Kategori: Tavle

Polen utestengt fra kartet i tre dager!

Facebook har utestengt Polen fra kartet i tre dager. I en kommentar til at Polen fremdeles finnes i verden, svarer Janne-Fredrik Elveblestström i Facebook Norge at «det driter vi i».

Les mer»

Vi er utestengt fra Facebook i tre dager

Vi er utestengt fra Facebook i tre dager

Les mer»

Tyskland på nippet til resesjon

De siste dagenes økonomiske indikatorer fra Tyskland tyder på at landet risikerer å gå inn i resesjon. Hvor mange briter vil kjøpe BMW-er etter Brexit? Er Tyskland egentlig noe forbilde?

Les mer»

«Landeplagen» utsolgt, nytt opplag kommer

En bestselger da den kom i 2015, en bestselger i dag: Det er bestilt langt flere eksemplarer av Hege Storhaugs «Landeplage» enn vi hadde trykket opp, men nytt opplag kommer!

Les mer»

Document-møte fredag 23. august

Redaksjonen har gleden av å invitere til nytt Document-møte fredag 23. august klokken 18.00 på Majorstua Seniorsenter, Slemdalsveien 3A. Vi lanserer vår andre bokutgivelse av Sir Roger Scruton, «Konservatismen – en historisk innføring» . Sir Roger Scruton, den britiske filosofen, forfatteren og kommentatoren er ganske enkelt verdens fremste konservative tenker. Christian Skaug vil holde et foredrag. Vi […]

Les mer»

Madrid fredag: Migrant sparker mand ud foran toget

Klokken er 09.40 fredag morgen på Argüelles togstationen i det centrale Madrid. En ung mand står og venter på toget midt i myldretiden. En kriminel migrant stiller sig få meter bag sit offer. Da toget ruller ind mod perronen timer den mørke migrant sit angreb med stor præcision.

Les mer»

Document podkast #6 ved nyutgivelsen av «Islam. Den 11. landeplage»

Islams tilstedeværelse i Norge og Europa er ikke blitt noe mindre påtrengende siden første utgivelse av «Islam. Den 11. landeplage», konstaterer Hege Storhaug og Christian Skaug i denne sommerpraten.

Les mer»

Kjøp Hege Storhaugs bok innen tirsdag – motta et signert eksemplar!

–Til uken kommer jeg innom Document-kontorene og signerer alle eksemplarene av «Islam. Den 11. landeplage» som selges innen tirsdag, sier Hege Storhaug. Kjøp «Landeplagen» nå, sikre deg en signert utgave!

Les mer»

USA: Sort mand skubber offer ned på togskinnerne og råber Allah er stor.

Torsdag morgen går det galt på en undergrundsstation på Manhattan i New York. Omkring klokken 10 om morgenen er den fyldte togstation ramt af panik, da en 41-årig mand med afrikansk baggrund sætter sit livsfarlige angreb ind.

Les mer»

Document podkast #5 – volden i det nye Europa

Episoder som illustrerer det nye Europa ble hoved­tema for ukens podkast: En massiv politi­utrykning i Oslo og to grufulle drap i Tyskland. Samfunns­forholdene forverres voldsomt, men hoved­strøms­mediene nedtoner og bort­forklarer.

Les mer»