Kategori: Tavle

Ahmed hånede mig og fortalte, hvad han havde stjålet i min lejlighed’

Intervju med en tidligere leder av Venstres Ungdom, som sier at dumheten og naiviteten fortsatt sitter langt inne. Selv har han hatt opplevelser som gjør at han har våknet.

Les mer»

Et vindu inn til Danmark; Tekster fra Document.dk

Document.dk bringer viktige artikler om hva som skjer i Danmark. Vi mener våre lesere vil ha nytte av dem og vil heretter bringe de viktigste under Tavle.

Les mer»

Sjøveien til Europa fra Pakistan

Ikke all båtmigrasjonen til Italia skjer via Libya med NGO-ers hjelp. Det smugles også pakistanske migranter i seilbåter fra Tyrkia – på drøyt en måned 156 stykker. Prisen? 5600 euro.

Les mer»

Markant økning i voldtektsanmeldelser på Roskilde

Det har vært en sterk økning i anmeldelser av vold og voldtekter på Roskilde-festivalen i år sammenlignet med tidligere år, ifølge dansk politi. Fram til lørdag, som er festivalens siste dag, har politiet mottatt ti voldtektsanmeldelser alene. Det er en tredobling sammenlignet med 2018 da politiet mottok tre anmeldelser.

Les mer»

Arbeidstilsynet påpeker voldsrisiko ved opplæring av innvandrere

Invasjonen av Norge skjer i hovedsak fredelig, men noen ganger faller invasjons­styrkene for fristelsen til å vise tenner. Volden kan interessant nok også ramme apparatet som ønsker dem velkommen.

Les mer»

Folk flest misliker Vy, Equinor og Oslo Met

Nye navn på tradisjonsrike, offentlige virksomheter klinger svært dårlig i folks ører. Flertallet vil gi Språkrådet større innflytelse, viser en undersøkelse. Vy kommer desidert dårligst ut i undersøkelsen.

Les mer»

-Gjør det noe om jeg spiller over dere?

Den canadiske tegneren Michael de Adder fikk avsluttet kontrakten med New Brunswick Inc i Brunswick, Canada, etter å ha lagt ut en tegning på twitter av Trump som spiller golf og spør drukende migranter om det er OK at han spiller, med en vri på uttrykket, «over their dead bodies».

Les mer»

Bysommer: Masseslagsmål på Sørenga sjøbad i Oslo

De nye populære uteområdene i Oslo Sentrum tiltrekker seg elementer som gjør at det ikke alltid blir så hyggelig allikevel. På nyutbygde Sørenga sjøbad var det i helgen masseslagsmål og på Tjuvholmen klager beboerne over «slåsskamper med kjettinger», «urinering på lyktestolper» og «sex på plenen», ifølge Aftenposten. Tom G. Eilertsen, daværende styremedlem i sameiet Fru […]

Les mer»

En sann folkefiende

Venstresiden virker alltid villig til å alliere seg med grupper og ideologier som har motsatt verdisyn av det frihetlige, tolerante og menneske­vennlige den selv påberoper seg – mot folk flest.

Les mer»

Wilders utestengt fra twitter

Det hagler med utestengninger. Big Tech har tatt av seg hanskene. Geert Wilders ble suspendert fra Twitter. Hans motstandere melder nesten hver tweet han sender ut. Klimaet er nå slik at de tas til følge, oftere enn før. Ytringsrommet krymper.

Les mer»