Kategori: Tavle

Et par friske øyne på offentlig sektor og minoritetsproblematikk

Innvandreres kultur forsterker ofte problemene barna deres har i Norge, forteller Documents nye medarbeider Julie Dahle i denne samtalen med Hanne Tolg. Offentlig sektor foretrekker en «kultursensitiv omsorg». Se video!

Les mer»

Hvorfor smeller det så ofte i Sverige?

Det finnes mange forklaringer på at det smeller så ofte i Sverige. Men «svenske tilstander» krever ikke bare folk. Det kreves også kuler, krutt og granater.

Les mer»

Sverige: 8.350 anmeldte voldtægter i 2019

Siden masseindvandringen begyndte i 1975, er antallet steget 1400 procent eller 19 gange flere. Det er tall så høje at medierne og politikerne helst vil lukke øjnene.

Les mer»

Halvor Fosli om masseinnvandringen til Norge – en av tiårets viktigste bøker!

Like før jul utga Document forlag Halvor Foslis bok «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid». Boken har fått strålende anmeldelser. Hvis du ikke har tid til å se hele intervjuet med Halvor Fosli, så har vi denne kortversjonen på et par minutter.

Les mer»

-Betrakter nasjonalkonservatisme som en sykelig tilstand

‘Det bliver langsomt tydeligt, at mange på venstrefløjen betragter det at være nationalkonservativ som Mikael Jalving som en sygelig tilstand. En anomali, som man end ikke skal diskutere med, for alene det er en anerkendelse af Jalving.’ …

Les mer»

Uenige og utro til Morgenbladet faller?

Morgenbladets styrke ligger ikke meningsfellesskapet, men uenighetsfellesskapet, sier avisens konstituerte redaktør nå som den slutter med lederartikler. Men hva slags fellesskap oppstår hvis det ikke er enighet om noen ting?

Les mer»

Hverdagsvold i Asker

Når ble denne nye «norske» tradisjonen med machete-angrep innført?

Les mer»

Mellom omstrukturering og stoppeklokke

Norsk arbeidslivskultur bygger på protestantisk produktivitet og på et beskyttet samfunns tillit. Det ville vært bra for arbeidsplassene våre å beholde. 😉

Les mer»

På Teologisk fakultet: Bibelen som veiviser til terror

På teologisk fakultet vil en Hannah S. Strømmen fra England fredag forelese over «Bible as a Text of Terror», med eksempler fra Breivik.

Les mer»

– Den ene tisset ham på ryggen

Historier fra Danmark er det mange av: To 17-årige gutter går uten forvarsel eller foranledning til angrep på en 41-årig mann og mishandler ham. Den ene tisser på ryggen hans. For 30 år siden ville en sådan historie give et dobbeltopslag i formiddagsbladene, inklusiv interview med offeret og detaljer om gerningsmændene. Sådan er det desværre […]

Les mer»