Kategori: Doc-TV

Doc-TV: Galskapen fortsetter…

En rettsak har startet og en rettsak har gått i Oslo Tinghus denne uken, og med det følger en rekke merkelige hendelser. Document har denne uken utført feltarbeid og bidratt sterkt til at Tingrettens avgjørelse om lukkede dører i retten ble omgjort av Borgarting lagmannsrett. 

Les mer»

Doc-TV: Den grønne sonen

Byrådet i Oslo ønsker å bygge flere nye høyblokker, samtidig som de fjerner byens parkeringsplasser. Dermed åpner de for en akselerert utskiftning av befolkningen i landets hovedstad. Arbeidsfolk og næringsdrivende vil flytte ut, byen vil bli en «grønn sone» for hipstere og migranter. Ja, også for den politiske eliten, byråkrater, spindoktorer og konsulenter som best kan sammenfattes som «The Managerial Class».

Les mer»

Doc-TV: Patologien slår til

Danmarks tidligere utlending-, integrerings- og boligminister Inger Støjberg, sto i sin tid tid på god fot med sin daværende norske kollega, Sylvi Listhaug (FrP). Folketinget vedtok tirsdag vedtok å stille Støjberg for riksrett, mens i USA sammenligner en tidligere CIA-topp Trumps supportere med Al-Qaida. Velkommen til patologiens verden!

Les mer»

Doc-TV: Nytalens tid

Tanken om en medie-tsar for å kontrollere medie-virkeligheten er en utrolig dårlig idé, uansett hvor man står i det politiske landskapet. Nå ser krefter blant Demokratene i USA George Orwells dystopiske fremtidsroman «1984» som en håndbok for deres «nye Amerika». Tankene speiles dessverre også i Norge, der vi nylig ble vitner til en spesiell opptreden utenfor Tinghuset i Oslo.

Les mer»

Doc-TV: Rekylen kommer

Både i USA, i Europa og i Norge ser vi nå tegn til at en rekyl, mot elitene, er på gang. I Europa protesterer stadig flere mot omkostningene, både de menneskelige og de økonomiske som av korona-nedstengningene. Her hjemme skriver Terje Tvedt klokt om nedstengningen av samfunnet er en klok strategi. Dagens sending tar utgangspunkt […]

Les mer»

Doc-TV: «Monarkiet USA»

USA under Biden begynner å ligne mer på et monarki med en eneveldig konge enn en republikk. I løpet av sine første 12 dager i Det hvite hus har han undertegnet 25 dekreter, mens Obama og Trump til sammenligning kom med henholdsvis ni og syv. Hvor lenge vil Biden klare seg uten de folkevalgte?

Les mer»

Doc-TV: Identitets­politikkens dobbelt­moralske og absurde univers

Det er en uke siden sist, og forfatter og kommentator Kent Andersen og journalist Rebecca Mistereggen er tilbake for å ta oss gjennom ukens nyheter. Denne lørdagens sending er en reise i identitetspolitikkens dobbeltmoralske og absurde univers, klimahysterikernes åpenbare løgner, koronakrisens konsekvenser for enkeltmennesker og sport.

Les mer»

Doc-TV: Venstresiden leser oss som Fanden leser Bibelen

Se kveldens Dagsorden kl 21:00 der Hans Rustad bringer oss siste nytt fra utviklingen i USA. Vi ønsker å høre fra dere direkte! Bli med i live chatten på YouTube, og Facebook live chatten en time senere kl 22:00.

Les mer»

Doc-TV: Ved høstens valg har velgerne en reell opposisjon

Høstens valg blir annerledes. For første gang på svært lenge har velgerne reelle alternativ til de etablerte. Partiene er blitt som mediene: Det er en stor familie som synger fra samme noteark. De som ikke vil følge notene, er ute. Samtidig hyller de demokratiet høyere enn noen gang og sier at de som er mot […]

Les mer»

Doc-TV: USA og ordet politistat nevnes i samme setning

Ringvirkningene fra de store omveltningene i kjølvannet av den påtroppende Biden-administrasjonen har kun så vidt begynt å ramme USA, og det tilsynelatende målet om å tie eller kontrollere den vanlige amerikanske borger, især individet som ytrer konservative og kristelige verdier, fortsetter som om det aldri er nok.

Les mer»