Tirsdag møtte foreldre opp på et skolestyremøte i Rockville, Maryland, for å protestere mot en ny regel som ville slutte å la foreldre kunne velge om barna må lese bøker med LHBT-innhold på skolene i fylket Montgomery County (MCPI).

I en video av demonstrantene utenfor skolen er majoriteten muslimer, skriver Daily Wire. Foreldre som også er svarte og hvite kristne, roper «Ikke dine barn», «Beskytt barna våre» og «Religiøs frihet nå» og bar med seg skilt med «Gjenopprett valgfrihet» og «Familierettigheter».

Demonstrasjonen ble organisert av grupper for foreldrerettigheter: Family Rights for Religious Freedom og Moms for Liberty.

Mens demonstranter både for og imot regelendringen fikk tale på møtet, var det Montgomerys fylkesstyremedlem, demokraten Kristin Minks kommentar som fikk mest oppmerksomhet, spesielt da muslimske barn hadde sagt sin mening om saken.

– Denne saken har dessverre satt noen noen muslimske familier – men selvfølgelig ikke alle – på samme side som rasister og tilhengere av hvitt overherredømme. Men jeg ville ikke satt folkene jeg har snakket med her i dag i samme kategori som dem, selv om dette er komplisert.

– This issue has unfortunately put some, not all of course, some Muslim families on the same side of an issue as white supremacists, and outright bigots. However, the folks I’ve talked to here today, I would not put in the same category as those folks, although it’s again complicated.

Demokrater kaller nå muslimer for hvitt overherredømme-tilhengere. Sirkelen er sluttet, skriver Nova Campaign på Twitter.

I oktober protesterte over 600 innbyggere i Dearborn, Michigan, for det meste muslimer, over forslag om at LHBTQ-bøker med seksuelle temaer burde være tilgjengelige for studenter.

Dette er et enormt dilemma for de liberale, og som Andy Ngô skriver i tweeten ovenfor, ble de lamslått da muslimer og islamister samlet seg tirsdag for å protestere mot skolestyret i Montgomery County (Maryland) om deres LHBTQ-pensum.

Dette er bare begynnelsen på nok et enormt problem landet står overfor, og som de sier i USA: You ain’t seen nothing yet.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.