Kategori: Tavle

Den norske venstresidens totalitære aspekter – vi inviterer til møte 7. mars

Fremleggelse av boken «Revolusjonens barn. Politiske utopiers makt i Norge: Venstresiden mellom demokrati og diktatur 1911–2018» i Oslo Militære Samfund 7. mars kl 1900.

Les mer»

Runde nummer 7.297.125 rundt grøten

Vi må gjøre stor­sam­funnet mer kjent med det som er fremmed, sier Nasir Ahmed (Ap). Jada. Men hva gjør vi nå som stor­sam­funnet er kjent med det fremmede? Prater tull?

Les mer»

Svart skuespiller hevdet han ble utsatt for lynsjing – i virkeligheten var det hans venner

Jussie Smollett heter en svart skuespiller som hevdet at han ble overfalt av to menn som sa «Nå er du i Maga-land» og forsøkte å lynsje ham. Så godt som alt politi i Chicago har forsøkt å oppklare saken. Nå er den oppklart og sannheten viser seg å være en helt annen.

Les mer»

Paven opptrer splittende i migrasjons­spørsmålet

«La oss åpne havnene», står det på en button som pave Frans poserer med under et møte med den italienske presten Nandino Capovilla, som driver et mottak for unge asylsøkere.

Les mer»

Lar seg ikke affisere av at andre halshugges

Turleder Hilde Ivesdal synes det som skjedde med Maren og Louisa i Marokko var tragisk, men henne har det aldri tilstøtt noe, så hun planlegger tur til Atlasfjellene med jentegjengen.

Les mer»

Éric Zemmour om invasjonen

Éric Zemmour: «Perifere» områder av utflyttede innfødte finnes ikke bare i Frankrike, men over hele Vesten. Økonomien trenger ikke lenger innfødte, men de er flest, har stemmerett og er sinte…

Les mer»

Det du ikke skal vite

Nettavisen skriver om en mann i Oslo som er dømt for seksual­forbrytelser mot tre gutter som bodde i asylmottak, men utelater at overgriperen (og ofrene) er fra Etiopia.

Les mer»

– Globaliseringens vinnere trenger et nytt tjenerskap

Vår sivilisasjon er i krig, sier den franske skribenten Éric Zemmour: Fienden utkjemper krigen ved å invadere, kolonisere og sette landet i brann. Invasjonen organiseres av makteliten, legger han til.

Les mer»

EU banker gjennom nye nettregler – slutt på sitatrett slik vi kjenner den

EU-kommisjonen, EU-parlamentet og medlemslandene ble onsdag kveld enige om implementeringen av nye regler for bruk av materiale på internettt. Man skal ikke kunne låne og dele som før.

Les mer»

En irrasjonell nabo til analyse – hos en av sine egne

Forklaringen på USA-fobien som kommer til uttrykk ved at et flertall i en tysk menings­måling mener USA truer verdens­freden, ligger i tyskernes psykologi, ikke hos amerikanerne, mener Die Welts utenriks­redaktør Daniel Dylan Böhmer.

Les mer»