Qureshi hevder at med jihad mener han å spre islam i Norge. – Vi snakker om å etablere islam, og jeg tror det er vår jihad. For oss muslimer som bor i Vesten, er jihad å etablere Allahs gjerning med alle nødvendige midler.

I en video på Mohammed Hijabs YouTube-kanal viser den engelske islamisten og Fahad Qureshi arkitektplaner for Islam Nets megamoské og dawah-senter i Groruddalen.

Dette er nok en propaganadvideo for å samle inn penger til Islam Net så de kan fortsette med islamiseringen av Norge. Mohammed Hijab er Qureshis største talsmann, med millioner av hengivne følgere.

Document har ved flere anledninger skrevet om Hijab som den gang han truet med å drepe jøder og oppfordret til angrep mot hinduer.

Islam Net-talsmann har truet med å drepe jøder og oppfordret til angrep mot hinduer

Fahad sier i videoen at det som tidligere var Oslo Skytesenter er en gammel fabrikkbygning, men dette er ikke sluttproduktet. Han drar så frem arkitektegninger som viser en storslått bygning som skal vise både muslimer og ikke-muslimer et vakkert symbol på islam.

Qureshi sier:

– Det er veldig viktig at folk, både muslimer og ikke-muslimer, ser en vakker infrastruktur, ikke sant? Og fordi dette er et symbol på islam og ikke-muslimer går forbi og ser dette storslåtte mega-bygget og senteret vårt, blir de nysgjerrige. De vil se hva som er der inne, og når de kommer inn, vil de etter hvert lære om islam.

Qureshi og Hijab forteller videre at det vil bli nødvendig med et gedigent sikkerhetsgjerde fordi det har vært bombetrusler og angrep mot stedet. De forklarer at dette er et angrep mot budskapet om islam.

Derfor er det på tide å ta dawah til neste nivå sier Qureshi:

– Vi kan ikke bare si at dawah er det eneste vi gjør. Vi snakker om å etablere islam, og jeg tror det er vår jihad. For å være ærlig, for oss muslimer som bor i Vesten, er jihad å etablere Allahs gjerning (Allahs deen) med alle nødvendige midler.

Dawah betyr å invitere til – og spre islams budskap.

Når begrepet deen brukes om islam, betyr det åpenbart et livssystem der den allmektige Allah tilbedes og adlydes, ikke bare i snever religiøs forstand, men på en måte som omfatter alle aspekter av menneskelivet.

Muhammad Hijab avbryter Qureshi, for han vet at videoen vil legges ut på sosiale medier. Hva Qureshi mener med jihad er irrelevant.

Det ultimate målet for begge er at Norge og resten av verden blir under islamsk styre. Da vil det bli jihad.

Qureshi sier at med alle nødvendige midlene mener han ikke fysisk vold, det handler heller om å spre islam i Norge:

– Vi snakker om å etablere moskeer, Allahs hus. Vi snakker om å etablere islamske institusjoner, skoler, barnehager, alt vi trenger et i Islam Nets plan.

Muhammed Hijab hyller så Qureshi som om han er den second coming of Allah, og begge forteller sine millioner av følgere hvorfor de bør gi sin pengestøtte til Islam Net.

Vi kan takke våre politikere fra venstre til høyre for at Fahad Qureshi og Mohammad Hijab får fortsette med islamiseringen av Norge som skjer med rekordfart. Vi vil aldri tilgi dem.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om Qureshi og Hijab. Koranbrenningen og krigen mellom Israel og Gaza har gitt dem og muslimene blod på tann.

Med deres hjelp skal Norge bli en islamsk stat om vi vil det eller ei.

Mohammed Hijab og Fahad Qureshi spøker om å kutte opp de vantro

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.