Kategori: Pluss-artikler

Hva er en kvinne?

Vi lever i en tid hvor norske barn og ungdommer indoktrineres til å tro at de selv kan og må definere sitt eget kjønn. Den nye loven mot konverteringsterapi gjelder også barns rett til å endre kjønn med hormonbehandling og operasjoner. Det kalles barns rett til privatliv, de er beskyttet, også mot sine egne foreldre.

Les mer»

Europa svikter jødene – igjen

EUs kombinasjon av et sterkt utvidet samarbeid med Israel og bortfall av støtte til PLO, har vakt bestyrtelse blant eurokrater i Brussel og politikere i europeiske land. 

Les mer»

Sjefen for Feds vil stanse inflasjonen ved å redusere lønnen til arbeidere

Sjefen for Federal Reserve har planen klar: Inflasjonen kan begrenses ved å redusere lønna til arbeidere. Men han har ingen ønsker om å gjøre livet vanskelig for de styrtrike. Han er selv en av dem.

Les mer»

Venstresiden lyver bevisst om hva opphevelsen av Roe vs Wade går ut på

Venstresiden hilste opphevelsen av Roe vs Wade som en avskaffelse av retten til abort. Dette ble sagt eksplisitt av journalister og politikere som vet bedre. Abort blir ikke avskaffet. Spørsmålet sendes tilbake til delstatene hvor det blir et spørsmål om hva velgerne mener. Det kalles demokrati.

Les mer»

Den tyske opprustningen møter motstand av en hær av byråkrater

Tysklands regjering varslet en storsatsning på landets militære kapasiteter, etter at Russland invaderte Ukraina. Kansleren Olaf Scholz satt av hele 100 milliarder euro til opprustning av Tysklands ignorerte forsvar, men sørget samtidig for å vedta det dobbelte i kampen mot den viktigste fienden, CO2.

Les mer»

Høyesterett har opphevet Roe vs Wade, abort delegeres til delstatene

Amerikansk høyesterett har opphevet den føderale abortloven som er knesatt i saken Roe vs. Wade. Dermed har høyesterett vist at de ikke har latt seg intimidere av hets og trusler mot dommerne personlig. Disse reaksjonene oppsto etter at et notat ble lekket som viste at et flertall gikk inn for å oppheve Rose vs. Wade.

Les mer»

Senatet vedtok ny våpenlov

To ledende Republikanske senatorer, Lindsey Graham og John Cornyn, sørget for at Demokratene vant en viktig seier på et tidspunkt hvor Bidens popularitet faller som en sten. De femten Republikanerne som stemte for våpenloven dolket sitt eget parti i ryggen. De avskaffet i realiteten det andre grunnlovstillegg og la det i statens hender. De kan ta fra deg våpenet ditt hvis de ikke liker deg.

Les mer»

Østerrike avskaffer vaksinetvang

Østerrike opphever kontroversiell covid-vaksinelov. Ifølge regjeringen økte ikke tvangen antallet vaksinerte, men førte til splittelse innad i landet.

Les mer»

«Hat» er i vinden: Rekordsøkning til hatkrimstudium ved Politihøg­skolen

Det har aldri vært flere søkere til Politihøgskolens hatkrimstudium, der man lærer om straffbare ytringer. Samtidig opplever publikum at «vanlig» hverdagskriminalitet nedprioriteres og henlegges.

Les mer»

Inger Støjberg er tilbake i dansk politikk med nytt parti

Inger Støjberg er tilbake i dansk politikk med et nytt parti, Danmarksdemokratene. Hun har allerede fått 40.000 underskrifter, mer enn det dobbelte av de nødvendige 20.000. Støjberg er en real stemmesanker i Jylland. Nå får dansk politikk to sterke kvinner på høyre fløy: Pernille Vermund som leder av Nye Borgerlige og Støjberg.

Les mer»