Kategori: Sakset/Fra hofta

– Hva skjer med Storbritannia?

Bruce Bawer har fulgt det britiske rettsvesen straffeforfølging av Tommy Robinson, som ikke ser ut til å ta slutt. Det kan se ut til at de vil ta knekken på ham. Robinson er en hard negl og utholdende. Det kan være de mener det bokstavelig.

Les mer»

Alle sykler – om vi så skal fotoshoppe mørkhudede kvinner inn på bildet!

En sykkelfestival i London, RideLondon, er blitt avslørt av The Times for å ha fotoshoppet en mørkhudet kvinne inn i en reklame for festivalen i håp om å virke mer inkluderende. Fotoshoppingen var ikke engang spesielt god, det hadde sneket seg inn et kne som ikke tilhører noen kropp til høyre for den kvinnelige syklisten […]

Les mer»

Siv Jensen tar EUs parti mot Sveits, som er storebror i Efta-samarbeidet

Finansminister Siv Jensen tar EUs side i striden med Sveits. Det er som om Siv Jensens lojalitet er mot EU og ikke FrP og velgerne. De ville steilet hvis de forsto hva finansministeren holder på med.

Les mer»

Storbritannias ambassadør med lite flatterende omtale av Trump og Det hvite hus

Daily Mail har fått tilgang til rapporter fra den britiske ambassadøren i Washington, Kim Darroch, stilet til det britiske utenriksdepartementet. Darroch har ikke høye tanker om Trump og beskrivelsen stiller den britiske regjering i stor forlegenhet.

Les mer»

Vårt Nasjonalmuseum uten kompetent styring

I samarbeidsavtalen med Fredriksen-døtrene går Nasjonalmuseet så langt at de stiller fire av sine ansatte eksperter til rådighet når døtrene skal gjøre nye privatinnkjøp på det internasjonale kunstmarkedet. Dette er helt i strid med Nasjonalmuseets faglige forpliktelser overfor egen institusjon, staten som arbeidsgiver og tilliten i befolkningen.

Les mer»

Sea-Eye får ikke legge til havn – har med seg 65 afrikanske migranter

Nok en tysk redningsbåt er på vei til den italienske øya Lampedusa. Med seg har de 65 personer, som fra bildene ser ut til å være unge, friske og raske afrikanske menn. «Redningsaksjonen» ble utført torsdag av organisasjonen Sea-Eye.

Les mer»

Busch Thor: Multikulturen er død som politisk prosjekt

Ebba Busch Thor blir modigere og erklærer multikulturalismen som politisk prosjekt for død. Mediene begynner å få panikk og spør om KD nærmer seg SD. De sier det er intern uro blant Kristdemokraterna.

Les mer»

Erik Solheim går i det kinesiske diktaturets tjeneste

Tidligere SV-formannn Erik Solheim (64) går fra miljøsjef i FN, til å bli miljøsjef for One Belt – One Road – Kinas infrastrukturprosjekt for å skaffe seg global dominans. Solheim kommer kritikerne i forkjøpet ved å si at han ikke klarer å se forskjell på vestlige investeringer og kinesiske. Spør Hongkong-demonstrantene om de er enige.

Les mer»

– Alliansen kommer ikke til å gjenoppstå

Kristdemokraternas leder Ebba Busch Thor er i ferd med å snu opp ned på svensk politikk. Tirsdag spiste hun, som den første politiker fra et annet parti, lunsj med Jimmie Åkesson. Nå sier hun at Alliansen er død og at hun kan tenke seg å forhandle med SD for å få dannet en borgerlig regjering.

Les mer»

Svensk forfatter: – Sverige er i krig, og det er politikernes ansvar

– Sverige er i krig, og politikerne bærer ansvaret, skriver den svenske forfatteren Björn Ranelid. Han mener det må tas et krafttak mot gjengvold, terrorisme, bilbranner og voldtekter.

Les mer»