Det er slik at profeten i islam med navnet Muhammed fikk en særskilt åpenbaring av Allah om at han kunne gifte seg med så mange damer som han selv ønsket og ha så mange konkubiner for disposisjon for seksuelle aktiviteter til enhver tid. Men resten av de muslimske mennene kunne ha max fire koner på én og samme tid.

Begrunnelsen for denne særskilte ordningen som Muhammed oppga var at dette skulle gjøre det enklere for han å utdanne og undervise disse kvinnene i den islamske læren.

Dette virker som håpløs tynt av Muhammed med tanke på at hvis intensjonen hans var å utdanne og undervise disse kvinnene, hvorfor måtte han først gifte seg med dem alle og deretter ligge med dem alle for å lære dem opp i den islamske læren?

Hva er sammenhengen mellom utdanning, undervisning og sex egentlig?

Dette er svært lite overbevisende fra Muhammed med tanke på kredibiliteten av selve profetskapet hans.

Jeg klassifiserer derfor Muhammed som både pervers og vulgær og hvorfor skulle Allah gi slike perverse og vulgære åpenbaringer til Muhammed i Koranen?

Hva har dette med Gud å gjøre egentlig?

Her lukter det noe muffins lang vei med tanke på at denne kom fra Muhammed selv og ikke Allah. Denne gir også sterke indikasjoner om at dette egentlig handler om sexfantasiene til Muhammed og har ingenting med Allah å gjøre.

Koranen 33,50:

«Kjære (høyaktede) Profet (ﷺ)! Sannelig, Vi har gjort lovlige for deg dine hustruer hvis brudegave du har gitt, og dem (slavinner) som er i ditt eie (ifølge Allahs lovbestemmelse) som Allah har gitt deg som hærfang, og din farbrors døtre og dine farsøstres døtre og din morbrors døtre og dine morsøstres døtre, som utvandret sammen med deg, og enhver troende kvinne med forbehold om at hun gir seg selv (i ekteskap) til Profeten (ﷺ), og at Profeten (ﷺ) har til hensikt å ekte henne (alt dette er lovlig for deg). Dette (lovbudet) gjelder særskilt for deg og ikke de andre troende (det muslimske samfunnet). Uten tvil, Vi vet svært godt hva Vi har gjort obligatorisk for dem (muslimene) om deres hustruer og om de slavinnene som er i deres eie. (Men grunnen til at det er en særskilt befaling) for (deg når det gjelder lov til å ha flere hustruer, er) at det ikke skal være vanskelig for deg (å tilrettelegge et omfattende utdannings- og undervisningssystem for kvinner i det muslimske samfunnet). Og Allah er mest tilgivende, evig nåderik.»

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Muhammed og de sataniske versene – Document

Muslimene forstår ikke den kristne treenigheten – Document

Du må lese Bibelen for å kunne debattere islam med muslimer – Document

Muhammed var en falsk profet som diktet opp åpenbaringene i Koranen – Document

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.