– Ta opp kampen mot den globale eliten, det er verdt det, lød El Salvadors president Nayib Bukeles formaning til CPAC. Slik gjorde vi landet vårt trygt, fastslo han.

Argentinas nyvalgte president Javier Milei ble ikke den eneste latin­amerikanske stjernen på de konservative amerikanernes konferanse i Washington D.C.

Bukele er blitt anklaget for å være en diktator på grunn av sin knall­harde linje mot volds­gjenger, men avfeier selv anklagene. Diktator er snarere den som bruker retts­apparatet og statens institusjoner til å forfølge politiske motstandere, sa Bukele.

El Salvadors president langet ut mot samrøret mellom globale eliter og medier, samt skikkelser som Geroge Soros, og høstet applaus en rekke ganger.

Du kan være trygg på aldri å se en positiv omtale av ham i norske system­medier. Jobben deres er å under­minere politikere og andre offentlige personer som rent faktisk bryr seg om eget land og folk.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.