Bilal Philips jobber med islamiseringen av Norge sammen med Fahad Qureshi. Han forsvarer selvmordsbombing; har venner som ønsker død og fordervelse over jøder og USA; og har i tillegg blitt utestengt i flere land, på grunn av sine hatytringer, inkludert Danmark. Philips kan også ha inspirert Nordens første selvmordsbomber.

No worries sier Islam Net og de som styrer Norge: We’ve got it.

En sponset video fra Islam Net kom opp på min Facebook side i dag. Kanskje det er fordi jeg følger hatpredikanten Dr. Zakir Naik.

Naik er Islam Nets mest fremtredende støttespiller bak kampanjen for å opprette en moské og et dawah-senter ved Oslo Skytesenter i Groruddalen.

Jeg klikker på learn more og blir redirigert til Islam Nets saveiman.com hvor hatpredikanten  fortsatt er avbildet med bønn om å støtte Dawah-senteret i et ikke-muslimsk land – og sier at landet ikke har islamske skoler, moskéer, eller dawah-sentre som kun underviser på norsk. Eller folkets morsmål, som Zakir kaller det.

Zakir Naik har vært omtalt før på Document i detalj. Bilal Philips – som forteller millioner av følgere i en 6 minutter lang video hvorfor de bør gi sin pengestøtte til Islam Net – må også settes i søkelyset.

På Islam Nets YouTube-kanal finner vi en video av Philips fra august 2022. Nesten to år siden Fahad Qureshi sa de hadde vokst og ikke lenger støtter hatpredikantene. Norway’s biggest lie.

– Norge er et europeisk land hvor bare 30 % av befolkningen tror på Gud. Vi muslimer vet at for å finne sann lykke og tilfredshet i hjertet trenger du Allah i livet ditt.

– Folket i Norge forlater troen på gud fordi de ikke har forstått og smakt på islam. Dette er trist. Men samtidig er det en gylden mulighet til å tjene enorme belønninger …
Hvem er Abu Ameenah Bilal Philips?

Dennis Bradley Philips, nå Abu Ameenah Bilal Philips, er født i Kingston, Jamaica, i en kristen familie. Da han var 11 år flyttet familien til Toronto, i Canada. Han studerte biokjemi i Vancouver og etter flere møter med islam konventerte han etter å ha lest boken The Misunderstood Religion av Muhammad Qutb.

Philips har undervist i islamske studier ved universiteter i Riyadh, Dubai, De forente arabiske state, Ajman og Qatar. Han bor nå i Qatar.

Under den første gulfkrigen organiserte Philips islamske religiøse vekkelsesmøter for amerikanske tropper stasjonert i Dammam, Saudi-Arabia, hvor over tre tusen soldater konverterte til islam.  Ifølge J.M. Berger, som er ekspert på kontraekstremisme ble noen av dem, både menn og kvinner, senere rekruttert som frivillige trainers i Bosniakrigen 1992 – 1995.

Ifølge ADLs rapport  Sheikh Abdullah Faisal: Ideologue of Hate er Philips venn av og har en lang historie med den radikale islamisten Abdullah Faisal som også er konvertitt fra Jamaica.

Faisals brennende taler i Storbritannia og USA tiltrakk og påvirket tilhengere i begge land. Han grunnla Revolution Muslim, som rekrutterte amerikanere til ekstrem jihadi-salafi, og har vært inspirasjon for terrorister og innenlands ekstremisme. Akkurat som Ubaydullah Hussain og Profeten Ummah.

Faisal ble arrestert i august 2017 og  kjempet lenge mot utlevering til USA fra Jamaica. New York Times rapporterte 28. november at Faisal er stilt for retten i New York og anklaget for terrorrekruttering til den Islamske Stat.

Salafister

Vi vet at Islam Net er salafister, og selv om jihad ikke er en del av navnet, har de forbindelser med mange som er det. Qureshi har også sagt at bare 4 av Islam Nets medlemmer tilsluttet seg IS. Nok et løgn fra mannen som taler med to tunger. Nesten alle radikale islamister i Norge har vært innom døren til den ytterliggående organisasjonen som  radikaliserer unge sinn. Dessuten, hvis 4 var sant, er det 4 for mye i vårt land. Etniske Ina Marie Nordbotn, fra Verdal, som tilsluttet seg IS hadde også forbindelse med Islam Net. Det hadde antageligvis også hennes mann som ble drept i Syria og vennen Kristian Michelsen, som nå sitter i fengsel.

Philips har uttalt at det ikke finnes noe slikt som voldtekt i ekteskap i islam:

I Islam er en kvinne forpliktet til å gi seg selv til mannen sin, og han kan ikke bli siktet for voldtekt. Selvfølgelig, hvis en kvinne er fysisk syk eller utmattet, bør mannen hennes ta hensyn til hennes tilstand og ikke tvinge seg på henne.

Han har også sagt at dødsstraff er et alternativ for å straffe homofile og de som er utro i ekteskapet. Predikanten ble utestengt fra Australia i 2007 på grunn av sin støtte til ekstremistiske islamske holdninger og har tidligere innrømmet at han er på USAs svarteliste som forbyr ekstremister. Han er også identifisert som en ikke-tiltalt medkonspirator i bombingen av World Trade Center i New York i 1993.

Var selvmordsbomber i Stockholm inspirert av Bilal?

I desember 2010 eksploderte to bomber i Stockholm sentrum. Selvmordsbomberen var Taimour Abdulwahab al-Abdaly, en irakisk-født svensk statsborger. Europol kategoriserte angrepet som islamistisk terrorisme

Ifølge etterforskning fra FBI, ville terrorhandlingen sannsynligvis ha drept mellom 30 og 40 mennesker hvis den hadde lyktes, og i 2015 skrev NRK, «Stockholmsbombe var Al Qaidas verk.»

Etter angrepet skrev statskanalen også at selvmordsbomberen kan ha samarbeidet med den radikale imamen Abu Hamza al-Masri. Han skal ha lagt frem planene sine i flere moskeer i London. Likevel var han helt ukjent for britisk politi.

Noe NRK eller andre medier ikke har fått med seg, er at en uke etter terrorangrepet skrev The Guardian at selvmordsbomberen kan ha blitt inspirert av en hatpredikants ytringer på nettstedet til en av moskéene i London, Luton Islamic Centre – hvor Abdulwahad tilba siden 2007.

Denne predikanten er Dr. Bilal Philips som nå er talsmann for Islam Net. I juli samme år, hadde Philips blitt utestengt fra Storbritannia på grunn av sitt hatefulle tankegods.

Nettstedet til moskéen inneholdt taler av Philips hvor han rettferdiggjør selvmordsangrep og ytringer som utdyper antisemittisme og homofobi. Han har også promotert samme tankegods i en av bøkene sine, og mener at selvmordsbombere blir urettferdig kritisert ettersom de egentlig ikke begår selvmord som er forbudt i islam, men viser tapperhet når de utfører en militær operasjon.

– Det er en militær aksjon og menneskeliv blir ofret i militære aksjonen. Dette er hovedbudskapet om selmordsbombere sier Philips, og det er slik vil bør se på det.

Styreledere for Luton Islamic Centre, forsvarte Philips og sa han snakker om en militære operasjoner; ikke drap på uskyldige mennesker.

Haras Rafiq, direktør for Centri som bekjemper ekstremisme, sa den gangen at han ikke klandrer moskéen, men spurte hvordan i all verden skulle de forhindre al-Abdaly fra å sprenge seg selv i luften da meldinger på deres egen nettside rettferdiggjør konseptet med selvmordsbombing som en operativ militær taktikk.

Avsløringer om at moskéens nettsted inneholdt provoserende uttalelser fra Philips vil fremme nye spekulasjoner om hvor Abdaly opprinnelig ble radikalisert, skrev Guardian. Kritikere har også stilt spørsmål ved hvorfor moskeen ikke informerte politiet om selvmordsbomberens radikale tro. Luton Islamic Centre forsvarte sin posisjon ved å si at muslimer med ekstreme synspunkter som Abdaly kan endre seg til å bli goood balanced muslims.

Annet omstridt informasjon funnet på Luton Islamic Centres nettsted inkluderer en publikasjon kalt gay history and gay pride, som konkluderer med at de homofile skal henrettes. En annen forkynnet at profetien om den fullstendige ødeleggelsen av yahood [jødene] bare vil skje i hendene på de sanne tilbedere av Allah.

I 2014 publisere CBC Canada en liste over canadiere med antatt terrorforbindelser. Bilal Philips er på den listen, men ifølge ham er det ingen grunn til bekymring.

Norway to Jews: You’re Not Welcome Here

Philips har fått forbud mot å reise inn i Storbritannia, Australia, Danmark, Kenya, og Tyskland. I tillegg ble han  beordret til å forlate Bangladesh, på grunn av hans ekstreme synspunkter og arrestert på Filippinene for å oppfordre og rekruttere folk til å utføre terroraktiviteter.

Ikke overraskende er Norge utelatt fra listen.  Har Norge noen gang nektet ekstremister mot å reise inn i vårt land?

I 2010, var Bilal Philips hovedattraksjonen på Islam Nets Peace Conference Scandinavia.

Samme året besøkte Harvard professoren Alan Dershowitz Norge,  og selv om han ikke fikk direkte forbud mot innreise, kunne de like godt ha gitt han det. Han ble nektet å tale på tre universiteter om Israel og Palestina. Dershowitz skrev senere i  Wall Street Journal i 2011; Norway to Jews: You’re Not Welcome Here.

Islamske hatpredikanter  er derimot velkomne Mr. Dershowitz. Men kanskje de kan endre seg til å bli goood balanced muslims. Selv om ikke selvmordsbomberen i Stockholm gjorde det.
 

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli «Mesteren og Margarita».

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.