I september skrev Erling Marthinsen på Document om voldsomt bråk mellom muslimer og hinduer i Leicester:

– To personer er arrestert etter voldsomme opptøyer i Leicester lørdag kveld. Ifølge vitner skal det dreie seg om muslimer som angrep hinduer.

– Allahu Akbar skal ha blitt ropt. Et hinduistisk tempel skal ha blitt vandalisert mens politiet ikke var kapable til å forhindre dette, skriver UK Justice Forum på Twitter.

Nå viser det seg at en av hovedmennene bak bråket er Islamisten Mohammed Hijab, en populær youtuber, antisemitt, antihindu og talsmann for Islam Net.

Mannen som taler med to tunger: “Vi har modnet.”

Vi har blitt beskyldt for å ha invitert såkalte «hatpredikanter», sa Fahad Qureshi i en kommentar i Vårt Land i fjor; Dette står Islam Net for:

– Flere av våre gjesteforelesere har ytret meninger vi ikke står for. Om det skulle være at en invitert foredragsholder skulle spre hat på våre arenaer, vil ikke det stå uimotsagt av oss. Vi tar avstand fra hat!

Kommentaren fra Qureshi var tilsvar til de som var bekymret for hvilket verdigrunnlag «aktivitetssenteret» de har finansiert skal bygges på. «Vi forstår bekymringen. Men vi har modnet», sa mannen som taler med to tunger.

Dermed stilnet kritikken fra politikerne og myndighetene som kunne stoppe ham –  og den radikale Qureshi vil få si drøm oppfylt om å forvandle vårt kjære Norge til et muslimstroende land under sharia-lov.

Islam Nets Dawah- og Majid-prosjekt ved Oslo Skytesenter i Groruddalen har blitt til virkelighet ved hjelp av støtte fra globale islamistiske ledere og hatpredikanter som Document skrev om i september.

Mohammed Hijab er en av dem, og for bare tre måneder siden la Islam Net ut en video hvor Hijab spør om pengestøtte for propagandamaskinen i Groruddalen. Videoen er lagt til nederst på siden.

Islam Nets talsmann har truet med å drepe hunder og jøder

I 2021, beskrev Community Security Trust Mohammed Hijab som en «innflytelsesrik islamistisk Youtuber». Han var tidligere en del av en anti-israelsk demonstrasjon i London der han truet med å drepe hunder og jøder.

– Hvis disse hundene kommer nær oss igjen, vil vi se det som en handling av aggresjon, og vi vil drepe de hundene! We’ll put them down. 

Hijabs tilhengere ropte provoserende slagord og ville kjempe om jødenes blod.

Jøden Daniel the dissonant viser en skremmende video hvor Muhammad Hijab og hans støttespillere ber om jødenes blod. Politiet gjør ingenting, sier Daniel. Han tror ikke jødene har en fremtid i dagens England. Er det dette vi vil se i Norge om noen år? I videoen ser vi også Ali Dawah, mannen i bakgrunnen med briller. Han er også støttespiller for Islam Net som har publisert hans video på YouTube-kanalen sin.

Daniel the dissonant:

– Kjemp mot antisemittisme. Ikke vær ideologisk blind. Hvis du er en venstrefløy eller en høyrefløy, forstå at antisemittisme ikke er et partipolitisk spørsmål. Som videoen viser, vil du ikke være trygg uansett hvilken ideologi du følger. Politiet vil ikke gjøre noe. Kjemp nå! Am Israel Chai.

World Hindu Council krever at Mohammed Hijab blir arrestert

Etter volden i Leicester har en video dukket opp på sosiale medier som viser Mohammed Hijab oppfordre maskerte muslimer til å angripe tilhengerne av den dharmiske troen.

– Den muslimske fundamentalisten Mohammed Hijab som tidligere hadde ledet vold mot jøder i London, er nå i Leicester med en mengde maskerte menn og planlegger lignende angrep på det lokale hindusamfunnet. Vi krever arrestasjon av Mohammed Hijab umiddelbart.

 

Midt i krigsropet Allahu Akbar, advarte Mohammed Hijab om at han og hans støttespillere ville være der hvis hinduer våget å protestere mot volden, begått av hans medsammensvorne. I et Instagram-innlegg ledet Hijab en rasende mobb av islamister, med ansiktene dekket av masker.

– Muslimsk patrulje i Leicester, skrøt han av.

Fahad Qureshi har en drøm

På nettsiden Savejan.com forsetter Islam Net med innsamlinger av penger til Dawah- og Majid-prosjektet ved Oslo Skytesenter i Groruddalen.  Lederen Fahad Qureshi har lagt ut en rekrutteringsvideo hvor han i Martin Luther King Jr. stil «har en drøm.»

Qureshis drøm er at det økende hatet mot muslimer en dag vil ta slutt og at de som blir forfulgt og drept på grunn av deres tro på Allah en dag vil oppleve fred og rettferdighet. Han drømmer om at hans søstre skal få gå trygt og stolt med sin muslimske identitet og bekledning, uten å bli trakassert og gitt stygge blikk eller bemerkninger. Hans drøm er også at Norge vil oppdage hvor vakkert islam virkelig er; og at den unge muslimen skal være stolt av sine moralske verdier intakt, ikke føle flauhet å være annerledes; og at den troende vil bli respektert som han er, uten diskriminering og uten at han vanner ut sin tro.

En kan bli vantro bare ved å lese Qureshis ord, og hykleriet hans er øredøvende med tanke på at hans drøm vil bli gjort til virkelighet med hjelp av voldelige islamister og hatpredikanter som Mohammed Hijab og Ali Dawah, med flere. En drøm som mest sannsynlig vil bli et mareritt for oss som elsker vårt land høyest av alt.

Men likevel fortsetter kampen. Fahad Qureshi taler i to tunger og er arrogant nok til at han tror han kan lure oss alle. Internett, med alle sine negative sider, kan også være vår beste venn. Qureshis støttespillere elsker oppmerksomhet og er ikke redd for å vise sin fanatisme og hat mot the infidels på sosiale medier. Fahad Qureshi kan preke til kuene kommer hjem at Islam Net har modnet. Vi vet alle bedre.

Islam Nets grunnlegger Fahad Qureshi har en drøm om at det økende hatet mot muslimer en dag vil ta slutt, og at Norge vil oppdage hvor vakkert islam virkelig er når Dawah-senteret i Groruddalen står ferdig til bruk. Hykleren Qureshi får hjelp fra voldelige islamister og hatpredikanter som Mohammed Hijab og Ali Dawah, notoriske antisemitter ute etter jødenes blod og hinduer i Leicester.

To be continued …

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!


Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.