Kategori: Tavle

EU og India gjenoppliver samtaler om frihandels­avtale

India og EU er enige om å gjenoppta forhandlingene om en bilateral frihandels­avtale. Åtte år er gått siden det første forsøket mislyktes.

Les mer»

John Christian Elden skal føre sak om vaksine­pass for nedstengings­motstandere

Organisasjonen Stop Lockdown har varslet rettslig prøving av vaksine­sertifikat. Nå har de fått med seg advokat John Christian Elden for å føre saken.

Les mer»

Frp vil ha mer forskning på «naturlige klimaprosesser»

Frp programfester krever mer forskning på om naturlige prosesser kan være årsak til klimaendringene. Vi vet for lite om hva som påvirker disse endringene, heter det i partiets nye partiprogram.

Les mer»

Frp kan skjerpe regler for utkastelse

Framover kan det bli enklere for Fremskrittspartiet å kaste ut medlemmer. Det kan bidra til å stagge uro i partiet, mener lokallag.

Les mer»

– GOP er farligere enn al-Qaida og Taliban til sammen

Demokratenes retorikk er løsrevet fra realitetene. De kan si akkurat hva de vil, som at Republikanerne er farligere enn al-Qaida og Taliban til sammen og er blitt et anti-demokratisk parti. Ordet polarisering blir fattig.

Les mer»

Kina ber andre land holde seg borte fra FN-konferanse om uigurene

Kinas FN-delegasjon ber andre land holde seg borte fra en FN-konferanse om situasjonen for uigurene i Xinjiang-provinsen.

Les mer»

Red.: Etterlysning – dansk og svensk journalist i Oslo-regionen

DocTV har løsnet. Vi gleder oss over tilbakemeldinger også fra svenske og danske seere. TV kan binde skandinaver sammen. For å få det til trenger vi en dansk og svensk stemme i studio.

Les mer»

EUs legemiddelbyrå ser ingen blodproppfare ved vaksiner fra Pfizer og Moderna

EUs legemiddelbyrå ser ingen varseltegn som knytter den sjeldne kombinasjonen av blodpropp og lave blodplatenivåer til vaksinene fra Pfizer/Biontech og Moderna.

Les mer»

To av tre journalister stemmer rødgrønt

Over 66 prosent av norske journalister stemmer på partiene Ap, SV, MDG og Rødt, viser en ny undersøkelse. Bare 1,9 prosent stemmer Frp. Blant norske redaktører er oppslutningen om Frp enda lavere: 0 prosent.

Les mer»

USA ber Hongkong løslate aktivister etter Tiananmen-minnemarkering

USA ber Hongkong om å løslate fire aktivister som deltok i en markering i fjor til minne om de drepte på Den himmelske freds plass.

Les mer»