Kategori: Tavle

Spørsmålene som aldri blir stilt

EU anklager Polen for å mangle et uavhengig rettssystem fordi regjeringen utnevner høyesterettsjustitiarius, skriver Aftenposten. Men den norske regjeringen gjør tilsvarende. Hvorfor fillerister ikke EU Norge? Fordi Norge er underkastet.

Les mer»

Når et bilde sier mer enn 1000 ord

Kommer snart til et fedreland i oppløsning nær deg. Velkommen til Sverige.   Kredit: Tommy Ahlbom / Facebook Bildet viser Annie Lööf, leder av Centerpartiet Oversettelsen lyder: «Din stemme er det som kan føre Sverige fremover» Centerpartiet har trykket opp en rekke brosjyrer på forskjellige språk i forkant av valget 9. september. Arabisk overtok 2. […]

Les mer»

488 migranter til Spania hittil onsdag

Spanias maritime redningstjeneste har pr. tidlig ettermiddag onsdag kommet 488 migranter til unnsetning i Gibraltarstredet og i Alboransjøen mellom Marokko og den spanske regionen Andalusia, helt vest i Middelhavet.

Les mer»

Tybring-Gjedde: Hva f… holder du på med, Löfven?

Sveriges statsminister Stefan Löfven får svar på tiltale av Fremskrittspartiets stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde for utbruddet etter de mange bilbrannene i Sverige: Hva f… holder du på med, Löfven? spør han.

Les mer»

Statsminister Löfven: – Hva f… holder dere på med?

Sveriges statsminister Stefan Löfven er rasende etter de mange bilbrannene i landet. Hva f… holder dere på med? spør han. Burde han ikke ha drøftet den problemstillingen for lenge siden?

Les mer»

Sier fra seg Påfugltronen!

Sleiven av Iran, Pehr Sandberg, kunngjør idag at han vil stige ned fra Påfugltronen. Det er med tungt hjerte han abdiserer, sier Hans Kongelige Høyhet Shâhansjâh Sleiv Pehr-Reza Ali…

Les mer»

Sauen som hadde det greit

«Er du ikke plaget av det elektriske gjerdet?» spurte de sauen. «Ånei», sa sauen «det er bare om jeg kommer borti det, og det trenger jeg jo ikke å gjøre.» Neste dag var gjerdet plassert tettere og utgjorde et mindre område enn tidligere. «Plages du ikke av det elektriske gjerdet?» spurte de sauen. «Ånei» sa […]

Les mer»

Erna delte ut Brobygger­prisen til «Skam»-stjernen Iman Meskini

Statsministeren går aldri lei av å fremme kvinnefiendtlige islamistiske sedvaner eller symboler. Ifjor kastet hun glans over en kjønnsdelt id-feiring. Søndag gjorde hun nok en innsats for å normalisere hijaben.

Les mer»

Finn fant feil mann

Det er sterkere bånd mellom islamismen og nazismen, enn det er mellom den jødiske staten og nazismen. Når skal Finn Graff henge bjella på rette katten?

Les mer»

Josef og hans lyster

En muslimsk vikarlærer ved Ekeberg barneskole som nektet å ta kvinnelige kolleger i hånden for å unngå fristelser, blir av mediene kalt for «Josef». Historien har inspirert til et dikt…

Les mer»