Kategori: Tavle

Nytt lavmål fra klimafanatismen

Har du noen gang lurt på om klimaaktivister har en skrue løs? Etter «Fridays for Future»-demonstrasjonen i Berlin den 20. september kan du i så fall slutte å lure.

Les mer»

– Merkel skapte en massiv sikkerhets­krise

Angela Merkels beslutning om å la hundre­tusener av migranter komme til Tyskland har skapt en massiv sikkerhets­krise for Tyskland og resten av EU, sier den tidligere tyske etter­retnings­sjefen August Hanning.

Les mer»

Raja er løpegutt for noe større

FNs muslimske medlems­land er på offensiven for å stramme skruen for ytrings­frihet i Vesten. Der er Raja en viktig brikke i pusle­spillet. Slik tar de makten, sakte men sikkert.

Les mer»

Litt mer om hvordan vi arbeider – vi velger ikke våre oppgaver, de velger oss

Dagens kommentar er en illustrasjon på situasjonen vi står oppe i som folk og nasjon: Vi velger ikke våre temaer, de blir påtvunget oss. Når selv våre åndelige ledere blir til forførere, er det ille.

Les mer»

Cemal Knudsen Yucel tar et general­oppgjør med Abid Raja

Norsk-tyrkiske Cemal Knudsen Yucel, leder for Ex-Muslims of Norway, tar et inderlig general­oppgjør med Abid Rajas offer­mentalitet etter Venstre-politikerens famøse kronikk i Aftenposten der han henvender seg til Erna Solberg.

Les mer»

Document podkast #13

Hei igjen! Denne gangen snakker vi om: * Et pludrende media * Rajas og Venstres «brune» kjør mot Listhaug * IS-humanisme: såkalte humanisters manglende humanisme * Migrasjon og krise i Sverige * Venstresiden i Danmark ønsker gransking av Inger Støjberg * Venstresiden i Norge lar én religion trumfe likestilling   Facebook, YouTube og SoundCloud   […]

Les mer»

Hvem er de egentlige brunbeiserne?

15. september 2019 ble store deler av Dagsrevyen på NRK brukt på Raja. Og legg merke til at det er de antatt sterkeste nyhetsmedarbeiderne i NRK som har opplegget, regien og som sammenfatter konklusjonene, ferdigtygget for vanlige norske kvinner og menn.

Les mer»

Abid Rajas skadelige retorikk

Abid Raja hevder at FrPs retorikk er skadelig og splittende for fellesskapet. Samtidig forfekter han en nasjonal handlingsplan som skal beskytte én del av den norske befolkningen mot den øvrige.

Les mer»

– Migrantene kommer ikke til å redde Tyskland. De kommer til å ruinere det

Gottfried Curio, som representerer AfD i den tyske Forbundsdagen, tar opp de katastrofale konsekvensene av Angela Merkels åpne dør-politikk, særlig hva kriminaliteten angår. Syrerne må hjem igjen, sier han.

Les mer»

Ashura-opptog på Nørrebro i København

Højrefløjen bliver ofte fortalt, at herboende iranere ikke er religiøse, men derimod folk der er flygtet fra Khomeini-regimets islamiske stat. Nørrebrogade så ikke desto mindre sådan her ud tirsdag eftermiddag. Tusindvis af shia-muslimer mindes en død islamist med en kønsopdelt optog

Les mer»