NTB

En mindreårig gutt ble knivstukket på vei til skolen i Moss torsdag morgen. En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk.

Det var dramatikk i morgentimene i Moss da en gutt ble angrepet av en mann i 50-årene torsdag morgen.

– Trolig har fornærmede vært på vei til skolen da hendelsen fant sted. Per nå kjenner vi ikke til at det er noen kjent relasjon mellom fornærmede og siktede, fortalte operasjonsleder Lisbeth Mjøsund til pressen etter knivstikkingen.

Mannen var først siktet for kroppsskade, men senere er siktelsen endret til drapsforsøk.

– Siktelsen er endret etter det har kommet opplysninger i saken. Vi er tidlig i etterforskningen og siktelsen kan endres på nytt, sier politistasjonssjef Henning Dalbye til VG.

Operasjonslederen sier at de fikk melding om hendelsen klokken 8.34. Gutten ble påført flere kutt- eller stikkskader, han ble sendt til behandling på Kalnes sykehus.

– Dette fremstår tilfeldig. Det er ikke normalt det som har skjedd her. Vi har ingen indikasjon på at mannen var ruspåvirket, men det vil en mulig legesjekk vise etter hvert, sier politiets innsatsleder Anders Strømsæther til Moss Avis.

Ordføreren i Moss, Simen Nord, sier til VG
at han reagerte med sjokk over hendelsen.

– Jeg er dypt sjokkert over å ha fått høre at en elev ble knivstukket på vei til skolen i dag tidlig, forteller Nord til avisen.

Voldshendelsen skjedde i området Grindvoll/Innfartsveien.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.