Høyesterett begynte kl 1600 å høre saken om Trump vs USA. Hadde Trump immunitet da han ville be Kongressen om en tenkepause og utsette godkjenning av valgmenn til resultatet var sjekket. Dette er noe Demokratene har gjort flere ganger. Men visepresident Mike Pence nektet.

I tillegg kom uroen 6. januar.

Det er noen prinsipielle sider ved saken og det er noen som er situasjonsbestemt.

Det letteste er de prinsipielle: Hvis Trump kan tiltales for handlinger han gjorde mens han ennå var president må det samme gjelder for hans forgjengere. Det betyr at den 47. presidenten kan reise tiltale mot Barack Obama for utenomrettslig henrettelse av amerikanske borgere i utlandet. Obama lot al Qaida-predikanten Anwar al-Awlaki bli drept av en Hellfire-missil i ørkenen i Jemen. Da sønnen hans på 17 dro ut for å lete etter faren ble også han drept.

Joe Biden kan tiltales for med viten og vilje ha oversvømt USA med illegale immigranter.

Når spesialetterforsker Jack Smith sier at «ingen står over loven» så er dette manipulerende tale. Dommere kan ikke tiltales for sin dommer, kongressrepresentanter kan ikke tiltales for sin stemmegivning. Hvis presidenter kan dras for retten for sine handlinger etter at de har gått av, vil presidentembetet bli ødelagt. Det vil forrykke maktbalansen mellom statsmaktene.

Når Demokratene sier at «ingen står over loven», så mener de i virkeligheten den loven de definerer. De ønsker og gjør krav på å være den som avgjør hva som er loven til enhver tid. I henhold til den utlegningen er loven det Demokratene til enhver tid avgjør. Derfor spiller ikke presedens noen rolle.

Det er definisjonen på et tyranni.

Amerika ble opprettet i opprør mot tyranni.

Demokratene blir mer og mer opptatt av å tiltale Trump for noe de selv står bak.

De har stilt ham for to riksrettssaker, noe som er uten sidestykke i amerikansk historie. Nå har de trukket frem tiltaler om opprør som stammer fra borgerkrigens dager og som aldri har vært brukt på føderalt nivå.

Demokratene har gjort rettsvesenet til sin politiske arm. Særbehandlingen de gir Trump er slik at selv velgere som ikke er fans, reagerer. De er ved å gjøre Trump til en martyr.

Hvis Høyesterett ikke passer seg risikerer de å kompromittere sitt eget omdømme.

Saken om Trumps immunitet skulle være en no-brainer. Hvis motstandere kan trekke en president for retten blir han en lame duck, og politikken forvandles til en vendetta.

Den behandlingen de utsetter Trump for vil de før eller senere selv bli utsatt for.

6. januar

Valget i 2020 er betent. Demokratene forsøker nå å gjøre dette til en straffesak. De forsøker til og med å gjøre 2016-valget til en straffesak. De mener Trump med hysjpengene til Stormy Daniels påvirket valget. Dette er så latterlig at det er vanskelig å ta det alvorlig. Kandidater på rekke og rad har betalt personer som har en historie på lager, bare for å være sikre. Det er ingen innrømmelse av at historiene er sanne. Alle vet det. Men når det kommer til Trump gjelder helt andre regler.

2016-valget

Den måten Demokratene oppfører seg på, vekker mistanke om at de har noe å skjule. Hvorfor skulle de ellers ta opp igjen 2016-valget hvor de har så mange svin på skogen. Det er som de ikke husker Russiagate. Det er som de går full brent jord-taktikk. Alt i Trump-leiren skal brennes ned.

Statsadvokaten i Arizona har tatt ut tiltale mot 16 personer i Trumps krets for å ha våget å stille spørsmål ved valget i 2020. Det har vært mye tull med valget i Arizona. Guvernør Katie Hobbs virker ikke trygg på sin egen posisjon. Statsadvokaten vant med 203 stemmer over Abe Hamadeh. Samtidig er det 9.000 stemmer som myndighetene nekter å telle opp. Arizona er blitt en farse.

Demokratene har kommet ved veis ende når de griper til borgerkrigsanklager. Men enten det gjelder Russiagate, Ukrainagate, 2020-valget eller 6. januar så peker flasketuten andre veien: Kan det være Demokratene som hele tiden har trukket i trådene og gambler med demokratiet?

Vi vet at de konstruerte anklagene som Russiagate hviler på. Det finnes sterke indikasjoner på at de rigget valget i 2020 og at Biden derfor er en illegitim president.

Støyen som kan overdøve disse mistankene er anklagene om at Trump ikke ville gå av, men klynget seg til makten.

Men faktum er at det var forsvarssjef Mark Milley som oppførte seg slik at han kunne vært stilt for retten for landsforræderi og garantert ville blitt det om rollene var byttet om.

Det er på toppen av det hele sterke bevis på at 6. januar var et føderalt kupp. Akkurat som George Floyd, summer of Love, defund the police og BLM/Antifa, alldeles ikke var spontane hendelser, men orkestrert.

Gaza-demonstrasjonene på campus følger samme mønster. Noen gambler med USAs fremtid og demokrati og det er ikke Maga og Trump.

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.