Det er slik at Norge kunne lett oppheve den muslimske innvandringen på 1990 tallet og den eneste grunnen til at dette ikke ble gjort var på grunn av det voldsomme hatet venstresiden har mot de kristne.

Det voldsomme hatet venstresiden besitter mot de kristne er den virkelig årsaken til at vi har kommet dit vi har kommet med tanke på islamproblematikken i Norge i dag. Venstresiden vil hevne seg på de kristne fordi de mener at de kristne har plaget dem med religionen sin i år og dag, og da er muslimene gull verdt for dem.

Hvis vi kristne ikke gjør noe med dette landsforræderi til venstresiden omgående, så vil dette islamproblemet eskalere i Norge. Dette vil føre til at vi kristne i Norge vil bli forfulgt og torturert med det hatefulle anti-jødiske og anti-kristne budskapet i islam av muslimene. Vi vil få valget mellom å enten akseptere Muhammed som en profet eller betale penger til muslimene for å overleve eller bli halshugget av dem.

Profeten i islam med navnet Muhammed likte verken jødene og de kristne på grunn av at de begge avslørte ham som en falsk profet, noe som han også var. På grunn av dette hatet så fylte han opp store deler av Koranen sin med et fascistisk krigsmateriell mot joeder og kristne, der den eneste veien ut for dem var å enten akseptere ham som en profet under tvang eller betale seg ut av dette. Hvis de ikke gikk med på disse to alternativene så skulle de halshugges til døden.

Vi kan som en kristen nasjon ikke fortsette i dette sporet mer og dermed selv legge forholdene til rette for et fremtidig selvmord.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Muhammed talte ikke på vegne av den virkelige Gud – Document

Fortellingen om den kristne treenigheten i Koranen er feil – Document

Spørsmålet om troverdigheten av åpenbaringene til Muhammed – Document

Fortellingen om moren til Jesus i Koranen er feil – Document

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Etniske nordmenn som gifter seg med en muslim må konvertere til islam – Document

Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen – Document

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.