Kategori: Debatt

– Dette lukter politistat

Det er nå klart at politiet gjennom en årrekke har operert på ulovlig vis i sin iver etter å slå ned på «hatefulle» og andre straffbare ytringer. 

Les mer»

Er det egentlige problemet ikke av politisk art, men av åndelig art?

Er et forblindet og desperat vestlig hus/sivilisasjon ikke først og fremst et politisk problem som kan fikses med politiske metoder og løsninger, men et dypere åndelig problem. Uten at man går til kilden vil enhver ny løsning bare være korttenkt og isolert?

Les mer»

Skremmende historieløshet

I år er det 30 år siden Sovjetunionens kollaps. Det skjedde to år etter Berlinmurens fall og den kalde krigens slutt. Man skulle dermed tro at kommunismen hadde avslørt seg selv med sin manglende evne til å skape et mer solidarisk og medmenneskelig samfunn.

Les mer»

«Klimakrisen» savner basis i vitenskap

For å oppnå politikernes lovede «grønne skifte» med nullutslipp, må man sette opp 2000+ vindturbiner hver eneste dag i all evighet. Selv for politikere som lever i sin egen drømmeverden, er dette et drøyt stykke.

Les mer»

Forfatteroppropet: Kode rød

For noen dager siden ble det publisert et forfatteropprop i VG med budskap om å stemme på naturen ved kommende stortingsvalg. Partier som var gode og/eller dårligst på klima var naturlig nok nevnt.

Les mer»

Ikke én eneste flyktning fra Afghanistan!

Om alle unge menn i stridsdyktig alder velger å flykte fra landet, vil det ikke være noen igjen til å stå imot Taliban. Da er slaget allerede tapt. Det er nødvendig at Norge sier tydelig NEI. Vi har intet ansvar for å hente ut én eneste afghaner.

Les mer»

Det er «det grønne skiftet» du bør frykte, ikke klimaendringene

Du bør frykte subsidiene, skremslene og fremtidens strømpriser mer enn klimaendringene. Varmen i stua kan bli så dyr at vanlige mennesker ikke lenger har råd til å bo her. Vi trenger tross alt 150 ganger mer energi i Norge enn i Tyskland for å gjennomføre et livsløp! 

Les mer»

Joe Biden er naken, NATO kan dø

USAs formidable militære nederlag i Kabul har kledd Joe Biden naken, og USAs garantier innen NATO har fått dramatisk svekket troverdighet. Derfor trenger norsk politikk en sikkerhetspolitisk revolusjon.

Les mer»

Venstresiden er alltid feil, husk det ved valget

Foruten å bygge stygt klarer også venstresiden å produsere en væske som er i ferd med å løse opp den sement som så langt har holdt vårt samfunn sammen i en helhet. Denne oppløsningen vil bli fatal, også for venstresiden selv.

Les mer»

Medieelitens sosialistiske ensretting

Istedenfor å diskutere stadig nye særkrav fra muslimske miljøer, forsøker medieeliten å stemple begrepet «snikislamisering» som en konspirasjonsteori, skriver Sylvi Listhaug: – Vi kommer ikke til å sitte stille og se på dette lenger.

Les mer»