Kategori: Tavle

Tunisiere i Italia siktet for å ha brukt trygden til terror. Hva med NAV?

To tunisiere i Italia siktes for terrorfinansiering etter at finanspolitiet oppdaget at deler av trygden de hadde svindlet til seg, gikk til en tunisisk fremmedkriger. Hvor mange jihadister finansierer NAV?

Les mer»

Putin gir ordre om masse­vaksinasjon til neste uke

Russlands president Vladimir Putin har gitt helsemyndighetene ordre om å begynne massevaksinasjon av lærere og leger til uken. Russland har så langt produsert rundt to millioner doser mot covid-19-viruset.

Les mer»

Sp over dobbelt så store som Frp i Nettavisen-måling

Senterpartiet er over dobbelt så store som Fremskrittspartiet i en ny måling gjennomført av Sentio for Nettavisen. Sentio har aldri målt Frp så lavt før.

Les mer»

Smitteverntiltak også i julen – men du kan ha inntil ti gjester på julaften

Regjeringen opprettholder anbefalingen om at man kan ha inntil fem gjester til over nyttår, men åpner for unntak på to av dagene til inntil ti gjester.

Les mer»

Regjeringen foreslår ny lov som skal sikre at alle har et hjem

Nesten 180.000 mennesker strever med å skaffe seg tak over hodet på egen hånd. Nå vil regjeringen stramme inn kommunens ansvar for å sikre alle et sted å bo.

Les mer»

Partiet Sentrum har fått over 6.000 underskrifter

Partiet Sentrum har sikret seg 6.110 underskrifter og vil stille liste i samtlige fylker under stortingsvalget neste år.

Les mer»

Koronavaksine godkjent i Storbritannia

Koronavaksinen til selskapene Pfizer og Biontech er godkjent i Storbritannia og kan tas i bruk allerede i neste uke, opplyser den britiske regjeringen. Helsearbeidere og beboere på sykehjem blir prioritert.

Les mer»

FHI: Opptil 40 prosent er avventende til vaksinen

Mange stiller seg foreløpig avventende til koronavaksinen. Helt greit, mener Folkehelseinstituttet (FHI).

Les mer»

Frp godtar CO2-rensing: Nå kan Langskip sjøsettes

De tre regjeringspartiene fikk berget prestisjeprosjektet Langskip i budsjettsamtalene med Frp. Budsjettenigheten betyr at alt ligger nå ligger til rette for realisering av Langskip.

Les mer»

Flertall for domstolsreformen

Frp og regjeringspartiene har sikret flertall for den omstridte domstolsreformen. Avtalen innebærer også en budsjettøkning på 40 millioner ekstra kroner.

Les mer»