Kategori: Tavle

Bompengepartiene er Norges svar på gule vester

Man trenger bare anstrenge seg litt for å oppdage at folkeaksjonene mot bompenger er Norges svar på gule vester. Det er det samme engasjementet og de samme helt vanlige menneskene. De som før drev fotballag og lokalpolitikk.

Les mer»

Se opp for de nye Oslo-prosessene!

I denne giljotinen vil MDG halshugge 3000 bilister i år. Hodene skal settes opp på stake i håp om at dette vil pynte opp og skape god stemning i byrommet.

Les mer»

Nettavisen i utakt med egne lesere

Nettavisen forsøker å piske opp stemningen mot Katie Hopkins, men klarer ikke å overbevise leserne om at hun er en heks. 77 prosent mener Hopkins har helt eller delvis rett.

Les mer»

Nordmenn ekstremt voldelige!

En FAFO-rapport om nordmenns elendighet og lave moral viser at over 75% av nordmennene slår sin kone: De kunne ikke slutte å slå henne, for det hadde de aldri gjort.

Les mer»

Folkemøte på Sandnes om innvandring og barnevern

Torsdag 23. mai kl 1900 på Sandnes, skal Kjell Skartveit ha et foredrag om innvandringen til Norge.

Les mer»

Muslimer og Antifa vil slå i hjel Tommy Robinson, og YouTube sensurerer ham

Da Tommy Robinson besøkte byen Warrington, ble han møtt av voldelige demonstranter – Antifa og muslimer.
Vi hadde begynt å se videoen, men lagt den på vent. Da vi begynner avspillingen, tar videoen slutt etter noen sekunder, og i stedet får vi opp denne beskjeden:

Les mer»

Steve Bannon og Thomas Friedman diskuterer Kina

I Norge anser flere seg som for fine og intelligente til å diskutere med Steve Bannon. Men New York Times-kommentator Thomas Friedman, tre ganger Pulitzer-vinner, gjør det respektfullt på CNBC.

Les mer»

– Forsvinn, det er våres område

Den sosialdemokratiske politikere Lars Aslan Rasmussen var på Nørrebro i København for å henge opp valgplakater. Der fikke han beskjed om å pelle seg vekk. Det var «deres område» og han var en forbannet House nigger.

Les mer»

Synagogen i Emiratene får egen sjefsrabbiner

Mens jødiske menigheter i Europa drives fra skanse til skanse, har bemerkelses­verdig nok den jødiske menigheten i De forente arabiske emirater har fått egen sjefsrabbiner. Tryggere der enn i Sverige?

Les mer»

Document-møtet med Steve Bannon fra 10. mai

Vi har lagt ut foredraget på Oslo Militære Samfund fra 10. mai med Steve Bannon på Youtube. Spørsmål og svar til slutt.

Les mer»