Kommentar

Det var tillyst en No Marxism in America-demo i Martin Luther King Jr. Civic Center Park i Berkeley 27. august. I stedet dukket Antifa opp og angrep alt og alle som ikke var kledt og maskert som dem. Det gjaldt også fotografer, som mannen på bildet. REUTERS/Stephen Lam

Berkeley, California, U.S. August 27, 2017. REUTERS/Stephen Lam

REUTERS/Stephen Lam

 

Eliten og gammelmedia prøver å bygge opp en «sannhet» som skal dyttes ned i halsen og bankes inn i hodet på nordmenn: «Høyreekstreme er den store faren!» Enhver liten punktmarkering til høyre for Frp gripes begjærlig som bevis. Enhver bygdeoriginal blir dybdeintervjuet om sine ekstreme synspunkter. Det er bare ett problem med å få dette narraktige narrativet til å fungere: Den store mangelen på voldelige høyreekstreme, og den store mengden islamister og voldelige venstreekstreme.

Alarm!! Høyreekstremister overalt!!

Høyreekstreme finnes bak hver busk, ifølge venstresiden. Problemet er at folk flest aldri har sett noen, møtt noen eller vet om noen. Rundt 70 vaskeekte nynazister i taus marsj gjennom Kristiansand er vel det meste høyreekstreme har klart å bestille på lenge her på berget – og enda var de fleste hentet fra Sverige. For oss som fortsatt kan tenke selvstendig, trass i propagandaflommen fra NRK, var dette heller ynkelige greier i forhold til størrelsen på alarmklokkene. Det var også syltynt i forhold til hva muslimer og Antifa klarer å samle av maskerte motdemonstranter. Ingen har sett tusenvis av høyreekstreme samle seg og sette bydeler og byer i unntakstilstand med maskering, balltre og molotovcocktails på lenge. Jeg kan faktisk ikke komme på et eneste tilfelle. Kan du?

 

Avisanden «nynazister-hvor-du-enn-snur-deg» skaper en voldsom kontrast til demonstrasjoner med tusenvis av islamister som marsjerer under fremmede flagg for å innføre sharialov i Europas byer. Allerede i 1989 klarte norske muslimer å samle 3000 rasende demonstranter mot ytringsfriheten her i Norge pga. boken til Salman Rushdie. I London var de 20.000. Hvor mange ville det vært i dag? Eller hva med tusenvis av voldelige venstreekstreme som gikk amok mot politi, byer, biler og meningsmotstandere i Hamburg for litt siden? Hva var den store faren, sa dere? Tror dere folk flest er fullstendig nedsnødd og stokk blinde?

Riot police uses tear gas against people in the Schanze district following the G20 summit in Hamburg, July 9, 2017. REUTERS/Kai Pfaffenbach

All ekstremisme er uønsket

Finnes det nynazister der ute? Ja, visst gjør det dét. Er høyreekstremismen en trussel? Javisst – all ekstremisme er en trussel. Men er høyreekstremisme en større trussel enn Antifa og islamsk ekstremisme? Nei, hvorfor det? Europa er godt og grundig vaksinert mot nazismen. Hitler gikk av moten lenge før 1945, og siden har ikke et eneste politisk parti klart å vokse seg stort på å videreføre denne politiske ideologien. Nazismen er død i folket – bare enkeltindivider viderefører denne galskapen, og de er dårlig organisert og lite populære. Folk har nemlig lært. Én gang var nok – i motsetning til kommunismen og islam, som følgerne aldri lærer noe som helst av. De vil alltid prøve galskapen en gang til.

Det finnes utvilsomt grupper av nynazister som løper rundt i skogen, trener på krig og venter på den store sivilisasjonskrigen som venstresiden insisterer på å skape. Venstresiden og islam skaper så mye splittelse og avmakt at en motreaksjon er å forvente – derfor er det ikke umulig å finne høyreekstreme hvis man leter, og de miljøene bør naturligvis overvåkes. Men er nynazister virkelig den største trusselen? Er det flere høyreekstreme enn islamister? Har de større voldspotensial enn venstresidens kompromissløse Antifa? Hvorfor det? Basert på hva? Hvor er bevisene for det? Hallo ..? (Hvorfor sparker alle i grusen?)

Ungdom lokkes ikke av høyreekstremisme, men av venstreekstremisme

Dagens ungdom er godt oppdratt og grundig indoktrinert. Den store majoriteten vil ikke ha noe med venstresidens egendefinerte «høyreekstremisme» å gjøre. Derimot er det skremmende mange som lokkes av venstreekstremisme og islamisme. I Oslo synes nesten hver tiende velger at et revolusjonært parti er flotte greier – selv med Venezuela som en gigantisk alarmklokke. Norske sosialister snakket mye og varmt om Venezuela for noen år siden. Nå vil de heller snakke om hvor dum Trump er.

Grünerløkkas latte-kommunisme vil imidlertid skape nøyaktig samme resultat som kommunisme alltid gjør: tvang, fattigdom, sensur og voldsbruk. Og disse latte-kommunistene er ekstremister på sin måte, fordi de er inderlig opptatt av fred og toleranse, samtidig som knebling og voldsbruk mot høyresiden er helt legitimt. De «høyreekstreme» fortjener ikke bedre! De kan angripes med hets og balltre, og de er «høyreekstreme» fordi mobben har bestemt det. Dette er en mye større fare enn noen hutrende Pegida-medlemmer på et folketomt torg. Venstresiden har sluttet å diskutere og isteden begynt å hetse og hate. Noe mer splittende og farlig er det vanskelig å se for seg.

«Kommandanten» brukes for alt han er verd

Breivik tappes til siste dråpe av venstresiden, som bevis for at høyreekstremismen er den største faren. (Det gjelder å kryste sitronen før Allahs angripere slår til på norsk jord.) Men hvis man ser nøkternt på det, er Breivik tvert imot et slående bevis på at høyreekstremistisk voldsbruk har null gjenklang i folket:

I årevis prøvde han desperat og målrettet å bygge et nettverk og finne en «flokk». Han fant ingen. Ikke en eneste en. Alle vendte ham ryggen. Til slutt måtte «kommandanten» gi seg selv medaljer på sin egenkomponerte gallauniform som en markering over høyreekstremismens totale fallitt i Norge. Breiviks isolasjon viser med all tydelighet at forsøket på å gjøre høyreekstremisme til den største faren er helt på jordet. Høyreekstremisme har ingen gjenklang i et land som var okkupert av faenskapen. Den virkelig store trusselen kommer fra stikk motsatt side: venstresiden. I tett allianse med islam.

De fleste anstendige, demokratiske mennesker forstår forskjellen på penn og pistoler. Folk forstår at det er forskjell på meninger og meningsløs voldsbruk. Det er bare venstresiden som ønsker å viske ut det skillet, så de selv kan eskalere sin voldsbruk og sine angrep på ytringsfriheten – og de har stor suksess med galskapen sin: Å bevege seg i nærheten av venstresidens demonstrasjoner, er en klar sikkerhetsrisiko for sivile, og direkte farlig for politikere på høyresiden. Å bevege seg i nærheten av opphissede muslimske demonstranter, er farlig for enhver vantro, politimann, jøde, ateist eller borger som havner i brosteins-kryssilden. De viser ingen nåde. En av grunnene er den voldsomme aggresjonen som ligger latent hos mange islamister og antifascister. En annen grunn er at slagvåpen og molotovcocktails gjerne holdes parat. Og sist men ikke minst: Det er mange av dem. Mange, mange, MANGE flere enn høyreekstreme. Ingen islamist eller Antifa har problemer med å finne voldelige venner å aksjonere sammen med. De finner alltid en flokk, og flokken finner dem. Dét er farlig.   

Tre ideologier som appellerer til voldelige individer

De høyreekstreme har nazisme. De venstreekstreme har kommunismen. Og muslimene har islam. Disse tre farene har imidlertid én ting felles: Alle tre er antidemokratiske, og de representerer hvert sitt samfunnssystem som konkurrerer med demokratiet. Alle tre ideologier har i sin tid klart å utmanøvrere og ødelegge demokratiet. Alle tre har vært testet ut som samfunnssystem og politisk styringsverktøy. Alle tre har endt med vold, krig, konflikter, diktatur, torturkammer, hemmelig politi, undertrykkelse og hat. Hver gang. Nazismen skiller seg imidlertid ut her, fordi den bare er forsøkt én gang, og det holdt i massevis. Høyresiden lærte av det. Venstresiden og muslimer lærer aldri. (Hva er det med dem?)

Derfor kan vi – på ren empiri – slå fast at høyreekstreme er den minste trusselen av de tre. Venstresidens beinharde og kompromissløse intoleranse mot ytringsfrihet og opposisjon gnager vekk fundamentet for vårt demokratiske samfunn. Når antidemokratiske bevegelser anført av venstreekstremister, Antifa, antirasister i kompaniskap med islamister og muslimske ekstremister hevder sin rett til å ty til selvtekt, vold og innskrenkninger i ytringsfriheten for sin «gode sak mot rasister og fascister» – da er myndighetene i ferd med å miste både voldsmonopol og kontroll, og med det hele samfunnsstyringen.

Media renvasker venstresidens og islamistenes farlige ekstremisme

Når pur, ødeleggende og antidemokratisk ekstremisme får fremstille seg selv som «god», og undergrave demokratiet gjennom misbruk av demokratiet – da har ekstremismen fått lov til å renvaske seg selv. Og når den femte statsmakten bidrar til denne spinnville forvrengningen av virkeligheten på skattebetalernes regning, da blir de store mediehusene en del av problemet.

Gammelmedia er infiltrert av sosialister og globalismens ambassadører, og de sprer det flerkulturelle, sosialistiske budskapet om globalismen så godt de kan – selv lenge etter at flerkulturen er avslørt for hva den er: et livsfarlig politisk samfunnseksperiment. En presse som ikke fungerer objektivt, men har tatt politisk parti for ekstremisme som ønsker begrensning av ytringsfriheten, er kanskje den største faren av alt, for hvem skal da fortelle sannheten?

Det skal vi. Det skal jeg. Heldigvis finnes Document.no og andre frie medier.

Hatet av ekstremistene, men elsket av de demokratiske kreftene.