Kategori: Sakset/Fra hofta

Snaphanen arrestert og ført bort i håndjern for å ha delt Marokko-videoen

Steen Raaschou som driver bloggen snaphanen.dk, ble vekket klokken 6.30 av seks politibetjenter som la ham i jern og beslagla alle PC-ene hans.

Les mer»

Merkedagene som tømmes for innhold

8. mai for 74 år siden ble Norge fritt. Og 17. mai for 205 år siden fikk Norge sin grunnlov. Hvordan forvalter vi arven etter disse dagene? Ikke særlig bra. Nasjonaldagen feires i en klam atmosfære, mens dens idealer undergraves hele tiden.

Les mer»

Fire av fem norske journalister plasserer seg på venstresiden – mener de er nøytrale

Nordiske Mediedager i Bergen står bak en undersøkelse som er gjennomført av Respons Analyse. I undersøkelsen skulle norske og svenske journalister plassere seg selv på en politisk skala fra 0-10 hvor 0 er ytre venstre og 10 er ytre høyre. Norske journalister plasserer seg i snitt på 4 mens de svenske ligger mellom 3 og […]

Les mer»

Antatt døde jihadister levde likevel – nå plan­legger de terror i Europa

En rekke antatt døde fremmed­krigere som hadde reist fra Spania til Syria og Irak, har iscene­satt sin egen død, men lever fremdeles. Agenter tror flere har reist ubemerket til Europa for å drive terror. Ingen vet hvor mange de er. Sann­synlig­heten taler for at de vil utgjøre en stor sikker­hets­trussel.

Les mer»

Pave Frans er blitt talsmann og forkjemper for migranter

Pave Frans er blitt ambassadør for alle migrantene som vil til Europa. Han formaner vestlige land han besøker og bebreider dem at de ikke gjør nok.

Søndag var han i Bulgaria og der lekset han opp for bulgarerne at de ikke har nok hjerterom.

Les mer»

Scruton stilte opp til intervju, journalisten svinet ham til og skålte i champagne

Roger Scruton takket ja til et intervju med New Statesman og trodde det skulle handle om arkitektur. I stedet forsøkte journalisten å legge ord i munnen hans. Han skrøt av at han hadde avslørt den gamle høyreorienterte rasisten. Det mest skuffende var juniorminsteren som hev Scruton ut av rådet for god byggeskikk etter å ha utnevnt ham.

Les mer»

Alarm! Siv Jensen vil drepe sosialister og spise barna deres til frokost!

Norsk politikk er blitt en barnehage, sa Listhaug. Norske politikere og medier gjør hva de kan for å bevise at hun har rett.

Les mer»

CNN: Overveldende flertall for å etterforske Obama-administrasjonen

Et økende antall amerikanere er lei av at Demokratene nekter å ta Mueller-rapportens konklusjoner til seg, men fortsetter jakten på saker de kan bruke til å henge Trump. Ledende Demokrater lytter mer på den radikale fløyen og delen av grasrota som vil ha riksrett.

Les mer»

Siv Jensen skal ha oppfordret til å «fylle våre badekar med blod»

Flere sosialister reagerer med skjokk og vantro på Siv Jensens angivelige utsagn om at «vi skal sløye (…) med en sløv og rusten kniv» og «fylle våre badekar med Unge (…) blod».

Les mer»

NRK lader opp til ny Listhaug-kampanje

Aggresjonen mot Sylvi Listhaug var tilbake for fullt hos NRK fra hennes første opptreden som ny minister. Her skulle det skapes ny mistillit og nye konflikter fra dag 1. Men Listhaug er god til å håndtere denne formen for kvasi-journalistikk. NRK-reporter Gry Veiby fremstod som en robot i forsøket på å «ta» Listhaug.

Les mer»