Kategori: Tavle

17-årige Marcus forsøgt skubbet ned på skinnerne, “… kendte dem ikke engang”

Det skjer på en buss til Lysaker i Oslo og det skjer i Albertslund i København: Innvandrergjenger som i flokk går løs på enslige norske og danske ungdommer.

Les mer»

Den symbolske fordrivelse av HRS

Å frata Human Rights Service en skarve million er blitt en flaggsak for venstresiden og de borgerlige. Nå som FrPs beskyttende hånd er borte fra regjeringen er det fritt frem.

Les mer»

HRS: Over en halv mrd kr fra Norge til Somalia i 2019

I 2019 ble 557,1 mill kroner sendt fra privatpersoner i Norge til privatpersoner i Somalia, skriver Human Rights Service torsdag. De to neste mottakerlandene på listen ifølge Valutaregisteret er Pakistan og Afghanistan.

Les mer»

SAS – der uvitenhet står i høysetet

Ville SAS og skaperne av deres famøse reklamefilm synes det var greit å gjøre det samme mot japanere eller meksikanere som det de prøvde mot oss skandinaver? Ta testen her, og se om det er greit å si det samme til japanere eller meksikanere?

Les mer»

Alternative medier – fortjener de å få være med?

Vi har tre alternative medier i Norge: Document, Resett og Rights. At de eksisterer, er et svar på en politisk situasjon: Deler av befolkningen føler at deres syn ikke kommer til orde.

Les mer»

Vitnesbyrd fra fornøyd leser

Truls Olufsen-Mehus, ordførerkandidat for KrF i Hammerfest, roser entusiastisk Kjell Skartveits bok «Normløst. Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge», og peker særlig på farene ved kjønnskorrigerende behandling hos barn. Se video!

Les mer»

Se den siste sendingen fra Doc-TV her!

Torsdagens sending på DocTV er nå tilgjengelig på YouTube. God fornøyelse!

Les mer»

En politikk du aldri har sett make til

En gang snakket jeg med en som hadde tilknytning til FrP og en bonde. Dette var spennende, siden dette er to folkegrupper som sjelden møtes i vill tilstand. 

Les mer»

På tide å høre på Laura Ingraham

Hvis du lukter at det foregår noe i USA som norske medier ikke omtaler, så skal du høre på de tre stjernene på Fox. Laura Ingraham har en gratie og intelligens som gjør at du bruker minimal tid på NRK.

Les mer»

Er assimilering mulig uten en klar politikk?

Min assimileringsprosess startet nettopp pga at jeg hadde adgang til norske hjem. Dagens barn og unge av innvandrer foreldre har ikke denne muligheten.

Les mer»