En sjelden gang innimellom må mainstream media rapportere nyheter som er umulig å spinne, vri eller utnytte til sin agenda. I stedet tyter virkeligheten frem i så skarpe kontraster at den ikke lar seg sminke.

Lørdag 12, november oppsto et slikt sjeldent avvik.

Det var TV2s utsendte som havnet midt i voldsomme opptøyer i Stockholm sentrum, hvor de skulle dokumentere den største trusselen mot Vesten i dag: Nei, ikke tusenvis av muslimer på kne i vestlige byer. Ei heller den naive progressive eliten i samarbeid med mennskesmuglere. Høyreekstremister folkens! Ekte, årntli‘ nynazister! «Heksene» som påstås å finnes bak hver busk, men alltid er ytterst vanskelig å finne i større samlinger enn 14 stykker i en ynkelig markering på et folketomt torg. Men dette var andre boller! Hele 500 vaskekte nynazister fra hele Norden skulle gå i tog. Endelig skulle «den store faren» bevises for alle seerne. Frem med champagnen! Skal jeg tippe hadde TV2 planlagt et 13 minutter innslag, for endelig hamre inn hvem den store trusselen er. Noen som vedder imot?

Men så gikk alt dritt.

For i et sjeldent avvik, var virkeligheten så slem at den gjorde den hellige oppgaven umulig for pressen: De 500 høyreekstreme oppførte seg nemlig som folk, og fulgte alle demokratiske regler. De var rolige, fattet og viste normal folkeskikk. Og enda verre:

Stockholmspolitiet hadde skapt et vanntett skott mellom de 500 høyreekstremistene og de 5000 «antirasistene» på andre siden av parken, og fakta lot seg ikke spinne: I den leieren var det hverken ro, fatning, spilleregler eller folkeskikk. Tvert om var det voldsomme opptøyer med kasting av egg, steiner, kinaputter og bluss – mot politiet! (Som om de var fienden?) De høyreekstreme var nemlig utenfor rekkevidde for den venstreekstreme voldshorden – og da gikk den amok mot politiet i stedet. For vold vil de ha, disse «fredselskende» aktivistene, som vil skape «det nye vi» med toleranse, demokrati og respekt. Nå så alle hva de egentlig vil, og hva de virkelig er.

Auda…

Det tragiske for mediene var at hendelsen var så voldsom at den ikke kunne oversees. Voldsviljen på venstresiden var så enorm at den måtte rapporteres. Samtidig kunne man ikke vri virkeligheten så de 500 høyreekstreme ble problemet i Stockholm denne kvelden. Virkeligheten var nådeløs mot propaganda-mediene. Alle så hva som var den virkelige faren: Venstreekstremister aka «antirasister». De var ute av kontroll, agressive, hemingsløse og verst av alt: Ti ganger så mange. De var jævlig, jævlig skremmende. De kunne sikkert tatt liv hvis de slapp fri. Ville vi sett Nordens første lynsjing siden krigen? Meget mulig.

Joda. 500 nynazister er også skremmende for oss ekte liberale. Men 500 i hele Norden er faktisk ikke mange når man tenker på at nasjonsødeleggende politikk har pågått i 30 år. Disse 500 er reaksjonen på innvandrings-ekstremismen, og ikke mer enn et stabilt demokrati kan tåle. Problemet er at koko-venstre er nynazismens jordmor, for ekstremismen deres avler motekstremisme. Og når «antirasister» opptrer til de grader motbydelig, voldelig, farlig, og samfunnsfiendtlig i flokk – ja da trenger man ikke være Einstein for å vite hvem som kan høste sympati blant folk flest.

Ikke rart saken ble underkommunisert, og forsvinner så fort som mulig fra nettet. Så får man heller vente til neste mulighet å bevise at nynazister er den virkelige faren for samfunnet vårt.

Move along people – nothing to see here.