En gjennomgang av Fahad Qureshis Facebook-side viser hans intense hat mot Israel og det jødiske folk. Ingen av oss er overrasket, men alle i Norge burde være dypt bekymret over at denne mannen har tillatelse til å bygge et aktivitetssenter og moské i Groruddalen.

En radikaliseringsleir som skal indoktrinere muslimer og etniske nordmenn i salafisme – en dogmatisk retning innen islam som forlanger en bokstavelig tolkning av Koranen og hadith.

Eks-muslim og kristen konvertitt Emanuel Sarwar er ikke overrasket over jødehatet, og han forteller oss hvorfor. Les hans kommentar lenger nede på siden.

Selvfølgelig er ikke alle i Norge bekymret, fordi den anti-kristne venstresiden har alliert seg med muslimer og i motsetning til mange av oss ikke har problemer med at vårt land blir mer og mer islamisert.

Vi ser på noen av innleggene til Qureshi på Facebook.

Hamas er et produkt av Israel

Den 14. oktober annonserte han at Islam Nets medlemmer skal samles på Iman Aktivitetssenter for isha-bønn og du’a i Qunoot for Gaza.

Du’a er en tilbedelse der muslimer ber Allah om tilgivelse, barmhjertighet og råd.

Det blir en lang du’a, skriver Qureshi, og den vil handle om hvordan de (muslimer) skal forholde seg til denne Palestina-krisen.

Skjermbilde Facebook.

Det er en uke etter terrorangrepet mot Israel, og som vi alle vet, kommenterte ikke Qureshi Hamas’ blodbad. I stedet skriver han at Hamas er et produkt av Israel og sammenligner den jødiske staten med IS.

Qureshi siterer en artikkel fra islam-vennlige NRK om ødeleggelsen og dødstallet på Gaza-stripen. Han skriver at tallene er kun en ørliten del av det som er på vei til å skje av grusomheter begått av de sionistiske koloniherrene, og at dette ALLTID er resultatet av mantraet om at Israel har rett til å «forsvare seg selv».

Han spør hva slags selvforsvar det er når sionistene kutter vann, strøm og andre livsnødvendige forsyninger for hele befolkningen på 2 millioner mennesker og deretter bomber Gaza sønder og sammen.

Israel er akkurat det samme som IS

Vi må kalle en spade for en spade, skriver Qureshi:

Hvis den såkalte islamske staten var en terrororganisasjon (og det var de) fordi de drepte sivile, da er de sionistiske koloniherrene som kaller seg Israel akkurat det samme!

Det er ikke slik at en liten minoritet av de som rammes av Israel er sivile, den store majoriteten er nettopp det! Og da er det terrorisme! Det underbygges ytterligere ved at den andre parten er okkupert, og overtrederen er en kolonimakt.

Det er korrekt at Israels terror og overgrep mot Palestina er en respons til Hamas’ angrep. Hvis vi for argumentets skyld sier at Hamas angrep Israel først, og derfor har Israel «rett til å forsvare seg», vil det i beste fall legitimere et angrep mot Hamas.

Men det er ikke Hamas som rammes av Israels angrep, det er sivilbefolkningen på rundt 2 millioner mennesker!

Det er uansett ingen sammenligning mellom Israel og Hamas. Hamas er et «produkt av Israel» og ville aldri eksistert hvis det ikke var for Israels kolonisering og terrorisering av palestinerne og deres land.

Muslimene vil seire, og ingen kan stoppe islam

Qureshis innlegg er langt, og han avslutter med at vi må fortsette å jobbe for å styrke islam:

Vi må stå sammen imot urett. Vi må fortsette å bry oss. Vi må aldri slutte å gjøre Du’a. Vi må fortsette å jobbe for å styrke islam og vår ummah. Ingen andre vil komme til vår unnsetning, vi må bli vår egen unnsetning!

At han vil styrke islam i Norge, tviler vi ikke på. Qureshis mål er det samme som for Hamas og Det muslimske brorskapet terrorgruppen var en del av – de jobber alle mot en islamsk verdensorden, for først da kan alle folk leve i trygghet og sikkerhet.

Hamas’ charter, del 1, artikkel 6:

Bare under Islams skygge kan folk i alle regioner leve sammen i trygghet og sikkerhet for deres liv, eiendom og rettigheter.

Only under the shadow of Islam could the members of all regions coexist in safety and security for their lives, properties and rights.

Nok et bevis for at islam vil seire – også i Norge – finner vi i videoen Qureshi deler av Muhammed Zubayr Alburundy, som er skribent og motivasjonstaler for Islam Net.

Den norsktalende muslimen sier at denne verden tilhører Allah, og han kan gi herredømmet til hvem han vil. Muslimene vil seire, og ingen kan stoppe islam, blir vi fortalt.

Skjermbilde: Facebook Fahad Qureshi.

Den sionistiske terrorstaten eier null moral

Siden 14. oktober har Fahad Qureshi skrevet utallige innlegg om Palestina og Israel – eller «den sionistiske terrorstaten», som han kaller landet.

Her skriver han om den falske historien om bombingen av sykehuset al-Ahli:

Skjermbilde Facebook.

Selvfølgelig har ikke Qureshi oppdatert saken om bombingen av sykehuset.

Norske sionister fortjener hat

Qureshi deler en artikkel i slutten av november om en rapport som fant at det er sterke antisemittiske holdninger blant norske muslimer. Antisemitten og anti-alt-som-ikke-handler-om-islam Qureshi tror ikke på at muslimer har noen beef med jøder.

Vi må snakke om elefanten i rommet, sier han.

For oss er elefanten i rommet islam og islamister som Fahad Qureshi. Vi må aldri slutte å snakke om dem.

Skjermbilde fra Facebook.

Eks-muslim er ikke overrasket over jødehatet fra Qureshi

Document har kontaktet eks-muslim og kristen konvertitt Emanuel Sarwar, som ikke er overrasket over at dette jødehatet kommer fra Fahad Qureshi.

Han forteller oss at dette er noe muslimer lærer fra barndommen av i moskeene:

Det er slik at muslimene får jøde- og Israel-hatet sitt fra barndommen i moskéene sine.

De blir ifølge mitt skjønn systematisk hjernevasket fra barndommen med dette hatet av imamene i moskéene.

Måten de blir systematisk hjernevasket på, ligner på nazistenes hjernevask av tyskerne både før og under 2. verdenskrig, og vi vet alle hva det resulterte i.

Dermed så er jeg ikke forbauset over at dette kommer fra Qureshi.

Emanuel sier han er lei av islamiseringen av Norge.

Gud hjelpe vårt land og Israel

Qureshi vet godt om muslimenes makt og påvirkning. Mannen som taler med to tunger, bruker den for alt den er verdt for å «sjarmere» den islamofile venstresiden i Norge.

Danmarks knefall for islam er en stor seier for ham, og han mener det er på tide at Norge følger etter og forbyr å skjende religiøse skrifter.

Gud hjelpe vårt land og Israel.

Skjermbilde Facebook.

Det er tragisk at Islam Net har en stor stemme i Norge

Fahad Qureshi, som jobber med islamiseringen av Norge, flagger stolt for Palestina ved Imans aktivitetssenter i Groruddalen fordi han kan. Norske myndigheter og politikere har gitt ham tillatelse til det.

Vi vil aldri tilgi dem! #frinorge. Qureshi skriver:

Mens Israel bedriver sitt bestialske folkemord, diskuterer våre politikere om de skal flagge med det palestinske flagget den 29. nov på FNs internasjonale dag for solidaritet med det palestinske folket.

Det er tragisk at dette er nivået på diskusjonen blant våre folkevalgte. Ikke bør vi flagge kun på den 29. nov – vi bør flagge hver eneste dag helt til folkemordet tar slutt!

Vi i Islam Net tar initiativet som en muslimsk organisasjon, sammen med Iman Senter, som et islamsk senter, å flagge høyt med det palestinske flagget fra vårt senter. Og vi oppfordrer alle andre moskeer, kirker og rettferdige selskaper, organisasjoner og trossamfunn til å gjøre det samme!

Vis Norge at vi står sammen med de undertrykte mot koloniherrene som i dag begår et folkemord foran våre egne øyne!

Tagg alle du kjenner som driver en moské, kirke, selskap, bedrift eller hva det skulle være, og be de starte flaggingen fra og med idag helt frem til folkemordet stanses!
#fripalestina

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å forteller nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Fortellingen om moren til Jesus i Koranen er feil – Document

Jesus var ikke muslim, han var en jøde fra Israel – Document

Etniske nordmenn som gifter seg med en muslim må konvertere til islam – Document

Islam Net: – Det er problematisk å bære korset for det er et symbol på kristendommen – Document

Les også om Mohammed Hijab, en av Islam Nets største støttespillere, som har truet med å drepe jøder og oppfordret til angrep mot hinduer.

Islam Net-talsmann har truet med å drepe jøder og oppfordret til angrep mot hinduer – Document

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.