Nytt

Jihadister i Syria vil ta med seg terroren hjem til Storbritannia. De sier at de vil angripe kollektivtrafikk og finansinstitusjoner.

Hundrevis av britiske passinnehavere i Syria deltar i kamper på jihadistenes side. Al Qaeda har satt opp egne treningsleire for utenlandske jihadister. De britiske jihadistene har en egen gruppe kalt Rayat Al-Tawheed. Det er denne gruppen som nå kommer med trusler om terroraksjoner i Storbritannia.

Deres Facebookside kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på hvem som helst. Helt utrolig at Facebook tillater åpenlys rekruttering til jihad men synes at ammende mødre blir for sterk kost! Hallo Mark Zuckerberg!

1620421_190021111208248_1716571269_n

Coming to a bus near you:

article-2552626-1B370E2700000578-950_634x632

Fra en «reklameplakat»

Rekrutteringsmaterialet her spiller på YOLO – «you only live once» som er dagligspråk for alle ungdommer (pluss foreldre som prøver å henge med).

article-2552626-1B370E5600000578-621_634x632

Estimater på antall britiske jihadister i Syria varierer fra rundt 2-300 til tusenvis. Det blir en umulig oppgave for den britiske overvåkningstjenesten å holde oppsikt med alle disse døgnet rundt i årene som kommer. Heldigvis blir de nå fratatt britisk statsborgerskap hvis de blir oppdaget ved hjemkomst.   

Mohammad Ansar, a British Muslim leader in Hampshire, also urged the Government to think beyond control orders.

«If they were to come back and if the way they express themselves is through violence and is through the gun, then we have absolutely no control over what they’re going to do when they come back into our communities,» he told BBC’s Today Programme.

«I think that is going to be completely worrying.»

He added: «Rescinding their citizenships is a quick and easy method of keeping them away but it doesn’t deal with the underlying problem.

«There are disaffected Muslim youth in this country and some of them are going overseas.»

Så kilden til jihadproblemet er altså «misfornøyde» muslimske ungdommer. De som faller utenfor, de som ikke er integrert, de som ikke mestrer skolen, de som mangler fritidsklubber osv. osv. Vi har hørt det før, og ser det samme problemet i alle europeiske land som alle tilbyr de samme løsningene – uten nevneverdig effekt.
 
Det er foreldrene som må på banen, ikke samfunnet. Hvis ikke foreldrene er assimilerte eller i det minste integrerte, så vil barna bestandig føle seg fremmedgjorte i sine nye hjemland. Men selv godt integrerte foreldre er ingen garanti. Det vil alltid være tilfeller hvor islams mørkeste avkroker vil tiltrekke seg unge og lett påvirkelige sinn med sine dødelige og spennende fristelser i form av jihad.
 
I dagens situasjon kan man spørre seg: hva skal egentlig til for at disse muslimske ungdommene skal bli fornøyde? Selv tilsynelatende vellykkede muslimske menn som medisinstudenter, lærere og eiendomsmeglere mener at det viktiste er å dø en martyrdød i islams navn.
 
Fritidsklubber og alskens støttetiltak har ingenting å stille opp med i konkurranse med Allah og islams «ærefulle» jihad hvor man kan gå fra å være nabolagets taper til respektert kriger i løpet av et blunk.