Mens opptøyer i Bergen viser oss at politikere høster fruktene av det de har sådd, har Islam Net fått klarsignal til å åpne dawah-senter i Groruddalen. Nok et knefall for radikale Islam fra feige politikere og fortsettelsen av islamiseringen og avkristningen av Norge.

Med tanke på hva som skjer i Bergen for tiden, fortsetter Norges ledere å grave sitt eget lands grav. Mens vi med tungt hjerte er vitne til opptøyene i et av landets vakreste byer, sprer nyheten om at Islam Net har fått klarsignal fra Plan- og bygningsetaten i Oslo til å åpne moské i Groruddalen.

Da tiden nesten ikke strekker til for å opplyse om et Norge i forfall, ble et opprop startet på Change.org i USA for noen måneder. Det har nå fått ny aktualitet.

Les også:

Islam Net får åpne moské i Oslo – Document

Målet er 5.000 signaturer. Så langt har det kommet inn over 1000. Oppropet er også sendt til over 140 politikere og bygningsetaten i Oslo, med liten respons.

Islam Net og skytesenter er en nyhet som vil gå viralt og gi svært dårlig PR for norske myndigheter. Fortsatt finnes det noen som tror at Norge er en skandinavisk utopi.

Notat: En oppdatering om saken viser at bygningsetaten ikke har godkjent moské (enda), og bekreftet overfor Vårt Land at den aktuelle adressen er godkjent til formål som blant annet forsamling, lager og skytebane.

– Det var da betryggende, sa ingen av oss.

Følgende er norsk oversettelse av oppropet.

«Silje» er en etnisk norsk jente. Hun var 18 år gammel da hun konverterte til islam ved hjelp av Islam Net og Fahad Qureshis indoktrinering. Hun er bare en av de tusen som konverterer.

I tillegg har Norge allerede over 220 moskéer, ca. én per 25.000 nordmenn.

Islam Net, en salafistisk islamsk organisasjon i Norge, ble grunnlagt av pakistansk-norske Fahad Qureshi i 2008.

Qureshi ble beryktet i 2015 da han forkynte at alle muslimer tror på dødsstraff for homofile og frafalne og diskriminerer kvinner. Se videoen nedenfor.

Vi ber om at Islam Net ikke får fullføre sine planer om et dawah-senter og moské i Oslo. Salafisme diskriminerer mot homofile, kvinner, frafalne og alle som ikke følger deres ideologi.

Fahad Qureshi og hans støttespillere har som mål å gjøre Norge til en islamsk stat. De setter søkelys på at de unge skal læres opp i tidlig alder.

Nå tier politikerne

For to år siden protesterte politikere fra både venstre og høyre. Mange var rasende og lovet å stoppe Dawah-senteret. Nå er de stille.

Qureshi hevder at han og organisasjonen hans har vokst og ikke allierer seg med hatpredikanter. Imidlertid lyver han og hatpredikanter over hele verden støtter hans sak og oppfordrer muslimer til å donere til Islam Net.

Islam Net har mottatt millioner og dro til Saudi-Arabia før planene for Dawah-senteret ble avduket.

Islam Net mottar millioner med hjelp fra hatpredikanter

Fahad Qureshi har stilt seg på linje med mange islamske hatpredikanter. Noen har terrorbånd, er antisemitter, er imot alt som ikke handler om islam, støtter hudud-straff, tro på islamsk verdensmakt osv.

Middle East Media Research Institute (MEMRI, i Washington DC) har avdekket dem. Her er noen av dem:

Dr. Zakir Naik: India har søkt Naiks utlevering fra Malaysia for terroraktiviteter, hvitvasking av penger og hatefulle ytringer. Naik er anklaget for å radikalisere muslimske ungdommer over hele verden.

Imam Siraj Wahaj: Hovedimam for den kontroversielle At-Taqwa-moskeen i Brooklyn, New York. Støtter hudud-straff, som steining for utroskap og avskjæring av hender for tyveri.

Ali Dawah fra Storbritannia: YouTuber og beryktet antisemitt. Speakers Corner har aksjonert for at barnevernstjenester skal forby Ali Dawah for å fremme pedofili og forsvare drap på frafalne.

YouTuber Mohammed Hijab: Venn av Ali Dawah fra Storbritannia. Hisser opp følgerne sine til å jakte på jøder og hinduer.

Haitham al-Haddad fra Storbritannia: Antisemitt som har kalt jødene Guds fiender og etterkommere av aper og griser. Kaller homofili en kriminell handling og støtter konemisbruk og kjønnslemlestelse.

Muslimske politikere sier Islam Net tar Norge i en farlig retning

Norske muslimske politikere Abid Q Raja, Akhtar Chaudhry og Mahmoud Farahmand har alle anklaget Islam Net for å ta Norge i en farlig retning og levere ekstreme tolkninger av islam.

Nå er det på tide å handle. Vi må stoppe Islam Net fra å radikalisere våre unge og folket i Norge.

Denne mannen som omgir seg med mørkemenn har en drøm om et islamsk Norge. Vi skal gjøre alt vi kan for å stoppe ham.

Fahad Qureshi, leder i islamistgruppen Islam Net, «intervjuet» Veslemøy Lian i Gule skjorter for ytringsfrihet, i forbindelse med at Sian og Lars Thorsen hadde demonstrasjon om islam på torget i Trondheim høsten 2022. Fahad Qureshi brukte siden lim og klipp-metoden for å få fram hvor forferdelig disse godt voksne ytringsfrihetsforkjemperne er, samtidig som de klippet inn ungdommer som sa at islam = fred. Foto og kommentar: Bente Haarstad.

Les også:

Mens de bøyer seg i bønn, bøyer vi oss i støvet: Åpent brev til politikerne om Islam Net – Document

Islam Net Spørsmål og Svar

Hva er kriteriene for en islamsk hijab? (islamqa.no)

Hva er egenskapene til den ideelle ektemannen? (islamqa.no)

Er det tillatt for en muslim å bære et kors rundt halsen? (islamqa.no)

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.