Kategori: Sakset/Fra hofta

Britene «ser» ytre høyre bak overfall på tenåring

Britiske myndigheter er hysterisk opptatt av rasisme og hatprat mot muslimer. Et uoverveid ord og du blir pågrepet. En eks-politileder sier de har vært altfor tolerante og May svarer med at hatefulle høyrefolk ikke har noen plass blant britene.

Les mer»

Indonesia innkaller Australias ambassadør for å protestere mot Anning

Muslimske land tar veetlige lands høye idealer og løfter på ordet: De forlanger tiltak mot folk som senator Fraser Anning som våger å se en sammenheng mellom muslimsk terror og høyreorientert.

Les mer»

Black Box – anstrøk av farse. Er politi og påtalemyndighet innbyrdes uenig?

Myndighetenes behandling av Black Box-saken er preget av en vingling som kan tolkes som innbyrdes uenighet.

Les mer»

Biskop: – IS-kvinner og deres barn må få hjelp til å «returnere til heimlandet»

Norge må hjelpe barn av «norske» IS-kvinner hjem til Norge, mener biskop i Møre, Ingeborg Midttømme. – Barna har krav på hjelp og omsorg, sier biskopen til NRK, som fortsetter sin gråte-kampanje.

Les mer»

Christchurch under overflaten

Tre innfødte gutter konverterer til islam i Noor-moskeen i Christchurch. To av dem drar til Jemen, der de blir drept av en amerikansk drone mens de befinner seg i en Al-Qaida-kolonne.

Les mer»

Tekstilkunst og kunstkritikk på samme nivå

Jeg var nylig og så en utstilling av tekstilkunstnere Elisabeth Haarr i Kunstnerforbundet. Her var det ikke mye forståelig tekstilkunst, eller kunst overhodet, men på veien ut så jeg at Klassekampen lå utlagt i resepsjonen.

Les mer»

NRK – nå også med provokasjoner

NRK har tatt et steg over i provokasjonens verden, dvs statskanalen har opprettet en falsk profil på Resett og lagt inn kommentarer hentet fra Breiviks Manifest.

Les mer»

Justis beskyttet Clinton-stiftelsen mot innsyn fra FBI

Spesialagent Peter Strzok fortalte en kongresskomite i lukket avhør at Justisdepartementet nektet FBI å få innsyn i epostene til Hillary som handlet om Clinton-stiftelsen.

Les mer»

Åmås: Hvordan våger Solberg å kritisere kunsten?

Rekken av personer som med gravalvorlig mine stiller seg bak Black Box er lang. Sistemann ut er leder av Fritt Ord, Knut Olav Åmås, som refser Erna Solberg fordi hun våger å forsvare sine kollegers hjem og familie.

Les mer»

Hadia og Raymond – halvkvedede viser – igjen

Hadia Tajik og Raymond Johansen tror tilsyne­latende at verden blir bedre hvis man tar et oppgjør med ikke spesifiserte holdninger hos ikke spesifiserte personer. At det er de under­liggende sosiale realitetene som resulterer i vold, streifer dem ikke.

Les mer»