Kategori: Tavle

Inkarnasjonen av asylmisbruket

I en bredt anlagt artikkel om menneske­trafikken i Berlingske forteller 29 år gamle Solomon fra Eritrea, som har fått asyl i Danmark, om migrasjonen som selv­realiserings­prosjekt. Han burde reise hjem.

Les mer»

Islamismens revir skremmer – og tiltrekker

Den tyrkisk-norske ateisten og eks-muslimen Cemal Knudsen Yucel er ikke begeistret for statsministerens velsignelse av mega-eid-feiringen. For Drammens Tidende virker derimot kjønnsdeling med forheng under eid nesten litt spennende.

Les mer»

Eid Mubarak! fra Solberg & Støre

Valgkampen i gang. 7000 muslimer samlet i Vallhall. Erna tilstede. Støre-pamfletter og godteri.

Les mer»

Uten mat og drikke duger helten ikke

Et gammelt ordtak har plutselig mistet sitt innhold, skal man tro Aftenposten lørdag. Normalisering av konservativ islam er medienes nye fanesak. Faste er kjempegreier det ikke er noe gæernt med.

Les mer»

Spørsmålene som ikke blir stilt

UDI har offentliggjort utfallet av asylsøknadene fra personene som i 2015 kom over Storskog. 1300 av 5500 ble avvist fordi de kom fra et trygt land. Hvorfor ikke alle sammen?

Les mer»

Hvem lager fake news?

De mange ekspert­uttalelsene i mediene om syrernes kvalifikasjoner viser seg å være ravende gale, fastslår Jyllands-Posten. Hvis medier og fagfolk skal ha troverdighet, må de stilles til ansvar for feilene.

Les mer»

Opprørte briter?

Amerika og Storbritannia – Two countries divided by the same language. New York Times skrev at britene ikke hadde kommet seg etter terroren i Manchester før de fikk et nytt jihad-angrep i London. «Still reeling from the shock», skrev New York Times: Reeling? Nei, det ville ikke britene ha noe av. London har vært gjennom […]

Les mer»

Kjent for sikkerhets­myndighetene – igjen

En av de tre London Bridge-terroristene var en pakistanskfødt muslim som var blitt rapportert to ganger til politiet: for IS-rekruttering i et treningsstudio, og for forsøk på radikalisering av skolebarn.

Les mer»

Red. i MIFF Oslo for å snakke om Israel i Trump-epoken

Red. vil tirsdag 30 mai snakke om Israel & Trump i Seniorsenteret på Majorstua. Møtet begynner kl 1900. Her blir det refleksjoner over hva Trump betyr i USAs strategi.

Les mer»

Trines forklaring på jihadterror

«Terrorforsker» Trine Skei Grande har lagt ut sin analyse på Facebook. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne her. Jihadterror som følge av utenforskap? Mangel på venner? Politikere med så liten innsikt i problemstillingen bør snarest finne seg en assistent til å skrive vettuge oppdateringer på Facebook. Man blir rent flau av å lese dette. «Hvem […]

Les mer»