Det er slik at en del kristne mener at vi og muslimene har den samme Gud, men dette stemmer ikke og dette er klart og tydelig blasfemi av dem. Før islam kom til Arabia ved profeten i islam med navnet Muhammed så eksisterte det allerede over 360 satanistiske avguder der. Den største av dem alle var måneguden Allah. Allah var gift med solgudinnen og hadde 3 stjerne-døtre med navnet Al-lat, Al- Uzza og Manat.

Muhammed tilba selv alle disse satanistiske avgudene før han innførte monoteisme i islam med den største av dem alle, nemlig måneguden Allah. Han fjernet kona og døtrene til Allah og de andre satanistiske avgudene og beholdt kun den største av dem alle og innførte monoteisme med denne i islam. Etter dette så plagierte og forfalsket han skriftene i Bibelen og overførte disse i Koranen sin med denne største satanistiske avguden Allah i Arabia. Referansen til denne satanistiske avguden finner vi i Koranen i kapittel 53 med navnet An-Najm (stjernen) vers 19 til 24.

Kapittel 53, 19:24.

Have you ever thought about al-Lat and al-Uzza, and about the third deity, al-Manat? Do you prefer to have sons while you attribute to Him daughters?? That is indeed an unfair division! These idols are mere names that you and your forefathers have made up1—a practice Allah has never authorized. They are merely following their conjectures and their carnal desires although guidance has come to them from their Lord. Does man imagine that whatever he wishes for is right for him? To Allah belong both the Next World and the present.

Har dere noen gang tenkt på al-Lat og al-Uzza, og på den tredje guddommen, al-Manat? Er det sønner for dere og for Ham døtre? Det er sannelig en urettferdig fordeling! Disse idolene er bare navn som dere og deres forfedre har funnet på – en praksis Allah aldri har godkjent. De følger bare sine formodninger og sine kjødelige lyster, selv om rettledningen er kommet til dem fra Herren deres. Innbiller mannen seg at det han ønsker seg, er rett for ham? Både den neste verden og den nåværende tilhører Allah.

Ved minst en anledning i livet til Muhammed så innrømmet han dette selv og tilba disse satanistiske avgudene med vitner tilstede i Mekka. På dette tidspunktet i livet til Muhammed så forlot han sin egen religion og ble selv en frafallen vantro kuffar. Denne episoden i livet til Muhammed er kjent som episoden med de sataniske versene.

Muhammed aksepterte ved denne hendelsen at døtrene til Allah kunne tilbes på lik linje med Allah. Han forlot da sin egen strenge monotoisme og ble dermed på dette tidspunktet selv en frafallen muslim som hadde begått blasfemi ved å både akseptere og tilbe andre guder på lik linje med Allah.

Islam sier at Gud vil tilgi alle syndene til muslimene på dommedagen, bortsett fra blasfemi, og det betyr at profeten deres som selv begikk blasfemi i dette tilfellet vil være den aller første som selv vil gå rett til helvete på dommedagen.

Konklusjon:

Muhammed innførte monoteisme i islam med en satanistisk avgud og han begikk selv blasfemi ved hendelsen med de sataniske versene i livet hans. Han erstattet Gud med satan i islam og han var dermed en falsk profet som serverte en satanistisk avgud og hadde ingenting med den virkelige Gud med navnet JAHVE i Bibelen å gjøre.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Muslimer må utføre hellig krig på Allahs vegne for å komme til paradis – Document

Allah er en begrenset Gud – han kan bare ett språk – Document

Venstresiden hater kristne – derfor har vi islamproblematikken i Norge – Document

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.