Kategori: Gjesteskribent

Ekstremismens utviklingstrekk

Er ikke politiet kjent med at det både i Norge og i Europa har dannet seg en klart legitim politisk opposisjon mot den venstre-radikale trakasseringen av den jødiske staten Israel? 

Les mer»

Jødehatet kan ikke bortforklares

Utenriksministeren kaller, utrolig nok, det jødiske nærværet i MidtØsten «et hinder for fred». Det er som å si at nordmenn er et hinder for fred i Norge, noe våre nye nordmenn kanskje kunne finne på å si?

Les mer»

Is Western Europe Really Turning to the Right?

A large-scale and widely-noted survey, «The Conversion of Europeans to the Values of the Right,» suggests that Western Europe is trending conservative. But a close look at the survey data finds that not to be the case.

Les mer»

Russland er kommet til USA: Ukorrupt russer måtte slutte på Cato-instituttet

Andrej Illarionov var rådgiver for Putin. Men han orket ikke korrupsjonen og emigrerte til USA der han fikk stilling på Cato-instituttet. Nå er han tvunget vekk fordi han ikke klarer å delta i hyllingen av Biden og et valg som ikke gikk riktig for seg. 

Les mer»

Jødehatets uutholdelige letthet

Det er agurktid og mediene følger tradisjonen med å fylle ferietomheten med bidrag fra landets fremste antisemitter.  Slik har det vært i mange år og dette er intet unntak.  Aviser som Bergens Tidende, Vårt Land og Fedrelandsvennen tar gjerne inn slikt stoff i sommervarmen.

Les mer»

Pride, en ny slags stats-religion?

Vi ser det israelske flagg brent når Hamas-vennene har sine hat-markeringer mot Israel. Men jeg har ikke hørt om en eneste person som har blitt straffet for slik flaggbrenning. Pride-fjerning ser politiet derimot alvorlig på.

Les mer»

Den svenske tragedie vokser og vokser

Det er snart længe siden, at politisk korrekte i Danmark har rost det svenske eksperiment – det er der en forklaring på.

Les mer»

Ina Bache-Wiig melder seg ut: – Norske Billedkunstnere representerer ikke meg!

Jeg melder meg herved ut av min fagfelleorganisasjon Norske Billedkunstnere i lys av siste ukers hendelser og NBKs støtte til Norske Dansekunstneres opprop mot Ytringsfrihetskommisjonen.

Les mer»

Pessimisme

Noe er rett, mens annet er galt; absolutter gjelder ikke bare innen den fysiske verden, men også innen den moralske. Å forsøke å sørge for at den egne familien og nasjonen får en best mulig fremtid, er etisk rett, hverken mer eller mindre.

Les mer»

Stortinget føres bak lyset

For ikke lenge siden ble en jødisk pike forsøkt druknet av arabiske barn i et badebasseng i byen Lod.  Arabiske barn utsettes daglig for antisemittisk hatpropaganda, og på Gazastripen får de militær opplæring på sommerleiren. 

Les mer»