Muhammeds åpenbaring i Koranen om moren til Jesus beviser at han var en falsk profet og som videre beviser at Koranen til muslimene er fiktiv.

I Koranen 66:12 så er moren til Jesus «Imrans datter».

Og Maria, Imrâns datter, som voktet sin dyd – så Vi blåste inn i ham [Jesus] av Vår åpenbaring – og hun bekreftet sin Herres ord og Hans skrifter. Og hun var en av de lydige.

Allah has also set forth the parable of Mary, the daughter of Imran,who guarded her chastity, and into whom We breathed of Our Spirit, and who testified to the words of her Lord and His Books. She was among the obedient.

Hvem er denne Imran?

Imran er den arabiske versjonen av Amram som var faren til Moses, Aron og Miriam fra det gamle testamentet i Bibelen.

Amrans datter, Miriam, var ikke moren til Jesus da hun levde og døde minst 1300 år før han ble født. Han ble født av en annen kvinne som het jomfru Maria.

Miriam og Maria er på arabisk «Maryam» og Koranen sier at det er en og samme Maryam som både var Miriam i Det gamle testamentet og jomfru Maria i Det nye testamentet.

Personen i Koranen, nemlig Muhammed, har dermed ikke skjønt at dette er to forskjellige personer som levde med minst 1300 års mellomrom.

Dette er dermed en klar og tydelig falsk åpenbaring av Muhammed i Koranen som beviser at han var en falsk profet og som videre beviser at Koranen til muslimene er fiktiv.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel som ønsker å forteller nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Etniske nordmenn som gifter seg med en muslim må konvertere til islam – Document

Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen – Document

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.