Kategori: Doc-TV

Doc-TV mandag 26. februar: Hovmod står for fall

Vestlige samfunn har gjennomgått et hamskifte der en elite beruset av sin egen makt har skjøvet befolkningen til side. De klarer seg uten. Men de vil bli elsket. De bruker ordet demokrati i tide og utide og forlanger at folk skal følge dem. En tydelig autoritær tendens er til stede i alle vestlige land.

Les mer»

Doc-TV Dagsorden 23. februar: Google vil skape et nytt menneske

Under torsdagens Debatten ble Google omtalt som en vennlig kjempe som bare leverer tjenester. Dette er langt fra sannheten og man må spørre hva det er med norske politikere og journalister som ikke har fått med seg at Google bygger et imperium i samarbeid med den amerikanske sikkerhetsstaten som de springer ut av.

Les mer»

Doc-TV: Klimagalskapen fortsetter, men møter motstand

Dagsorden med Erling Marthinsen og Kent Andersen sendes kl. 20:00

Les mer»

Eksponeringsterapi ep. #7 – Vestens selvhat

Om alle mennesker, «raser» og kulturer er like­verdige, hvorfor skal vi anse oss selv og vår egen kultur som mindre­verdig? Det diskuterer Hannah Spier og Rebecca Mistereggen i kveldens episode.

Les mer»

Document Radio 22. februar 2024

Document Radio sendes kl. 09:00 med Hans Rustad og Alf R. Jacobsen. NB: Tekniker er forsinket. Sending utsatt til ca. 0930

Les mer»

Doc-TV: Ukraina-krigen preger hele Vesten

Hverken Trump eller Biden virker særlig interesserte i å sørge for en ukrainsk seier på slagmarken. Innenrikspolitikk betyr mer, og det samme ser vi i Europa, hvor få europeere tror at Ukraina kan gå av med seieren.

Les mer»

Document Radio 21. februar 2024

Document Radio sendes kl. 09:00 med Hans Rustad og Helena Edlund

Les mer»

Skogpod 20. februar 2024

Hans Rustad deler sine tanker og refleksjoner mens han går tur med hunden i skogen. Hvis du setter pris på skogpoddene så Vipps oss gjerne på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! […]

Les mer»

Doc-TV: Huitfeldt blir ambassadør i USA, og von der Leyen vil sitte fem år til

Anniken Huitfeldt ble avsatt som utenriksminister, men Ap tar vare på sine egne. Nå blir hun ambassadør i USA, selv om hun aldri søkte på stillingen. Samtidig fortsetter Ursula von der Leyen jobben med å ødelegge europeeres økonomi.

Les mer»

Document Radio 20. februar 2024

Document Radio sendes kl. 09:00 med Hans Rustad og Charles Utvik

Les mer»