Tirsdag allierte amerikanske foreldre fra alle de tre store religionene seg i en protest mot et større skoledistrikts innsats for å lære barna seksualitet og pro-LHBTQ-materiale. Motstanden mot kjønnsideologien skaper nytt samarbeid mellom ulike religioner.

Slike merkelige allianser oppstår på flere områder. Her i Norge har man sett allianser mellom konservative kristne, anti-feministiske høyreorienterte og radikale feminister som forener seg mot det stadig økende fokuset på den nye kjønnsreligionen. Noe lignende skjer i USA.

Ifølge Daily Caller skulle Montgomery County Public School Board of Education (MCPS) holde et møte hvor skolestyret etter planen skulle diskutere en kontroversielt regel som siden mars hadde forbudt foreldre å trekke barna ut ifra undervisning i radikal kjønnsideologi, som svært mange særlig religiøse foreldre finner helt upassende for barn helt ned i barnehagealder.

In March, parents were informed that they were no longer allowed to opt their children out from reading the books, sparking weeks of protests, particularly from religious families.

For å forhindre foreldrene fra å forstyrre møtet, bestemte MCPS å lukke møtet i skolestyret for de aller fleste. Kun de som sto på listen over planlagte innlegg fikk slippe inn. Foreldrene svarte med å demonstrere utenfor. Demonstrasjonen var ledet av etiopiske kristne, men også andre kristne deltok, og de fikk følge av både muslimske og jødiske foreldre.

Rundt 1000 foreldre deltok i demonstrasjonen, ifølge arrangørene.

Bøker beregnet for barn så unge som 3 år inneholder omtale av fetisher og annet som mange foreldre oppfatter som perverse. Bøkene beskriver skifte av kjønnsidentitet, Pride-parader, selvvalgte pronomen og drag queens.

One such book, “Pride Puppy,” is aimed at children as young as 3 and 4 years old, encouraging them to search a word list for words such as “drag queen,” “underwear,” and “leather,” in reference to BDSM gear.

«Når vi blir født, gjetter folk på vår kjønnsidentitet og gir oss merket gutt eller jente basert på våre kroppsdeler, står det i en av presentasjonene.

«Noen ganger har de rett, andre ganger tar de feil. Kroppsdelene våre bestemmer ikke vår kjønnsidentitet,» det kommer fra innsiden (…) Vi kjenner oss selv best.»

De som står bak slik propaganda mener at det ikke finnes noe som helst sammenheng mellom kjønnsorganer og kjønn. Som om en treåring vet bedre enn foreldrene. Mange foreldre er ikke enige, og synes nå at infanteliseringen er fullkommen.

Kristin Mink, som sitter i MCPS, sier at enkelte muslimske foreldre som protesterer egentlig har alliert seg med tilhengere av hvitt overherredømme (white supremacy) og andre fordomsfulle mennesker. Så det ser ikke ut til at dialogen er særlig effektiv.

Rettsvesenet er allerede koblet til den betente saken. Forrige måned ble MCPS saksøkt av en kristen og en muslimsk familie for at de ble nektet å holde barna unna undervisning i ikke-vitenskapelig radikal kjønnsideologi som kun promoterer agendaen til transaktivister og LHBTQ-organisasjoner.

Søksmålet anklager skolestyret for å bryte med foreldreretten.

«The School Board’s recent about-face strips away [a] long-standing protection of parental rights. This violates not just Maryland law and Board policy and practice but also the United States Constitution.»

Siden søksmålet henviser til konstitusjonen er det en absolutt mulighet for at saken kan havne i Høyesterett. I så fall vil den juridiske konklusjonen få konsekvenser for hele USA.

Les også:

Gutt i skjørt voldtok 14 år gammel jente på skolen, jentas far ble arrestert

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.