Kategori: Sakset/Fra hofta

Spionen i Trump-kampanjen avslørt

Cambridge-professor Steven Halper var spion for FBI i Trump-kampanjen. At de hadde en spion og kanskje flere har FBI selv bekreftet. Enda verre er det hvis Halper har fungert som agent provocateur.

Les mer»

Montenegro vurderer piggtrådgjerde langs grensen

Montenegro opplever en økning i antall migranter og vurderer å bygge et piggtrådgjerde på grensen til Albania for å stoppe migrantstrømmen.

Les mer»

Tyskere må jobbe til de er i 70-årene for å forsørge migranter på velferd

Hva koster masseinnvandring Tyskland? Det korte svaret er – vi vet ikke nøyaktig, men kostnadene er smertelig høye og stadig stigende. I februar 2016 beregnet professor Matthias Lücke fra Kieluniversitetet at kostnadene knyttet til masseinnvandringen – bare for 2016 – ville være 25,7 milliarder euro.

Les mer»

Staffanstorp – svenske barn tør ikke gå utendørs

I en liten svensk småby, ikke langt fra Malmö, er hverdagen blitt et mareritt. Gjenger av innvandrere terroriserer barn og voksne. Politiet stenger kl. 15.00. Sverige virker lovløst.

Les mer»

Erdogan vil sette Israel på plass

Recep Tayyip Erdogan tar mål av seg til å bli leder av den islamske verden. Til det formålet er Organisasjonen for islamsk samarbeid, OIC, et nytt redskap.

Les mer»

Hemmelig notat om EF fra 1971 viser at Heath-regjeringen visste hva EF skulle bli

Et frigitt notat viser at den britiske regjering allerede i 1971 var klar over at EF ville utvikle seg mot overnasjonalitet og en politisk union. Men fremtidsutsiktene måtte ikke ut, for folket ville vært mot.

Les mer»

Den plagsomme hvitheten

Tuva Beyer Broch, førstelektor ved Sosialantropologisk institutt ved Universitetet i Oslo, leverte 16. mai sin avhandling hvor hun utfordrer de norske etablerte ideene om friluftsliv og ser på hvordan minoritetsungdom opplever møtet med norsk friluftsliv.

Les mer»

Svenske sossar på historisk bunnivå – nå strømmer også kvinnene til SD

Stefan Löfven klarer ikke å lokke tilbake velgere som har gått til Sverigedemokraterna. Istedet strømmer nå kvinnlige velgere fra Socialdemokraterna till Sverigedemokraterna.

Les mer»

Sveits: Elever som er uvillige til å integrere seg skal meldes til myndighetene

Parlamentet i Baselland har vedtatt en lov som forplikter skolene i kantonen til å melde fra til migrasjons­myndighetene om utenlandske elever som har vanskeligheter med å integrere seg i Sveits.

Les mer»

Her setter NRK opp rasistfellen

Et sikkert tegn på at 17.mai nærmer seg er at NRK setter ut sin årlige tradisjonsrike «rasist-felle».

Les mer»