Fahad Qureshi og hans hatefulle predikanter forkynner til verden at en norsk koranbrenner er funnet død, mens de samler inn penger for å islamisere Norge. Forakten vokser mot politikere og venstresiden generelt, som lar dette monsteret få vokse i vårt vakre land.

Mens jeg leser det siste på Facebook, kommer en sponset Featured fra Islam Net uanmeldt opp i tråden. Som tegn på islams inntrengning i Norge er jeg ikke glad for å se meldingen, men trykker på den likevel. Disse reklamene fra Fahad Qureshis propagandamaskin viser alltid Islam Nets true colors, ikke den fortellingen han serverer Norge og dets befolkning.

Mannen er verdensmester i taqiyyah, og han presenterer utad noe som er ganske annerledes enn det han og hans organisasjon kommuniserer internt.

En fem minutter lang video kommer opp, med tittelen: Quran Burner Ends His Own Life. Den er publisert på Facebook, er blitt sett 150.000 ganger og har 12.000 kommentarer. På YouTube er den sett 375.000 ganger.

Islam Net: Quran Burner Ended His Own Life

Qureshi, som alltid preker om fredens religion med hat i blikket, har sjokkerende opplysninger om det han kaller Skandinavias koranbrenner-fenomen. Han viser en video av Lars Thorsen som brenner en koran sammen med en mann Qureshi kaller Thorsens side show. En norsktalende mann høres i bakgrunnen og sier «det avskyelige askemonsteret».

Qureshi erklærer at koranbrenneren er funnet død. Han har tatt livet, sitt for han har ikke islam, Muhammed og Koranen i sitt liv. Islamisten promoterer så mega-moskeen og dawah-senteret i landet Norge:

Vi etablerer en megamoské og et dawah-senter i landet Norge. Med dette senteret tar vi sikte på å opplyse det norske folket med islam og Koranens budskap. Brødre og søstre, vi bør ta positive tiltak, i stedet for bare reaksjon.

I stedet for å reagere på denne koranbrenneren, vil vi gjøre noe konstruktivt og produktivt. Vi bør gi donasjoner, slik at vi kan fullføre megamoskeen og utrydde hat, slik at ikke flere vil begå selvmord, og at disse menneskene finner sannheten om islam.

Qureshi forteller videre at Muhammed Hijab har samlet inn mer enn 125.000 dollar etter de to siste videoene han har publisert. 1,25 millioner kroner. Vi kjenner til Hijab fra før, da han er omtalt på Document.

Han er en av de mange hatpredikanter som Islam Net fortsatt jobber med, selv om Qureshi forteller den islamofile venstresiden en helt annen historie.

Document 5. desember: Islam Net-talsmann har truet med å drepe jøder og oppfordret til angrep mot hinduer. Dette er altså sjarmøren som nylig samlet inn over 1 million kroner for et dawah-senter som vil indoktrinere nordmenn til å bli akkurat som ham, og politikerne gjør INGENTING.

Flere har spredt videoen om den norske koranbrennerens død, som den notoriske islamisten Ali Dawah, også en Islam Net-støttespiller og venn av Hijab. Han er med i videoen vist ovenfor, hvor de jakter på jøder i gatene.

Document skrev om ham i september: Islam Net vil ha ytringsfrihet for sine hatefulle predikanter, men ikke for SIAN.

Ali Dawah er en prominent youtuber fra Storbritannia som fremmer pedofili og drap på de frafalne. Han har uttalt at han ville tillate sin 9 år gamle datter å gifte seg og ha et seksuelt forhold med en 40 år gammel mann. Hvis jenta har nådd puberteten innen 9, er hun voksen.

Han har også bedt om å henrette frafalne som forlater islam og promoterer dette på sin kanal til sine følgere, unge påvirkelige muslimer.

Ali Dawahs video om den døde koranbrenneren er sett nesten 500.000 ganger.

Islam Nets Featured på Facebook viser også at alle hatpredikantene nevnt i artikkelen om Ali Dawah, fortsatt er støttespillere for Fahad Qureshis drøm om et islamisert Norge bygd på sharialoven.

Personlig synes jeg det er opprørende å måtte gå igjennom Qureshis video flere ganger for å fange opp det han sier. Det føles ikke noe bedre å bruke tid på hatefulle predikanter som Muhammed Hijab og Ali Dawah.

Forakten man føler, sitter langt inne i sjelen, og det gjør også avskyen for våre politikere og venstresiden generelt, som lar dette monsteret få vokse i vårt vakre land.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.