Kategori: Tavle

Vil forby kjøttmeis

MDGs orntologiske talsmann Ørne-Asleik Elvebleststuen legger idag frem forslag om å forby kjøttmeis i Norge. Vi i MDF går nå inn for å innføre kjøttfri meis i norsk natur, sier en begeistret Elvebleststuen. Kjøttfri meis er en av MDBs klimamål foran FNs toppand-møte i Davos i helgen. Flere av FNs øvrige medlems-ender støtter forslaget, sier […]

Les mer»

Kunstnerisk forskning uten mål og mening

Dette at kunstnerne skal drive forskning, er den mest skrullete vrangforestilling et kreativt menneske kan drasse på, men den passer godt til konseptkunsten som hverken trenger verk eller materialitet.

Les mer»

Det nye Distrikts-Norge blir litt mer som Sverige

En jente tidlig i tenårene ble forrige mandag kveld stoppet og befølt av en mann i et boligfelt i Elverum, forteller NRK-Innlandet. Offentlig utrygghet er ikke lenger begrenset til storbyene.

Les mer»

IRN foreslår egen religion

Islamsk Råds leder, residerende imam pastor Bjarne-Apostullah Al-Bufeira Knekkebrødberg legger frem forslag om egen religion for muslimer i Norge. Religionen skiller seg vesentlig fra det norske samfunnets verdier, forklarer han.

Les mer»

Studine gikk amok og angrep Paludan

En 27 år gammel studine, Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt, ble kraftig provosert av å se Rasmus Paludan på Nørrebro. Hun gikk bort til ham og ropte at det var han som var problemet: -Det er deg, ditt svin.

Les mer»

Israelske viner

Så et da ditt brød med glede og drikk vel til mote din vin! For Gud har for lenge siden godkjent det du gjør. (Predikeren 9, 7, DNB 1930) Det er rimelig å anta at Golan er svært velegnet for vindyrking, det ligger høyt, og har varme dager og kjølige netter, og et stabilt klima […]

Les mer»

Nei, vegetarmat reduserer ikke utslipp – tvert imot!

Vegetarmat reduserer nok ikke utslipp – snarere tvert imot, ler den glade forsker Fartein Fisebakke ved Proktologisk Institutt, og demonstrer med en suveren brakare i Skjold-klassen.

Les mer»

O jul med din sorg

At klima-apokalyptikerne dyrker en puritansk religion, visste vi fra før, men den selvplagende dimensjonen ved sekten får stadig nye uttrykk. Universitetet i Bergen skal i år arrangere julebord uten kjøtt.

Les mer»

En liten vinterfortelling tilegnet IKEA

Kjære lesere av Document! Dere får tilgi at jeg nå forsøker å skrive en aldri så liten vinterfortelling til glede for meg selv og forhåpentligvis også til glede for andre. Det er ikke ofte gamle folk som jeg lar seg inspirere av noe, og slett ikke av nymotens greier, men i år har IKEA klart […]

Les mer»

Finsk politiker kritiserte kirkens Pride-engasjement, etterforskes for hets

Den finske riksdagsrepresentanten Päivi Räsänen er innkalt til avhør hos politiet etter at hun uttalte seg kritisk til den evangelisk-lutherske kirkens engasjement i Pride-festivalen. Hun mistenkes for hets mot folkegruppe.

Les mer»