Kategori: Sakset/Fra hofta

Eskil Pedersen i Twitter-krangel med Espen Teigen: – Blomstene er fra rasister

Hvor mye sinne og frustrasjon kan noen blomster, sendt som støtte og trøst til et hardt presset medmenneske, skape? Ganske mye, viste det seg.

Les mer»

Arbeiderpartiet og NTB klarer ikke la være. Sylvis blomster må brunskvettes

En rekke av Sylvi Listhaugs støttespillere har sendt henne blomster, skriver NTB, men byrået klarer ikke å motstå fristelsen til å slenge dritt.

Les mer»

Merkel: – Jo, islam hører hjemme i Tyskland!

Angela Merkel rykker ut og arresterer sin egen innenriksminister Horst Seehofer som sier islam ikke er en del av Tyskland. – Helt feil, mener Merkel.

Les mer»

Erna lar opposisjonen sveve i uvisse

Senterpartiet har satt en pistol mot Ernas hode: Spark Sylvi ellers trekker vi av. Dermed er det Knut Arild Hareide som blir tungen på vektskålen. Det spørs om nervene holder.

Les mer»

– For mange elever er sharia det viktigste

I en klasse på 25 elever må 21 av dem integreres, sier Susanne Wiesinger, som i en årrekke har vært lærer i Wien. Det kan ingen klare, sier hun. Det blir for mye. Hva er det å integrere dem i?

Les mer»

Sp driver utpressing av Erna: Fjern Sylvi eller ta konsekvensen

Senterpartiet stiller ultimatum Erna: Spark ut Sylvi eller ta regjeringskrisen. Det er høyt spill. Hvem blunker først?

Les mer»

KrF har det vondt i anstendigheten

Kommer KrFs hardkjør mot Sylvi Listhaug til å gi dem uttelling hos velgerne? Det er tvilsomt. KrF vil ha moralske poeng for å piske Listhaug på vegne av de røde.

Les mer»

Vil tillate dobbelt statsborgerskap

Regjeringen vil innfri venstresidens ønske og tillate dobbelt statsborgerskap. Samtidig må den gå om domstolene hvis noen skal fratas det norske passet.

Les mer»

Politisk jihad

Arbeiderpartiets hardkjør mot Sylvi Listhaug handler ikke lenger om vanlig politisk strid, men om hellig krig. Problemet med Listhaug er ikke hva hun gjør, men hvem hun er. Hun representerer ubøyelig det som Ap er imot. Derfor må hun vekk.

Les mer»

En reell uenighet

Venstresiden blir ikke fornøyd før Sylvi innrømmer at hun «produserer» nye ABB’er med sin retorikk. Erna ser at Støre går til venstre og går skoene av seg.

Les mer»