Ungdom som svermer for Lenin, har etter landsmøtet forleden overtatt ledelsen av Rød Ungdom, partiet Rødts ungdomsorganisasjon.

Her er det historien som gjentar seg. I 1969 var det Sosialistisk Ungdomsforbund som marsjerte ut av daværende Sosialistisk Folkeparti (SF) og ble forløperen til Arbeidernes Kommunistparti (marxist-leninistene), som på sin side senere ble til Rød Valgallianse og nå Rødt. Som parti har Rødt i en del år fremstått som et sosialdemokratisk parti, noen hakk til venstre for SV. Rødt later til å ha gitt avkall både på Mao og Lenin og har fått stor nok oppslutning til å få plass på Stortinget.

AKP (m-l) rekrutterte mange dyktige ungdommer, som etter hvert modnet og endret sitt syn på det meste. Som redaktør rekrutterte vi som journalist en AKP-er hvor Lenins stjerne var falmet. Han endte senere som velansett programleder i Dagsrevyen. Olav Mugaas var daglig leder i Klassekampen og ble adm. direktør i Aftenposten, som også rekrutterte tidligere Rød Ungdom-leder Hilde Haugsgjerd som sjefredaktør.

Dette bekrefter tidligere forbundskansler Willy Brandts ord om at den som har vært kommunist som ungdom, har gode forutsetninger for å bli en god sosialdemokrat.

Nå er livet på venstresiden i Norge blitt så kjedelig at Rød Ungdom tar Lenin ned fra pidestallen og tørker støv av hans ekle minne. RUs nestleder sier «jeg elsker Lenin». Den nye ungdomslederen ordlegger seg tilsvarende. Grunnleggeren av staten hvor Lenin og etterfølgeren Stalin myrdet sine faktiske og innbilte motstandere i milliontall, sendte enda flere millioner i Gulag-dødsleirene og terroriserte hele folket, de blir nå elsket av venstresidens ungdom. Tenk om noen hadde stått frem og sagt «Jeg elsker Adolf Hitler»!

Da ville nok ikke vedkommende blitt invitert til hyggeprat i Dagsrevyen, slik Rød Ungdoms leder Amrit Kaur ble lørdag. Massemordere og terrorister i megaklassen er helt ok folk blant raddiser – og NRKs eiere har ansatt en kringkastingssjef som syns det er relevant lørdagsunderholdning at terrorens advokater blir kosepratet med på skjermen.

Men verken Rød Ungdom eller moderpartiet utgjør noen trussel mot det norske samfunn og nordmenns væremåte. Til det er de for marginale, et tidsbestemt blaff.

Det er islam og muslimsk innvandring som er den virkelige trusselen mot tradisjonsbasert norsk samfunnsliv – utviklet med basis i kristen kultur og arbeiderbevegelsens ideer som solidaritet og samvirke. Islam er en totalitær ideologi hvor kvasireligion og terrorbasert styreform er smeltet sammen i en høyere enhet.

Islams vekst i Norge viser hvordan totalitær tankegang infiserer mentaliteten. Det er selvopphøyde eliter som fører an – slik de gjorde det da kommunismen og nazismen var i skuddet. Nå er disse ismene stedt til hvile, men har fått sin avlegger i islam – som vannes og gjødsles for å vokse frem til å bli en samfunnsstyrende idé.

Islam er vår tids nazisme og har alle Hitler-veldets kjennetegn, foreløpig uten gasskamre. Slik nazistene forfulgte annerledestenkende og folkegrupper de mislikte inn i døden, går norske islamister i kjente spor.

Og gjødslingen av islamsk tankegang bærer rik frukt. Mediene kneler for ondskapen. Og tidligere Høyre-nestleder Jan Tore Sanner kaller det en «berikelse» når blodet flyter som følge av islamsk vold.

Norske samfunnseliters gjødsling av islam er i ferd med å gi gode avlinger.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.