Kategori: Debatt

Husarrest til lov­lydige og friske nord­menn!

Ti dagers karantene til koronasmittede, deres familiemedlemmer og nærstående er sikkert fornuftig og nødvendig. Men hva med reisekarantene?

Les mer»

5G vil gi helseskader, men hvem skal betale prisen?

Både myndigheter og presse ser en annen vei når vi, med anerkjent forskning i ryggen, reiser spørsmål rundt farene for helseskader i forbindelse med mobilbruk og i særdeleshet utrullingen av 5G. Prisen for denne bagatelliseringen vil bli høy.

Les mer»

Krenkelser er for mennesker

Karikering, harselering og forhåning av makten og maktens symboler er selve kjennetegnet på en demokratisk rettsstat. Derfor må vi ikke bare nøye oss med aller nådigst å si at det er lovlig. Vi bør være takknemlige for at noen benytter seg av den retten.

Les mer»

Korona-krisen: Hva i alle dager driver vi med?!

Vi har nå i Norge økende antall bekreftede smittede, men nesten ingen døde. La oss bruke medisin som virker, og innse at korona ikke er spesielt farlig lenger.

Les mer»

19 milliarder kroner til Moria-«flyktninger»

Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen mener Norge bør hente 1.000 «flyktninger» fra Moria. Kostnaden for dette er 19 milliarder kroner, skriver Per-Willy Amundsen (Frp).

Les mer»

Derfor fortjener president Trump fredsprisen

Da jeg sist onsdag nominerte president Donald Trump til Nobels fredspris, valgte jeg å henvende meg direkte til den amerikanske nyhetskanalen Fox News. Det var ikke et tilfeldig valg.

Les mer»

Debatten om «Moria-flyktningene» er kunnskapsløs. Her er fakta.

Når vi henter asylsøkere fra Hellas, så hjelper vi ikke flere mennesker. Vi bare bytter ut noen av dem som har et desperat behov for hjelp med asylsøkere som har et uavklart og tvilsomt behov.

Les mer»

Takk skal du ha, mor!

Jeg er stolt av min gamle mor som har hele 13.500 i pensjon, og som har bidratt til at Norge kan hente 50 migranter og pyromaner fra (Soria)-Moria leiren. Engangs-kostnaden for å bringe inn dette antallet er ca. 75 millioner i året de første tre år, om alle holder seg på matten.

Les mer»

Politiets rolle ved demonstrasjoner

Stopp islamiseringen av Norge (Sian) har hatt flere markeringer den siste tiden og den 12. september kommer de til Østre torg i Hamar. Vi ser at det mobiliseres i flere leire, og debattinnlegg i aviser viser at flere ønsker å møte til motdemonstrasjon under Sians markering.

Les mer»

Snoen: Islam-kritikk drevet av frykt er illegitim

Men frykten er legitim. Den øker, og den deles etter hvert av de fleste oppegående mennesker, ikke minst i Norden.

Les mer»