fire punktene i kriteriumet til Gud for hans profeter. Dette var hovedgrunnen til at han ble fornektet som profet av både jødene og de kristne i Arabia i hans tid. Husk at hvem som helst kan hevde at han er en profet sendt av Gud, men hvis han ikke oppfyller dette kriteriet til Gud for hans profeter så skal vi alle skjønne at dette er en falsk profet som ikke taler på vegne av Gud.

En annen ting som er veldig viktig å huske på i denne sammenhengen er at det er en like stor synd å fornekte en ekte profet som å akseptere en falsk profet. Du går rett til helvete på dommedagen med begge syndene. Jeg er derfor veldig bekymret for skjebnen til muslimene på dommedagen når de følger budskapet til en falsk profet. Hvis disse muslimene ikke omvender seg omgående, etter at jeg har advart dem, så vil jeg dessverre ikke kunne hjelpe dem på dommedagen.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel som ønsker å forteller nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Fortellingen om den kristne treenigheten i Koranen er feil – Document

Fortellingen om moren til Jesus i Koranen er feil – Document

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Etniske nordmenn som gifter seg med en muslim må konvertere til islam – Document

Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen – Document

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.