Kategori: Tavle

2023 kan bli rekordår for konkurser, verst i Rogaland

2023 kan bli et rekordår for konkurser i Norge. I januar gikk 353 bedrifter konkurs i Norge, en økning på 64 prosent sammenlignet med januar i fjor.

Les mer»

Regjeringen vil femdoble kvoten for halalkjøtt

Regjeringen vil at kvoten for halal­kjøtt skal fem­dobles fra mai i år. Men befolknings­utskiftningen er en konspirasjons­teori.

Les mer»

EU-topper til Kyiv med flere nye løfter om hjelp til Ukraina

Et internasjonalt senter som skal koordinere etterforskningen av krigsforbrytelser er blant EUs løfter til Ukraina før et felles toppmøte i Kyiv fredag.

Les mer»

Pentagon: En kinesisk spionballong er over USA

Det som mistenkes å være en kinesisk spionballong har blitt observert over USA i noen dager, melder landets forsvarsdepartement.
Ballongen skal være på størrelse med tre busser, skriver ABC News.

Les mer»

To norske frivillige skadd i bombeangrep i Ukraina

To nordmenn som jobber som frivillige ambulansearbeidere i Ukraina, ble torsdag skadd i et bombeangrep i Bakhmut, skriver VG.
– Vi er begge på vei ut i ambulanse for behandling. Vi ble truffet direkte i dag, rett på. De jævlene, skriver Simon Johnsen til VG.

Les mer»

Skogpod 2. februar: Vendepunktet

To ting som peker mot at vinden blåser i Documents retning: NTB siterte Document for første gang som kilde i et pushvarsel. Kryss i taket. Det er et uttrykk for anerkjennelse og aksept.

Les mer»

Republikanerne kaster Ilhan Omar ut av kongresskomité

Republikanerne i Representantenes hus har etter en opphetet debatt torsdag stemt for å fjerne Ilhan Omar (D) fra utenrikskomiteen.

Les mer»

Putin sammenligner krigen i Ukraina med Stalingrad for 80 år siden

Ved en markering av slaget ved Stalingrad under 2. verdens­krig, sammen­lignet Russlands president Vladimir Putin kampen mot nazismen med angreps­krigen i Ukraina.

Les mer»

Oslo byråd har brukt 15 millioner på sykkelhotell som ikke er i bruk

Byrådet i Oslo har svidd av 15 millioner kroner på to sykkelhotell som ikke er tatt i bruk. Nå krever Høyre en forklaring.

Les mer»

Alle piler peker nedover: Senterpartiet taper medlemmer

Det er ikke bare på meningsmålingene Senterpartiet raser. Partiet har også har tapt 1.890 medlemmer det siste året.

Les mer»