Kategori: Tavle

Unge Høyre: Ja til cannabis, aktiv dødshjelp og surrogati

Unge Høyre synes å være smittet av den samme «sykdommen» som de andre ungdomspartiene: Ja til maksimal individuell frihet, uansett konsekvenser. Total frihet vil før eller siden slå over i sin motsetning.

Les mer»

Hva kan du si om DNB basert på én video?

   

Les mer»

«Nordmann» er blitt et begrep i amerikansk debatt etter at Trump ønsket seg flere nordmenn

Etter at Donald Trump spurte hvorfor ikke USA mottok flere nordmenn, fremfor folk fra «shithole countries», har «nordmenn» blitt et begrep i amerikansk debatt.

Les mer»

Hjalp jihadist etter terrorangrep – visste ingenting!

I en liten sak idag melder NTB-AP: Mann som ble pågrepet etter Paris-terroren, er løslatt En mann som er siktet for å ha hjulpet den hovedmistenkte etter terrorangrepet i Paris, er løslatt og får vende tilbake til Brussel, ifølge franske myndigheter. Mannen skal ha kjørt Salah Abdeslam i Brussel dagen etter at angrepet skjedde. Han […]

Les mer»

Sosionompolitiet

Bilbranner, steinkasting, ghettoer og narkokriminalitet. Tilstander som har fått bygget seg opp siden 90-tallet. Det vi ser nå er resultatet av AP/SVs uansvarlige innvandrings- og integreringshåndtering og av krefter innen politiet som ikke forstår oppgaven sin.

Les mer»

Full halal-slakt!

Husk at om du spør hvorfor islam skal ha en overhøyhet i Norge, kalles det hat og rasisme. Når du sier at islam og muslimer er likeverdige og jevnbyrdige med ikke-muslimer, kalles det rasisme og sjikane. For islam er ikke likeverdig. Islam vil ikke være jevnbyrdig. Islam har ikke noe begrep om likeverd. Alt islam […]

Les mer»

Minst en drept og 20 såret: Skyting på kunstfestival i New Jersey

Minst en person er drept og 20 andre såret i skyting på en kunstfestival i New Jersey, USA, melder CNN. Vedkommende som skjøt ble selv drept. En annen person ble pågrepet. Det kunne gått langt verre. Så langt vet man ikke mer enn av en 33-åring åpnet ild: Multiple people were wounded and one man […]

Les mer»

Aslører løgnene om Gaza-opptøyene

Pierre Rehov, jødisk filmskaper fra Algerie, står bak to kortfilmer fra opptøyene på grensen mellom Gaza og Israel. Han viser virkeligheten bak de «fredelige demonstrasjonene».

Les mer»

«Aquarius» skremt fra Italia

– Vi hørte skrikingen inne på land, sier migrantene som ble satt ut i en lekk robåt i påvente av å bli plukket opp av velstående sosialister med eget skip.

Les mer»

Hvem er naiv og dum? Og hvem er den lure reven?

En fredsprosess er ikke en damaskusopplevelse – slik som den liberale venstresiden tror. Det er tvert om naivt. Trump forstår dette.

Les mer»