Fahad Qureshi bruker fortsatt hatpredikanter over hele verden til å samle inn penger til Dawah-senteret og moské i Groruddalen, men bruker skitne triks for å skjule det for offentligheten. Han har som mål å bygge moskéer over hele Norge; vårt vakre fortapte land.

Forleden dukket Islam Net opp på Facebook-feeden min. En muslimsk predikant forteller meg at jeg må hjelpe ham å kjøpe sement, betong og bønnetepper for Islam Net, som skal etablere en masjid i Norges hovedstad. Masjid er det arabiske ordet for moské.

No way in he**, tenker jeg, men ser ferdig videoen.

Vi får et innblikk i fremtidens Norge hvis Fahad Qureshi får sine drømmer oppfylt. Hundrevis av menn som bøyer seg i bønn, og barn som leser Koranen.

Som vi vet, har Oslo kommune gitt klarsignal for Islam Nets aktivitetssenter og utrolig nok skytebane, og vi kan med hundre prosents sikkerhet si at det neste vil bli tillatelse til etablering av en masjid.

For i Norge bøyer politikerne seg i støvet, mens menn som Qureshi bøyer seg i bønn.

Det er usikkert hvem predikanten er, for han nevnes ikke ved navn. Men jeg klikker på Learn More-linken under videoen, som sier «Give Sadaqa – Earn House in Jannah!» Det betyr noe sånt som å gi veldedighet frivillig for å behage Gud – og at Allah vil belønne den som bygger en moské med et lignende hus i himmelen.

Linken leder oss til Islam Nets donasjonsside www.saveiman.com, som forteller oss at vi kan få et hus i Jannah hvis vi gir penger. Dette er imidlertid ikke den samme siden som du kommer inn på når du søker den opp på nett. Den nye siden i linken ovenfor er blottet for spor av notoriske hatpredikanter.

Men linken Qureshi har publisert på Facebook for bare noen dager siden, er den gamle nettsiden (via Facebook) med en kampanjevideo fra 2020. I denne versjonen blir vi introdusert for alle hatpredikantene Fahad Qureshi omgir seg med og som har hjulpet ham å samle inn millioner for sitt formål – som er å islamisere Norge.

Vi viser et skjermbilde for sikkerhets skyld, i tilfelle den skulle forsvinne i Jannah.

De samme predikantene som Qureshi  via den kristne avisen Vårt Land i 2021 fortalte nordmenn at han ikke lenger støtter. I avisen sier han blant annet:

– Vi har blitt beskyldt for å ha invitert såkalte «hatpredikanter». Flere av våre gjesteforelesere har ytret meninger vi ikke står for.

– Om det skulle være at en invitert foredragsholder skulle spre hat på våre arenaer, vil ikke det stå uimotsagt av oss. Vi tar avstand fra hat!

– Islam Net har blitt beskyldt for å ha mottatt statlig finansiering fra autoritære regimer. Vi har aldri mottatt en eneste krone fra utenlandske statlige aktører.

– Vi er imot all form for utenlandsfinansiering fra totalitære regimer som ikke respekterer trosfrihet eller menneskerettigheter. Norske muslimers teologi skal ikke dikteres fra andre stater.

Islam Net har over 3 millioner følgere på Facebook, 2 millioner mindre enn folketallet i Norge. Ved hjelp av reklamer som den jeg fikk i feeden, får de nye følgere og donasjoner, og nykommere blir introdusert for flere av predikantene Qureshi angivelig har vendt ryggen til. Mange av dem er respektert i den bokstavtro muslimske verden og jobber for en islamsk World Order. I tillegg er de mestere i indoktrinering.

Den første vi møter, er Dr. Zaik Nair, som er ettersøkt av India og blant annet beskyldt for terrorforbindelser og forkynning av radikal islam overfor unge mennesker verden over.

Fahad Qureshi, som taler med to tunger, vet hva han gjør.

Den samme videoen ligger fortsatt på Islam Nets YouTube-side. Qureshi har ikke fjernet Dr. Zaiks videoer og anbefaler hatpredikantens YouTube-side, som har nesten 4 millioner følgere.

These Speakers Have United for Norway Masjid. The Prophet ﷺ said: “Whoever builds a Mosque for Allah, Allah will build for him a similar house in Jannah.” Please donate now & help us establish a Norwegian Masjid & Dawah center:

Mange av de andre hatpredikantene har millioner av følgere, og Fahad Qureshi sier selv på sin Facebook-side at Dawah-senteret i Groruddalen bare er begynnelsen. Hans mål er masjider over hele Norge. Antageligvis vil han ikke klare dette uten hjelp fra sine utenlandske forbindelser.

Hvis ikke den norske stat åpner lommeboken, da. Ingenting forundrer oss lenger.

Her forteller «sjeik» Qureshi at hans plan er å bygge moskéer over hele Norge.


Islam Net Facebook.  MasjidWaqf

Som nevnt før har Islam Net vært registrert på radaren hos Middle Eastern Media Research Institute (MEMRI), som er basert i Washington D.C. I 2021 avdekket de globale islamistiske ledere som forkynner Qureshis planer for Norge og ber om donasjoner for å få dem oppfylt.

Når vi nå vet at Islam Net fortsatt står i forbindelse med islamister verden over, forsetter jobben med å forhindre en farlig utvikling som politikere fra Rødt til FrP ville stoppe for bare to år siden.

Neste skritt er å sjekke islamistene MEMRI avdekket, én for én. Noen av dem har vi skrevet om tidligere, men likevel vil de bli grundig undersøkt og publisert på Document. I tillegg vil informasjonen bli sendt til politikere og myndigheter som har et «ansvar» for Norge og nordmenn, og dette må derfor stoppes.

I listen fra MEMRI ser vi at de blant annet kommer fra Storbritannia, USA, Saudi-Arabia, Malaysia, Canada og andre land.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om Fahad Qureshi og hans støttespillere. MEMRI skriver:

In addition to Dr. Zakir Naik, others who have expressed support for the Islam Net’s mission to establish a mosque and Dawah center in Norway include a range of Islamist leaders from the UK, the U.S., Australia, Canada, Malaysia, Saudi Arabia, and others:

These personalities, and not all could have overt Islamist views, include:

Imam Siraj Wahhaj (U.S.), Sh. Hussain Yee (Malaysia), Sh. Dr. Yasir Qadhi (U.S.), Ali Dawah (UK), Mohammed Hijab (UK), Sh. Assim Alhakeem (Saudi Arabia), Sheikh Shady Alsuleiman (Australia), Sh. Alaa Elsayed (Canada), Sh. Yusha Evans (U.S.), Sh. Muhammad Abdul-Jabbar (UK), Sh. Dr. Saeed Al-Qadi (UK), Sh. Dr. Haitham Al-Haddad (UK), Sh. Ahmed Ali (UK), Ust. Asim Khan (UK), Kamal Saleh (Australia), Ibrahim Jaaber (U.S.), Smile 2 Jannah (UK), Sh. Mansour Al-Salimi (Saudi Arabia), Omar Esa (UK), and Sh. Dr. Ali M. Saleh (Norway).

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.