Kategori: Tavle

Kontrovers på Cambrigde om IQ og hudfarge

Hvis kun kvalifikasjoner og prestasjoner ble vurdert ville svarte mennesker i praksis lykkes på verdenstoppen i sport og underholdning, hevder forsker.

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Les mer»

Red.: Beklagelse for uteblitt Dagsorden

Fredag hadde undertegnede et timelangt intervju med Erik Selle om Israel, Norge og tilstanden i Vesten. Men noe gikk galt og filen med intervjuet lot seg ikke åpne. Den med størst teknisk kompetanse befant seg langt unna og kunne ikke forventes å dra inn til byen en fredag kveld. Da filen ikke lot seg åpne […]

Les mer»

Kaldeste vinter på over ti år

Denne vinteren har temperaturene i snitt vært 1,6 grader under normalen på landsbasis. Månedene som ligger bak oss, har vært de kaldeste på over ti år.

Les mer»

Ifølge politiet og medier var ikke drap på jødisk tannlege i San Diego hatkriminalitet

Politiet og medier har allerede konkludert med at drapet på Benjamin Harouni ikke handlet om hatkriminalitet, men heller en tidligere pasient som var misfornøyd med tannbehandlingen. De har faktisk gått så langt å skylde på offeret

Les mer»

Lulas regjering truer kongressmedlemmer som stemte for riksrett mot presidenten

Regjeringen i Brasil viser at den tar demokratiet på alvor og truet derfor med hevn mot kongressmedlemmer som signerte krav om riksrett mot president Luiz Inácio Lula da Silva.

Les mer»

Skogpod 1. mars 2024

Hans Rustad deler sine tanker og refleksjoner mens han går tur med hunden i skogen. Hvis du setter pris på skogpoddene så Vipps oss gjerne på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! […]

Les mer»

Go woke, go broke: Googles eierselskap stuper på børsen etter KI-fadesen

Googles morselskap Alphabet straffes hardt på børsen, og selskapets initiativer innen kunstig intelligens blir satt under lupen. Ikke alle liker at vikinger og paver fremstilles med helt feil hudfarge.

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Les mer»

En mann i 20-årene siktet for drap i Lørenskog

En død person ble fredag formiddag funnet død på Lørenskog. Flere personer skal være tatt inn til avhør, og dødsfallet anses som mistenkelig.

Les mer»

Kraftig konkursøkning i byggebransjen: 66 bedrifter over ende i februar

Byggebransjen er driveren bak de rekordhøye konkurstallene i februar, ifølge kredittopplysningsforetaket Creditsafe.

Les mer»

Nordmenns forbruks­gjeld fortsetter å øke

Nordmenns forbruksgjeld har økt med 300 millioner kroner siden forrige måned. På samme tid har den rentebærende kredittkortgjelden økt med 700 millioner kroner.

Les mer»