Kategori: Nytt

Den siste tiden har en rød Toyota Avensis fra 1998 ved flere anledninger dukket opp hjemme hos den tidligere nestlederen av Centerpartiet, Fredrick Federley. Bilen skal tilhøre moren til Federleys tidligere samboer og kjæreste.

Les Mer...

En 29 år gammel mann ble i Linköping tingrett dømt til åtte års fengsel for 36 voldtektssaker. Flere av ofrene var psykisk utviklingshemmede.

For å lese denne artikkelen nå, må du kjøpe abonnement eller logge inn hvis du allerede har. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les Mer...

I et intervju med Svenska Dagbladet sier Sveriges miljø- og klima­minister Per Bolund (MP) at han er urolig for sommerens varme og flommen i blant annet Tyskland.

Les Mer...

Sverige ble natt til fredag rammet av tre nye eksplosjoner, alle uten skade på mennesker. Eksplosjonene fant sted i Stockholm (2) og i Eskilstuna.

Les Mer...

Oslos tidligere ordfører Fabian Stang gav uttrykk for det mange mener i den senere slettede Facebook-posten der han anklaget Ap-leder Jonas Gahr Støre for å politisere 22. juli, sier FrP-leder Sylvi Listhaug til VG. Til NRK opplyser Fabian Stang at husfreden ble utslagsgivende for slettingen av innlegget.

Les Mer...

Utlendingsdirektoratet (UDI) gjør seg nå klar til å ta imot en ny, mulig flyktningstrøm fra Afghanistan, som følge av Natos uttrekning fra landet.

Les Mer...

OLs yngste deltaker skal i aksjon natt til lørdag norsk tid. 12-åringen Hend Zaza spiller bordtennis og kan bli en attraksjon.

Les Mer...

Det har vakt skarpe reaksjoner i England, etter at en fransk marinebåt denne uken ble filmet mens den eskorterte en gummibåt fylt med migranter over den engelske kanal. Det vekker også oppsikt at en rekke migranter ser ut til å ha valgt strendene ved Emmanuel Macrons sommerresidens på den franske kysten som utgangspunkt for sin ferd over kanalen.

Les Mer...

Seks muslimske kvinner ble kastet ut av det kommunale bassenget i Grenoble etter å ha inntatt bassenget iført burkini i protest mot regelverket som tilsier at slike plagg ikke er tillatt. Kvinnene er en del av den militante gruppen Citizen Alliance. De forsøker å tvinge borgermester Éric Piolle til å la dem bruke burkini i […]

Les Mer...

Regjeringen i Italia har besluttet å kreve korona­pass som dokumenterer den første dosen av en korona­vaksine for adgang til restauranter, kinoer, teatre, trenings­sentre, svømme­bassenger, utstillinger, kongresser og de fleste arrangementer.

Les Mer...