Kategori: Sakset/Fra hofta

Venstresiden bryr seg ikke om menneske­rettighetene til kristne

Weimers peker på at kristne er målet for omtrent 80 prosent av all diskriminering og forfølgelse  knyttet til religion og overbevisning. Men et EU-dokument om menneske­rettigheter nevner ikke kristne med et ord.

Les mer»

Kina varsler sanksjoner mot land som boikotter Beijing-OL

Kina vil iverksette alvorlige sanksjoner mot alle land som boikotter Vinter-OL i Beijing i 2022, advarer regimets propaganda-avdeling. Politiseringen av lekene vekker assosiasjoner til Nazi-Tysklands OL i Berlin i 1936. Også den gangen hadde man å gjøre med et totalitært, aggressivt og ekspansjonistisk regime på jakt etter en PR-triumf.

Les mer»

Sensasjonell musikk i koronaens tid: La traviata med rocke­dirigenten Teodor Currentzis

Currentzis er kjent som en arbeidsnarkoman, som på nesten tyrannisk vis driver sine musikere og solister til grensen av sin yteevne. Solister og musikere forteller hvordan de fikk tårer i øynene på de uendelige øvingene, men ikke bare av lidelse, også av det ubeskrivelig vakre som blir presset ut av utslitte og lamslåtte musikere.

Les mer»

– Islamismen har erklært oss krig, vi må rykke den opp med roten

Frankrikes president Emmanuel Macron er allerede på retrett i den varslede kampen mot islamismen, hevder Marine Le Pen. Brodden mot islamismen er borte fra Macrons lovforslag, beklager hun. Ved presidentvalget i 2022 vil det bli klarere enn i 2017 at valget står mellom globalister og suverenister, sier Le Pen.

Les mer»

Alt som ikke stemmer med Capitol Hill-opptøyene på 21 minutter

Mens anti-Trump-fløyen trapper opp sin retorikk, kommer det stadig mer info om at 6. januar var et regissert krisescenarie. Allerede da det skjedde var det mye som ikke stemte. Denne videoen har en hel teori om hva som foregikk: Man har brukt scriptet fra kriseøvelser til å arrangere stormingen av Kongressen.

Les mer»

Doc-TV: Galskapen fortsetter…

En rettsak har startet og en rettsak har gått i Oslo Tinghus denne uken, og med det følger en rekke merkelige hendelser. Document har denne uken utført feltarbeid og bidratt sterkt til at Tingrettens avgjørelse om lukkede dører i retten ble omgjort av Borgarting lagmannsrett. 

Les mer»

Kunstutdanningen alvorlig smittet av identitetsgalskap

Lenge før korona-viruset dukket opp har det herjet en annen utrivelig smitte blant kunstakademiene i Norge, Sverige og Danmark. Den er ikke biologisk men psykologisk, og kjennetegnes ved en ekstrem identitetspolitikk, antirasisme og annen teoretisk galskap, som ødelegger undervisning og kunstnerisk engasjement.

Les mer»

Målrettede angrep mot svenske kirker

I slutten av januar ble Spånga kyrka i nærheten av Rinkeby i Stockholm forsøkt påtent to ganger, med fire dagers mellomrom, melder avisen Dagen i dag. Første gang ble tre brannbomber kastet mot kirken, og andre gang ble det brukt brannfarlig væske.

Les mer»

Hva er bakgrunnen for konflikten mellom Demokratene og Nye Borgerlige?

Kjerner-Strømberg skal angivelig ha operert med falske Facebook-profiler som har «kuppet» flere Facebook-grupper og brukt Demokratenes logo.

Les mer»

Time: Valget var rigget av en «kabal av mektige mennesker»

Time Magazine avslører at en mektig allianse av fagbevegelsen og corporate America gikk sammen for å påvirke valget. De brukte alle midler: endring av valglover, sosiale medier, stemmesanking og sensur for å hindre at Trumps «angrep på demokratiet» skulle lykkes. De sier at de måtte stjele valget for å redde demokratiet. Det spørs om velgerne er enige når de nå får fasiten.

Les mer»