Kategori: Pluss-artikler

Klimaløsningene leverer ikke: Heller ikke biogass lykkes

Siden staten selv fremsnakker den grønne bobleøkonmien, og pengekilden er offentlig,  nær endeløs og uten ansvarlige eiere, vil boblen bli vesentlig større og farligere enn noen andre økonomiske bobler i historien. Det er ingen til å dra i bremsen for hele «verdenssamfunnet» står bak. Les: Dubai. Konkurser gjør ikke inntrykk på dem. Hva vil energiprisen være i 2050?

Les mer»

Hamas benyttet bevisst voldtekter som en del av terrorangrepet

En kvinne med «en engels ansikt» ble voldtatt og slått av ti terrorister. Hun skrek til dem:
– Slutt, jeg kommer til å dø uansett, bare drep meg!
Da de var ferdige, lo de, og den siste skjøt henne i hodet.

Les mer»

Terroristen Armand Rajabpour-Miyandoab (26) ble født av foreldre som flyktet fra Iran, konverterte til islam

Mannen som drepte en tysk-filipinsk mann i Paris lørdag og såret to britiske turister er den 26 år gamle Armand Rajabpour-Miyandoab. Han er dømt for terrorisme og har psykiske problemer. Han er den klassiske typen på en labil person som er en fare for sine omgivelser. Lørdag brukte han kniv og hammer mot tre tilfeldige mennesker som befant seg nær Eiffeltårnet.

Les mer»

Kritikerens dømmekraft og normative feighet

I dagens hektiske mediesamfunn blir den kritiske dømmekraften konvertert til en banal smak og behag-filosofi som ikke støter noen. Bortsett fra kunstverket som i ettertid må vente på historiens dømmekraft. Det tilsier at kritikerens dømmekraft her og nå også må vurdere verket i lys av kunstens historiske kraftlinjer.

Les mer»

Soros støtter pro-Hamas organisasjoner

Israels FN-ambassadør Gilad Erdan anklager George Soros for å pumpe penger inn i NGO’er som er pro-Hamas.Soros har lenge vært en hoveddonor til liberale og venstreorienterte prosjekter i USA. Nå kan han komme til å slite. Mange kutter forbindelsen til pro-Hamas-organisasjoner.

Les mer»

Segregeringen av Oslo-skolen går sin gang

Tall Aftenposten har hentet inn fra Utdanningsetaten viser at minoritetsspråklige elever er i flertall på 50 av Oslos 146 barne- og ungdomsskoler. Alle skolene ligger i de østlige bydelene. Tallene forteller om en delt by og forskjellene blir ikke mindre.

Les mer»

Hva slags samfunn står Hamas for?

Idet mange kvinner har deltatt i demonstrasjonene til støtte for Hamas har art.18 i chartret interesse. Den gir rammen for kvinners oppgaver i et samfunn styrt av Hamas:  «Kvinners rolle er definert til husarbeid, oppdra barn og yte opplæring og moralsk rådgivning til menn». 

Les mer»

Vestens doble standarder – og Norges

Det er overhodet ingen motsetning mellom å vise empati og medfølelse overfor de sivile på Gazastripen som lider som følge av den krigen som har blitt påført dem av Hamas, og å vise forståelse for Israels rett til å forsvare seg.  Dette bør også norske politikere forstå. 

Les mer»

Utrivelig møte med båtflyktning i Spania

Undertegnede oppholder seg for tiden på Spanias solkyst, og det er det også mange båtflyktninger fra Afrika som gjør.

Les mer»

Svensk kommune sa nei til kvoteflyktninger, risikerer fengsel

Christian Sonesson (M) og flere andre medlemmer av kommune­styret i Staffans­torp er mistenkt for grov tjeneste­forseelse etter at kommunen nektet å ta imot kvote­flyktninger. Nå risikerer politikerne inntil seks års fengsel.

Les mer»