Fahad Qureshi er opprørt. Han snakker med en av Islam Nets støttespillere, Mohammed Hijab, om problemene han står overfor i Skandinavia, spesielt islamofobi og koranbrenneren som forbereder seg til å drepe muslimer i Norge. Quran Burner Preparing to Ki** Muslims in Norway, et tittelen på  YouTube–videoen, publisert for ti dager siden.

Qureshi forteller Hijab at vi har denne koranbrenneren – Lars Thorsen – som kommer til moskéen hans. Han konfronterte ham nylig, og denne gangen våget han ikke å brenne den hellige boken, men han oppfordret til vold og drap på muslimer – også Qureshi.

Mohammed Hijab tror nesten ikke hva han hører. Hvordan kan dette skje i et land som Norge, der den høyreekstreme terroristen drepte 77 mennesker. Det var en av de mest grufulle terroraksjonene de siste femti årene (bortsett fra Christchurch), og nå da Thorsen utøver grov hets og blir mer og mer flagrant, gjør staten og politiet ingenting. Isteden hjelper de ham.

Thorsen er Mor Teresa i forhold til Mohammed Hijab

Selv har antisemitten og hatpredikanten Hijab fått holde på i årevis uten å ha blitt stoppet. Her holder han tale toppløs (can’t be unseen) utenfor den kinesiske ambassaden i 2021, mens folkemengden ropte «Allahu Akbar».

– Du kan ikke slå og beseire en fiende som ser paradis når de ser inn i pistolløpet. Vi bryr oss ikke om døden. Faktisk bryr vi oss ikke om martyrdøden. Vær så snill å gjøre oss til martyrer. Du kan ikke slå oss. Vi er den uslåelige fienden.

Koranbrenneren: Den neste Anders Behring Breivik

En video vises av Fahad Qureshi i konfrontasjon med Lars Thorsen, hvor Thorsen sier ting som kan tolkes som oppfordring til vold. Han bruker sterke ord, men jeg vil være den første til å si at jeg forstår ham, men ikke budskapet.

Qureshis arroganse og ovenfra-og-ned-holdning, hans ideologi og plan om å islamisere Norge mens politikere og myndigheter snyr ryggen til, kan få enhver til å tørne. Det betyr ikke at vold er svaret eller støttes. Thorsen bruker ord – ikke handlinger. Desperate tider krever desperate tiltak.

Det eneste jeg ville si til Thorsen, er å fraråde ham å gi islamistene den tilfredsstillelsen de får når de kan forkynne til sine følgere om den neste Anders Behring Breivik. De elsker å spille offerrollen. I deres bisarre verden er koranbrenneren den største fienden, selvfølgelig sammen med alle oss unbelievers.

Hvordan får Lars Thorsen lov til å si noe slikt uten offentlig ramaskrik? undres en tydelig sjokkert Hijab. Han tar brillene av og på for å illudere den lærde profeten han tror han er:

– Dette er helt absurd. Hadde dette vært en muslim i Norge, ville dette vært svaret?

– Nei, åpenbart ikke, sier Qureshi. Hvis noen sa at de skulle drepe alle mennesker fra en viss religion, mot jøder, for eksempel, ville det aldri vært akseptabelt.

Kanskje ikke? Men i Norge, der loven er lik for alle, er mordforsøk på SIAN-medlemmer akseptabelt så lenge du er muslim.

Hijab sier at dette er en tydelig oppfordring til vold og spør hvorfor Thorsens handlinger ikke blir fordømt, spesielt fra høyresiden. Vet de i det hele tatt at denne personen eksisterer? spør han.

Hvorfor er tausheten så øredøvende når det gjelder høyreekstremister som dette, tordner Hijab videre? Hvorfor får de lov til å utvikle seg og bli til noen som ender opp med å drepe 77 uskyldige mennesker? Hvorfor denne fikseringen på det muslimer og islam, mens den samme energien ikke blir brukt på høyreekstreme?

Kanskje Hijab kunne svare på hvorfor hans egen oppfordring til vold og handlinger ikke blir fordømt.

Her er Hijab i nok en anti-israelsk demonstrasjon i London, der han truet med å drepe hunder og jøder. Hunden tilhørte angivelig en guttunge.

– Hvis disse hundene kommer nær oss igjen, vil vi se det som en aggressiv handling, og vi vil drepe de hundene! We’ll put them down.

Hijab sto også bak det eskalerende bråket i Leicester, hvor han oppfordret maskerte muslimer til å angripe tilhengere av den dharmiske troen.

Videre forteller Qureshi at denne fyren – Thorsen – er hatet av mange mennesker her i Norge, og mange ikke-muslimer protesterer mot det han sier. Men likevel forsvarer de fortsatt hans rett til å si det han sier.

Nettopp grunnen til at du ikke har blitt stoppet, Qureshi. – Jeg har modnet, vil du si – den talen holdt jeg for mange år siden. Men vi tror ikke på deg, for du sa også til det norske folk at du tar avstand fra hat og tidligere hatpredikanter dere har hatt forbindelse med.

Likevel forkynner Mohammed Hijab og andre notoriske hatpredikanter som Bilal Philipps, Dr. Zakir Naik, og Ali Dawah Islam Nets budskap om å islamisere Norge.

Skjermdump: MEMRI

Skandinavia: De mest gudløse landene i verden

Qureshi og Hijab har en plan om hvordan de skal bruke koranbrenneren Thorsen til å øke bevisstheten rundt Dawah-prosjektet de jobber med i Norge. De ber om donasjoner til å bekjempe islamofobi og dem som prøver å angripe islam.

De liker nemlig ikke unbelievers eller de frafalne, og går etter sine egne kvinner, mens venstresiden er stille som i graven. Til og med avdøde Shabana Rehman kunne du ikke la i fred, Qureshi.

Skjermdump: Vårt Oslo

Dette vil styrke muslimer i Norge og Skandinavia, de mest gudløse landene i verden, sier Hijab.

Qureshi sier at Thorsen ønsker å utrydde islam og slukke Allahs lys ved å brenne Koranen. Koranbrenneren ser for seg en slags tredje verdenskrig i Norge hvor muslimer vil angripe ikke-muslimer og hele det norske folk vil komme sammen og drepe alle muslimene.

Breivik er ikke unik i Norge

Disse ideene han er med på å plante, er nettopp det som inspirerer folk som Breivik, mener Qureshi, og sier at massemorderen ikke er unik i Norge. Han trekker frem Philip Manshaus. Mens Hijab lytter intenst, sier Qureshi at hvis de ikke gjør noe med denne typen individer som sprer disse gale ideene, vil flere i Norge stå frem og faktisk drepe muslimer:

– The point is if we don’t do anything about these kinds of individuals who are spreading these crazy ideas that it is okay to kill Muslims in the country of Norway, more people of Norway will come forward and actually kill Muslims.

– Derfor trenger vi å etablere våre islamske institusjoner, sier Qureshi til slutt. Da kan de forkynne islams budskap til folket i Norge, slik at de ikke blir offer for denne typen gal, antimuslimsk retorikk.

Donér for Allahs skyld, og du vil bli med på å forsvare muslimenes liv og islams ære mot disse sjofle menneskene som brenner Koranen og fornærmer Profeten:

– Donate for the sake of Allah.

Til islams apologeter: Fortsett med den flotte jobben dere gjør

Islam Critiqued: The Sad State of Muslim Apologetics (ft. Mohammad Hijab).

Kjøp Paul Grøtvedts bok her!

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok e-bok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.