Kategori: Sakset/Fra hofta

Bymiljøetatens smartbygg: Vannet må renne i 15 minutter før dusjen blir varm

Både leserne og vi i Document er ganske så miljøvennlige av oss. Vi er konservative og ønsker å ta vare på naturen vår. Derfor reagerer vi ofte negativt når vi blir påprakket regler og dumme tips av myndighetene om hvordan vi kan «hjelpe» miljøet. Selv bygger de ledende etatene seg nye smart-bygninger. Det høres mest […]

Les mer»

– Folk dør! sa Greta. Faktum er at stadig FÆRRE dør på grunn av vær og klima, påpeker SSB-forsker

«Folk dør!» sa Greta Thunberg i en harmdirrende tale til verdens ledere i FN. Men faktum er at stadig færre dør i vær-relaterte naturkatastrofer.

Les mer»

Warren vil trekke amerikanske soldater ut av Midtøsten

Senator Elizabeth Warren går nå inn for at USA skal trekke soldatene ut av Midtøsten. Hun vil ha slutt på de endeløse krigene. Allierte bør spisse ørene.

Les mer»

Biden var svak, Warren er favoritt

Joe Biden gjorde en dårlig forestilling under Demokratenes tredje tv-debatt. Til tider ga han svar som var nærmest uforståelige. Han fikk spørsmål om sønnen Hunters intervju om Ukraina, og kom heller ikke heldig fra det.

Les mer»

17.000 krever at BBC fjerner programmet om imamer som godkjenner «nytelsesekteskap» med 9-åringer

I en ny programserie har BBC filmet shiamuslimske imamer i Irak som selger barn til såkalte zawaj al-mutaa – «nytelsesekteskap». BBCs undercover-reporter ble fortalt at det ikke var noe problem å gifte seg med småjenter fra ni år og oppover. Analsex er tillatt, for småjentene må beholde jomfrudommen. “Nine years-old plus, there’s no problem at all. […]

Les mer»

Documents første redaksjonelle TV-sending

Klokken 20 mandag kveld sendte Document sin første redaksjonelle TV-produksjon ved hjelp av Facebook live – i tråd med vår sedvanlige stil uten selvopptatt fanfare eller forhåndshype. Se resultatet her!

Les mer»

Nær halvparten av annengenerasjon i Danmark vil ha slutt på religionskritikk

En ny undersøkelse viser at 48 prosent av annengerasjon innvandrere – dvs de som er født i Danmark – vil ha slutt på religionskritikk.- På spørgsmålet, hvor enig eller uenig er du i, at det bør være forbudt at kritisere religion, erklærer 48 procent af efterkommerne sig således helt enig.

Les mer»

Canadisk flyselskap vil ikke lenger si «ladies and gentlemen» til passasjerene

Politisk korrekt – også i luften. Mannskapet om bord i flyene til Air Canada må nå si noe annet enn «ladies and gentlemen» når de ønsker passasjerene velkommen. Noen kunne ellers føle seg støtt, og bli veldig, veldig lei seg.

Les mer»

Polsk opprør mot elitenes globalisme

Ingen kan unngå å lese det polske valgresultatet som et rungende nei til Vest-Europas rådende ideologi: Globalisering og islamisering. Dette konseptet er i ferd med å ruinere det politiske landskapet i de fleste EU-land.

Les mer»

– Hemmeligheten bak klimaendringene ligger i skyene

Skyenes fysikk er avgjørende for klimaet, sier den fremragende italienske fysikeren Franco Prodi, men kunnskapene om skydannelse er for dårlige til å lage pålitelige klimamodeller.

Les mer»