Kategori: Sakset/Fra hofta

Solhjell med hydrogen-pengedryss til gjennomkorrupte Egypt

Klimapanikken har skapt en gigantisk finansboble som angivelig skal redde kloden i fremtiden, men egentlig handler om å tjene mest mulig penger på offentlig subsidierte «klimatiltak» i nåtiden. Sist ut blant kreative visjoner er hydrogenproduksjon i Egypt, som har fått 85 millioner kroner fra Norad.

Les mer»

Trump har nå beseiret fire dynastier

Liz Cheneys knusende tap i Wyoming er ikke bare et nederlag for henne, det betyr detroniseringen av fire dynastier: Clinton, McCain, Bush og Cheney. Velgerne avviser deres militære intervensjonspolitikk og korrupsjon. Velgerne vil ha America First. Bidens åpne grenser og gigantpakker er som en åpen provokasjon for disse velgerne.

Les mer»

Rett på sak: Pilot-episode

I kveld kan du se pilotprosjektet produsent Dan Henry Bøhler og Rebecca Mistereggen har jobbet på: Rett på sak. Kveldens sending tar for seg politikeres sprøe uttalelser vedrørende ytringsfrihetskommisjonens nye rapport, siste nytt i Salman Rushdie-saken og vår store hverdagsterror: Det grønne skiftet.

Les mer»

Danmark bekymret for fremtidens energiforsyning, men fortsetter «energiomstillingen»

Energistyrelsen i Danmark har nylig sluppet en rapport hvor man innrømmer å være bekymret for forsyningssikkerheten i fremtiden, og det har man all mulig grunn til. Løsningen er dessverre som alltid å gjøre mer av det som skaper energiproblemene i EU, til stor glede for kreftene som profiterer på klimapanikken.

Les mer»

SVs CO2-nasjonalisme

Senterpartiet klarte å holde SV utenfor regjeringssamarbeidet sist høst, men er likevel regjeringens foretrukne budsjettpartner. Etter at de nå fremmer krav om å legge ned en rekke oljefelt for å godta at elektrifiseringen av sokkelen utsettes eller skyves på, bør det samarbeidet også skrinlegges.

Les mer»

Doc-TV: Flytting av dekkstolene

15. august var en dag hvor flere ting skjedde. Det var ettårsdagen for den katastrofale tilbaketrekningen fra Kabul, som ene og alene var Biden-regimets ansvar. Når Anniken Huitfeldt husket tilbake var det folk som falt ut ned fra fly, som om det var en ulykke, når det i virkeligheten var Biden-regimets skyld.

Les mer»

Skogpod 15. august: Document radio?

Da undertegnede for et år siden nevnte ønsket om Document radio var det en dame som ga oss 50.000 kroner. Jeg har tenkt å innfri hennes ønske. Vi snakker om et timelangt program som begynner kl 08:00. Som oppsummerer morgennyhetene og snakker løst og fast om dagen. Det skal være uhøytidelig og uformelt.

Les mer»

Åpent brev til utenriksminister Anniken Huitfeldt

Norge regner seg som en humanitær supermakt og overvåker og intervenerer mot overgrep over hele verden. Ser norsk UD noen tegn til at USA bør inngå i overvåkingen? Er det trekke ved myndighetenes politikk som uroer norske myndigheter? State Department føler seg kallet til å mene noe om det norske samfunnet. Er det på tide å mene noe om det amerikanske?

Les mer»

Aps kraftløse ordstrøm gir ingen lys i mørketiden

– Hvert land må ta ansvar for at kraftsystemet deres holder, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Aftenposten søndag. Etter måneder med blankt ‘nei’ til å sette grenser for krafteksporten, og ‘nei’ til makspris på strøm, kan man lure på om Støre endelig har sett lyset? Neppe, Arbeiderpartiets strøm av ord har ikke lenger noen kraft.

Les mer»

Europeerne pådyttes angst istedenfor mot

Hvorfor skal vi skal tro på narrativet om at sosial misnøye, fallende tillit til politikere og institusjoner, er drevet frem av høyrepopulisme og ikke av inkompetente eller rett og slett korrupte politikere?

Les mer»