Kategori: Sakset/Fra hofta

Doc-TV: Hva gjorde USAs elite «sinnssyk»?

Det er fristende å si at det var Trump som gjorde USAs elite sinnssyk, men det er bare halve storyen,. Trump fikk frem noe som allerede lå der: Eliten holdt på å selge ut landet til Kina og den tålte ikke at det kom en politiker som tok dem på fersken, og til og med vant folkets stemmer.

De ble hysteriske.

Les mer»

Svenske sosial­demokrater vil avskaffe eiendomsretten

Kvadratmeterne må «omfordeles», mener Neo Korths, Haris Hadzovic og Florind Haliti fra SSU – Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund. Det er altså slik AUF sitt søsterparti vil løse boligkrisen i nabolandet.

Les mer»

«Nye Europa»: Tysk mann tør ikke løfte en finger når han får bilen ramponert av afrikaner

Tyskeren sto passivt og så på at han fikk sin Volvo ramponert av en aggressiv afrikansk innvandrer. Nå kalles han «feig» i sosiale medier, men hadde han noe valg i dagens politisk korrekte samfunn?

Les mer»

Angela Merkel har vært en katastrofe for EU, mener norsk professor

«Man må nesten gni seg i øynene. Etter å ha satt hele Eurosonen på spill for ti år siden, fordi en ikke var i stand til å hjelpe lille Hellas ut av finanskrisen, reiser nå EU kommisjonen Europa rundt og strør om seg med penger.» Dette skriver professor Erik O. Eriksen i en kronikk i […]

Les mer»

Thaïs (22) nekter å gi opp kampen for Frankrikes fremtid

Thaïs d’Escufon er pseudonymet til den unge kvinnen som på mange måter ble et ansikt utad for unge franske patrioter. I et intervju sier hun at hverken generalene eller Marine le Pen kan redde Frankrike.

Les mer»

Doc-TV: Hvor er beredskapen?

Dagbladet ber på lederplass om at norske myndigheter henter IS-kvinnene «hjem» som har norske pass. Til det repliserer Jon Helgheim: De er hjemme. I kalifatet. Det var dit de ville. Samtidig kommer nyheten om at tegneren Kurt Westergaard ble begravet på ukjent sted av frykt for vandalisering av graven. Frykten for islam forfølger oss nå […]

Les mer»

Sprengningsbransjen bekymret for elektriske anleggsmaskiner

Stortinget har vedtatt at samfunnet og hele anleggs­bransjen skal «elektrifiseres» på kort tid for å redde været på Toten i år 2100. Nå roper sprengningseksperter varsku mot faren for elektriske anleggs­maskiner rundt sprengstoff.

Les mer»

Dagbladet: – Jo lenger de blir i Syria, jo farligere blir de – hent dem hjem

Dagbladet krever, på lederplass, at IS-kvinner med norsk statsborgerskap får reise «hjem» til Norge. Det gjelder også barna deres som er født i Den islamske stat. Dagbladet konkluderer med at vi må hente dem fra Syria FØR de blir for farlige!

Les mer»

Daily Mail omtaler konflikter i veganermiljøet som «blodbad»

Ingressen i en artikkel om konflikter i veganersamfunnet kan kun en britisk tabloid stå bak. Blodbad er neppe det første man tenker på når man hører ordet veganer. Jeg siterer på engelsk nedenfor.

Les mer»

AUF «klarer» fremdeles ikke å telle sine medlemmer

Medlemstall for ungdomsorganisasjonene er viktige. De sier noe om trender og om kommende politisk makt og innflytelse. Det kontinuerlige omfattende jukset med medlemstall viser hvor korrupte våre fremtidige politiske ledere er.

Les mer»