I en video på Mohammed Hijabs YouTube-kanal viser Fahad Qureshi det nye kjøkkenet på Islam Nets moské og aktivitetssenter i Oslo.

Qureshi vifter med en stor kniv og viser Mohammed Hijab hvor de skal kutte opp grønnsaker.

«You mean cutting up the Infidels», – du mener å kutte opp de vantro, sier hatpredikanten, og begge ler høyt og nesten omfavner hverandre.

Mohammed tar kniven og sier high five inn i kameraet.

Det er påfallende at i teksten på videoen mangler kommentaren om Infidels. I en kortere video av hendelsen på Mohammeds side, legger han ikke skjul på at hans kommentar vil slå godt an blant sine følgere.

Mohammed Hijab følges av 810.000 på YouTube, og han virker nesten sykelig opptatt av Lars Thorsen og SIAN:

Skjermdump: Mohammed Hijab YouTube-kanal

Lars Thorsen fra SIAN, figurerer i en annen video fra Mohammed Hijab. Videoen heter Quran Burner Being Crowned After Losing Debate, og her forsøker Hijab seg på humor, ved å latterliggjøre Thorsen som “den beste støttespilleren for Islam Net i Norge”, ved at hver gang SIAN opptrer, er det flere muslimer som donerer til Islam Nets innsamlingskampanje.

Apropos innsamlingskampanjen. Les hvem som figurerer som deres viktigste trekkplaster, nemlig Zakir Naik:

Fra Oslo til Qatar jobber kjent hatpredikant for å fremme islam

Mens Fahad Qureshi fortsatt omringer seg med hatpredikanter, ser Mohammed Hijab ut til å bli mer og mer involvert med Islam Nets propagandasenter i Groruddalen.

Han har lagt ut utallige videoer fra Norge på sin YouTube-kanal og vi finner også hans videoer på Islam Nets kanal.

I noen videoer går begge rundt i Oslos gater og intervjuer nordmenn hvor de tydeligvis gjør narr av vårt folk. Arrogansen til disse to mennene er frastøtende. I en video snakker han om, og latterliggjør et angivelig selvmord av et medlem i SIAN, og han hyller det han kaller SIAN-medlem Arne Tumyrs smertefulle død.

Fahad Qureshi forkynner til verden at en norsk koranbrenner er funnet død – Document

Det gjør vondt å se hvordan disse to uforskammet høylytte radikale muslimene får fortsette sin drøm om å islamisere Norge og hvordan de bruker nordmenns dødsfall for å fremme sin sak. Forakten for norske politikere vokser, fordi de lar dette monsteret vokse seg større og større i vårt vakre land. Samtidig øker min support for SIAN og mennesker som Arne Tumyr.

At de bruker kontroversielle metoder bryr jeg meg ikke om lenger, og så lurer man på hva som skal til for å få nordmenn som omfavner denne ideologien til å våkne.

Mohammed Hijab er en farlig mann. Han har vært involvert i mange episoder hvor han fremmer jødehat, eller hat mot alt som ikke er islam og har radikale ideer. Vi har skrevet om han og flere hatpredikanter som støtter Islam Net.


I 2015 intervjuet Aftenposten Fahad Qureshi. Det var rundt samme tida han holdt den beryktede talen om at alle muslimer støtter dødsstraff for homofile, frafalne, og diskriminering av kvinner.

Siden den gang har Qureshi, mannen som taler i to tunger, sagt at de har vokst og omgir seg ikke lenger med hatpredikanter. Det er løgn, men likevel blir han ikke stoppet.

Men det som ikke er løgn er hva hatpredikanten Al Haddad sa i idrettshallen på Furuset og som er sitert i Aftenpostens artikkel nevnt ovenfor. Hans ord er også Islam Nets plan for Norge og vi må gråtende og hjelpeløse stå på sidelinjen og se at de som styrer Norge vil la det skje. Al Haddad sa:

 – Islam vil trenge inn i hvert et hus og hvert et hjørne av denne verden.

Les også:

Fahad Qureshis islamisering av Norge vil forhindre et nytt 22. juli-angrep

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.