Nytt

Den islamske stat har, som kjent, ingenting med islam å gjøre.  Alle forståsegpåere er enige i det. «Henrettelser» som å brenne folk levende i bur er for eksempel ikke beskrevet i koranen, hevder ekspertene. Men steining da? Det er jo en velkjent metode i den muslimske verden. Nja, steining er ikke nevnt i koranen det heller, selvom pisking blir foreskrevet som en straff for utroskap.

Problemet for mange av islamekspertene er at de kun tar for seg koranen og ignorerer hadithene, fortellingene om Muhammeds liv og lære. Både shia- og sunnimuslimer finner felles grunn i sharialovene, som er basert på hadithene. Og det er her vi finner steining som avstraffelsesmetode. Det er altså bred enighet i den muslimske verden om at steining er en del av islam. Selv de moderate muslimene, som mest forholder seg til koranen, kan ikke fjerne Muhammed fra islam.

Islam er svært opptatt av seksualitet. Både tilgang og varianter. Det sies at beskrivelsene av de forskjellige religioners paradis gjenspeiler hva menneskene savner mest her på jorden. Noe å hige etter, å drømme om, ja noe å glede seg til. Så blir det liksom ikke så ille å dø allikevel, for du vet allerede hvor du skal og hva du kan forvente deg. Islam er den eneste religionen jeg kjenner til som lokker med sex etter døden. Jeg antar at det sier sitt om tilgangen og behovet i de muslimske samfunnene rundt omkring.

Islam har et anstrengt forhold til homofili, og selv om antall homofile i muslimske land sikkert ikke er færre enn andre steder, så mener mange muslimer at åpenlys homofili må straffes med døden. Jihadistene synes at det blir litt kjedelig med bare å henge dem slik de gjør i Iran og Afghanistan, så de valgte å kaste noen i døden fra toppen av et høyhus isteden. Mer show, mer gru og selvsagt: hele verdens oppmerksomhet.

24C3CB3700000578-2913733-image-a-4_1421433944633-560x350

Hvis du er homofil så har du ikke livets rett, ifølge jihadistene

Jihadistene, som er ganske gode på markedsføring, har nå funnet ut at hvis de bare viser folkemengdene at de utfører Allahs vilje, så blir de kanskje ikke ansett for å være så grusomme allikevel. Da blir de nesten som andre soldater som bare utfører ordre. Og Allahs ordre er at de homofile må bort.

Som du sikkert skjønner så er det temmelig risikabelt å sende ut homofile signaler i Syria om dagen. Ihvertfall hvis du har livet kjært. Det blir dermed stadig vanskeligere for jihadistene å identifisere de homofile.

Jihadistene vet råd. Ved selv å utgi seg for homofile kan de lokke til seg de genuint homofile som utgjør slik en enorm trussel for islam at de må likvideres.

Jihadists are also pretending to be gay as a way of entrapping their victims, according to a recent report by The Daily Beast. Their report claims this practice of luring victims into honey traps to expose them as homosexuals is not uncommon in Syria.

One man, who is referred to under the pseudonym ‘Karim’ by The Beast, described going on two dates with another man, ‘Tareq’ in Raqqa in 2013. He said his second date was interrupted when he was ambushed by five men and driven to a cell in an unknown location.

Jihadisten «Tareq» må ha vært ganske overbevisende i sin homofile forkledning for at «Karim» skulle avtale en date nr. 2! Kanskje han meldte seg svært frivillig som lokkedue? «Karim» slapp fra det med livet i behold og flyktet til Libanon etter at familien betalte løsepenger.

Jihadister som klemmer homofile før de steiner dem til døde, gjør dette tilsynelatende for at Allah skal tilgi de homofile før de dør. Ihvertfall er det det budskapet jihadistene vil spre. At de gir en slags syndsforlatelse før de brutalt dreper dem – etter islamske forskrifter, naturligvis.

Abu Mohammed Hussam, an activist with the Syrian group Raqqa is Being Slaughtered Silently (RBSS), said the apparent embrace was used by militants to demonstrate that by killing the men, they are paving the way for God to forgive them for their ‘sins’.

“Isis has never forgiven one person,” he said. “They kill people and then say when God will forgive. They hug the men to show the people who are watching that Isis is not at fault.»

isisgaymen

Ingenting er som en god klem…

27E8A9E000000578-3052563-image-m-34_1429806983154

…før en god steining.

The Independent