Kategori: Doc-TV

Skogpod 16. august: Den som graver en grav for andre…

På vei opp i skogen får vi et pushvarsel av Aftenposten: Trump har nå havnet i trøbbel også i Georgia i tillegg til problemene i 6. januar-komiteen og raidet i Florida. Skadefryd er for noen den beste fryd. Men i journalistikken er det en farlig fristelse.

Les mer»

Rett på sak: Pilot-episode

I kveld kan du se pilotprosjektet produsent Dan Henry Bøhler og Rebecca Mistereggen har jobbet på: Rett på sak. Kveldens sending tar for seg politikeres sprøe uttalelser vedrørende ytringsfrihetskommisjonens nye rapport, siste nytt i Salman Rushdie-saken og vår store hverdagsterror: Det grønne skiftet.

Les mer»

Doc-TV: Flytting av dekkstolene

15. august var en dag hvor flere ting skjedde. Det var ettårsdagen for den katastrofale tilbaketrekningen fra Kabul, som ene og alene var Biden-regimets ansvar. Når Anniken Huitfeldt husket tilbake var det folk som falt ut ned fra fly, som om det var en ulykke, når det i virkeligheten var Biden-regimets skyld.

Les mer»

Skogpod 15. august: Document radio?

Da undertegnede for et år siden nevnte ønsket om Document radio var det en dame som ga oss 50.000 kroner. Jeg har tenkt å innfri hennes ønske. Vi snakker om et timelangt program som begynner kl 08:00. Som oppsummerer morgennyhetene og snakker løst og fast om dagen. Det skal være uhøytidelig og uformelt.

Les mer»

Helena Edlund: Tanker før søndagen #32

Vår nåtid taler til vår mest primitive natur, men hvis vi bare følger våre mest destruktive tanker og følelser – hvor ender vi opp? Det finnes tross alt et alternativ. Vi trenger ikke velge hatets vei. Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

Les mer»

Doc-TV: LIVE Q & A – 12. August 2022

Fredag 12. August gikk Hans Rustad og Rebecca Mistereggen live igjen for å svare lesere og seere på direkten.

Les mer»

Doc-TV International: Clueless

Most politicians and voters are totally clueless as to what the Deep State(s) have built up together with their wealthy globalist friends and various Intelligence apparatuses. It’s frightening, but nevertheless Charles Ortel will, together with Geir Furuseth, try to give you all a few more clues. What’s happening in the USA today, is important for all of us. Watch!

Les mer»

Skogpod 10. august: Noe skjer

På overflaten ser ting «normale» ut, men man skal ikke grave særlig dypt for å merke at mye er i bevegelse. Vi ser i kommentarfeltet at folk er i bevegelse. De oppfatter at strømkrisen og det at myndighetene bare vil pynte på den, ikke ta noen drastiske grep, er et vannskille.

Les mer»

Doc-TV: Er USA inne i en dødsspiral?

Den vilkårlige maktbruken som Biden regiment har vist, og som toppet seg med raidet mot Mar-a-Lago på mandag, er et brudd på amerikansk forfatning og lov og rett som er uten sidestykke. Hvis den ikke reverseres så kan den få fatale følger.

Les mer»

Skogpod 9. august: Trump vinner uansett

Trumps motstandere har malt seg inn i et hjørne som gjør at Trump vinner uansett. Han har allerede gått et langt stykke på martyriets vei. Hvis motstanderne fortsetter vil det bli fullbyrdet, enten ved at han blir dømt eller drept. Alternativet er at det de har å anføre mot ham er så tynt at de må la ham gå. Da vinner han sannsynligvis valget i 2024.

Les mer»