Kategori: Sakset/Fra hofta

Men hva med riksadvokaten? Hvem er han gift med ..?

Det kommer til et punkt hvor det ikke nytter å pukke på lovens bokstav, sedvane eller tilsyne­latende logisk hold­bare juridiske resonnementer.

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Les mer»

Doc-TV: Hvorfor har så mange psykiske lidelser i dag?

En av tre studenter kan ha psykiske lidelser, viser en ny tilleggsundersøkelse til Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT). Hva er årsaken til det? Kan det være kognitiv dissonans? 

Les mer»

Lesermøte på Hamar torsdag 28. september

Torsdag 28. september møtes vi i Johann Olav Koss Auditorium i Vikingskipet, Hamar.  

Les mer»

Kun en uten ryggrad kaster sin ektemake under bussen uten å ta ansvar

Hvorvidt Erna Solberg visste mer enn det hun gir inntrykk av, forandrer ikke oppfatningen man får av en person som er villig til å ofre alt for å klamre seg til makten, sågar sin egen mann.

Les mer»

Doc-TV: Invasjonen av Vesten skjer med maktens velsignelse

Både i Europa og USA står grensene vidåpne for uhindret masse­migrasjon. Begge steder handler det om en villet politikk fra makteliter som mer enn gjerne ofrer egne land og folk i økonomiske krefters tjeneste.

Les mer»

Labour-leder Starmer besøker Macron, kanskje til ingen nytte

Labour-leder Keir Starmer besøker i dag Emmanuel Macron i Paris, men timingen er elendig. Europa er i krise, noe som symboliseres med at mer enn 11.000 migranter har ankommet øya Lampedusa den siste uken.

Les mer»

Folk og røvere i Kardemomme by

Kardemomme by, altså Stortinget, er et fredelig sted, hvor de som jobber der utnytter systemet til det fulle, om det er på lovlig eller ulovlig vis. Noen skaper imidlertid problemer for de andre ved å bli avslørt som svindlere og korrupte kjeltringer.

Les mer»

Doc-TV: Er det Erna eller vi som er ført bak lyset?

Mediene slipper nyhetsbombe etter nyhetsbombe vedrørende Erna Solbergs ektemann Sindre Finnes aksjehandler. Er Erna Solbergs politiske karriere historie?

Les mer»

Idag ville min far fylt hundre år. Hans fortelling er en del av vår historie

Idag ville min far fylt hundre år. Hans historie er en del av vår historie. Det er søndag og høvelig å hedre ham i det fjerde buds ånd. Det er en historie om optimisme og tilbakeslag, tap, krig og fred, kjærlighet og lykke. Med andre ord alt hva man trenger for å lage farvefilm. Eller ukeblader. Eller enda bedre: Historiefortelling.

Les mer»

Identitets­politikken forgifter samfunnet

En demonstrasjon utenfor en butikk i Sørøst-London preger over­skriftene i britiske medier. I vår tid, som er marinert i rase­messig identitets­politikk, er det Peckham Hair and Cosmetics som er kastet til front­linjen. Woke og identitet­spolitikk forgifter samfunnet.

Les mer»