Koranen 4:157 sier at Jesus aldri ble korsfestet og at en annen person ble korsfestet i stedet for ham. Min påstand er at dette verset i Koranen er åpenbart til Muhammed av djevelen, og ikke Gud, og at han var en falsk profet som var besatt av djevelen.

Koranen 4:157 sier at Jesus aldri ble korsfestet og at en annen person ble korsfestet i stedet for ham. Det betyr at dette verset i Koranen sier at Jesus var en falsk profet som profeterte falskt om sin død og oppstandelsen til sine disipler i evangeliet. Dette verset sier også at alle profetene i Det gamle testamentet som profeterte om forsoningsdøden til Jesus på korset, var falske profeter. Det er over 300 profetier i Det gamle testamentet som går i oppfyllelse med livet, læren og forsoningsdøden til Jesus på korset. En god del av dem går i oppfyllelse mens Jesus blir korsfestet, og dette verset sier at disse profetiene er falske profetier av falske profeter. Dette ene verset i Koranen setter dermed hele skriften i Bibelen ut av kontekst og kraft.

Hvordan kan Jesus da være en stor profet og en falsk profet samtidig, som det sies i Koranen?

Motsier ikke Koranen seg selv da?

Salme 22 av David og salme 53 av Jesaja gikk i oppfyllelse mens Jesus var på selve korset. Var David og Jesaja da falske profeter ifølge Koranen?

To av de fire evangelistene i Det nye testamentet, Matteus og Johannes, var øyenvitner til korsfestelsen av Jesus sammen med hans mor, jomfru Maria. Jesus kommuniserte med både Johannes og sin mor fra korset. Hvis det var en annen person på korset i stedet for Jesus, da kjente ikke jomfru Maria igjen sin egen sønn. Heller ikke Johannes, som hadde levd sammen med Jesus dag og natt i over tre år.

Hvordan kan denne araberen med navnet Muhammed i denne villfarne skriften som ikke engang visste hvem Jesus var, komme nesten 600 år etter profeten Jesus og si at han gikk rundt og løy om sin død og oppstandelse til sine disipler på denne måten?

Koranen 4:157:

– og for deres påstand (som de sier skrytende): «Vi har drept Allahs sendebud, Messias, Jesus, sønn av Maria!», enda de ikke drepte ham og heller ikke korsfestet ham, men det var en person som ble gjort lik (Jesus) utseendemessig for dem. Og sannelig, de som er uenige om ham, de er visselig i tvil (basert på denne drapspåstanden). De har ingen kunnskap (om hva sannheten er), men følger kun antakelser. Og de har visselig ikke drept Jesus! “‘
[Den norske Koranen, 4:157]

– That they said (in boast), We killed Christ Jesus the son of Mary, the Messenger of Allah;- but they killed him not, nor crucified him, but so it was made to appear to them, and those who differ therein are full of doubts, with no (certain) knowledge, but only conjecture to follow, for of a surety they killed him not:-
[English Translation, Yusuf Ali]

Min påstand er at dette verset i Koranen er åpenbart til Muhammed av djevelen og ikke Gud, og at han var en falsk profet som var besatt av djevelen. Fordi det er bare djevelen selv som kan si at Jesus var en falsk profet og Messias og dermed oppheve muligheten for at menneskene kan forsones med Gud ved hjelp av forsoningsdøden til Guds Messias på korset. Det er bare djevelen selv som kan ha en intensjon om å ta Jesus av korset og dermed sette hele skriften i Bibelen ut av kraft. Det er bare djevelen selv som kan ha en intensjon om at menneskene aldri blir forent med Gud ved hjelp av forsoningsdøden til hans Messias på korset. Jeg mener dermed at «Allah» i Koranen er djevelen selv og at muslimene dermed ikke har noen åndelig tilnærming til Gud.

Hvis muslimene vil ha åndelig tilnærming til Gud, så må de først akseptere den virkelige Jesus som vi har i Bibelen vår. Fordi det går bare én vei til Gud, og den veien går via Jesus i Bibelen vår. Den virkelige Messias må lide forsoningsdøden på korset for å fullføre den oppgaven Gud sendte ham til jorden for å utføre. Denne Isa som er Jesus i Koranen er dermed ikke den virkelige Jesus, og dermed så er alle muslimene villedet av djevelen selv, som opererer som «Allah» i Koranen deres.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Muhammed talte ikke på vegne av den virkelige Gud – Document

Fortellingen om den kristne treenigheten i Koranen er feil – Document

Fortellingen om moren til Jesus i Koranen er feil – Document

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Etniske nordmenn som gifter seg med en muslim må konvertere til islam – Document

Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen – Document

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.