Tusenvis av Palestina-aktivister protesterte utenfor Det hvite hus lørdag. New York Post skriver om saken og kaller demonstrasjonen for en pro-Hamas protest.

Medlemmer av Answer Coalition, en av aktivistgruppene som deltok i massedemonstrasjonen, avduket et tre kilometer langt rødt banner, med referanse til den «røde linjen» de mener president Biden lot Israel krysse under invasjonen av Rafah.

Banneret lister navnene på over 40 000 palestinerne som har blitt martyrer for Israel siden 7. oktober», skrev gruppen på X.

Andre bilder som ble lagt ut på sosiale medier, viser noen av demonstrantene som tente røykbomber som de deretter kastet inn på plenen foran Det hvite hus.

Det ble satt opp et gjerde rundt Det hvite hus i påvente av demonstrantene, som ofte er kjent for å være voldelige, skriver Jon Levin og Chris Harris i The Post.

Gjerdet var et ekstra sikkerhetstiltak da det allerede er en betydelig barriere som omgir området.

Answer Coalition krever en umiddelbar våpenhvile, en umiddelbar slutt på beleiringen av Gaza, løslatelse av alle palestinske fanger og en slutt på okkupasjonen av Palestina.

– Maskerte venstreekstreme og pro-palestinske ekstremister skjender igjen offentlige monumenter utenfor Det hvite hus, skriver Andy Ngô.

Pro-Hamas-opprørere har forfulgt Biden og pro-israelske demokrater rundt om i landet og krevd at de oppfordrer til en våpenhvile som vil redde terrororganisasjonen fra utslettelse, skriver Levin og Harris. Demokratene forbereder seg på en maktdemonstrasjon fra venstreekstreme Hamas-tilhengere på sitt landsmøte i Chicago i august.

En demonstrant iført Hamas pannebånd holder opp en blodig maske som forestiller president Joe Biden, skriver Freedom News.  Statuen bak ble sprayet med «FJB» (fu*k Joe Biden) og en annen demonstrant brenner det amerikanske flagget.  (Det vil si, han gjør et forsøk på å brenne flagget.)

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.