Kategori: Tavle

Tunisia fjerner islam som grunnlovsfestet statsreligion

Tunisias president legger frem et forslag til ny grunnlov der islam ikke lenger er definert som statsreligion.

Les mer»

Brasilianske menn med instinktene i orden

En 22 år gammel mann forsøkte å rane en kvinne, men ble stoppet av arbeidere på vei til jobb. Hendelsen ble fanget opp av overvåkningskameraer i Brasil.

Les mer»

Invasjonen fra Afrika øker på: Minst 23 døde i forsøket på å storme Spanias grense

Minst 23 afrikanere har mistet livet på grensen til den spanske eksklaven Melilla. Spanias yttergrense mot Afrika er nå nærmest konstant utsatt for inntrengning av tusenvis av migranter.

Les mer»

Svensk næringslivsleder og medieprofil advarer mot «hyperstagflasjon»

Henrik Jönsson analyserer det svenske samfunnet i ukentlige videoer på YouTube. Hver lørdag klokken 08:00 legger han ut sine kommentarer til det som foregår rundt ham.

Les mer»

Venstresiden lyver bevisst om hva opphevelsen av Roe vs Wade går ut på

Venstresiden hilste opphevelsen av Roe vs Wade som en avskaffelse av retten til abort. Dette ble sagt eksplisitt av journalister og politikere som vet bedre. Abort blir ikke avskaffet. Spørsmålet sendes tilbake til delstatene hvor det blir et spørsmål om hva velgerne mener. Det kalles demokrati.

Les mer»

Flyselskapene ber folk møte som normalt tross NHOs lockout

Den varslede lockouten fra NHO trådte i kraft ved midnatt. 450 flyteknikere fra NFO blir nektet å komme på jobb, og flyselskapene går en usikker søndag i møte.

Les mer»

Terrorrammet utested i Oslo vil åpne igjen søndag

Puben Per på hjørnet, der terrorangrepet startet natt til lørdag, ønsker å åpne dørene igjen allerede søndag, skriver Dagbladet.

Les mer»

Politisjefen i Uvalde administrativt permittert

Politisjefen i Uvalde, Texas, ble permittert onsdag etter at kritikken mot hans ledelse under skytingen ved Robb Elementary School i mai, har hardnet til.

Les mer»

Red.: Redaksjonen er i konferanse

Dette er en spesiell dag. Document har sommerkonferanse for redaksjonen. Samtidig våknet vi til en dramatisk hendelse i Oslo som krevde vår oppmerksomhet. Nå er de viktigste fakta på bordet, og vi kan vie oss å gjøre Document bedre. Det er grunnen til at vi nå har en lakune i produksjonen. Bær over med oss. […]

Les mer»

Terror i Oslo, Støre og Solberg konkluderer før blodet er vasket bort

Mens jeg sov ble Norges hovedstad utsatt for et terrorangrep. Vi vet ikke så mye enda, bortsatt fra at det fremstilles som et angrep på homofile. Men Erna Solberg har allerede avsluttet sin etterforskning. Uansett motivasjon: Politiet opplyste i natt at de to drepte ble skutt utenfor utestedet Per på hjørnet, og ikke på homsepuben […]

Les mer»