Det er slik at når jeg som en kristen tar imot Jesus som min frelser og følger budskapet hans så er dette det eneste jeg må gjøre for å komme til han og Faderen (Gud) på dommedagen. Dette er min garanti på dommedag. Men dette er ikke tilfelle i islam. Den eneste garanterte måten å komme til paradiset i islam på for en muslim på dommedagen er å dø mens denne muslimen utfører jihad (hellig krig) på Allahs vegne. Dette er hans garanti på dommedag.

De som ikke kan islam vet dessverre ikke dette og dette er årsaken til alle terroroperasjonene og selvmordsangrepene vi ser av islamistene i hele verden. Det er Koranen 47: 4-6 som blir brukt av islamistene til å produsere nye selvmordsbombere og jihadister i hele verden. Disse versene i Koranen systematisk hjernevasker muslimene til å tro at de går rett til paradiset hvis de skulle miste livene sine under jihad (hellig krig).

Koranen 47: vers 4 – 6:

So when you meet those who disbelieve [in battle], strike [their] necks until, when you have inflicted slaughter upon them, then secure their bonds, and either [confer] favor afterwards or ransom [them] until the war lays down its burdens. That [is the command]. And if Allah had willed, He could have taken vengeance upon them [Himself], but [He ordered armed struggle] to test some of you by means of others. And those who are killed in the cause of Allah – never will He waste their deeds.

He will guide them and amend their condition.

And admit them to Paradise, which He has made known to them.

Når dere møter de (krigende) vantro (på slagmarken for å eliminere krig og terrorisme), hogg av deres hals (under kampen, for de tok uskyldige liv og anstiftet ufred ved sine undertrykkende voldshandlinger), helt til dere har nedkjempet dem (i slaget), og bind (de gjenværende fangene) stramt. La dem etter det gå av godvilje (uten å kreve løsepenger), eller (frigi) ved (å kreve) løsepenger, til de krigførende (fiendene) legger ned sine våpen (erklærer forsoning og fred). Dette er (befalingen)! Og hvis Gud hadde villet, kunne Han ha tatt hevn over dem (uten krig), men (Han gjør ikke slikt), for Han vil prøve noen av dere gjennom andre av dere. Og de som blir drept for Guds sak, deres handlinger vil Han aldri la gå tapt.

Snart vil Han lede dem på den rette veien (til paradiset) og forbedre deres (hinsidige) tilstand 

og (til slutt) føre dem inn i paradiset, som Han har gjort dem godt kjent med.

(oversettelse norskkoran.no)

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Allah er en begrenset Gud – han kan bare ett språk – Document

Venstresiden hater kristne – derfor har vi islamproblematikken i Norge – Document

Muhammed talte ikke på vegne av den virkelige Gud – Document

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.