Kategori: Utenriks

Avslørt Pfizer-topp: – Vi vet ikke om vaksinen påvirker menstruasjons­syklusen

Jordan Tristan Walker, forsknings­­sjefen i Pfizer som har sagt svært oppsikts­­vekkende ting om korona­vaksinen til en undercover-journalist fra Project Veritas, har også antydet at vaksinen kan skape uregel­messig­­heter i menstruasjons­­syklusen.

For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les mer»

Franske klima­aktivister ber super­markeder erstatte kjøtt med «bære­kraftig» mat

Dagligvarebransjen i Frankrike er en bremse­kloss i over­gangen til «bære­kraftig» mat og mindre konsum av kjøtt og meieri­produkter, hevder franske klima­aktivister. Kulturen for tradisjons­mat er for sterk, beklager en aktivist i Frankrike, som har en voksende industri for oppdrett av insekter.

Les mer»

Hunter Biden innrømmer at laptopen er hans – prøver å slå tilbake

Hunter Biden erkjenner at den beryktede laptopen med kompromitterende informasjon om ham selv og faren Joe er hans egen. Men Biden junior forsøker nå å rettsforfølge personene som brukte informasjonen mot dem.

Les mer»

Erdogan: – Sverige får ikke bli med i NATO så lenge det er lov å brenne Koranen

Tyrkia vil si nei til svensk medlemskap i NATO så lenge Sveriges regjering tillater at Koranen brennes, sa president Recep Tayyip Erdoğan i en tale til det tyrkiske parlamentet onsdag. Erdoğans uttalelse ble møtt med stående applaus.

Les mer»

Velstanden avtar kraftig i Tyskland

Arbeidstagere i Tyskland hadde i 2022 en nedgang i reallønnen på nesten fem prosent. Det er den største nedgangen i kjøpe­kraft for tyskere siden andre verdens­krig. Potensialet for sosial konflikt øker etter hvert som færre kan tære på sparemidler.

Les mer»

«Geo Barents» utfordret nye italienske regler, men unngikk arrest

Det norske skipet «Geo Barents», som lørdag satte 273 migranter i land i Italia, har tirsdag fått legge fra kai selv om migrantene var blitt plukket opp i tre operasjoner – til tross for at nye regler forbyr mer enn én operasjon ad gangen. Migrant­trafikken med NGO-skip er likevel sterkt redusert.

Les mer»

Nærmere 90 bekreftet drept i selvmords­angrepet i Peshawar

Minst 89 mennesker ble drept og 221 såret i selvmordsangrepet mot politifolk i en moské i Peshawar mandag, viser en oppdatert oversikt fra pakistansk politi.

Les mer»

Skandalen med Bidens hemmelig­stemplede dokumenter blir stadig større

Nesten tre fjerdedeler av amerikanske velgere anser Joe Bidens håndtering av graderte dokumenter som en skandale. Et flertall mener at Hunter Biden kan ha brukt informasjon fra dokumentene til forretninger. En e-post Hunter skrev, ser ut til å være basert på gradert informasjon, mener senator Ron Johnson.

Les mer»

Palestinere feiret terrorangrep mot synagoge i Jerusalem

Etter fredagens terrorangrep mot en synagoge i Jerusalem fredag, der syv mennesker ble drept, feiret palestinere både i Gaza, på Vestbredden og i Øst-Jerusalem med jubelrop, kaker, fyrverkeri og ildspåsettelser. Israels FN-ambassadør reagerer sterkt på feiringen av terrordrapene, og kaller den avskyelig.

Les mer»

AT&T har kansellert den konservative nyhets­kanalen Newsmax

Det amerikanske tele­kommunikasjons­selskapet AT&T har kansellert Newsmax fra sitt kanal­tilbud. 13 millioner seere mistet tirsdag tilgangen til den konservative nyhets­kanalen. Newsmax-sjef Christopher Ruddy anklager AT&T for politisk diskriminering og sensur.

Les mer»