Kategori: Tavle

Lancet trykket søppelartikkel for å sverte Trump

Det medisinske tidsskriftet Lancet har trukket en artikkel som hevdet at behandling av koronaviruset med hydroksyklorokin gir økt dødelighet. Artikkelen benyttet en datakilde som var hysterisk useriøs.

Les mer»

Skyldkultur og vindkraft

Vindkraftutbyggingen på land i Norge raserer kystlandskap som er like verdifulle for folk som det nasjonalromantiske innlandet. Den pietistiske skyldkulturen misbrukes politisk i vår tid, og protestene øker.

Les mer»

Forsøket på å rettferdiggjøre politisk vold

Våre politiske ledere har latt seg moralsk utpresse til å godta eller også støtte voldelige demonstrasjoner som nå er ute av kontroll og truer samfunnets stabilitet. Denne undergravingen av samfunnsmoral har skjedd gradvis. Det er skremmende at den skjer samtidig som våre samfunn er blitt multietniske. Nå brukes mishandlingen og dødsfallet til George Floyd som […]

Les mer»

Rod Rosenstein må forklare seg for justiskomiteen i Senatet

Tidligere visejustisminister Rod Rosenstein møter til høring i justiskomiteen i Senatet, under ledelse av Lindsey Graham, klokken 1600 norsk tid. Han er eneste vitne.

Høringen kan følges her.

Les mer»

Ny moromann: Klungtveit

  Klungtveit fortjener en sekser. Han scorer på alle tre punkter.

Les mer»

Sosiale medier brukes til å hisse opp stemningen

Sosiale medier er over alt. Alle går med telefon og venter på at det skal oppstå en scene som får tingene til å rulle. Hva slags ting? Politiet som gjør noe dumt.

Les mer»

Fortidsminner som bare er for de besluttsomme

Langs Mjøskanten nær Ringsaker kirke ligger helleristninger med elgmotiver fra steinalderen. Men severdigheten er hverken skiltet eller lettilgjengelig. Slik opphører det som burde være sentrale fortidsminner, å være minner overhodet.

Les mer»

Riktig festlig når Dagbladet forklarer storpolitikk

«Barna» i Moria er Norges ansvar, mener Dagbladets Martine Aurdal, for Norge støtter migrantavtalen mellom EU og Tyrkia. Har vi ansvaret for personskader på en vei bygd med norske bistandsmidler?

Les mer»

NN mot Document.no – PFU-sak 031/20

Document har brutt god presseskikk på punkt 4.3, 4.5 og 4.17 i Vær Varsom-plakaten i to saker vedrørende en voldtektsdømt gynekolog, konkluderer Pressens Faglige Utvalg (PFU).

Les mer»

Græsvik: Lurer du på hvordan en politistat operer?

Fredrik Græsvik er en orntli’ moromann! Foto: Facebook Lurer du på hvordan en politistat operer? De foretar seg slikt som dette. Bevisst arrestasjon av journalister på jobb. Skammelig. https://t.co/2zLijoZw1l — Fredrik Græsvik (@UriksFredrik) May 29, 2020

Les mer»