Mark Levin avslører hvem som finansierer demonstrasjonene rundt om i USA, som både stenger ned campus, truer jødiske studenter og lærere og blokkerer gater og broer. Det er donorer rundt det Demokratiske partiet.

Aktivismen er ikke noe Biden ikke har kontroll over. Det er del av hans egen pengemaskin. Det er George Soros Open Society Foundation, det er stiftelsen Tides, det er Demokratenes ActBlue som betaler for demonstrantenes rettsutgifter så de slipper billig fra det.

Dermed fortsetter de linjen fra BLM-demonstrasjonene sommeren 2020 da ActBlue også betalte kausjoner som gjorde at demonstrantene slapp å sitte i fengsel. Det er snakk om at det statsbærende partiet direkte er med å finansiere undergravende virksomhet.

Dette er det samme partiet som nå har tiltalt Bidens hovedutfordrer og tvinger ham til å tilbringe fire dager a 8 timer i et kaldt uoppvarmet rettslokale på Manhatten, med en dommer som sjikanerer forsvarsadvokatene og truer med å kaste Trump i fengsel hvis han sier noe om vitnene.

Selv sitter hovedvitnet Michael Cohen på TV og forteller dommeren hva han bør gjøre med Trump: Bøtlegge ham og kaste ham i fengsel og la ham sitte der.

Metodene fra Guantanamo brukes nå mot en tidligere president som utfordrer den sittende presidenten. Det er en uvirkelig situasjon.

De store korporasjonene betalte for BLM og Antifa den gangen. De gjør det samme nå med Gaza-aktivistene. Flere av dem er jødiske donorer. Jødiske donorer betaler for at demonstranter roper «From the river to the sea».

Det er også noen jøder med i demonstrasjonene.

Store fond som Fidelity og Vanguard betaler også til aktivistene.

Alliansen venstre og islam er således ikke et element som Biden generes av. Det er finansiert av Demokratene og del av systemet.

Det er det viktig for Israel å være klar over. For Biden finansierer også Iran. Han har tillatt Iran å motta titalls milliarder dollar for salg av olje eller som trekkrettigheter fra Pengefondet. Han kunne sagt nei, men gjør det ikke.

Levin kaller det dark money. Før var de rikes innflytelse pga penger et dirty fenomen. Under Demokratene er det blitt dagligdags. Det er pengene som bestemmer og pengene tilhører Demokratene.

Det er personer og krefter som er åpenlyst antiamerikanske, som milliardæren Singham, bosatt i Shanghai, som er marxistisk, og har vært under etterforskning. De er åpenlyst antiamerikanske.

Men i Bidens Amerika er det OK. Presidenten for USA er selv antiamerikansk.

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.