Kategori: Tavle

UK: På stedet hvil for De grønne

Caroline Lucas fra Brighton fikk ingen nye partikolleger innvalgt i fredagens britiske parlamentsvalg. Hun økte sitt stemmetall i kretsen Brighton Pavillion, og beholder sitt sete i parlamentet, men ellers ble det et nattsvart valg for De grønne i øyriket.

Les mer»

By og land – mann mot mann

En analyse av italienernes stemmegivning under EU-valgene viser at oppslutningen om henholdsvis høyrepartiet Lega og venstrepartiet PD avhenger sterkt av antall innbyggere på velgernes hjemsteder. Lega dominerer de mindre stedene.

Les mer»

Siste valgkampanjevideo fra Boris Johnson – en innertier!

Denne videoen med Boris Johnson går rett hjem hos britene som elsker julefilmen Love Actually. Brexit-parlamentsvalget er torsdag 12. desember. Leave Actually…

Les mer»

Mann viftet med palestinsk flagg og kjøkkenkniv, erklært syk

Fra Århus kommer historien om en 48-årig mann som lørdag kveld  stilte seg opp midt på Randersvej, en av hovedveiene ut av Århus, og viftet med et palestinsk flagg og en stor kjøkkenkniv.

Les mer»

Opium for folket: NRK nyheter søndag klokken 12

Vi var på tur til hytta, og skrudde volumet opp på radioen. Det er kjekt å få med seg litt om hva som skjer i Norge og verden. Tenkte vi.

Les mer»

Vintergaver

Koranklodserne – eller den mobile terrorsikring som teknokraterne kalder det – på Rådhuspladsen i Aarhus er blevet «flot» pakket ind.

Les mer»

Tyskland: Rapper henretter AFD-politikere i musikvideo, “Gauland wird geköpft, Weidel aufgeschlitzt..”

Vi lever i en verden, hvor man ikke kan må skrive ‘Tommy Robinson’ på Facebook, men en tysk rapper uden videre kan lægge en video på Youtube, hvor han henretter tre AFD-politikere.

Les mer»

Document inviterer til julemøte 13. desember

Leser-julemøte ikveld! Vi har boklansering av Halvor Foslis «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid»

Les mer»

Økende motstand mot Aps og MDGs radikale kjønnspolitikk

Et faglig nettverk har på tvers av politisk tilhørighet, livssyn og seksuell orientering utarbeidet et opprop mot myndighetenes LHBTI-politikk kalt «Ja til tokjønnsmodellen – nei til radikal kjønnsteori».

Les mer»

Kjent biskop pågrepet for spritsmugling og sigarettyveri

Den kjente biskop Ståle Snurrsprett ble pågrepet i en litauisk-registrert varebil med smuglersprit og sigaretter og dametruse på Svinesund i går. Han smuglet varene for å hjelpe fattige, sier biskopen.

Les mer»