Kategori: Tavle

Drøvtygging i klimagalskapens Norge, nå skal de måle saue-rap

Rap eller ræpp? Skal vi le eller gråte, når nå klimafanatikerne skal begynne å måle saue-rap? Attpåtil med bøndenes egen medvirkning. Klimagalskapen vil ingen ende ta!

Les mer»

Youtube bandlyser Stefan Molyneux og flere andre

Youtube bandlyser den kendte konservative stemme Stefan Molnyeux sammen med en række andre der må siges at tilhøre et mer yderliggående element, som Richard Spencer, for ikke at tale om David Duke.

Les mer»

IKEA slutter seg til mobben mot Geelmuyden

IKEA slutter seg til boikotten av Geelmuyden Kiese etter Hans Geelmuydens uttalelser. Fri meningsutveksling er ikke blant varehuskjedens verdier. Nå om dagen forstår man lettere hvordan flokkmentaliteten bar frem nazismen.

Les mer»

Hen og de andre vil ikke ha politi i Minneapolis, men belaster skattebetalerne for privat-politi

Andrea Jenkins er en farget amerikansk politiker, transe, performance-kunstner og forfatter som vil legge ned politiet i Minneapolis. Hen og to andre politikere belaster heller skattebetalerne for privat vakthold.

Les mer»

Hva om anbud kobles til etatenes egentlige verdier? Obs for satire …

Nei til hypersensitiv Woke-kultur: La oss bevare en offentlig sektor som holder seg til kompetanse, pris og kvalitet som det avgjørende ved anbud og kontrakter.

Les mer»

Trump retweeter en tweet hvor noen roper «white power»

Motstanderne ligger som gjedda i sivet og venter på at Trump skal gjøre noe dumt. Han retweeter en tweet der noen roper «white power», og dermed er det gjort: Full blowout!

Les mer»

Friske impulser i Sandefjord

Bekymringssamtale mellom Document-skribenter: Hvorfor er det ikke mulig å lære av erfaring og historie? Hvorfor må alle gjøre de samme feilene om og om igjen? Holder det ikke med Sverige?

Les mer»

Historien er ofte slem med idealister: Gandhi og Luther King som eksempler

Verden er et gjenstridig sted. Fra luftige, ideelle tanker til konkret realisering er det en lang vei. Mange av våre store idol maktet ikke å styre sin samtid eller prege sin ettertid.

Les mer»

«Ocean Viking» plukket opp 51 migranter i Middelhavet

Mandag la «Ocean Viking» ut fra Marseille med kurs for det sentrale Middelhavet. Det gikk ikke lang tid før det norske skipet plukket opp nye invasjonsstyrker på vei til Europa.

Les mer»

Glimt fra NTBs krig mot Trump

Norske medier ser bare dårlige sider ved Trump, og bare gode sider ved hans motstandere. En slik opptreden overfor mennesker er en slags psykopati som minner om antisemittismen.

Les mer»