Kategori: Sakset/Fra hofta

Doc-TV Spesial: Havvind – veien til helvete brolagt med gode forsetter

Vindmøllegalskapen har nådd et nivå hvor man kan frykte for samfunnets overlevelse. Utgiftene er astronomiske og løpende. Ingen har så langt dratt i bremsen. Toget er et runawaytrain og farten øker. Møllenes levetid er 15 år.

Les mer»

Har Jens forandret seg? Her er en mulig forklaring

Jens Stoltenberg er ikke den litt famlende usikre politikeren vi husker fra norsk politikk. Nå snakker han tøft og nøler ikke med å true russerne. Han sier krigen kan vare i «årevis». Hva har skjedd?

Alt henger sammen med alt. Den nye krigen styres fra den dype staten i USA og du får ikke fornyelse som generalsekretær i Nato uten å stå på god fot med menneskene bak den nye sikkerhetsstaten.

For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les mer»

Mette F. ber partiene si ja til sak om lands­forræderi uten at de kjenner grunnlaget

Nyslått justisminister Mattias Tesfaye har innkalt partiene til konsultasjon om tiltalen mot tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen. Vil de stemme ja til å oppheve hans immunitet slik at han kan stilles for retten for landsforræderi slik riksadvokaten har innstilt på?

Les mer»

Doc-TV: Kongsberg-saken er i gang. Hva motiverte drapene?

Hele strafferetts­apparatet er tilsynelatende innstilt på at Espen Andersen Bråthen kjennes utilregnelig. Informasjon som kan peke i en annen retning kommer dryppvis, om overhodet. Hans, Rebecca og Christian drøfter saken i kveldens Dagsorden.

Les mer»

Stilte spørsmål ved transideologien, ble mobbet ut av skolen

En 18 år gammel britisk jente våget å stille spørsmål ved den rådende transideologien. Da ble hun mobbet av skrikende og spyttende medelever. Nå har offeret sluttet på skolen.

Les mer»

Vindkraft-industriens økonomiske påstander feiler fullstendig

I alle år har et av hovedargumentene fra klimapolitikere vært at «prisen på fornybart går ned». Det skal angivelig en gang i fremtiden sørge for at vindkraft vil klare seg uten subsidier bare prisen på strøm er høy nok. Men denne prisnedgangen er nok en myte.

Les mer»

Hvem vinner mest på Sveriges NATO-søknad – Andersson eller Erdoğan?

Sveriges NATO-søknad kan utvikle seg til et «game of chicken» mellom Sverige og Tyrkia. Hvis Erdoğan holder fast ved sine krav, vil det til syvende og sist handle om hvor desperat Magdalena Anderssons regjering ønsker NATO-medlemskap. Er den villig til å oppfylle noen av Erdoğans krav?

Les mer»

Økt sikkerhet betyr større usikkerhet

Russland forlater eller kastes ut av de samarbeidsorgan som landene møysommelig har bygget opp over årtier. Vi må forstå at det er prisen for at vi bli blir sterkere. Men er det da slik at større sikkerhet betyr større usikkerhet? Ja, det er det, og nå når Finland og Sverige går med i NATO øker spenningen. Derfor må beredskapen forhøyes.

Les mer»

Doc-TV spesial: Ja, vi elsker dette landet

Endelig får vi lov til å feire nasjonaldagen. Men har vi noe å feire? Vi mener svaret utvilsomt er ja. Det finnes mange gode mennesker i Norge. Vi har vakker natur, store ressurser og mye å glede oss over. Men vi må være villig å kjempe for å beholde dette. Vi kan ikke svikte vårt land.

Les mer»

Doc-TV: Har vi egentlig noen selvstendighet å feire?

Det er dagen før Norges nasjonaldag, hvor vi feirer selvstendighet og frihet, men er vi egentlig selvstendige og frie lenger? Norske politikere er glade i overnasjonale organer og nå kan vi stå overfor en ny global helsemyndighet. 

Les mer»